Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20351) beyruth82 válasza juliensorel (#20330) üzenetére


beyruth82
veterán

Az italautomatást nem kell sajnálni mert egy darab ingyen ital a fizetséged cserébe....
A delamainos viszont nekem is beragadt, legalábbis az egyik taxi a pacificában meglát elhajt és egy beton korlátnál örökre beragad nem lehet sehogy se kimozdítani onnan.Próbáltam szétlőni, kilökni másik autóval de nem lehet ráadasul a delamain is megfenyegetett, hogy elállnak a szerződéstől ha megrongálom az autót szülségtelenül. A többi kocsit lehet be tudom gyűjteni még de a küldetést nem teljesül ha egy kimarad gondolom.

(#20352) Jinxb1rd válasza Alpi. (#20350) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

De nálam az akkor is viszi a pálmát, hogy ELÜTI AZ AUTÓ! AZ ÚTON! TELEFONÁLÁS KÖZBEN!

We are only Stardust...

(#20353) Vesa válasza erahurka (#20345) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Vannak bugok, ez tény. Ez egy rendkívül összetett játék, éppen ezért nehéz -gyakorlatilag lehetetlen- házon belül tökéletesre tesztelni, mert annyi a változó és az egymástól függő, illetve egymásra hatást gyakorló paraméter. Végigmegy rajta 15 teszter, de X időpontban, Y dolgot pont nem csináltak, vagy nem úgy csináltak, mint Te vagy én, és már nem is jött elő nekik a hiba, mert ahhoz az kellett volna amit, ahogy, és amilyen sorrendben mi csináltunk. Pont ezért nem létezik egyetlen ehhez fogható komplexitású játék sem, ami hibátlanul jelent volna meg. Mert ehhez az kell, hogy az ilyen ritka együttállásokra is fény derüljön, ami a nagy számok törvénye alapján akkor fog kibukni, ha már több ezren játszanak vele. NIncs ebben semmi szokatlan, majd javítják.

A tudomány a valóság költészete!

(#20354) proci985 válasza erahurka (#20345) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Nem hiszem hogy utóbbinak a grafikus kártyához lenne köze.
Ebben az esetben igen, nagyon is. Az osszes szinkronizacios hiba jellemzoen frametime tuskek miatt valik gyakoribba. Emiatt nem jellemzo, hogy erosebb rendszerekkel ahol normal esetben 50-60+ fps van durvabb kozlekedesi vagy Tbugok nem jellemzoek. Erre jon ra, hogy az engine dinamikusan, az fps fuggvenyeben fallbackel. Tehat pl a garbage collector nem lesz annyira feltuno mert tobb az eroforras, vagy az AI nem fog annyira elhulyulni tomegben mert marad eroforras. Azert 50-60+ fpst mondok, mert par helyzetben felezodik-harmadolodik az fps.

Osszesen van par kuldetes bug, ahol potencialisan ujra kell tolteni. Figyelembe veve, hogy van 80+ kuldetes es az emlitett bugok mind megkerulhetoek, ez szerintem elfogadhato:
- Cyberpsycho: Lilith (mielott lespawnol), potencialisan az egyik badlandsi is erzekeny arra, hogy az ut felol kell megkozeliteni
- Killing in the name of (elso router)
Ezt ugy mondom, hogy egy ekkora jateknal az is siker, hogy csak ennyi van.

Egyebkent amibe belefutottam ket vegigjatszas alatt:
- Fizikai bug miatti halal: Jellemzoen par orankent egyszer, idegesito, de a visszatoltes megoldja.
- T-Bug: A modell alapallapotba all, ezen en csak rohogok mert tudom mi az oka. jellemzoen helyszinfuggo, par orankent egyet lattam. Illetve egyetlen sztori missionnal 3 secig Johnny is Tbe all a Reaper alatt.
- "alakvalto NPCk es a forgalom": ez a garbage collector mukodese miatt van igy, csucsidoben a varoskozpontban es ejszaka badlandsban feltuno
- ugras kozben autot hivva az auto teleportal, barmi is van ott: igy igaz, megismetelheto, ahogy neztem par youtuber ebbol az egyetlen bugbol egesz jo nezettseget csinalt, egyebkent jatek kozben nem feltuno. nekem egyszer jott elo, amikor kiprobaltam, hogy tenyleg mukodik
- autok a foldbe spawnolnak: offset bug, az autoba beszallva a problema megoldodik, szoval zavaro aprosag inkabb. par orankent egyszer lattam
- Eltuno ruhak es nem mukodo Breakthrough: re-equip megoldja, jellemzoen kuldeteseknel ahol fix gear van ott jon elo. vegigjatszasonkent kb 2-3 alkalom
- bizonyos perkek nem mukodnek / osszeakadnak: ez tipikus aRPG betegseg, Diablo3 es Borderlands3 is erintett a mai napig. patch megoldja.
- bizonyos dolgok nem spawnolnak (megfeleloen): ld a legendary crafting recipek, pl az arany Mirame kalap osszeszedese idegorlo.
- Takemura hiv bug: ezt patcheltek, es ez tenyleg game breaking volt

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20355) Vesa válasza proci985 (#20354) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Nekem szerencsém volt, egyetlen olyan bugom volt ami azóta is a pályán figyel, mert nem tudom leadni a küldetést az automatánál (mondjuk a küldetés egyébként hiba nélkül lement). Ezen kívül egy olyan volt, ahol nem tudtam bemenni egy épületbe mert zárva volt az ajtó, így az a küldetés félbe maradt, de az csak GIG volt.
Ezen kívül semmi más game breaking bug nem jött elő.

A tudomány a valóság költészete!

(#20356) Jinxb1rd válasza proci985 (#20354) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Így van ahogy mondod, de egyszerűen az emberek ezt vagy nem fogják fel, vagy csak nem hajlandók elviselni, hogy a gépük nem elég erős és ezért kell szenvedniük annyi buggal. Az ő gépük jó, aztat ne bántsa senki se.

De igazából nem is a gép erőssége itt a probléma, hanem hogy nem hagynak elég kraftot neki a működéshez és 20-15 fps-re is ledropolnak játék közben, mert nem hajlandóak egy egy beállítást lentebb venni. Aztán abban a kis pillanatban, amikor 15 FPS-nél visít a gép, elszámol egy csomó dolgot/kihagy egy csomó dolgot, jön a bug.

Nem egy nem mai játéknál figyelhető meg, hogy a fejlesztők úgy csinálták meg, hogy az átvezetők alacsonyabb fps-sel mennek, vagy a játék is be van állítva egy maximalizált FPS-re (GTA régi részei), mert úgy futottak csak jól. Aztán ha utánanézel, hogy lehet feloldani ezeket a korlátozásokat akkor írják, hogy fel lehet iylen oylan hackkel, de akkor ez meg az nem fog működni stb.

GTA 4-et is történetesen ezért nem játszottam még végig, mert a gépem gyors, és ott megint csak frame limites baromságokkal kellene küszködnöm, hogy végre smooth élményem legyen és inkább hagytam. De szenvedtem ezzel a GTA3-nál, Vice Citynél (és msot azért beszélek a GTA sorozatról mert imádnak ezzel példálózni az emberek, hogy milyen jó. Hát tényleg, fantasztikus ezzel szenvedni minden résznél... :D )

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#20357) Vesa válasza Jinxb1rd (#20356) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Lecsengőben már ez a GTA compare...szerencsére. Akik CyberGTA-t vártak, már túl vannak a történeten.
Most a kérdés az, hogy a CDPR merre indul tovább, milyen tartalmak érkeznek. Az alapok nagyon jók, lehetne rájuk építkezni, de az még kérdés, hogy ez pontosan milyen ívet fog követni.

A tudomány a valóság költészete!

(#20358) proci985 válasza Jinxb1rd (#20356) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

egyebkent annyira nem extrem a gepigenye. egy negy eves 1080TI + 1800X meg 1080pre boven szuper 60 fpsre, de 1440pre is elegnek kell lennie minimalis kompromisszumokkal.

a 30fps vagy 60fps fix egyebkent tenyleg emiatt kell, ugy sokkal egyszerubb megoldani es foleg validalni az engine belso szinkronizaciojat. egyetlen problema, hogy PCn jellemzoen a jatekosok nem szeretik. ld Ragenal milyen botrany volt, hogy fix 60fpssel ment az engine.

ja, GTA5ot megjelenes napjan vettem meg PCre, de nagyon nem jott at. szoval en csak orultem neki, hogy a CP77 nem GTA77 lett. foleg, hogy ahogy neztem a GTA steam oldala eleg erosen nyomja az in-game currency vetelet is. ezt anno a Deus Ex: Mankind Divided is beprobalta, de hala egnek nem lettek kovetoi single player jatekoknal.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20359) Lacielvtárs


Lacielvtárs
nagyúr

Urak, üdv, erre esetleg valakinek tippje? [link]
előre is köszönöm :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20360) proci985 válasza Lacielvtárs (#20359) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

tobb oka lehet ha Woodmanrol beszelunk a Cloudsban:
- piros halalfej van rajta? tul alacsony szintu vagy, szoval ne tamadd meg (foleg ha a clubban vagy).
- tul gyengek a fegyvereid

Woodman annyira nem kemeny ellenfel, szoval nem szabadna, hogy meggyuljon vele a bajod.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20361) Lacielvtárs válasza proci985 (#20360) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

köszönöm a válaszod, igen valami ilyesmire gondoltam már kínomban én is hogy bennem van a hiba :K
piros halálfejet majd ma megnézem, mert azt nem is figyeltem eddig, de igen a Clubban vagyok, vagyis ez valami megatorony épület, ahol az irodájába kell mennem és ott kezdődik a lövöldözés, de nagyon nehezen akar elhalálozni :D
de nem adom fel, csak felcsesz hogy mindig visszarak az elejére, mert hát harc közben nincs mentés :D
ha nem támadom meg, pedig az a küldetés következő lépése, akkor nem megy tovább a stroy...
vagy igen?
bocsánat a sok hülye kérdésért, de ez az első nyílt világos játék amivel játszom :R

még annyi hogy eddig nem nagyon gyűjtögettem tárgyakat, lehet az a baj, 8-as szintet ír ha jól emlékszem :K

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20362) proci985 válasza Lacielvtárs (#20361) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ha 8as szintu vagy es Woodman feje folott egy nagy halalfej van, akkor az lesz a baj :DDD, vagy tenyleg nincs megfelelo cuccod.

egyebkent ott nem kell vele megkuzdeni: van egy beszelgetesszal aminek a vegen magatol is elarulja, hogy hova kell menned, bar kicsit maceras megtalalni ha elotte mas mellekkuldeteseket nem csinaltal meg. egy tipp: utana kovetkezo kuldetesnel maradj pacifista es pl ne tord el senki allat, foleg, ha cool builddel mesz.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20363) Lacielvtárs válasza proci985 (#20362) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

értelek, szerintem van halálfeje, mert nagyon ragaszkodik az életéhez :D
de meg fogom ma nézni.
De akkor fontos a mellék küldetések, tegnap már újra kezdtem egy másik karakterrel a játékot, utcafiú lettem :D
ennél már gyűjtögetek és csinálni tervezem a mellék szálakat is, mert én is valami hasonlóra gondolok, hogy kicsi a szintem...
Szóval ha úgy beszélek vele hogy neki is tetszik akkor meg sem kell ölni, waooo jó ezt tudni ;]
nagyon köszönöm a tippet :R , tényleg hogy először beszélgetünk majd a párbeszéd közben kapta elő a fegyvert, most hogy mondod :D

hát látszik hogy ez az első játék amivel ennyit foglalkoztam az életemben :B

utana kovetkezo kuldetesnel maradj pacifista es pl ne tord el senki allat, foleg, ha cool builddel mesz. <--- ezt nem értettem, bocsi :W

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20364) Alpi. válasza proci985 (#20358) üzenetére


Alpi.
addikt

"egyetlen problema, hogy PCn jellemzoen a jatekosok nem szeretik."
Pedig ezt a megoldást szeretni kéne. :) Vagyis lehetne, ha használnánk.
Sokan sztem a különböző Sync-ekkel történő "fps limitációt" nem szeretik és az valóban képes felemás eredményekre.
Néztem 1-2 tesztet erről, és a frame limiterrel magasan a legalacsonyabb input lag-et tudták elérni az aktuális játéknál.
Tesztelgettem a CP2077-el is, de sajna gyenge egy picit a vga-m, hogy igazán jól működhessen az általam használt graf. beállítások mellett.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

(#20365) proci985 válasza Lacielvtárs (#20363) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

egyebkent majdnem lehet vegig nyilegyenesen menni. Woodman egyebkent kemeny, de nem annyira, kesobb van egy masik boss akivel nagyon sokaknak (nekem is) meggyult a baja elsore :DDD.

amit nem ertettel: nagyon nem akartam spoilerezni, ha odaersz ugyis erteni fogod.

Alpi: ja, de ugy meg az a baj, hogy minek van 144Hzs gaming monitora amit nem tud kihasznalni.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20366) beyruth82 válasza Lacielvtárs (#20359) üzenetére


beyruth82
veterán

Én már mikor azt csináltam bőven 20.szint felett voltam és 1 lövéssel meg tudtam ölni....
Ez az átka hogy szabadon lehet válogatni a küldik között.Van amit ha csinalsz már nagyon könnyű és van amihez még csirke vagy.

(#20367) Lacielvtárs válasza proci985 (#20365) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

jó erre felkészülni :C

beyruth82: gondoltam hogy zöldfülű vagyok hozzá és az a baj :D

köszönöm a segítségeteket :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20368) proci985 válasza beyruth82 (#20366) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

btw en kiprobaltam, lvl30on egy tech 18 + body 16 builddel (full craft, par pont athletics es engineeringen, nulla brawleren, viszont 10 koruli Athletics es Street Brawler megvolt) lement az utolso boss -Smasher a nomad ending alatt- ugy, hogy emlitett bosst azzal a bizonyos egykezes fegyverrel csaptam le very hardon. igaz kb 5 percig tartott es ketszer utott be a second heart, de ment. tetejeben Tech fegyvert a vegen nem hasznaltam, hulyet kaptam tole, hogy a Breakthrough nem mukodik ha hacker van a kornyeken, tech shotgun pedig nincs legendary formaban sajnos, Comrade's Hammerert meg elfelejtettem elmenni. Szoval atalltam O'Fivera, egy legendary Carnagera es egy Cottonmouthra, plusz ertelemszeruleg berserk OS. Ez utobbi lett az utolso harcra lecserelve Sir Stiffre, hiszen Smasher legendas bemutatkozo onlinere alapjan egyertelmu volt, hogy o bizony keri, hogy hasznaljak rajta az emlitett... eszkozt.

gyakorlatilag ez a totalisan nullas build offenzivara, efolott mar tenyleg csak az marad, ha az ember nem rak semmire pontot. ja igen: lehet a perkek egy resze nem tunik hasznosnak, de a gyakorlatban azert nagyon erzodott, hogy nem volt pont se a street brawleren, se az annihillationon. annihillationnal a vegen egyebkent megis raktam ket pontot reload miatt, egyebkent a Carnage iszonyatosan tervezesigenyes volt.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20369) _ak_ válasza Lacielvtárs (#20361) üzenetére


_ak_
addikt

Tölteni kell rendesen ólommal, másodjára én is az elején mentem oda és bár a Cloudsot ki tudtam pucolni, Woodman akkor is kihívás volt. Shotgunnal nem tudom olyan gyorsan csökkenteni az életet, amikor gyógyítanom kellett ő is gyógyított.

Első végigjátszásban simán puszta ököllel szétütöttem. ;]

proci985
"tech shotgun pedig nincs legendary formaban sajnos"
nem pont tőle lehet elvenni egyet? Mm a raktárábol.

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#20370) Lacielvtárs válasza _ak_ (#20369) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

ejha, már én is arra gondoltam hogy nekiugrom a szamuráji karddal, amit szerzek az automatikus mentés első lépéseként, de előtte azért mindennel ami a hátizsákban van, vagy út közben szerzek, "megdobálom", szétlövöm :D
mindig lemegy az élet ereje vagy 10%-ra de addigra nekem is, valahogy - bár már tudom, hogy még zöldfülű vagyok hozzá - mindig ő a befutó, legalább is eddig :B

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20371) CJ4567 válasza proci985 (#20365) üzenetére


CJ4567
veterán

Én pont azért vettem 48-144Hz-es FS tartományú monitort, hogy az alacsonyabb FPS-re való eséseket is simítsa, viszont 75FPS felett meg folyamatosabb a játékmenet, és maga a Freesync is sokat segít olyan játékoknál, amikben nem a legjobb a frame pacing.

Legendary shotgun:
A hajón, ahol Graysonnal találkoztál, hátul Smasher vaultjában van egy legendás ikonikus tech shotgun, a Ba Xing Chong, ha jól tudom, akkor teljesítened kell legalább egyszer a Nocturne Op55N1-et, hogy ki tudd nyitni a ládát a vaultban.

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#20372) LK válasza _ak_ (#20369) üzenetére


LK
addikt

Ha már favágó, én Machete-vel gyorsan kifiléztem. ;]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#20373) Lacielvtárs válasza LK (#20372) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

szóval akkor ez nem is rossz ötlet, amire én is gondoltam :C :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20374) proci985 válasza CJ4567 (#20371) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

az sajnos smart es nem tech. DB-2 Satara Legendary / Iconic nem letezik, Epic eshet belole, crafting recipe csak Rare van.

illetve a -kivagott- Maelstrom vendor arulja, szoval remelhetoleg vissza fog kerulni valamikor a jatekba.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20375) juliensorel válasza Lacielvtárs (#20370) üzenetére


juliensorel
senior tag

Azt tanácsolom, hogy minden ilyen dialógos találkozás előtt ments egyet. Megállsz a szereplővel szemben de nem kezdesz bele az interakcióba, akkor ott még menthetsz egyet. Ezek után ha van kedved és időd, akkor úgy variálod a párbeszédeket (mentés visszatöltésével) ahogy akarod, megnézed mi a végkimenetel, majd eldöntöd, hogy neked ez megfelel e. Több olyan küldetés van ahol békésen is tud alakulni a dolog vagy máshogy mint gondoltad, rajtad múlik, vagyis a párbeszédeken. (én ezeket végigpróbáltam mindig az első karakteremmel, ahol minden új volt) Igaz vannak olyan döntések amiknek hosszútávú következménye van, azokat nem lehet látni előre a párbeszéd után, azokat én is később tudtam meg.
Illetve van még valami, bizonyos jelentéktelennek tűnő célszemélyeket ha lopakodva közelítesz meg és nem fogsz rá fegyvert, előtte nem rendezel hangos vérfürdőt a helyszínen, akkor még bead egy dialógot a játék, általában lehet velük deal-elni, nem vagy köteles mindenkit kinyírni. (igen, a Favágót se)

[ Szerkesztve ]

(#20376) Lacielvtárs válasza juliensorel (#20375) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

ejha köszönöm a tanácsot, de mi van akkor ha ők lőnek először? :D
Bár a Favágó nem lő hanem dumál, de már az ajtó előtt is "látszik" a dialóg stílusból, hogy nem azonnali tűzpárbaj lesz, mert amikor először találkoztam vele még beszéltünk és a vége lett lövöldözés.
meg amikor a szobából indulok ki, az az utolsó mentés, Evelin pasija ül az ágy szélén, arra a szobára gondolok, onnan kell mindig újra kezdeni, és se fegyver sem semmim sincs, és mivel nem csak a karakterem zöldfülű, hanem én is, ez azért nekem is eléggé megpróbáltató ;]

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20377) _ak_ válasza Lacielvtárs (#20376) üzenetére


_ak_
addikt

Végig lehet lopakodni egészen Woodmanig. Útvonalat nem tudok mondani, de meg lehet csinálni. Ha úgy érsz oda, akkor a beszélgetés után a hátsó ajtón kienged és nem kell lövöldözni.

Let's begin, de gozaimasu!

(#20378) Lacielvtárs válasza _ak_ (#20377) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

nem mondod? :Y
hát ma ezt tuti ki fogom próbálni :R

jut eszembe, akkor ha jól értelek, ha lassulva, gugolva, csendesen megyek a sok Amigó között, nem csapok zajt, és nem lövök, akkor el tudok köztük sunnyogni?

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20379) beyruth82 válasza Lacielvtárs (#20376) üzenetére


beyruth82
veterán

"Ha lőni kell hát lőjj és ne fecsegj!"- A jó, a rossz és a csúf :))
Én már 3 megbízómat is megöltem mert vagy rám támadtak ok nélkül vagy én reagáltam túl a helyzetet. Sandra Dorsetet véletelenül, a tyger claws megbízókat akiknek egy kocsit kellett elvinnem aminek a csomagtartójában egy ember volt önvédelemből, egy céges csókát akit a rendőrök vertek pedig csak úgy miután kimentettem az őt terrorizáló rendőrök karmai közül(bár ez az utolsó nem megbízó volt a szó szoros értelmében).

(#20380) Lacielvtárs válasza beyruth82 (#20379) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

ÁMEN :D

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20381) juliensorel válasza Lacielvtárs (#20378) üzenetére


juliensorel
senior tag

Addig amíg nem indul be a riasztás/a harc, addig az lopakodásnak számít, nem kell guggolva közlekedni végig. Tökmindegy, hogy fejbe lövöd hangtompítóssal vagy hátulról leütöd/kitekered a nyakát az őröknek, amíg a többi nem veszi észre, addig nincs gond és persze van olyan akihez hozzá se kell érni csak elkerülni. Másodszorra én is így csináltam a Cloudsban (is), a Favágó közömbös arccal fogadott mire az irodáig értem és nem értette, hogy kerültem oda. De kipróbáltam azért azt is, hogy ajtóstul rontottam a házba. Ha vérfürdőt rendezel, akkor azt még később több párbeszédben is a szemedre hányják. :D

(#20382) Lacielvtárs válasza juliensorel (#20381) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

mondjuk ez is igaz, a vérfürdőt többször is szóvá tették már nekem is :D
bár ami érdekes hogy a Favágóhoz az út alatt végig azt írja a jobb felső sarokban a térképnél, hogy harc, ebből gondoltam, hogy ha tetszik hanem, akkor is harcolni kell, de ezek szerint nem feltétlenül :K

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20383) m0h0senator válasza Lacielvtárs (#20382) üzenetére


m0h0senator
őstag

A térkép körül azt jelzi, hogy jelenleg harcban állsz. Ami azt jelenti, hogy ha meglátnak egyből támadnak és menteni sem tudsz míg harcban vagy.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#20384) Coyot válasza juliensorel (#20381) üzenetére


Coyot
őstag

Nade kifelé nekem mindenképp harcot dobott, addig végig harcmentesen jutottam el még beszélgettem is a pultossal a VIP-ben :D

Má' nem

(#20385) CJ4567 válasza proci985 (#20374) üzenetére


CJ4567
veterán

Elvileg így elérhető a titkos Maelstrom vendor, így kijöhetsz onnan. Nem próbáltam, mert jelenleg nincs telepítve a játék, de van pár videó erről YT-on, szóval valósnak tűnik.

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#20386) Lacielvtárs válasza m0h0senator (#20383) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

ez valóban így van, menteni sem tudok :K
akkor ezek szerint, én is így gondolom, hogy ha harc van, akkor támadnak, szóval semmi esélyem csendesen elsunnyogni mellettük...
de azért lehet megpróbálom, max 4178. alkalommal ismét megölnek :D

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20387) Vesa válasza Lacielvtárs (#20378) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Ezt én is úgy csináltam meg, hogy egyetlen lövést sem adtam le. Mondjuk nekem int/tech/cool build volt az első menet. Az őröket egyesével le lehet szedni csendben, persze kell hozzá hack itt-ott. A maradékot meg ki lehet kerülni. Végül woodman-t ki se nyírtam itt...nem kellett. Akkor még. :D

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#20388) Lacielvtárs válasza Vesa (#20387) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

"int/tech/cool build " ne haragudj kérlek, számomra ezek ismeretlen kifejezések, leírnád emberi nyelven :D ;]
tudod mint egy hat évesnek hogy megértsem
de ki fogom próbálni, bár hecceklni sem tudok még :D :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20389) jonnyjoker01 válasza Lacielvtárs (#20363) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Elég sok féle képpen tudod vinni a párbeszédet attól függően hogy például megtalálsz-e egy bizonyos üzenetet egy bizonyos szobában, vagy magas az INT-ed például. És emellett vannak még "alap" opciók is (meg talán lifepath specifikus is van ha jól emlékszem de nem biztos).

Én azt ajánlom ne sajnáld rá az időt hogy ezzel elszórakozz, sajnos nem sok ehhez hasonló ilyen részletes opciókkal rendelkező quest van a játékban :(

Üdv. Johnny

(#20390) Vesa válasza Lacielvtárs (#20388) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Röviden: Lopakodásra és hackelésre kihegyezett karakter.
Hosszabban: Int = Intelligencia Skill, Tech = Technikai Adottság Skill, Cool = Nyugalom Skill
Erre a háromra kell fejleszteni, ha lopakodós karaktert szeretnél, bár némi Body (Test) Skill sem árt. Ezek nagyon fontosak a játékban, számos előnyt és új képességeket oldanek fel.

A tudomány a valóság költészete!

(#20391) proci985 válasza CJ4567 (#20385) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

csak akkor, ha nem mesz neki Bricknek sajnos.

---

amilyen konnyu lopakodni, szvsz int 20 - tech 18 - body 16 jobb megoldas, maradek mehet a coolra. ez gyakorlatilag egy tank lesz, viszont ugy 40es szint kornyekere van kesz es elsore nem biztos moka az Arasaka tower korul kifosztani a Nicola automatakat felhuzni a craftot.

int - tech - cold blood is mukodik, de ott az a baj, hogy nagyon alacsony a life pool, hiaba van vedelem

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20392) Lacielvtárs válasza jonnyjoker01 (#20389) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

igen, pontosan ez ragadott meg a játékban, hogy ez nem egy kapta fa, hanem tetszik hogy sok befolyásoló tényező van a játékban :K
igen, igazad van, nem fogom sajnálni az időt amit el kell tölteni a játékban :R

Vesa: köszönöm így már fogjuk rá hogy értem :C :R

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#20393) Vesa válasza proci985 (#20391) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Nekem az Int/Tech maxolva lett, a Body talán 16-os, a többi Cool. Reflexre gyakorlatilag egyet se tettem, csak az indulón ami volt. Tech nagyon bejött, már csak az ajtók és a craft miatt is, még ha ez utóbbi nem is a játék erőssége...

ELACielvtárs
Érdemes mindent elolvasni, rengeteg adatszilánk lesz, amiből sok hasznos kis történet vagy egyéb infó tudható meg. Nem egy rohanós játék, bár úgy is lehet játszani, ha valakinek az jön be. A mellékszálak pedig nagyon jók, nem érdemes csak a főszálon végigrohanni, mert kimaradsz a játék több mint feléből...

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#20394) need


need
addikt

Sziasztok..

Nekem most a fejtörést a Vörös Proféta produkálja.. háll istennek a második hack nekem nem ragadt be..vagy is megtaláltam..viszont a jövendő mondónál ott szívat vagy 30 próbáltam hackelni de eddig még nem jött össze..néztem pár videot is vagy is egyet találtam ott néztem a sorrendet de valahogy nem akarja megadni!..

a másik dolog.. nekem szerintem kimaradt vagy nem jól emlékszem de van olyan küldetés amit baseball ütővel kell megcsinálni.nekem ezt nem dobta.. :O

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#20395) cikasz


cikasz
őstag

Sziasztok.
Mit kell tennem a tetőn a secret endinghez? 70%-on áll a középső kártya és az olajmezőn is jó válaszokat adtam.
Néztem videót és ott azt csinálják, hogy a fegyverre néznek és vissza Johnny-ra, de nem történik semmi. :(

Szerk :
mire ezt elküldtem már jó lett, csak várni kellett kicsit ott üldögélve.

[ Szerkesztve ]

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#20396) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Apropó középső kártya: ez a Silverhand - V kapcsolatát mutatja nem? Minél magasabb a százalék annyira jóban vagyunk egymással? Én szerintem minden opcióban a legkedvezőbbet választottam, csak akkor csesztem le Silverhandet hogyha a játék kényszerített rá, mégis 30%-on vagyok a 'Meet Hanako at Embers' küldetés előtt. Mit kéne tenni hogy ez magasabb % legyen?

Szerk.: még a Chippin' in-t nem csinátam meg, azt addig tartogatom míg kicsit magasabb szintű nem leszek, hogy magasabb statú legyen

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#20397) Alpi. válasza jonnyjoker01 (#20396) üzenetére


Alpi.
addikt

Utólag sajna már semmit. :/
Ha már itt tartunk, meddig lehet eljutni abban ? Van 70% fölött ? :)

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

(#20398) juliensorel válasza jonnyjoker01 (#20396) üzenetére


juliensorel
senior tag

De az összes Johnny-s küldetést megcsináltad? Nem hinném.
A "Meet Hanako at Embers" mint stáció semmi nem jelent ennek kapcsán, oda kb pár óra alatt el lehet jutni ha csak a fő szálat csinálod, azt is a legrövidebb úton. Én az olajmezőkön már túl vagyok, Hanako már vár, de még csak 40% a Johnny, mivel ezután jön még csak Kerry a képbe, meg a Samurai...stb

(#20399) cikasz válasza jonnyjoker01 (#20396) üzenetére


cikasz
őstag

42-es szinten vagyok, itt tényleg halálfejes mindenki? :U

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#20400) juliensorel válasza beyruth82 (#20351) üzenetére


juliensorel
senior tag

Egyáltalán nem az a vége, hogy ad egy ingyen italt, ezek szerint te nem is csináltad végig. :N Nézz vissza még párszor hozzá, a térképen is aktívnak kell lennie. ;)
Rövid, de valahol egy kis érdekes sci-fi tárca az ő története is.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.