Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Ez elég röhejes hogy Binance-n a Web3 alatt megcsináltam a Secure Your Share of 500,000 in ZRT token Rewards
Megcsináltam Bridgelést, Stakelést, Task completed, Completed task 2/2
Visszautaltam 50 dollárnyi WETh-t November 1jén a Binance-ra.
Ma reggel néztem eltűnt, hiányzik. Órák óta a supportal chatelek, és most visszakerült az összeg. Várom chatben a magyarázatot. Eddig értetlenség van mert nem mutatja az egyenleget. [link] -
tupacamaru
veterán
Van Metamask-on még egy kis bányászott WETH, mi lenne a legköltséghatékonyabb módja hogy kp legyen belőle? Coinbase acc van, ha ez számít valamit.
-
3800+
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Revolutra elküldöd az USDT-t és átváltod.
-
Dißnäëß
nagyúr
No, hát indul a show..
-
Dißnäëß
nagyúr
Kivancsi vagyok, ez a Trump fele kripto-pozitivitas csak mese-e, mert ha elhiszem azt, hogy barmelyik usa elnok csak egy bab, es itt igazabol ugyis a nagy bankok es erdekkoreik iranyitanak (szabalyozas oldalrol plane lobbi megy), siman lehet, hogy Trump ha nyer, az egeszet ugyanugy utni fogja (csak addig mas a narrativa a nyereshez), mint Harris by default. Akkor pedig oda a rally.
Szoval, Ti mit lattok ma reggel a vizeletetekben ?

(PS: becsuktam a Binance acc-om, melyiket ajánljátok ? Coinbase, egyeb ?)
-
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen, az msci worldben szívesen benne hagyom a pénzem 20 évre és tudom hogy hozni fog éves átlagban 8%-ot. Eth vagy 0-ba megy, vagy nem, de nem fest jól. Btc pont elég kriptóból nekem.
-
törölt tag
Én kiszáltam a fostos eth-ból amíg még profitban van a pozi, áttettem msci worldbe. Pontosabban a tőkét kivettem a és profitot hagyom benne elégni
Ha mégis megy még valahova, örülök, ha nem akkor meg már mindegy, így nincs nagy tétje.Így most bitcoin a portfólióm 20%-a, eth-ból maradt 1.5%-nyi
-
BaLee
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Azért meglepődnék ha decemberre 1500$ lenne az ETH...
Tavasszal is ez ment, mindenki a SOL-t favorizálta és tisztán emlékszem, hogy csomóan átváltották az ETH-t SOL-ra aztán utána ugrott egy 30%-t az ETH.
Valamikor májusban volt ez amikor a márciusi rally után a többség azt mondta, hogy az ETH-nak már nem lesz nagy dobása a SOL mellett.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Hát 1,5millio btc-je van szóval
de nem aggódj már nem él …, vagy nagyon nem akar előjönni -
Plug Life
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Szerintem Trump az!
-
LuckyL
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
-
egyedülülő
őstag
Olvastátok, hogy Satoshi Nakamoto állítólag felfedi a kilétét? Ez lehet hatással az árfolyamra is.
-
-
torma1981
veterán
Akkor azt kérdezted volna, hogy növekszik, vagy csökken? De te azt írtad, hogy "egyből megindul-e lefelé vagy még lesz egy kis növekedés" tehát csökkeni fog tuti, de lehet elötte növekszik mielőtt esni fogy az árfolyam. Szövegkörnyezet ezt mondja. Miért fog csökkenni? Látod a jövőt? Mi ha nem jóslat amit írtál?
-
Agyrák666
aktív tag
Amcsi valasztast erdemes megvarni ugy erzem..
-
proof88
addikt
Egyébként meg a nem mém altcoinok is sorra fognak kerülni szerintem.
Pont azért mert a béka segge alatt vannak.
Majd ha már nem nagyon tud feljebb menni a BTC ára, és egyre többen eladogatják és profitálnak belőle, akkor elkezdenek jobban az altokba bevásárolni, aztán lesz ott is fomo.
Legalábbis elvileg ezt hívják alt szezonnak.De egyelőre még a BTC csúcsát sem érte el ez a ciklus, és az látszik hogy megdől hamarosan az a teória, miszerint az idei csúcs már megvolt tavasszal.

-
proof88
addikt
Idén a meme coinok mennek.
Valamennyire az AI coinok is mennek, de egyértelmű hogy idén mémekkel lehet jól keresni.
És igaz, hogy ők az ETH-n kezdtek, de idén a SOL átvette ezt a szerepet, mert gyorsabb és jóval olcsóbb.
Persze azóta Base-en, TRX-en, és SUI-n is születtek, de ez a SOL éve lett, úgy tűnik.Ha minden igaz, decemberre 1500$ lesz az ETH, én akkor tervezek venni. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy mikorra jönnek ETH-ra a beígért fejlesztések és ténylegesen mennyivel lesz jobb a mostaninál. A lényeg, hogy csökkennie kell az árának és sok cikknek kell születnie arról hogy vége van, kb akkor kell majd megvenni.

-
Addel
senior tag
Egész elképesztő, hogy BTC ath-hoz közelít altok meg a béka segge alatt.
Legutóbb mikor itt járt, ETH 3500 felett volt, most meg...
-
3800+
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Hat ez tenyleg szuper hir! En miatta kerultem a topikot! Borzaszto mergezo volt a meglevo es az ujdonsult kriptosok fejere is…
Nekem csak altjaim vannak es ettol en is tartok hogy mivan ha a BTC beszakad akkor minuszba mennek az altok?
En azert meg varnek egy altszezont, igaz mar nagyon szetdarabolodott minden szektor, ha lesz altszezon nem szamitok ilyen tobb 10x-re. -
kenwood
veterán
Btc ATH kozeleben, altok meg az ev elejen tapasztalhato szint felen,negyeden.
Kezdem ugy erezni, hogy az ev eleje volt ennek a ciklusnak az alt szezonja.
Ne legyen igazam.Hogy nemi pozitivumot is irjak : Frozen permbanned.
Nem tudom, olvassa-e az illetekes moderator, de ha igen, akkor a vengedem egy sorre.
Sot ez akkora ajandek a kozossegnek, hogy nyugodtan kerhet egy tusket is melle
-
törölt tag
válasz
proof88
üzenetére
Én 70 majd 90 ezres bitcoinnal álmodtam, ráadásul el tudtam adni az etfjeim is 90-en
Pár perc alatt érte el a 60k környékéről.Álmomból reggel felébredve az volt a konklúzióm hogy be kéne adni sell ordereket különböző árakon.
Persze nem tettem meg, maradok hodler és majd adhoc eladom ha úgy érzem elég volt. -
törölt tag
Oszt most meg mitől pattant így vissza? Ha proof 57k-s jóslata nem jön be október közepéig, akkor mindenkinek tartozik egy bitcoinnal aki olvasta.
-
-
GuMipOkE
senior tag
Hirtelen valahová eltűnt ~$50mrd market cap a BNB-ből a coinmarketcap.com szerint. Tegnap még 80 körül volt, most meg 33.
-
llacee
őstag
Ezt a rész nekem még tanulni kell. Az előző bullrun előtt vásárolgattam, meg közben is, de hittem a netes prognózisoknak és nem adtam el, hogy megy majd még az feljebb is. Nem igy történt igy mindenbe beragadtam. Idő közben DCA jelleggel vásároltam mindből, tehát az átlagáram már egész kezd konszolidálódni, de még mindgíg nincs azon a szinten, hogy profittal eladjak. Persze vettem SOL-t 10$-on meg Avaxból is 9,5$-on azok a vásárlások pluszban vannak, de összességében az átlagáraim nem túl jók még coinonként. Meg kell tanulni eladni is.
-
nort_on
senior tag
Helyes.

64-et kiszórtam, most ez a terv. 14 pakk, fél százalékonként vesz 1-et, szokásos egyre nagyobb értékben. Zöldeket már behúztam, jelenleg kb 20% portfólióval vagyok bent.
Mostanában BTCE-t veszek, VBTC-n nagy a spread, olyan 0.1-0.15%, BTCE meg 0.05-0.08% és nagyobb a forgalom is.
Ezt lőttem be targetnek, dMA300 (58.7k) teszt szerintem benne van. Simán wick-elhet alá is, de nem az alját (és a tetejét) akarom eltalálni, hanem körönként egy 2-3-4-5% profitot csinálni.
-
nort_on
senior tag
Dip-et veszitek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Kínaiaknak van hozzáférésük? Akkor csak a bányászat van ott betiltva? Ez megmagyarázza a hajnali emelkedéseket.
-
Ryder1
senior tag
Binance KYC szintekről egy cikk
Elvileg KYC nélkül is engednek valamennyi kiutalást, de egyszerűbb ha megcsinálod.
Magyar számlára simán ki lehet utalni, 1 EUR a SEPA be-és kiutalás díja is. -
esde
tag
-
esde
tag
Sziasztok! Fura lesz kicsit, mert régóta nem foglalkoztam a kriptóval, szóval le vagyok maradva nagyon.
Melyik most jelenleg a legjobb trade/exchange oldal ahol minimális a "kezelési költség"? Arra gondolok, hogy pl. a blockchainen nekem állandóan dobálta fel hogy váltsak DeFi walletre, mondom jólvan rányomok, és sikerült egy kb 350dolcsis fee-t levonatni a nagy semmiért, hogy át tette nekem erre a típusú walletre a bitcoinomat, amit ma sem tudok pontosan hogy miben másabb...
A lényeg hogy van már régóta egy kicsit noname oldalon pénzem amit helyben át tudnék váltani bitcoinra, viszont innen egyből át is küldeném egy normálisabb trade oldalra, kicsit befektetni más coinokba is stb. Erre a célra keresek megfelelő oldalt ahol nem fog ilyen feeket felszámolni, és tárolni is tudom.
Köszönöm! -
nort_on
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Majd le fog még esni. Amúgy hagytam benne pénzt, írtam is

Ha meg is nyerne Harris, akkor is eros republikanus iranyitas ala kerulne az orszag.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jaja