Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz modflow #12443 üzenetére
Nyelv
Amit latsz, az tuti nincs XSX-en/ps5-on ,az joforman a sima xbox/ps4 valtozat magasabb felbontassal es stabilabb framerate-tel. Azt nem tudni, hogy mit tuningolnak meg a pc-s valtozaton, de en ott nagy ugrast mar nem varnek, csak sok optimalizaciot, esetleg textura pakkot. -
VikMorroHun
senior tag
válasz modflow #12926 üzenetére
Leállítod a filmet, kilépsz szerkesztő módba (TAB), aztán keresed a sárga színnel jelzett helyeken a célt. Megfelelő közelségbe mész, és automatikusan letapogatja.
Amúgy ez tök jó volt.
Utcai támadás, NCPD kiadja a feladatot, hogy biztosítsam a környéket. Nem sokon múlt, de sikerült. Összeszedem a kacatokat, fegyvereket, de nagyon birizgálta a fantáziámat az az antenna az egyik láda tetején, mert a minitérkép pirossal jelezte. Felmászok, van ott egy láda, tele ritka tárgykészítési összetevőkkel. Becsatlakozok az antennába, jé, itt pénzt lehet szerezni. Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
laragirl83
őstag
válasz modflow #12919 üzenetére
Am legfelső sávban jelöli sárgán vastagítva, melyik részében van a BDnek nyom, amit fel kell fedezni, szóval segít.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
SenorGrande
senior tag
válasz modflow #13005 üzenetére
A tablet, várd meg, míg a hálóban készül berakni az éjjeliszekrénybe, akkor fogod tudni scannelni. #12957 Madwe
#12958 almalé
Köszönöm.
A dps-t tudtam, arra irányult a kérdés, hogy ennyi az össz statjuk a fegyvereknek?[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
gyimger
őstag
válasz modflow #15899 üzenetére
Szerintem az ég világon semmit, csak várni. Haladgattam a sztorival, csináltam a mellékküldetéseket, szóval semmi rendkívülit.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Turist
tag
válasz modflow #15899 üzenetére
Hello!
Nem tuti, de nekem azután adta be miután jártam a Delamain üzletben és elkezdtem azt a küldetést.
Olvastam olyanról, hogy az AI-t bugként kezelik és valamit kezdenek vele, akár már a január-februári patchben. Nem linkelném, mert nem tudom hiteles-e vagy sem. Kérdés az lenne mennyire tartjátok valósnak, hogy foglalkozni fognak vele? Ha nem is 1-2 hónap múlva, de belátható időn belül.
-
S e t h
nagyúr
válasz modflow #16369 üzenetére
Ott nagyon megszívtam én is, ráadásul elhalálozást követően mindig a tábor közepébe rakott vissza.
Szerencsére gránátokkal a sátrak között bújkálva sikerült, mert a gyenge fegyvereimmel semmire sem mentem.Nem tudom a kérdésedre a választ, de nem lehet, hogy az az autó még mindig ott van és vissza kell menned a helyszínre?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Topikgazda
válasz modflow #16478 üzenetére
Ha egy küldetés sikertelen, akkor értelemszerűen nem tudod utána újra megpróbálni.
Delamain Epistrophy küldetés:
Az a küldetés a Delamain küldetésszálhoz tartozik, hogy mi miatt lett sikertelen, azt nem tudom megmondani, vagy túlvagy már a Delamain küldetéssorozaton (ugye be kell menni hozzá egy vírus miatt, utána vagy reset lesz, vagy felszabadítod a renegát AI-kat), vagy valami miatt az a küldetés elkezdődött, de nem sikerült befejezni (nem robbant fel esetleg például az a Delamain a tűzharcban, ahogy rádtámadtak?). [ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Turist
tag
válasz modflow #16589 üzenetére
Elég nehéz erre válaszolni, mert attól függ mit csináltál meg mellette.
Ha nincs más fő küldetés akkor még van 1-2 utána és feldobja majd, hogy "utolsó küldetés", biztos neki kezdesz-e? De ott is attól függ, hogy kérsz-e segítséget és kitől kérsz. Ugyanis az is elindít egy küldetést. nesh_019: 100 óra alatt egy motorossal sem találkoztam. (Igaz amit fentebb írtak, hogy átvezetőben vannak, de gondolom nem erre vonatkozott a kérdés.)
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz modflow #17134 üzenetére
Miafa**???!!!!!!! 12-es szinten a végső küldetésnél? Azt hogy? Vagy rosszul értettem remélem és nem vagy még a végénél....nekem sose volt gondom, gyönyörűen lehet látni, hogy merre visz a játék a mellékküldetésekkel, amik teljesíthetők. 44-es szint röhögve meglett csak a sárga kérdőjelekből és az összes telefonon érkező mellékküldetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
válasz modflow #17553 üzenetére
Az Afterlife klubban van, a piapult mellett/mögött nyíló ajtón tudsz bemenni hozzá a raktárrészbe.
Az általa adott, egyébként igen jó küldinek van egy második része, amikor vissza kell menni hozzá és elvinni egy dolgot, nekem arra a questre (épp teljesen mást csináltam a pusztába', hupákoltam, átállítottam a sárga questjelzőt) eltűnt a quest marker (mármint törlődött a térképről, szevasz), viszont visszamenve az Afterlife-ba ugyanott van Nix és a quest is befejezhető - bár markered akkor sem lesz, ha mellette állsz és épp az adott questet toljátok, tolod. -
juliensorel
senior tag
válasz modflow #19659 üzenetére
Ez eddig is így volt (bugos), jan. elején csináltam azt a küldit kb, ugyanez volt nekem is, többször kezdtem korábbi mentéstől, aztán meguntam és elkezdtem csinálni a küldit, később megjavul, ha találsz egy bejutási opciót a raktárba onnantól fogod hallani, amit beszél hozzád.
Más: mai nap másodszor térdel le a játék úgy, hogy le volt téve tálcára is közben neteztem.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz modflow #23518 üzenetére
Én most jelenleg "Az akiért a harang szól" fő fejezetnél tartok, és tudom, mert írta, hogy ott "point of no return" pont van, vagyis nincs visszatérés. Előbb be akarom fejezni az összes mellékküldit, akkor megyek csak oda. Az "Egy új kezdet" cím, még nem ismerős.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest