- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tizenkettő
csendes tag
-
Phoen|x
addikt
-
genndy
addikt
Nekem is volt alkalmam VR-szemüveggel kipróbálni (Valve Index), kicsit döcögős volt, eléggé vissza kellett butítanom a grafikát ahhoz képest ahogy 2D módban tudom futtatni (RT off és hasonlók), de tényleg nagyon jó, megvan a "benne vagyok a játékban" élmény.
Az autózás pl. nekem gyomrot felkavaró volt (ilyenre érzékeny vagyok), a motorozás egy fokkal jobb, a sétálgatás volt az igazán jó, a fényekkel, a forgalommal, a játókelőkkel. Nem is harcoltam, csak mászkáltam valamelyik megabuilding környékén. -
tibaimp
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
looser
addikt
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
Vesa
Topikgazda
-
Ratrak
aktív tag
hehe, hasonló, annyival megfejelve, hogy VR-ban

Csomószor van olyan, hogy kijelölök egy küldit, oda akarok sétálni (szigorúan séta, ha 1km-nél közelebb van
), de nem érek oda, mert közben 4 dolog vonja el a figyelmem, meghallgatom 3 csoport NPC beszélgetéseit, nézelődök, ilyenek. Mire odaérek, meg már nincs is időm belekezdeni a dologba.... de nem bánom. Zseni ez a játék 
-
Tyler Durden
addikt
Nem csodálom, én folyamatosan bámészkodom mióta elkezdtem a játékot. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire él a játék, lehet én vagyok az osti, de videók alapján ennyire nem jött át..
Olyan kérdésem lenne, hogy PuMbA már leírta, hogy ő milyen modokat használ, érdekelne más véleménye is, hogy mit érdemes felrakni még. Szal akinek van vmi listája, ne tartsa magában
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Ha hébe-hóba lődöznél pár képet, ezt a 2 szögegyszerű modot javasolnám: [link] [link]
Több száz mozdulatsort, arckifejezést lehet variálni in-game szerkesztővel, az összes karakterrel. (meg ennél jóval többre is használható, scriptek, stb.)
Pár béna példa, ezt alapul véve

-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Most meghoztad a kedvem egy nomád vadlányhoz zéró hack-el, csak revolver és gorilla kar/bézbóz ütő kombóval. Meg egy csini dobókéssel. A corpós Mrs.Wolf-ot már kopottra játszottam. Bár így pá-pá hangtompító...
#35597 Vesa
Pengét Sandevistannal, vagy anélkül használod? -
Tyler Durden
addikt
Én most kezdtem el pár órám van benne, eddig kb mindent bontottam, igaz pénzem nincs is. Még a kezdeti csókának is lógok vmi 20k+ azt van 1500 pénzem

Eddig a főszálon mentem pár kanyart, most pedig elkezdtem a map-eken a zölddel jelölt ilyen mellékküldikből mazsolázni.
Pontokat is elkezdtem osztani, egyelőre intet hagytam 3-on minden más ilyen 7-8 magassága. Guide-t direkt nem néztem, próbálok magamtól boldogulni.
Amit akartam még írni, eszméletlen a város, nagyon durván meg van csinálni, nem csodálom, hogy vannak akik többszáz órát belevertek.. -
Raymond
titán
-
GhanBuri Ghan
őstag
És a vicces az, hogy van, amikor profi netrunnereket küldenek rád, fekete terepjáróval, nem csak bandatagok támadnak meg - aztán egy bizonyos street rep fölött megszűnik, mintha elvágták volna - szinte hallom, amikor szólnak a Valentino hitmannek, hogy "kapd el V-t", ő csak visszakérdez, hogy "hülye vagy?"
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
Csak látvány- és hangeffektként használom, nem is túl sűrűn. Meg eleve elég későn elérhető sajnos. Legyengített ellenfeleknél szokott darabolni, az elég zorall.
Amit írtál hibát, nálam nem jelentkezik (bár csak mocin szól, ott jól), de vannak helyette mások. Újak? A legidegesítőbb, hogy a Kereznikov nem működik mindig, save&load-al jön csak helyre. Minden akció előtt próbálgatnom kell, vajon számíthatok-e rá. Vmint hullák lebegése, ellenség elsüllyedése a flaszterban, kemény tereptárgyakon keresztül lövöldöz az ellen sima fegyverrel... Sajna nem kevés ilyen. Ezek pár hónapja nem voltak ennyire jellemzőek, asszem.
Viszont most kezdtem új karaktert very hard-on. Gunslinger, nagyon minimál intelligence, zéró optical camo/sandevistan. Visszahozta a "kezdek betojni" érzést, kár volt eddig ezt a szintet kihagynom.
-
sixpak
nagyúr
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
A blade runner modot nem próbáltad? Szerintem a reklámok messze jobbak ha létező brandek szerepelnek. Ez nélkül már nem is játszanék vele.
-
Hublot
őstag
-
Cifu
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
james001
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
ja, ez evek ota igy volt. RT psycho a 7900XTvel 2.1ig csikott huzott 99%on. Most 3.0val ugy nez ki nem vegig.
.LnB: 1440p ultra + path tracingnek mennie kéne. DLSSel mindenképpen. elvileg bírnia kell framegen nélkül is. framegen ha nem kell ne használd, mert eszi a memóriát.
1080pt meg bírnia kéne, talán még az ultra texture modokkal is.
ha worst case fpst akarsz nézni, akkor csúcsidőben corpo central (a "két halas" park az Arasaka és Militech épület között) és Dogtown osztozik a legrosszabb FPSen. Plusz a Moro Rock / Space Port terminal, ott iszonyatos framedropjaim voltak 2.21 alatt, de passz miért.
-
tibaimp
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
bcn
csendes tag
-
sixpak
nagyúr
-
bcn
csendes tag
-
mvkly
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
Montesantos
senior tag
-
Montesantos
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
mert_csokis
senior tag
Szépen látszik, hogy még mindig mennyire felesleges a 4K. Gyakorlatilag az erőforrások olyan szintű pazarlása, hogy az nem igaz. Totális önszívatás és "sznob" feature, ami a konzolozásból kúszott át PC-re, bőven idő előtt.
Nem véletlen a FG és társai bevezetése, mert egész egyszerűen másképp nem tudják tartani a lépést. Nyilván ez csak magánvélemény, semmi több. -
looser
addikt
-
4264adam
nagyúr
Igen, ennek a Nativ teljes késleltetésnek kellene 30-40ms között lenni "ideális" esetben.
És ha "ideális" körülmények között van bekapcsolva a 4xmFG akkor "ideális" állapotban max 50-60ms kellene felmenni a teljes késleltetésnek.
Túl sok mindennek kell összeállnia ideálisan, hogy a 3x vagy 4xmFG jó legyen késleltetést nézve.
-
PuMbA
titán
60 fps limitre, azaz 30 valós fps-re nem szabad képkocka generálást nyomni, mert teljesen irányíthatatlan lesz a játék a nagy késleltetés miatt
30 fps-sel már alapból zötyögősebb az irányítás, de ha a képkocka generálás miatt az utolsó kiszámított képkocka vissza lesz tartva az már borzalmas.Az NVIDIA és AMD is minimum 60fps-t ír elő, mielőtt bekapcsolhatjuk a képkocka generálást, amivel 100+ fps-es eredményünk lesz. Ezért nem jók ezek a tesztek, mert csak fps-t mutatnak, de hogy játék közben milyen élményed lesz, azaz a késleltetést, nem. Nekem még a 60fps-sel is kicsit késleltetettnek tűnik az irányítás, így csak 70-80 esetén kapcsolok képkocka generálást.
-
tibaimp
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
nesh_019
senior tag
[link]
Ultra RT DLSS FG/ON Benchmark. Without Nvidia video recording, the FPS is higher. [+5-10FPS]
Én teljesen megvagyok elégedve ezzel is.
skálázott 2k-ra egész jó a szoftveres megoldásokkal együtt 4060 ti 8GB egy 14600kf társaságában is. Én fixálni szoktam 60-70fps-re a játékot.
Én a 5060 ti 16GB-ot várom. Csak a 128 bites busz ami lehetne több benne.
-
tibaimp
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
tibaimp
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Ez a külső és a 3 INT eszembe juttatott egy rettenetes dalt :-)))
"Csak egy hideg ital
Kavar úgy fel, ahogy felkavar ez a dal
Mikor figyelem őt
A gyönyörű buta - gyönyörű buta nőt" -
proci985
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
mvkly
senior tag
Most értem el a VDB-s tetyákhoz, Sasquatch, egyebek, ez mindig dob az adrenalinen, jól fel kell készülni, még így sokadjára is. De persze igazad van.
#34508 Vesa
Ha ennyi spoiler belefér, talán ez eddig a legbetegebb üzenetváltás, amit pár hulla mellett találtam:
Meredek témákat érint a CP, szinte hétköznapian tálalva. Ha nem lenne a körítés olyan, amilyen, nem biztos hogy sok ember gyomra bírná.
Elég csak erre a mintacsaládra gondolni:
-
mvkly
senior tag
Ja, ezt is olvastam. Az egyetlen gond vele, hogy rengeteg a változó, kitérés,1-2 fajta fegyó, stb. Én meg az állandó hatást nézném, ott kb. 25 és 55% az esély ill. erősség (fejből írom) a száraz kiberverekkel.
Mivel body nálam mindig max 4, így az armorra mentem végül rá, mint minden esetben. Bár olyat is írtak, hogy VHn a kevesebb HP miatt a páncél alig számít. -
mvkly
senior tag
-
looser
addikt
-
Vesa
Topikgazda
-
PuMbA
titán
-
muxi-muxi
senior tag
Jelenlegi karakterem már kb a tizedik PC-n (X-en is volt vagy három), és a psiztolyra reagálva írom hogy meglepően jó fegyver a Dying Night, amit az elején kapsz, már ott is használható. Prrsze csak ésszel, mert ez a karakterem (is) egy netrunner-brawler indamix. Még a Konpeki Plaza előtt szoktam olyan level 14-ig "táplolom" magam (közben minden sz1rt-sz@rt összegubizva, RePontként használva Night City-t), legalja gigeket is elvállalva, Maelstrom turf-ön kolbászolva. Így akár a kék pisztoly is összejöhet az ACT 1 után, amit ugye azért nem használhatok az
legelső, amit mindenképen, összedobok magamnak az a Satara, és a gránáttuning zöldig, ezekkel azért jelentősen megnőnek a túlélési esélyeim. A sztori szálat már Narniáig meg vissza játszottam, nekem (szinte) mindig a női V akad a kezem közé, a külalakját nem piszkálom, max a haját, mert egy ilyen szépsége élőben is renderelhetne néha a szemem. Buildek közül a legelső 1.0-ás verzióban a katanás meg a monoszálas is OP volt, ha Kereznyikovval betoppantam vhova, a lassítás végére három-négy banditából lett 12-20 darab.Evelyn buli alatt, mert Konpekiben tilos az acél. A Nálam továbbra is minden idők (egyik) legnagyobb hatású RPG-be oltott FPS-e. A másik a S.T.A.L.K.E.R- széria, amihely legutóbb egy hasonlóan bugos szerelemlevelet írtak.
-
tibaimp
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
Pont revolverre mentem rá én is a mostani játékomban, már minden más megvolt. Összességében, a hack/stealth karaktert szerettem legjobban, de ott a játék elég lassú tud lenni, ha tényleg egyetlen fegyvert sem akarok elsütni (nyilván néha azért így is kell, pl. Bossok esetén), a másik kedvenc a katanás build-em volt, pedig soha nem játszom olyan játékkal, amiben hadonászni kell kardokkal.
Itt valahogy élveztem, még jobban is mint a Rambo karaktert. -
tibaimp
nagyúr
-
freeknight
őstag
-
mvkly
senior tag
-
Raymond
titán
-
mvkly
senior tag
-
Raymond
titán
Most hogy kerdezted megneztem es teljesen elallitodott (csak a benchmarkot futtatom mar azon a gepen itt-ott). A megjeleneskor volt egy guide a DF-tol vagy a HUB-tol talan, aszerint volt beallitva, de a 2.0 utan megvaltozott a dolog es nem ugy emlekszek hogy annyi High/Ultra lett volna mint amit ott most latok. Az RT reszlen minden be van kapcsolva es az RT Lighting Medium, az Advanced-nal pedig minden max ezeken kivul:
Vol Fog = High
Vol Cloud Quality = Medium
SSR Quality = High
Color Precision = MediumSzoval az eredmenyek amiket irtam ezekkel szulettek, biztos van jobb kombinacio is, a patch utan a HUB guide ilyen lett [link]
Egy ujabb erdekesseg hogy most a Ray Reconstruction-t ki van kapcsolva es nem is tudom allitani a 2080-nal.
-
sixpak
nagyúr
-
kovsol
titán
-
cyberkind
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Raymond
titán
-
looser
addikt
-
Šolaire
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Mesterséges intelligencia topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt megnézem...az a +2 skill jó lehet máshova.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Cifu
Vesa