- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
mvkly
senior tag
Megnéztem a GitS-t (magyarul A kagylóba zárt szellem, de különben az első szinkron még egész vállalható, a japánt hamar feladtam), nem fogom elemezgetni, ez az első animém 1-2 90-es WB Batman után. De mintha egy sztori első harmadát mesélte volna el. Gondolatébresztés, vagy mi lehetett az oka? A képregényben biztos végig vitték, talán.
Este egy kicsit csalódás volt a megszokott kifejtés/lezárás hiánya miatt, de most simán végignéznék ebből egy 4 órás, teljes anyagot.
Ez a zene a hosssszú vágóképekkel kilóra megvett. -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
A linkelt kép is csak 1-2 plusz mondat volt, de a váratlan szituáció miatt már megérte.
Myers/Kress street
Azt most pont elszúrtam, észrevettek még a legelején és kénytelen voltam visszatölteni. A hotel bejáratához folyamatosan gurultak be a járőrkocsik, ahogy megvolt féltucat headshot, jött a következő adag. Valszeg csak várnom kellett volna. Az utolsó bekezdésed ki fogom próbálni.
Alig 20-as szintűként, a levelhez ajánlott páncél felével, minimál intelligence fával és 2db puttyogtató Lexingtonnal, VH-n, igen élménydús volt a PL, a kimentéstől a Pókig.
-
Ratrak
aktív tag
Lehet mást értünk konzisztens alatt. Én úgy tapasztalom, hogy néha ugyanolyan helyzetben simán kiszúrnak (megy fel a detect-jelző), máskor meg nem. Néha kiszúrnak a magasból, vagy félig-átlátható felület mögül (rácsos ipari padlón keresztül, vagy irodai környezetben bizonyos nem totálátlászó üvegfelületek mögül, pl), máskor meg nem. Ez nekem nem konzisztens. Jah, term. kimaxolt cool-al. Hogy könnyű-e vagy sem, reális vagy sem, az egy totál másik történet. Próbálkoztam ebben a játékban a lopakodós menetekkel, de mindig a rambo-verziónál kötöttem ki valahogy. A Dishonoredeket, meg Thiefeket meg a leghardabb fokozaton toltam végig, és elsősorban pont azért, mert ott szórakoztató volt a lopakodás számomra, itt meg nem az, és ennek fő okát a fentebb említett dologban látom. A másik, hogy ott nem tetszett a nem-lopakodós játék, itt meg tetszik, szóval lehet, hogy simán csak erről van szó, a CP-ban nekem nem adja a lopakodás, viszont nagyon bejön a zúzás, ezért amint nem jön össze a sunnyogás valamiért, inkább hagyom a fenébe ahelyett, hogy nyolcvanhatszor visszatölteném (mint a D és T sorikban).
Ettől még nektek szabad teljesen más élményeket szerezni ugyanarról, valszeg sokkal ügyesebbek is vagytok nálam, nem vagyunk egyformák.
-
mvkly
senior tag
Így van, még a DLC zsúfoltabb küldetéseit is meg lehet csinálni hangtalanul, hackelés nélkül. Utóbbinál a kamerákat leszámítva, mert ott asszem a kések is riasztanak, ha van közeli ellen. A szemimplantos Militech mérnök, vagy Aaron techdokija is hozható.
So-Mi és az űrközpont még nem jött össze, bár túl sok próbám még nem volt vele. -
CJ4567
nagyúr
Mert ez konkrétan AI slop, kb. real-time Gemini filternek mondanám, vagy Instagram beauty filternek
Mondom, Twitteren szokták a női karakterekre ráereszteni valamelyik épp trendi LLM-et, hogy "I've made this character hotter", és akkor a végeredmény kb. hasonló szokott lenni, nemrég Grace a RE: Requiem-ből kapta meg ezt bánásmódot. -
tizenkettő
csendes tag
-
GhanBuri Ghan
őstag
Valóban, te vagy a mi hősünk! Illetve van még egy, aki dobókésekkel vitte végig a játékot (csak azt ne mondd, ha az is te voltál:)
Egyébként Smashernek elég nagy megaláztatás lehetett króm nélkül legyőzetni - aki büszke volt a full króm mivoltjára. Ilyenkor kell az utolsó csapást a dildóval rámérni, kapjon még egy kis sót a sebbe. #35763 Ratrak
Ja, olvastam azt az elméletet, miszerintBlue Eyes az egy elszabadult AI a Blackwallon túlról - aki éppen készíti elő az áttörésüket, és a Cynosure-ből ítélve az eléggé pusztító lehet. A szeme azért kék, mert folyamatos kapcsolatban van a falon túli dolgokkal. -
Ratrak
aktív tag
Ez több verzióban működhet, terv szerint amennyire tudom vagy a) az engramok "élnek" a saját virtuális világukban a Mikoshi-n belül (jelenleg a zömük így működik), vagy b) betöltik őket egy, a megcélzotthoz nagyon hasonló genetikájú testbe (ez történik Jorinobu-val a Devil endingben, Fater elég hamar teljes kontrolt kap a fia teste felett, nem úgy, mint Johnny és V esetében, ahol két vadidegenről van szó, és a felül-írás jóval lassabb folyamat), vagy c) klóntechnológiával "növesztenek" egy, az eredetivel megegyező DNS-ű hostot, aminek nincs tudata, abba töltik le az engramot. Ez még valszeg nincs kész, különben a b)-nél az Arasaka Head Honcho tuti inkább azt választotta volna...
De a végcél valszeg ez, és ez megy a marketingben is jó eséllyel. -
Ratrak
aktív tag
-
Vesa
Topikgazda
"Valószínűleg azért, mert nem akartak a Witcher3ból okulva 40 órás főszálat."
Pontosan ezért. A statisztikák szerint, a Witcher3 főszálat a játékosok valami 70%-ka soha nem vitte végig. CP-ben stratégiát váltottak, és a kvázi főszálak felét áttették mellékszálnak, de ahogy írod, ezek valójában teljes értékű történetek, melyeknek ráadásul hatása van a főszálakra is. Akik csak végigdarálják a főküldetéseket, azok lemaradnak a játék tartalmának kb. 70%-áról. -
cyberkind
félisten
-
Vesa
Topikgazda
-
CJ4567
nagyúr
Dishonored 1-en végig kéne újra mennem, mert annó egyszer a riadó bekapcsolt (valahol ott hagytam egy hullát), így nem lett meg az achievement
D2-ben, és a két modern DX-ben összejött simán. Ami szopást nem kívánok senkinek, az a Human Revolution: Director's Cut-ban a Factory Zero (A DLC-t fegyver, gránát, akna, és praxis kit nélkül végigjátszani) achievementet megcsinálni úgy, hogy eközben a pacifist, és a foxiest of hounds achievementet is csinálod 
"Egyébként én fenntartom, hogy igazából bármilyen build működik, amíg jól szórakozik az ember. Felesleges minmaxolni, de bármi működik."
Ezzel teljesen egyetértek, még Very Hard-on is bármi működik, ha kicsit ismered a játékot, az első ~15 szint ami szenvedősebb, kb. 20-25-től már sokkal jobb a helyzet, 30+ pedig már sima. Viszont úgy érzem, hogy a legtöbb build főleg a játék közepétől kezdve eléggé szerteágazó lesz, mert egy sniper build a precision rifle-ket is tudja használni, abból pedig a Hypercritical nem rossz, és pisztolyokra, és revolverekre is működnek a perkek.
#35590 mvkly Ezért is jó ez a játék, bele tudod élni magad annyira, hogy ne érezd ezt kínnak
Nekem egy időben az volt a szokásom, hogy elindítottam a játékot csak azért, hogy egy fél - 1 órát csak körbe körbe vezessek 
-
mvkly
senior tag
Dogtownban a boxoló srác küldijét meg lehet csinálni riasztás nélkül? Nekem mindig megbolondul és átmegy Hulk üzemmódba. Meg a sniper Raszputyin is zavar, hogy triggerelni kell az ajtónyitással, addig nem vehetem(?) észre őt (a kolumbiai ügynökök).
Na jó, itt már kell az erőltetett beleélés is
Kamerákat nem lövünk ki, mert észreveszik a kameraszobában. Nem lövünk/fojtunk, csak ha nagyon muszáj, mert az őrök közti folyamatos rádiókapcsolat lebuktat minket. Ahogy mondtad, a kihívás, még ha a játék nem is alapozza meg. -
cucka
addikt
Jogos, a phantom liberty-s sniperről megfeledkeztem.
Én nagyon hamar feladtam a sniper build-et, egy csomó helyen használhatatlan ebben a játékban.Amik mindenhol jók és nagyon bejöttek
1. lopakodós hacker hangtompítós pisztollyal
2. sandevistan + katana, slo mo-ban miszlikbe vágsz mindenkit. SMG-vel és shotgun-al is jól működik
3. berserk + blunt weapons#35575CPT.Pirk
Jó, hát ezek szórakoztatóipari termékek.
A valóságban úgy nézne ki az akciófilm, hogy az első beltéri lövöldözős jelenet után nem lenne párbeszéd a film végéig, mert a főhősünk csak sípolást hall
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
용 Bob
senior tag
Korábbi driverekkel én is próbálkoztam, mondjuk 25.6.x alá nem mentem + alaplap BIOS update, nem működött egyik sem.
Az mondjuk frusztáló lehet, ha működött ilyen hosszú ideig, aztán megadta magát. Szerintem nem a memória/M2 miatt van ez, hanem a játék patchek + AMD új driverek hozták össze. De ez csak tipp részemről figyelembe véve, hogy mennyi mindennel próbálkoztam én is a VGA csere előtt.
-
용 Bob
senior tag
Próbálkoztam azzal is amit írtál. Adrenalinban OC órajel alatt normál freki fixálás, illetve gyári OC órajel lock. Egyik sem működött. A kifagyások mögött (CP2077) a sugárkövetés mennyisége állt. Erről olvastam és egybevág azzal, hogy nálam a játék autókázás közben crashelt 90%-ban. A gyorsan változó becsillanó autók/burkolat- épület felületek sugárkövetés számítása során egyszerűen hibázik a kártya. Zöldeknél ez azért nincs, mert erre vannak deikált RT magok. Szerintem AMD ezt nem is fogja tudni megoldani szoftveresen a 7xxx szériánál és visszamenőleg, de ne legyen igazam.
-
용 Bob
senior tag
Nálam ugyanez volt. 3 hét szenvedés, próbálgatás/ fagyásos kilépések után feladtam a harcot és mérgemben eladtama a frissen vásárolt RX 7800 XT-t egy 4080 csere ráfizetéssel. Azóta gyönyörűen fut a játék. Előtte 1 hónappal RDR2-vel ugyanilyen problémám volt, ami miatt abba is hagytam a story line-t. Kipróbáltam azóta az új kártyával és meg sem reccen....2 óra játék hiba nélkül. Visszagondolva olyan hülyeségeket találtam AMD "crash fix"-re, hogy hajam égnek áll (óraátállítás, BT egér szoftver törlése, HDR-Game mód kikapcsolás....és társai)
Összességében megint ott vagyok az új gépemmel, mint 6 évvel ezelőtt. AMD proci + Nvidia VGA. AMD-től kicsit felháborító, hogy egy több mint 200.000-es kárgyán nem futnak normálisan a játékok. Ha meg gondjuk van a sugárkövetéssel, akkot nem kéne rá írni a dobozra, hogy tudja...
-
Bib
addikt
-
Vesa
Topikgazda
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Szintén 7900XT. 1080P natívAA, framegen (framegenfixekkel), PT-vel nem minden maxon. Elég sok mod van fent grafikai főleg, látótáv is maxolva moddal. Nekem játszható fps-t produkál de látom hogy belenyaldos a 400w-ba is a kártya a proci meg elvan tizedével. Ez az egy játék aminél hallani a kártya ventijét elég halkan de megy.
Előző RTX3080-assal jobban ment ugyan ezen beállítások de textura modokat nem lehetett már mikrolag nélkül használni, egyszerűen annak a 10GB ramja már a gyári PT-től elfogyott, gondolom a 12GB-os kártyákkal sem jobb a helyzet modokkal. 7900XT-t meg nem lassították be a textúra modok viszont alapból lassabban fut rajta de számomra még játszható. -
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
NI Traktor S2 Mk3, és igen, a Xone teljesen analóg mixer, egyébként arra van kötve minden (Traktor, Kontrol F1-ek, Maschine Mk3, Kontrol S49, kazettás deck, CD lejátszó, plusz az összes hangkártya (Focusriteok és SMSL-ek)), és az analóg szekció DJM-450-ese is a Xone-ban végződik, mivel onnan megy a jel az EQ, Xover, erősítők felé.
A 15"-es subok Dayton Audio UMII15-22 Ultimax II-esek, a 12"-es subok pedig Ultimo 12 4 - Morel-ek.
Itt tudjuk folytatni, ha van még kérdés, csak, hogy ne offolódjunk.
-
Vesa
Topikgazda
-
mvkly
senior tag
-
Vesa
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
Vesa
Topikgazda
Nem lehet viszont "főzni", de ezt nem is tudom miért keresik sokan mint a Skyrim-ben, itt életszerűtlen lenne. Mondjuk alapanyagot hol gyűjthetnénk? Badlandsben kaktuszvirágot maximum. A lore sem adja ki, ebben a világban mindenki készkajákat eszik, vagy max. büfézik, éttermezik. Szinte senki nem főz. Ugyanaz a gyógyfőzetekkel. Ez jól működik egy középkori játékban, de egy high-tech világban semmi értelme nincs.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Szia, én vagyok az a volt 3070 tulaj

3080-al tapasztalatok: A 10GB 1440p-n raszterrel bőven elég, DLC-ben is.
Alapjátékban 1440p-n RT teljesen bekapcsolva, RT lighting közepesen, magas textúra, DLSS quality-val nincs gond, viszont Dogtown-ban vagy kikapcsolod a RT-t, vagy közepesre leveszed a textúrákat, és a DLSS balanced is ajánlott ugyan ahhoz a teljesítményhez. Egy 3080 12GB/3080Ti tippre már elég lenne, vagy 4070.A DreamPunk-ot pedig egy Reddit kommentelő tökéletesen összefoglalta

-
Jorus
nagyúr
Top skillben egyik 20-as sem vonz, se az életerőtárgy-visszatöltés a Bodynál, se az állóképesség-visszanyerés a Reflexnél. Ugyanakkor a Body 20-nak kevesebb értelmét látom: tulajdonságpontonként 2 FP-t ad, tehát az, hogy 18 vagy 20. szint, 4 FP különbséget jelent, ami 0.23% differencia ezzel a karakterrel . Ellenben a Reflex tulajdonságpontonként 0.5% kritikus esélyt ad, ami esetemben 3.5% differencia a 18-as és 20-as tulajdonság között.
-
Jorus
nagyúr
Úgy-úgy.
- közelharcra a tűzgyorsaság miatt Dying Night
- középtávon, illetve, ha nem csapatostul jönnek, akkor Taigan, mert relatíve gyors, sokat sebez és jó a hangja
- távolról hangtompítóval sniperkedni pedig Tsunami NUE-t használok Chimera maggalVan még egy Comrade's Hammer, de azt még nem nagyon használtam élesben - érthető okokból.
Minden fegyver maxra fejlesztve, illetve NUE is ++. -
4264adam
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
igen 2x is, csökkentett mode-ban DDU, majd net nélkül driver fel.
win restart nem volt. Próbáltam azóta 2.2 és 2.1-el.
4070 Superrel nem volt ilyen gond ugyanezzel a driverrel.
Más címben nincsszintén nincs gond, itt amikor aktiválom az RT-t majd minden elemét kikapcsolom akkor sem fagy ki
És nem, nincs köze a RR-nek az is off.Érdekes mert semmi gond a DLSS állításokkal / FG vagy mFG 2x-3x-4x-el. Semmi semmi és semmi kifagyás. Csak amikor a RT-t aktiválom vagy akármelyik szeletét.
Spiderman : Miles Morales RT tökéletes.
Minden fajta teszt lefut, semmi anomália nincs. Megvásároltam a 3DMark Ray Tracing becnhmark-ot -->az is szépen fut minden hiba nélkül.Egyedül ez az 1 cím amire igazából vettem a kártyát, hogy mFG-vel PT vagy full RT mehessen

-
Vesa
Topikgazda
Egyébként kicsit csalódás volt nekem DT abban az értelemben, hogy területileg ilyen kicsi, miközben ott van a rengeteg -szó szerint- üres, kihasználatlan terület Badlands-ben és NC környékén. Nyugodtan elfért volna egy jelentősebb terület DT-nek, bár nyilván annak hogy nem így oldották meg, költség okai vannak.
-
Raymond
titán
-
mvkly
senior tag
-
nincsnév007
addikt
igen igen még legelső végigjátszásban. azért komoly hogy arra figyeltek hogy korábbi mentést vissza töltve és vissza megyek az apartmanomban a macskát meg a leguán már nem lesz ott.
tibaimp: tényleg, még az is készül el is felejtettem. az is város nagyon remélem ha a szinkront nem is de magyar felirattal megajándékoznak minket
-
Jorus
nagyúr
Nálam így néz ki a késes/kardos build:
Higgadtság 15 szükséges a kések miatt, Tech is 20-asra kell, hogy minden kiberver maxon legyen, főleg a páncél miatt, Reflexek szintén kell 20-asra, mert mindent is fel szoktam használni, ami a késhez/kardhoz kell (iramodás, levegőben iramodás, guggolva sprintelés, guggolva plusz sebzéscsökkentés, stb.). A páncélt igyekeztem kimaxolni, mert - főleg alacsonyabb szinteken - amíg egy lőfegyverrel sok lövést le tudsz adni, addig a dobókést eldobod és vársz, amíg visszajön (ehhez is kellenek a skillek és az ikonik kések persze a későbbiekben), és több slotba is dobókések vannak betöltve, de ha lopakodásból elsőre nem nyekken meg az ellen (és általában nem nyekken meg hardon), akkor utána mindent is ki kell mozogni, ha meg nem sikerül, oda kell a páncél. Karddal is használok mindent, amit lehet, szóval duplaugrós inak, levegőben iramodás, levegőben és sprintelés közben kapott sebzéscsökkentés, stb.Számomra bármelyik másik build sokkal kevesebb tervezést igényelt egy-egy harc előtt, ez a késes nagyon bejött egyébként.
-
CJ4567
nagyúr
Én most egy dobalós + katana build-el játszom, a végső cél az a 20 body, 20 reflex, 20 tech, 18 cool, 3 int. A cool ágnak annyi az értelme, hogy plusz crit rate-et as, meg kicsit erősíti a dobófegyvereket.
Ha az embernek van PL-e, akkor a legjobb katana egy T5++ két mod slot-tal, mert így lehet vagy két cyclone mod-ot stackelni, vagy egy cyclone, és egy severance mod. Kb. végtelen attack speed sandy-val, és ha 50% hp alatt van az ellenfél, akkor 20% esély van rá, hogy azonnal meghal, ha a fejét vagy valamelyik végtagot célzod
-
freeknight
őstag
Annyit én még hozzátennék, hogy igazából az, hogy hova teszed a skilleket, nem is annyira számít, 15 mindenre elegendő, a 20 csak akkor kell, ha a felső perkeket akarod használni egy skilltáblából. A perkek, és a cyberware-ek már sokkal többet nyomnak a latban.
Igazából ami számít bármilyen karakterrel, az a body 15-re húzása, és az adrenaline, anélkül nyílt harcban gyenge vagy very hardon, a tech 15 és a kapcsolódó páncélos, és health item buffok, aztán tulajdonképpen szabad a vásár.
Sőt, a PL iconic fegyverek olyan erősek, hogy nem is kell nekik semmiféle perk sem. Én most direkt pistol buildet akartam összerakni, aztán rájöttem, hogy a hozzá való perkek sokat nem segítenek, a többi lőfegyverhez is max csak annyiban, hogy gyorsabban töltöd újra. Ahova kell a perk pont, azok a közelharci fegyverek, meg a netrunner, ha akarod ezeket használni.Még mindig keresem, 2.0 óta mi értelme van a cool ágnak, jelenleg ilyen karit is viszek (netrunner harcra+lopakodás, ahol tudom), de még nem nagyon találom. A sniperek cool nélkül is jól sebeznek, a pisztolyok meg sokkal nem lesznek jobbak attól sem. A lopakodás meg cool nélkül se túl nehéz, én nem vettem észre, amit te. A kiroshi oracle, a camo, meg a kamerák lekapcsolása kb végiglopakodja neked, a cool perkek nekem nem igazán kellenek.
-
Alpi.
addikt
Ki tudtam kapcsolni aktuálisan vagy ahogy Vesa is írta, hiába húztam le 0-ra a hangerőt, random módon újra bedobta.
Szedtem le egy zene modot is, ahol külön lehetett a típusokat állítgatni (pl.: tv, radio, mindig off, random, stb.), de lepattant róla az is. XD
Ja, egyébként kapcsoltam kifele mindig, csak egy pont után már kibírtam röhögés nélkül...
[Tudtam, hogy valamelyik videon rajta lesz ! XDD] -
kovsol
titán
-
4264adam
nagyúr
+1
Tegnap este kezdtem neki a modolás tanulásba itt is. FO4-ben már megy egész jól 400-600mod Nexus+Discord.
2.12 miatt utána kellett olvasni kicsit mert visszafelé a Cyber Engine Tweak és Red4ext 2.2-es verziók nem kompatibilisek így. De nagyon tetszik ez a drag and drop jelleg és hogy a logok olvasásával tudom mi fut és mi nem (igaz nem teljesen).

Ugyan a HD Reworked Mod-ot nem írja, de tudom működik mert már indítást követően 11+GB van foglalva a Vram, Ultra Quality + 1440p + RT Medium + DLSS QBe is kapcsoltam a frametime MSI AB görbét, kicsit tesztelni kell elég e a 12GB Vram vagy fogok kapni droppot a Vram palfon miatt.
-
cyberkind
félisten
-
egera24
tag
-
cyberkind
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
Cifu
Topikgazda
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
-
csabicsepp
aktív tag
"hidden gemst probaltad?"
igen, bár a legtöbbet már ismertem, de klassz mod. (még egy skip opció hiányzik belőle)A Dark Future:
Minden rész vagy kikapcsolható, vagy százalékosan testre szabható.
(pl én teljesen kinyomtam a nikotin függőséget)
Viszonylag új mod, ha jól olvastam majd egy évig heggesztették (van még pár bug is benne, de egész jó, pl az alvás alatti regen nem müxik, csak ha angolra van állítva a játék)
Ez a nerve dolog ismeretlen még nekem, csak látom hogy remeg a karakterem keze néha...de legalább már nem csak élőben xdIgen, igazad van, egyrészt elnyújtja a játékidőt, de másrészt másfajta játékstílust alakít ki. Ez persze nagyon egyénfüggő, én koca játékos vagyok, pl. lassú és ügyetlen vagyok az extrém dolgokhoz, amiket pár videón látok meg főleg....kész buildeket sem igen használok, vagyis "buildelem ami nekem tetszik és hasznos stílusra" a karaktert, de minden elismerésem azoknak akik kenik-vágják a dolgokat, régen én is így voltam ezzel

Nekem is az 5 vagy 6 alapjáték végigjátszásomból a leghoszabb 200+ órás , nagyjából fullosan ... ez csak az alap, a dlc-t már nem figyeltem ( 2 vég verziót megcsináltam , a többi yt), számomra annyira nem illeszkedett az alapjátékhoz, valahogy kilóg, de ez ízlés dolga, ezért írtam hogy számomra...

"Amit jelenleg elevezel, az valoszinuleg maga az alapjatek."
hmmm...szerintem is, ebben is egyetértünk.
Sőt, le van mentve pár verzió a játékból (szerencsére steam nélkül is "kézzel" indítható) és ezelőtt a mod előtt egy régi 1.63-as verzióval játszottam
Meg is lepődtem, hogy az abban már kijavított hibák egy része újra visszajött a 2.13-ban."eselytelen. talan majd ha lesz full mod support mint a Witcher3nal, es ott is nagyon ugy nez ki, hogy kifejezetten bonyolult belenyulni a game statebe."
Hja, sajnos lehet így lesz....vagy indítunk egy "Szabadítsuk fel night city-t!" mozgalmat
No, a vak is megmondta, majd meglátjuk, mindenesetre nem gondoltam , hogy megint visszacuppanok a játékba és ilyen jókat játszom, már a grafkártyám is lecseréltem kisebbre

-
4264adam
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Igen, ebben a tesztben pont nincs leírva, hogy hol. Ezért mondtam inkább így én, hogy hol tesztelhettek, mert a tesztben az én procimra átlag 78 és 1% min-re 53 fps jött ki és ennél még gyengébb eredményt is produkáltam a mostani videómmal

Másrészt anno többen is raktak fel videót 5800X3D-vel például erről, tehát már végigmentünk ezen a csörtén egyszer
Az 5800X3D erősebb volt a 7600-amnál, pont ahogy a PCGH tesztben. CJ4567 szintén linkelte a DigitalFoundry tesztjét, ahol láthatod, hogy a csúcsprocik alig izzadnak ki 70-80fps-t ezen a helyen RT-vel. Én ugye RT nélkül mértem, azért vagyok átlag 70 fps körül. A lényeg, hogy ezek az adatok valósak. -
PuMbA
titán
Az én eredményeim a Ryzen 5 7600-zal és előtte pedig a Ryzen 5 5600X-szel pedig egyeznek a cikkben leírtakkal
Azt figyelembe kell venni, hogy a memória nincs húzva és alap beállításokon mennek, de ez is oda van írva a procik neve alá. Egyszerűen csak oda kell menni, ahol a legnagyobb CPU limit van. A Badlands és a City Center területek között majdnem kétszeres a CPU terhelési különbség, ugyanis bent 60fps körül vagyok, míg a sivatagban 120fps körül, ha a CPU limites grafikai beállításokkal nyomom.CJ4567: Igen, ez a Tom's Diner mögötti rész. Itt kell tesztelni
Jó lenne, ha proci985 itt csinálna egy videót. Anno én is itt vettem fel, hogy beesek 50 fps-re a minimumokban az átlag pedig 60-65 fps körüli és raktam be ide a topikba. -
CJ4567
nagyúr
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
-
abridabri
veterán
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Ok, de ez még mindig láthatatlan előny ahhoz képest, amit mondjuk egy 5800X3D nyújt, ahol legalább úgy is észlelhető a különbség, hogy nincs kiírva az fps. Nem véletlenül nem vesznek az emberek 5950X-et a játékos gépükbe és nem egy népszerű CPU. Munkára ok csak.
"Szuper, de tovabbra is az lenne az erdekes, hogy 720p lowon mi a helyzet, mert nem a vegyeslimitre vagyunk kivancsiak."
720p Low-on RT-vel nem vegyes limit van RTX4090-nel, hanem CPU
Ha vegyes limit lenne, akkor minden CPU eredmény egy halomban lenne, mint a TechPowerUp-nál."Itt most arrol beszeltunk, hogy skalazodik-e. A valasz igen."
Igen, de nagyon rosszul

-
PuMbA
titán
"Ha ranezel a grafra, az 5800Xnel gyorsabb az 5950X."
És mennyivel gyorsabb? Semennyivel, az mérési hibahatár
Ha nincs kiírva az fps szám, észre se veszed. Ha körülnézel a neten, senki se ajánl 12 vagy 16 magos CPU-kat játékra és egy teszt nincs, ahol egy 12 vagy 16 magos CPU jobb lenne bármely játékban, mint egy 8 magos. Ez van."1800Xen ilyen 85-90%ig ment fel a GPU load. szoval biztosan tudott 16 maggal is mukodni."
Ezt anno megbeszéltük itt a topikban. Lehet bármennyi a CPU használatod, ha nem lesz belőle plusz fps
Ezért ver mindent egy 8 magos CPU és nem egy 16 magos 9950X van a csúcson. Egy idő után annyi részfeladatra bontod fel az adott munkát, hogy már lassít az, hogy a magok által számolt eredményt össze kell rakni és várni más magokra, hogy meglegyen a részeredmény."720pnek pont az a lenyege, hogy nem terheli a GPUt es lehet pure CPU limitet nezni, erre ratoljak az RT ultrat."
De van értelme, ugyanis a játékban az RT 30%-kal megemeli a CPU terhelést

-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Most betonstabil 60fps-hez biztos nem elég a 3900XT, ahhoz minimum egy 5800X3D vagy 7700 kell. Nekem egy gyengének számító 6700XT VGA-val CPU limitem van a 3900XT-nél jóval erősebb 7600-zal. A városközpontban a nagy körforgalom közepén reggel 8-kor, 50fps köré esik RT nélkül és miközben a GPU használat 80%-ra apad. A 7700 már nem esik be 60 fps alá.
-
CJ4567
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De milyen felbontásban meg beállításban? Van az a 3 beállítás amit itt szoktunk említeni, azokat nem tettem maxra, meg a graint akkor se kapcsolnám be ha fizetnének érte, egyébként ki van húzva minden maxra. Nyilván sugárkövetés nincs, arra ez a kártya bőven kevés. Viszont így átlag csak kb. 80%-on megy a GPU, amit kihoz hallható venti zaj nélkül.
Egyébként jah, az 1xxx Ryzen széria még némileg kevés volt IPC terén. Nálam már 3600x volt akkoriban, ott már nem volt ilyen gond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
-
Cifu
Topikgazda
Ezer más szempontból is marhaság a tartalma, de VikMorroHun kb. annyit tud csinálni, hogy ha szembejön valami, ami szerint a CP2077 elbukott, akkor azt berakja is trollkodásnak...

A pénzügyek meg azért viccesek, mert hogy a részvényárfolyam hogy változik, önmagában a cég működését nem befolyásolja (ha csak nem azért, mert a cég is betárazott belőle), de mivel teljesen szabadon elérhetőek a pénzügyi eredmények. Tehát lehet látni, hogy 2020-ban a cég nettó nyeresége cirka 267 millió euro-nak megfelelő Zloty volt, miközben a 2020-as bevételei közel 500 millió euro-nak feleltek meg (rakjuk össze: 50% feletti nyereségi ráta!), a cégnek nem volt veszteséges éve azóta se és nincs hitele.
A 2023-as pénzügyi évet 111 millió euro-s nyereséggel zárták, a 2024 első félévet 60 millió euro-val.
Szóval köszönik szépen, jól megszedték magukat az elmúlt 4 év alatt, ahol érdemben a CP2077 és a Phantom Liberty volt a bevételi forrás (a Witcher 3 és a többi játék hozzá képest elenyésző mértékűek).A CP2077 Steam-es értékelés (660 ezer felett) 84%-a pozitív, az utóbbi időkben leadottak (ez is több, mint 8000 értékelés!) 94%-a pozitív. Itt jön elő, hogy a PC-n sose volt igazán durva probléma a játékkal, és a mai napig is relatíve sokan játszanak vele, figyelembe véve, hogy lassan 4 éves játék...
A metacritic-en a felhasználói értékelés PC-n 7.2, Xbox One-on 5.0, PS4-en 3.5, XBox Series X-en 7.5, PS5-ön 7.6.
Ebből is jól lehet látni, hogy a legacy konzol verzióval volt igazából csak és kizárólag komoly probléma...De hogy bukás lenne? Én ezeken az embereken tényleg csak röhögni tudok, egy új franchise első része kurta ritkán fut ennyire, pozitív volt pénzügyileg, bőven pozitív a vélemény róla a mai napig a játékosoknak. Bár minden játék ekkorát bukna...
-
Jorus
nagyúr
Ez az a shard, amit egy sikátorban lehet összeszedni Kis-Kínában, nem messze attól az étteremből, ahonnan a szemet kell ellopni. Konkrétan erről van szó.
Ezt még a játék elején megcsináltam, de valszeg nem szedtem fel a halottól a szilánkot, ezért nincs az inventoryban, a hullát meg már elvitték gondolom.Ja és itt pont nincs hint.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Raymond
titán
-
mvkly
senior tag
Tanuló fázisban van még, de az okos fegyvereket a bónuszuk ellenére is kicsit hanyagolom. A YingLong azért zsebben.
Tetratronik Mk5 op.rendszer a +40% harci hack miatt, Túlhúzás mellett a Túlcsordulás is belőve. 1-2 Kiverberhiba előidézés+harci hack eddig simán viszi a katonákat, koponyásokat is, 5-6-ot. Ha nem, akkor a harci után egy Mozgás tönkretétel a +40% sebzésért. Ha még az sem, akkor Satara
Bossoknál egyelőre nem tartok, de pl. pshicho ellen a 4-es zárolt sor is kevés szokott lenni önmagában. PhantomLiberty DLC sincs nyitva, az még finom lesz a 8-10 ellenség ellen egyszerre.
A tech fegyvereket is csak most kezdtem el érdemben használni. Lifttel érkezve Oracle optikával látok mindenkit felsorakozni az ajtó előtt 1-2 emelettel lejjebb, a liftajtó ki se nyílt, de már fekszenek. A Satara az új kedvencem
Amiből van amúgy ikonikus is, de 1mp helyett 3 a töltési idő, szóval kuka. -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Így, nagyon brutál a YingLong+Shingen Mk5 a plusz sokkolási/égési sebzéssel.Nekem a Reflexek kimaxolása tette teljessé, az airdash mérséklési bónuszai, de főleg a "Géppisztolyra fel!" perk. Egy 3. Dian-t berakva a sorba, fegyvertöltés nélkül lehet folyamatosan szórni az ellent. Fegyverváltáskor újratölt, ráadásul +22% tűzgyorsaságot ad. Utóbbi miatt nem is szabad tölteni, csak váltani a géppisztolyokat.
-
tibaimp
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
MasterDeeJay
veterán
Igen, valahogy arra nem találtam megoldást, felhők se szépek. Még az ezer éves skyrimbe is szebb modokkal. Pedig mintha ez is volumetric cloud lenne.
Néha tapasztalok vizuális bugokat, frame gen nem az igazi illetve bárokban leesik az fps igen keményen. Alapból játszható ilyen szinten, fullhd és quality az upscale. Vram közel 100%, gpu is 100%. Mondjuk egy erősebb gpuval és több vrammal lehetne ennél is szebb. -
Raymond
titán
-
CJ4567
nagyúr
Alapjátéknak RT-el 1.5-1.6 körül már nem volt elég egy tuningolt és optimalizált RAM-os 3600 a fix 60FPS-hez, csak közepesre levett tömegsűrűséggel. (4,375GHz-re húzott 3600, 3800 CL16-os RAM-al, finomhangolt időzítésekkel)
És akkor a 2.0 erre bőven rátesz, és akkor még nem is vagyunk Dogtown-ban
RT nélkül sokkal barátságosabbak a CPU követelmények. -
mvkly
senior tag
-
Cifu
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom, Twitteren szokták a női karakterekre ráereszteni valamelyik épp trendi LLM-et, hogy "I've made this character hotter", és akkor a végeredmény kb. hasonló szokott lenni, nemrég Grace a RE: Requiem-ből kapta meg ezt bánásmódot.
De a végcél valszeg ez, és ez megy a marketingben is jó eséllyel.
D2-ben, és a két modern DX-ben összejött simán. Ami szopást nem kívánok senkinek, az a Human Revolution: Director's Cut-ban a Factory Zero (A DLC-t fegyver, gránát, akna, és praxis kit nélkül végigjátszani) achievementet megcsinálni úgy, hogy eközben a pacifist, és a foxiest of hounds achievementet is csinálod
Nekem egy időben az volt a szokásom, hogy elindítottam a játékot csak azért, hogy egy fél - 1 órát csak körbe körbe vezessek

Csak bedobtam mert volt ilyen és hátha emlékszik valaki rá.

akkor gondolkozok ezen
Cifu
Vesa