- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
GuMipOkE #20108 üzenetére
Leirtam, hogy mi varhato a jovoben (az elerheto informaciok alapjan), nem veletlen az sem hogy elenyeszo mozgas volt Trump miatt, tehat tovabbra is fenntartom, hogy nem szamit ki lesz az elnok.
Ha nincs Trump lovoldozes, akkor is elindultunk volna felfele, hisz megszunt az eladoi nyomas. Szoval ezt a 63k-t nem ennek kell koszonni, hanem hogy a nemetek kifogytak a bitcoinbol es lenyugodott a piac.
-
Frozen
addikt
válasz
GuMipOkE #19932 üzenetére
valami solona alatt lévő shitcoin ról volt szó csak törölték a posztot hogy nehogy mások belebukjanak/belevegyenek........
bár én is kizártnak tartom hogy több mint 100x menjen valami és érdemi tökét valaki belepumpáljon egy shotcoinba, mert ezekbe kb pár euroval vagy dolláral szoktak beszállni és nem többel. Ilyenekbe még az sem ugrik bele nagy lével akiknek van pénzük.
Másrészről kb 10 euroból a 100x val kb 1000 euro lehet ami mai világban kb semmire nem elég -
törölt tag
válasz
GuMipOkE #19932 üzenetére
"nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel"
Aki azt várja, hogy a másik coinokat, meg konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon (miközben egy csomó dolog folyamatosan változhat és ez menedzselést is kíván, szóval gondolom még frissítenem is kellene folyamatosan), az amúgy nem tudom hol él. Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal? Arra kellene először rájönni, hogy ez az, amit érdemes legelőször elfelejteni.Biztos az emberek "követő" magatartásából adódik, hogy szeretnék, hogy valaki konkrétan megmondja nekik, hogy mit csináljanak, hogy a lehető legkisebb felelősségük legyen bármilyen döntésben.
Ha már homályos utalások, a topic-ban több cselekvésre ösztönző dolgot írtam, mint bárki más, a kettővel ezelőtti hsz-emben is több dolog van, amiből ki lehet indulni, ha ez homályos, ez van.
Amúgy igen, gondolom rengetegen vannak a topic-ból $1m feletti összegekkel egy-egy coinban.
Nem a PEPE, de több tippre nem reagálok.
Már én sem értem miért fárasztom magam, ha az a reakció, hogy "cool story, ömlengés, motivációs beszéd, pfej memecoinok, megölöm a topic-ot, menjek innen".
De jobb a békesség, itt most félreteszem a topic-ot egy jó időre. GL mindenkinek. -
válasz
GuMipOkE #19808 üzenetére
Bogar Laci?
Oke, akkor nem fedezet. Lathatolag senkinek nincs szuksege ilyen tipusu 'fedezetre'. A lenyeg, hogy azert er valamit a forint, mert Magyarorszagon forintban kell adot fizetni, es a magyar gazdasagban mukodo szereploknek szuksege van forintra. Tehat van kereslet-kinalat. Ha van kereslet-kinalat, akkor van ertek (arfolyam).
> Az ország gazdasági szereplőinek nincs mögöttes felelőssége az ország hivatalos fizetőeszköz-értékének fenntartásában.
Ettol meg eleg jol mukodik a modern penzrendszer
-
kenwood
veterán
válasz
GuMipOkE #19808 üzenetére
Neha poenbol nezek laposfold, es hasonlo videokat. Oda 1-1 Bogar is becsuszik. Szerintem viccesebb a pali az osszes magyar standuposnal. Van meg a komcsi elharitotiszt haverja, a Boros. Az meg nala is sulyosabb figura. Azt azert tegyuk hozza, hogy ahogyan penzt, ugy az aranyat sem lehet megenni.
-
törölt tag
válasz
GuMipOkE #19423 üzenetére
Correction
Correction 2
Privátban elküldhetem annak a 100+ weboldalnak is a címét, akik korrekciónak írták, ha ki szeretnéd őket is javítani.Hogy erre miért van szükség, soha nem fogom megérteni.
Arról már ne is beszéljünk, hogy ráadásul nem is csak a BTC-ről volt szó. -
törölt tag
válasz
GuMipOkE #19120 üzenetére
Szerintem nem lényeges a korrekció, mert nem két percre gondolkodom, hanem mondjuk 1 éves vagy több éves távlatban.
"Tipikus. Itt volt 3 éved bevásárolni az akciós altokból....."
Olyan áron már egy hamar nem fog bevásárolni."2023 december elején egy megvilágosodás után döntöttem ténylegesen úgy, hogy az állampapír helyett más befektetési forma után is nézek,"
Nekem van mind kettő, míg az állampapír hozott, addig a kripta masszív mínuszban volt. (igaz vettem hozzá, így picit jobb lett a kép, amikor emelkedett). Most szép pluszban van
Ezt, egy hamar nem fogod tudni reprodukálni. Altokkal, meg nagyon mellé lehet nyúlni. (Persze fordítva is). Ez ilyen. Ha akkor merészebb vagyok, rövid távon milliomos, milliárdos is lehetnék...
Állampapír meg stabilan jó hozamot hozott, akár euró is kb 10% körül. Forint még több. Mértéktől függően a kriptonak, van mit bepótolnia.
-
mepet
addikt
válasz
GuMipOkE #19059 üzenetére
Folyton ezt csinaljak...
-
dobolan
senior tag
válasz
GuMipOkE #18851 üzenetére
Ez a kapitalizációs szám ott bukik szerintem, hogy a BTC jelenlegi forgó állományának nagy része sose lesz már likvid, mert vagy elveszett hozzá a kulcs, vagy meghalt a tulaja, vagy már nem is tud róla. szóval, ha keresleti sokk áll fent hosszú távon, a marketcap csak egy szám, semmi több.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
GuMipOkE #18847 üzenetére
Így írtam: "tegyék meg tétjeiket". Persze hogy ez kaszinó szintű tippelgetés és jóslás, de kíváncsi vagyok mások gondolataira, pl amit te leírtál a 21-es rallyról az is tök érdekes gondolat volt.
Szóval nem lombozo le, persze hogy nem látja senki előre a jövőt
A berakott chart sokadjára betöltött de nagyon tetszik 😏
-
Frozen
addikt
válasz
GuMipOkE #11317 üzenetére
Valaki itt korábban azt mondta hogy nem lesz az már annyi meg nem fog ez beszakadni stb... Fog ez még rendesen lefele menni ez amit láttunk egy kisebb korekkció volt a hosszas emelkedés után. Hogy most mi jön az találgatás de szerintem legkésöbb jövő év q1 ig ugy befog szakadni az egesz krypto sokan rasem fognak ismerni
-
zerodot
aktív tag
válasz
GuMipOkE #10774 üzenetére
Nyilván mindenki maga dönti el, én csak egy lehetőséget írtam, amivel a kiinduló körülményeket figyelembe véve több profitot lehet elérni, szerencsétől függetlenül.
A saját tárcából való staking a legbiztonságosabb lehetőségek egyike, ahogy Freddycom is írja, szóval nem értem, az miért lenne rossz lehetőség ilyen szempontból.
De mivel tisztelturamnak nem gond a custody walletben (írta h binance) való tárolás, ezért írtam az egyéb kamatozós platformokról is, ahol akár instant el is lehet adni a coinokat helyben. Az említett 5-8% konkrétan az ftx-nél van, ami jelenleg sok szempontból még megbízhatóbbnak is számít a binancetől, akiket mostanában minden oldalról szivatnak.
-
-
-Alvin-
tag
válasz
GuMipOkE #10598 üzenetére
Egyenlőre nem nagyon bonyolult a crypto piac szrtem
A top 100ba kb mindegy mikor veszel bele csak ki kell ülni.
A top 100-300 a rizikósabb afölött meg a spekulációs zóna
Tőkeáttételt el kell engedni cryptoba és akkor nincs gond.
De sokan elmondták, hogy nem a kosztpénzt kell belerakni hanem ami "nem fáj ha elveszted", és akkor kisebb a valószínűsége, hogy az illető hibázik, mert ugyebár a 90% veszít a 10% megél belőle... -
tchriss
tag
válasz
GuMipOkE #9622 üzenetére
9620: Uhh jó kis tanuló pénz
Akkor marad a bankszámla nyitás, valamit tudnia kell ennek a számlának?
Olyan folyamatot nem láttam még youtube on ahol pénzt is töltenek fel akár Binance vagy coinbase re, az utalással fog menni netbankon keresztül? vagy dombor nyomott visa kártyát kell kérnem? amivel váltok forintot fiatra ? Illetve a forint ugye nem is jó azt még át kell váltani eurora vagy usd re.
Igazából kp van forint és euro is.
Biztos hülyének néztek de én csak kp z tam eddig, vagy bnőm kártyájáról vásároltam mindig.
Céges számláról meg nem utalhatokRegisztrálni tudok walletet de a bankkártya adatai akkor kellenek ha venni, akarok kriptot vagy ha fiatra akarom váltani?
Vagy akkor is kell, ha megoldom másképp, hogy btc kerüljön a walletembe? És majd csak akkor lesz bankszámla, ha ki akarok venni fiatot? -
-
margithid
veterán
-
-
butch3r
senior tag
válasz
GuMipOkE #6883 üzenetére
100 btc feletti
"A rosszindulatú kód belehívott a BitPay/CoPay profilejába (Credentials.getKeys) és megnézte, hogy van-e ott legalább 100 BTC-t, vagy 1000 BCH-t tartalmazó wallet, ha igen [...]"
@6882: nem fért egyből hozzá, akkor fért hozzá ha a user tranzaktálni akart, amihez az app behívta a privát kulcsot.
"a cucc, a gopay getkeys fuggvenyet hookolta, amit valszeg akkor hasznalnak amikor egy privkeyre szukseg van pl alairaskor. a tamado nem egyszerre nyerte ki a kulcsokat, hanem akkor amikor az user hasznalta oket." via elbandi -
-
válasz
GuMipOkE #6862 üzenetére
Egy kriptoszűz de kockázatkedvelő befektető érdeklődését is felkelthetik már a jelenlegi szintek. Ha egy részvény bukna 90%-ot, mint ahogy az ETH tette, és nem fenyegetné közvetlen csőd a céget, máris gondolkodnék vételen.
Viszont itt azért nem szabad elfelejteni, hogy még mindíg a tavaly tavaszi árak felett vagyunk, miért érne bármilyen instrumentum, aminek jelenleg nagyon hasznát nem látjuk, másfél-2-3x annyit, mint 18-20 hónappal ezelőtt
?
-
margithid
veterán
válasz
GuMipOkE #6857 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
A bálnák, tehát a 2017 előtti befektetők már rég kiöntötték a piacra tavaly év végén idei év elején a Bitcoinjukat, ők ha el akarnak adni, akkor nem mondjuk egy 6-10k-s rallynál fognak eladni.
Szerintem a kirázás/kifárasztás idejét éljük. Nem véletlen az a sok anyázó komment a twitteren se, elkeserítség a 10k felett vásárlókat.
Azért kiváncsi lennék, hogy a BTC jelenleg piacon lévő mennyiségéből mennyi amit 10k felett vásároltak. -
-
-
Pioneer
őstag
válasz
GuMipOkE #6736 üzenetére
Egyik sem, ő csak a kőbányai fantom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged