Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Arra van vmi megoldás, hogy UHD monitoron 1920*1080-ba játsszak teljes képernyőn Win7 alatt? A két 2080S nem viszi túl magas graf beállításokon UHD-ban, ezért FHD-ban játszom, de ilyenkor a képernyő közepén fut csak a játék, de nyilván teljes képernyőn szeretnék játszani, ahogy több más játéknál működik. Merre érdemes keresni a megoldást? Azon kívül, hogy játék előtt állítsam 1920*1080-ra a monitor felbontását, mert most ezt csinálom, de nem kényelmes.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Köszi szépen a választ, akkor nem én voltam kecske. Más probléma nem jelentkezett eddig (~50 óra alatt) szerencsére, bár ahogy írod én is jobb teljesítményre számítottam a két db 2080S-től, de akkor ennek is a Win7 az oka.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Haladnánk kifelé az All Foodsból és az egyik helyiségben, kb. mindig ugyanott lekressel a játék. Van, hogy az egész gép csontra fagy, van, hogy csak CTD-zik, meg van, hogy jelzi, hogy letérdelt a játék, de kb. mindig ugyanott, ugyanazon a lépcsőn, felfelé menet. Ezzel lehet vmit kezdeni, azon kívül, hogy várjak a holnapi patchre?
-
nagyúr
Igen, W7-en, nagyon jó a játék, beszippantott rendesen, de azért pusztán emiatt nem fogok OS-t cserélni.
Egyébként végül sikerült túljutnom azon a részen, toltam megint jó pár órát, és azóta csak egy CTD volt, szóval egyelőre viselhető a dolog szerencsére.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
A japán negyedben erősebbek az ellenfelek, mint máshol? Mert most belefutottam két olyan utcai balhéba, ahol 7-8 tárat kellette belelőnöm egy ellenfélbe, mire megmurdelt, korábban jóval könnyebbek voltak az ilyen feladatok. Ja, könnyű nehézségen játszom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A főküldinél van vmi időkorlát, amit ha átlépek, akkor negatív hatása lesz, vagy bármeddig lehet csinálni a mellékküldiket, radiantokat? Főküldiben most beszéltem Takemurával a vendéglőben.
-
nagyúr
Összeraktam egy új konfigot (adatlapom), erre már Win10 ment fel, és nagyon durva, hogy amíg a Win7-tel a korábbi konfigon (i7-4790K, 32GB RAM, RTX 2080S SLI) FHD-ban ment csak élvezhetően, de ott sem volt minden maxon, most meg Win10-en egy darab 2080S-sel vígan szalad UHD-ban egész magas beállításokon. Nagyon durva a különbség. Írtátok, hogy lesz különbség, de ezen kicsit ledöbbentem. Lehet elölről kezdem a gámát.
-
nagyúr
Vannak olyan kibertámadások, amikkel pár mp alatt kinyírnak, ezek ellen milyen skillekkel lehet legjobban védekezni?
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20143 üzenetére
Első végigjátszásom, szal még sokat kell tanulnom a karakterfejlesztésről meg a skillekről, majd a 2-3. végigjátszásnál jobban átlátom majd a skill fákat meg tárgykészítést, most egyelőre csak sodródom, meg sétálok a városban. A Bodym most 12-es, de még csak 17-es szinten vagyok, és nem jól építem a karaktert, mert egyre több küldire írja, hogy nagyon veszélyes.
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20145 üzenetére
Igen-igen, ezért is szeretek egyelőre Watsonban szöszölni. Egyébként vannak a játékban a főküldi szálai mellett nagyobb mellékküldetések? Olyanra gondolok, mint Obliban vagy Skyrimben a céhes küldisorozatok, amik kb. a főküldivel voltak egy súlycsoportban? Vagy itt "csak" a főküldi van több szálon és a sok apróság?
-
nagyúr
Vettem egy motort korábban, de nem tudom, hol hagytam. Meg lehet valahogy találni? Drága volt.
-
nagyúr
válasz juliensorel #20187 üzenetére
Köszi, meg is lett. Csak röviden szoktam nyomni a V-t, és akkor az alap autó jön oda.
-
nagyúr
Bunyóra van vmi jó tipp? Eddig egyet tudtam lenyomni, a féllábú veteránt, aki lenyúlta a pénzem, de a többiek megvernek. A küldi fenyegetése mérsékelt, szóval meg kellene tudnom csinálni, csak vhogy nem megy. Gorilla karom van már, mit érdemes még? Vmi skillt kellene húzni kicsit?
-
nagyúr
válasz juliensorel #20598 üzenetére
Na, ezt majd este megpróbálom, én eddig puszta kézzel mentem.
-
-
nagyúr
válasz ballazol #20672 üzenetére
Steames verziónál pedig annyi, hogy magyarra kell állítani a nyelvet, majd kilépni, és utána mindig az exe-vel kell indítani, nem Steamnből, és akkor magyar marad a nyelv.
-
nagyúr
válasz Executioner #20680 üzenetére
És van olyan megoldás, ami steames verziónál ezen problémám nélkül megoldja a dolgot? Amiket eddig találtam: c:\Users\XXX\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\UserSettings.json fileben módosítás, illetve az bin\x64\steam_emu.ini módosítása nem jött be, a json fileban hu-hu szerepel, a steam_emu.ini file pedig nincs a megadott könyvtárban. Volt még olyan megoldás, hogy Steamben a Game Propertiesnél nyelvet váltani, de ott meg nincs magyar nyelv, az indítási opcióknál felvéve, hogy -culture="HU" szintén kapufa volt.
-
nagyúr
Lassan 90 óránál járok, a fixeres küldiket tolom, a bunyót még elnapolom, az eddig kapott nagyobb side questeket megcsináltam már. A főküldiben most tartok ott, hogy Éjszakai állatok - menj az Arasaka Parkba. Innen kb. még mennyi a főküldi vége?
-
nagyúr
válasz beyruth82 #20757 üzenetére
Okés, köszi, akkor még kitolom a fixer melókat, aztán nekimegyek a főszálnak. Majd a következő végigjátszásnál alaposabb leszek, ez még csak a bemelegítés.
-
nagyúr
Az mitől van (mármint sztori vagy bug), hogy néha, amikor egy meló miatt otthagyom vhol karcok nélkül az autót, akkor pár perc múlva meglehetősen lehangoló állapotban találom. A sztori szerint szétszedik a helyi erők, vagy ilyesmi?
Aztán pár perc múlva újra hívom kicsit távolabb, akkor megint patika svájciorvos második autója lesz belőle.
-
nagyúr
válasz ballazol #20914 üzenetére
Ha nem a sajátod, az előbb-utóbb elveszik. Én is szoktam kölcsönözni Milteches meg rendőrségi autókat, kár, hogy hiába szirénázok, nem húzódik le senki.
-
nagyúr
Épp a minap gondolkodtam, hogy lecserélem a 2080 Supert 3090-re, aztán megláttam, hogy üresek a polcok, az árak meg a sztratoszférában. Szal jó nekem ez a VGA most egy darabig, kellemesen viszi 4k-ban a CP-t is.
-
nagyúr
Játékra visszatérve, az normális, hogy amikor be kellett menni az
, akkor odabent mindenki barátságos, rám se hederítenek? Majdhogynem kávéval kínáltak, még lopakodnom se kellett, se a hajóhoz, se kifelé menet.Arasaka bázisra, meghekkelni a hajót, és azt választottam, hogy ellopom a teherautót és azzal megyek be [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A bulizós johnnys este hatalmas jó lett, roppant élethűre sikerült, sok fialatkori élményt ébresztett fel bennem
A hajóra lopakodós, sniper kiiktatós küldi nagyon hangulatos, pörgős volt, lehetett volna sok ilyen a játékban.
Persze megint belefutottam egy barátságosan bugos arasakas őrbe.
Skippyt nem lehet rávenni, hogy továbbra is fejbelődözze az embereket?
-
nagyúr
válasz proci985 #20981 üzenetére
Jaja, egyből az ugrott be. Az meg már fiatal koromban feltűnt, hogy a klipet (Smack my bitch up) mintha a szombat estéinkről forgatták volna (leszámítva, hogy nem váltunk nővé persze), merhogy akkoriban voltam 18 (mármint 1997-ben). Szal nagyon kellemes este volt ez Johnnyval ebből a szempontból is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Maelephant #20987 üzenetére
Az én munkámhoz például angoltudás csak szövegértés szintjén szükséges, de angolul beszélni az elmúlt 5 évben talán, ha kétszer kellett munkaügyben. A diplomáimhoz vannak nyelvvizsgáim (angol közép- és felsőfok), de használni nem szoktam, így inaktív a nyelvtudás beszélt része.
Johnny Porschejának lesz valami szerepe még a sztoriban azon kívül, hogy
?elvittem vele Rogue-t moziba Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz PhilBrick #21028 üzenetére
Konkrétan úgy fordították, hogy "Barátok voltunk, a műtétem előtt". Szal hát az lehetett volna mandulaműtét is ugye, a hangból persze egyértelmű, hogy milyen műtétről volt szó
.(nemváltó) Szerk.: ja, látom, beyruth82 már megírta.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz beyruth82 #21034 üzenetére
Úgy értettem, hogy az angol nyelvű szinkronhangból, mármint, amikor mondta angolul, akkor értettem, hogy mit mond, csak nem az volt odaírva magyar feliratban. Ilyen volt az is, pl., amikor Johnny beszáll a tetőn a repülőbe, és majdnem leesik, Rogue azt mondja, "not this time", vagyis "nem most", ehelyett a magyar felirat az volt, hogy "most nincs". Sok ilyen félrefordítás van benne.
-
nagyúr
-
nagyúr
No, végigtoltam, első végigjátszás 122 óra lett, nagyrészt megcsináltam mindent, amit lehetett, leszámítva a bunyókat és a kék bunkókat. Hatalmas jó élmény volt, biztosan hamarosan előveszem megint. Lehet szerencsém volt, de minimálisnál is kevesebb buggal találkoztam (a néhány, a kelleténél toleránsabb arasaka-őrt leszámítva eggyel sem), se küldetésekkel, se grafikával kapcsolatos hibák nem jelentkeztek, ezen a téren a hírek alapján sokkal-sokkal rosszabbra számítottam.
Az endingeket persze végigjátszottam, de nem tudom, kimaradt-e valami:
1. Rogue-vonal: - ha V maradok, akkor a végén gazdag élet, kristálypalota, mint utolsó meló - ha Johnny maradok, akkor elmegyek gityózni a kissráccal 2. Panam-vonal: - ha V maradok, Panammal belemegyünk a naplementébe a határ túloldalán - ha Johnny maradok, akkor elmegyek gityózni a kissráccal 3. Arasaka-vonal: - feltöltenek a Mikoshiba - visszajövök a Földre 4. még a tetőn elrendezem kettőnk dolgát Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz #42308056 #21162 üzenetére
Én pont az ilyen kvázi "szabad" döntések miatt kedvelem az RPG-ket (már amennyiben RPG-nek tartjuk a CP-t), amikor nem egy dobozt kapsz az elején, megoldásokkal és mindig azokat kell alkalmaznod, minden helyzetben, amit írsz, az - számomra - kinyírná a szabad döntés látszatát is. ME játékokban is a karakter fejlesztése szabta meg, hogy mit hogyan tudsz megoldani, katonaként a tech cuccokkal nem boldogultál, kellett egy tech a csapatba pl.
Emellett én nagyon szeretek mindig mindent kipróbálni, megoldani máshogy, például megpróbálni leszúrni egy kulcs NPC-t, a nem tervezett pillanatban, aki felmérgesíti a karakterem, vagy bármi olyat csinálni, ami nem előre eltervezettnek tűnik (persze, ha van rá válasza a játéknak, akkor annyira nem volt egyéni a döntés nyilván), és mindig örülök, amikor sikerül ilyen helyzeteket előcsalni a játékból, mint az épp szóban forgó szituáció is, ilyenkor tudom igazán élőnek érezni a játékot. Ha nincsenek benne ilyenek, az olyan szupermáriós csőjáték fílinget ad nekem, hogy jön-a-gomba, nagy-leszek, tekikatonáknak-fejére-ugrom, zöld-csőbe-bemászok, úgy-megyek-tovább.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #42308056 #21172 üzenetére
Azok mondjuk nekem is csípték itt-ott a szemem, hogy menj oda, ülj le, vedd el a szilánkot, vedd fel a poharat.
-
nagyúr
válasz #42308056 #21215 üzenetére
Én a legtöbb esetben gránáttal szórom az ellent az első percekben, úgyhogy a legtöbben ilyen ziláltak lesznek
-
nagyúr
válasz Strezi #21217 üzenetére
Engem az egyik Delamain autó szívatott meg ott, lövöldözésbe torkollott a beszélgetés, és a a fél kerület rámjött és üldöztek végig az utcákon, szóval az ott kemény környék - ahogy el is hangzik többször a játékban.
-
nagyúr
Azt tudom, persze, úgy értettem, hogy amikor azon a környéken véletlenül eltalálsz pár járókelőt, akkor nem rendőrök jelennek meg emiatt, hanem a helyiek rontanak rád csapatostul. Ha csak a Delamain által felspannolt embereket találod el a harcban, akkor nem mennek neked a szomszéd utca járókelői.
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21322 üzenetére
Igen, ott
és annyi.szépen távolról mindent ki kell kapcsolni Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21326 üzenetére
Meg hát ellenséges területre eleve aktív szenzorral kell bemenni, és akkor ott világítanak a kis bogyók.
-
nagyúr
válasz SenorGrande #21338 üzenetére
Skyrimmel is még 16k játszik (Köztük én is)
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz looser #21411 üzenetére
Vezethetőségre nekem a Delamain tetszett leginkább, nem egy szpídmotor, de nagyon jól kezelhető, enyhé RWD beütéssel, jó súlyelosztással kézifékkel is szépen lehet ki-be pakolgatni a kanyarokban.
-
nagyúr
Kés sebzésével kapcsolatban tapasztalt vki bugot? Azt látom, hogy random idő elteltével a kés sebzése a normál 1425 helyett lemegy 600-ra (hatszázvalamennyi, mindig más), vagy 34-re, vagy 0-ra, és ez a harcban is látszik, keveset, vagy egyáltalán nem sebez. Ha mentem a játékot és visszatöltöm egyből, akkor megjavul, és megint rendben van a sebzése egy ideig. Más fegyverekkel kapcsolatban ilyet nem tapasztaltam. Egy machete egyébként. Tapasztalt vki hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #23038 üzenetére
Legelső végigjátszásom felét selyem szoknyában nyomtam férfiként, mert annak volt a legjobb statja. Azóta inkább az eleganciára és a stílusra ügyelek, plusz, hogy a karakter úgy nézzen ki, mint én.
-
nagyúr
válasz tasiadam #23040 üzenetére
Még a skillfán hiányzik pár lépés hozzá, egyelőre hidegvér, lopakodás, pengék, gyorshekkelések irányába fejlesztem a tóbit.
-
nagyúr
válasz tasiadam #23042 üzenetére
Az átlagoshoz nem, a magasabb szintűekhez igen. Átlagosat szoktam készíteni én is, ez az egyik mod, ami megy a ruhákba, a másik kritikus esély vagy sebzés.
-
-
nagyúr
válasz tibaimp #23064 üzenetére
Olyan kiberverbe tudod beletenni, amiben vannak modhelyek. Pl. fent van a gorilla kar és van szabad modhely, akkor tehetsz rá bokszert, ami a képeden épp ki van jelölve. Nekem pl. van fent sáskapenge, amiben van modhely, és tudom cserélgetni a modokat, hogy vegyi sebzést adjon, vagy hősebzést pl. A modokat magadnak is tudod cserélgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest