Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
spkkill
tag
A BTC áránál azért érdemes megemlíteni a dollár leértékelődését is. A baj az, hogy a "kriptó" világ jelenleg már nem sok embert érdekel. Olyanok égtek ki és hagytak fel vele akik hosszú évek óta foglalkoztak vele. Új érdeklődő nem igen akad. A legtöbben úgy érzik ez a vonat már elment, veszélyes is, nem is értik. A web3 fejlesztők pedig egy zsákkal a fejükön élnek ezen a világon és nehezen tudnak olyan termékeket létrehozni amihez nem kell "kriptós szaktudás", így erősen korlátozódik a felhasználók száma.
-
-v-
addikt
Esetleg Ledgerrel valaki SOL esetében tudott már sikeresen signolni? Ledger Live nem tud ilyet, Solflare és Phantom wallet esetében pedig hozzáadom a Ledger hardware walletet és fel is jön a popup a message sign requestről, de aztán mégsem signolja meg nem tudok tovább menni... blind signing engedélyezve, SOL app és firmware is legutolsó. Próbáltam ezzel is [link] akár a Solflare akár a Solflare walletet adom meg kiírja signing failed.. kicsit kezd telelenni a hócipőm
-
BaLee
addikt
okx elmehet a sunyiba. Kedvenc váltóm volt, kriptomat is ott táromtam, aztán tavasszal át akartam küldeni egy másik váltóra kriptot. A travel rule mizéria miatt igazoltatni akarták a másik váltóval, hogy én én vagyok, akik ráadásul a partner listán szerepeltek. Ez nem sikerült nekik, 3 nap múlva visszadobták az utalást. Megpróbáltam még1x, ugyanez. Supporttal semmire nem mentem, megkérdeztem, hogy mit tudok én tenni az ügy érdekében, ha ezt nekik kéne megcsinálniuk de nem tudják megugrani, erre nem kaptam értelmes választ.
Végül a saját walletemre történő kiutalásnál is szívtam, kisebb összegnél (900€ alatt) kiement az utalás, de így utalásoknént vonták a fee-t ami nem volt annyira mókás, végül igazolnom kellett a walletemet ami 3 módon volt lehetséges, de 2 mód nekem sehogy sem működött, végül a 3. módon nagynehezen sikerült. Ki is küldtem mindent onnét.
-
Zaja2
senior tag
próbáltam company-ként ,ott megadtam a küldö oldal nevét. próbáltam úgy,mint saját wallet. Mind a 2x visszadobta a depositot.
A kripto egyik lenyege az anonimitás lenne,de ez a MiCA szabályozás,ezt végleg eltűntette.
Részemről a bybit.eu ment a kukába,és nem is javaslom senkinek sem.
Egyébként a bybiteu tg csoportjában is mindenki erre panaszkodik. Van hogy több órát,akár egy napot is pendingel a kriptója. Nekem ez elfogadhatatlan a régi bybit után.
Most nexot használok kripto fogadásra,eddig nincs vele bajom. Instant ott a kriptód,ahogy a küldő oldal jóvá hagyta. Azonnal fizethetsz vele. -
Prérifarkas
csendes tag
Semmilyen extra óvatosság nem szükséges, pont hogy ezzel a statementtel vállalta fel a CEX a kötelezettségeit az MNB felé (is, mert még pár ország fel van sorolva a policyban és ez várhatóan bővülni fog), innentől kezdve minden egyéb korlátozás és annak betartása kizárólag az ő felelősségük és addig a júzer by default jóhiszeműen kereskedik az átmeneti időszakban.
A másik dolog ami lentebb ki is lett fejtve és/vagy belinkelve hogy a mögöttes tartalom nincs jogilag definiálva ezért abban a bizonyos 2db BTK pontban foglaltak nem is tudnak megvalósulni, amíg a részletes szabályozás meg nem jelenik és utána a 60 napos türelmi idő el nem telik (by SZTFH közlemény). Ez ugye bőven aug18 után jár le, ergo a Coinbase még el is siette kicsit a dolgot.
Az hogy elkezdtek felkerülni a tőzsdék a whitelistre az vagy azt jelzi hogy talán nyomokban maradt még ezen a területen gondolkodó ember, vagy valaki nagyon fentről rájuk szólt hogy ne tolják már fullba a kretént. De mindenképp jobb irányt vett a dolog...
-
Plug Life
senior tag
Bottal nem piszkálnám a Ledgert... Leakelik a vásárlóik adatait, pénzért backupolják a seed phrase-t online, kiszedve a secure elementből, amiről azt hazudták, hogy nem lehet belőle semmit kiszedni... Ettől függetlenül itt lehet, hogy valami front-end szoftvert hekkeltek meg, nem a Ledger a hunyó
-
Frozen
addikt
Volt már rá példa
, a tulajdonos elfelejtette a jelszavát ,de tudta pontosan kb mikor hozta létre a tárcát és megfejtették. Ezen kivül Kvantum gépekel bármelyik tárca tetszés szerint kinyitható lesz ergo senki nem lesz védve ezeket egy teljesen új kripto fogja kiváltani a jövőben ami ellenfog állni ennek a hatalmas számítási kapacitásnak is amit jelenleg a 24 szavas védelem nem tud elálltni. Erről a múltkor írtam korábban felesleges leírni még1x aki akar utána tud nézni. 
#20285G_Endre
Értem én mit mondasz,csak az itt kimarad a képletből ,hogy megszünik az ármozgás egyik bálna a másikon nagyon nem fog tudni profitálni csak abban az esetben mikor az egyik elad. Ekkora tételnél már nem fog megszorulni senki ,hogy sos be eladjon pár btc-t max a kicsik viszont ők lemorzsolodnak hamar és utána csak ott áll a pénzük mozgás semmi ez hosszutávon egy üzletembernek sem éri meg mivel nem keres vele semmit. Akkor keresne vele hogyha áramlana be pénz,viszont ki szállna be egy olyan kriptoba nagy tökével aminek pang az árfolyama vagy éppen szépen esik kihalóban van? (Max megint a kicsik amivel szén lassan a nagyon elkezdenek korrigálni-kiszállni)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest