Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma88888
újonc
válasz
bobalazs
üzenetére
Köszi!
Eleinte jó ötletnek tűnt! Kértem."A jelszó-visszaállító linket elküldtük ide:"
De ez se jön meg. Miközben szinte minden nap kapok tőlük reklám anyagot erre a címre! Pedig nem akartam elengedni, mert a jogi tisztázásig ez a tőzsde jó megoldás lehet. Még nem jártam így, bosszantó! Amúgy Bybit EU-s vok. Még nem volt gondom.
-
Troy66
junior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
összevissza beszélnek csak, lejjebb írja, hogy válthatsz kriptot kriptora, csak fiatra nem.
gittegylet...ennek a validálásnak is nagyobb a füstje, mint a lángja.
Ez az 5-600ezer is érdekes becslés, ebbe benne lehet a revolut és más ajándék kriptosok is, vagyis a valós közösség jóval kisebb lehet.
-
sambenez
addikt
-
llacee
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
akkor semmilyen formában nem lehet a binance-ről fiatra váltani és az euro-t kijuttatni mondjuk a revolut számlámra? Mert akkor első körben a még binance-n lévő cuccaimat is kiteszem ledgerre aztán megvárom mi lesz ennek a vége.Sajnos az eszközeim javarésze jelenleg úgyis minuszban van.
-
Taybor
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Arra gondoltam h több kereskedő oldal leállította a kiutalást magyar kártyara ha jól tudom. És kérdés ez a binancet mikor éri utol, illetve ha például én februárban utalok ki vajon mi lesz ezzel a validálással a gyakorlatban. Annyi a kérdés hogy lehet inkább érdemes biztosra menni és még idén kiszállni ha nem nagy kereskedő az ember...
-
korcsi
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
"
You can continue to use the following payment methods for your fiat deposit, withdraw, buy and sell crypto:Bank Transfer (SEPA Instant) for Deposit, Withdraw, Buy and SellCard (VISA/MasterCard) for Buy and Sell CryptoApple Pay and Google Pay for Buy and Sell Crypto
"Most én értem félre, vagy SEPA mehet továbbra is, és lehet vásárolni?
-
formula01
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
És ilyenkor most mit lehet csinálni?
Van kb jelenlegi árfolyamon valamivel több, mint 1M Ft-m kriptoba Revoluton, amihez június óta nem tudok hozzányulni, mert nem lehet eladni. Most hogy adjam el, ha a jelenlegi jogszabályi feltételek mellett nem lehet eladni, még ha ideiglenesen elérhetővé is tették a funkciót? Vagy várjam ki a dec 18-at, amikor is:Ezt követően a fennmaradó összeget az aktuális piaci áron értékesítjük, és lezárjuk a Kripto-számládat
Ha jól értem ez azt jelenti, hogy amennyibe kerül 18-án, annyiért eladják ők, aztán jóváírják a számlámon, a kriptos számlát meg lezárják? Ilyen formán feltételezem, engem nem lehet elővenni, hogy a Revolut mit csinál önkényesen. Ha valaki esetleg pontosabbat tud/pontosabban tudja értelmezni, légyszíves írja le a gondolatait.
-
Puffocska
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
köszi, de értelmezésem szerint POL kell, mert Polygon networkon van, és a gas fee 0.014POL nekem meg van 86 POL
+1 @G_Endre@tomazin
igen, polygonon akartam swapolni, és a weth ott van, illetve a pol is.
ezt kapom, csak nem értem miért hiányolja a 0.02 weth-ha eleve azt írtam be neki, hogy annyit akarok átváltani -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Ezek a korlátozások amúgy cégekre is élnek és magánszemélyekre is, igaz ?
Menjünk tovább: állampolgárságot nem tudok váltani pikk-pakk, céget viszont pillanatok alatt lehet kreálni.
Seychelles IBC, Belize, akármi helyeken.
Ha ez a cég kezeli a pénzt, azt csinál vele, amit akar, azon a tőzsdén, ahol akarja, oder ?
-
kenwood
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem szunik meg. usdcre, euri-ra lehet tovabbra is valtani, csak tradelni nem tudsz vele. Az igazi kockazat ebben az, hogy evek ota suttogjak a tetherrol, hogy Ponzi. Ha kiszorul a legnagyobb cexrol, es esetleg bedolne, akkor az ilyen 90% koruli esest produkalna az altoknal
-
-
törölt tag
-
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
igen sajnos volt hogy átment félig-meddig onlyfans-be a pumpfun, amúgy sok olyan stream is volt hogy valójában előre felvett videó volt élőben streamelve, sőt ez úgy volt hihetőre csinálva, hogy a live chatben ténylegesen élőben tett fel a dev vagy a haverja kérdéseket a megfelelő pillanatban, amire a csaj az előre felvett videóban válaszolt, mintha ténylegesen élő lenne
ennek a trükknek is az előnye, hogy többször is meg lehet etetni ugyanazt a néppel, mondjuk pár hét különbséggel 
Az hogy senki le se szarta a tokenedet, simán lehetett csak rossz időzítés is, lehet egy másik hónapban jobban ment volna. Illetve ennek is megvan a tudománya, kellenek bump meg volume botok is hozzá akik csinálják a forgalmat, jó ha van 1-2-3 haver is aki szintén belevesz, meg az se árt ha te is több wallettel beleveszel. Hogy úgy tűnjön a kívülálló számára, hogy wow ezt a tokent valamiért veszik az emberek.
Amúgy magyar viszonylatban a CryptoRats discord csatornán vannak magyarok akikkel esetleg össze lehet állni launcholni valamit pumpfunon. -
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Hát, ez sajnos mindennapos egyébként, főleg pumpfun-on.
Ha valaki nem ismerné az oldalt, az az előnye, hogy néhány kattintással lehet valamilyen coint csinálni a solana láncon, és ha elég sok pénzt dobnak bele emberek, akkor megtörténik a "bonding", és átkerül a liquidity pool Raydium-ra és onnantól "public" a coin, azaz bárki kereskedhet vele, lesz contract addresse.Amikor mindent elad a "dev", vagyis "rug"-olja a coint, de megvan a megfelelő érdeklődés egyébként a coin iránt, akkor szokták "cto-zni", azaz community takeover történik, és ilyenkor gyakran hangoztatják hogy a "dev" bekaphatja mert nélküle is még magasabbra fogják vinni az árfolyamot.
Itt a történet érdekessége, hogy doxxolták, az elég ritkán történik meg sikeresen. Ha ez igaz, akkor megérdemli.

Már nem járok pumpfun-ra, mert ott 99% arra megy hogy lerántson mindenkit. Az, hogy élő streamben vállalta az arcát, az pont azért van, mert egy idő után a rengeteg lerablás után már csak olyan coinokba mertek belevásárolni az emberek ott, ahol kisebb volt az esélye hogy lerabolják őket, és az élő streamelés pont egy ilyen, mert hihetőbbé teszi, hogy a "dev" komolyabban gondolja ennek a coinnak a felfuttatását, azaz hogy összejöjjön annyi pénz a liquidity pool-ban hogy kikerüljön pumpfun-ról a coin és kívülállók is tudjanak vele kereskedni pumpfun-on kívül.
Mivel most bull van, ezért egyébként a pumpfun forgalma is megint magasabb, mint pl augusztusban, amikor már kb senki nem akart beadni pénzt semmibe, de a kínálat is egy nagy rakás fos volt.
Azért az elmúlt hetekben kerülnek ki onnan publicba is értelmesebb meme coinok, de továbbra is tartom a véleményem, hogy 99% a lehúzásra megy. Nyár végén meg alig tudott néhány értelmesebb coin publicba menni abból az 1%-ból.
Egyébként a pumpfun is csak 1 a sok közül ahol le lehet rántani embereket. Kb 100-féleképpen le lehet rántani embereket, nyilván vannak itt is enyhébb social engineering trükkök, illetve olyan technikai megoldások hogy megszívd.
Pumpfun mellett telegramon van még rengeteg lehúzós csoport.
Követek néhányat pont azért, hogy kb tisztában legyek a trükkjeikkel, meg ha van valami újabb trükk, akkor tudjak róla. 
-
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Próbáljatok valami más számlát generáltatni pl ha van mobil előfizetése, akkor online hátha lehet generáltatni pdf-be számlalevelet. Vagy ha van távfelügyeletes riasztórendszernek számlája, vagy streaming szolgáltató, cloud, akármi valahonnan valamit.
Nincs tapasztalatom OKX-re de volt már hogy belefutottam ilyen problémába más tőzsdéken is, hogy többfélét próbáltam mire el lett egy fogadva. -
-
-
ddsteel
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Köszi, igen, ezt néztem is, ott álltam meg, hogy létrehoztam a coinbase accountot, verification OK, viszont az addresst nem tudom bizonyítani. Lakcímkártyával, elmű, gázszámlával próbálkoztam, mindegyiket visszadobta, pedig nevem, címem egyezik, gondolom nem angolul van, az a baj. Redditen olvasom, sok embernek ez a problémája. Hogy igazoljam magam? Most 24 óráig nem enged feltölteni más dokksit. Nem tudom, mivel igazolhatnám magam, elvileg minddel lehetne ezek közül. Most itt álltam meg egyelőre.
-
LuckyL
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
usdc- ez egy amerikai cég és elvileg minden coinhoz megvan a dollár készpénzben
usdt- nem auditálják milyen eszközökben vannak a tartalékaik, elképzelhető, hogy részben olyan részvényekben, amiken nagy veszteségek voltak, ezáltal hiányozhat a fedezet egy része
busd- nem olvastam utána milyen tartalékaik vannak, de a legnagyobb tőzsde, a binance áll mögötte
algoritmikus stablecoinok- ilyen volt a terra projekt, ezt a kategóriát valószínűleg hosszú időre el lehet felejteni, nem tudom valaha meg fog e bízni bárki újra ezekben
ilyen pl a dai, ami amugy régóta problémamentesen működik -
vzozo
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ez nem újdonság, eddig is így volt. Ami igazán lényeges az ez:
“The deadline is not extended to 10 years if, for example, bitcoin was previously used for lending or the taxpayer provided ether as a stake for someone else to create their block,” State Secretary Katja Hessel said in a statement.
Akkor végre stake-elhetek én is... -
Laraxior
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Az ilyen elemzők munkásságát olvasva mindig eszembe jut (és elkap a röhögés) ez a video:
Gálvölgyi - meteorológus![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
LuckyL
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
holnapután indul a sundaeswap tesztüzeme, meglátjuk hogyan sikerül
a kedves befektetőknek túlzott elvárásai vannak, én azt sem értettem hogy mehetett fel 3 dollárig, amikor semmi működő szolgáltatás nem volt a rendszerben
nyílvánvaló fomo volt a hülyéktől, meg is érdemlik hogy üljenek benne fél évet
azt is látni kell, hogy még most is solana árszinten van a marketcap, pedig semmi nincs rajta még, a solana pedig egy szuperul működő rendszer
én nem gondolom, hogy a hashrate önmagában felvinné az árát, ha visszaemlékezel 18-19 re, volt hogy veszteséges volt a bányászás hónapokig
-
LuckyL
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
a bányász nehézségnek nem sok köze van az árhoz, a kereslet dönti el
az ergoban lehet fantázia, ha végre beindul a cardano rendszer
ravencoinban személy szerint semmit sem látok, mindig átváltom szimpatikusabb projektekre ha picit felmegy az ára
etc pedig stagnáló, dead projekt szerintem, szépen lassan elveszti majd az értékétén személy szerint a btc-ben sem látom azt a fene nagy "digital gold" értéket, szerintem az eth átveszi majd a helyét, főleg ha végre egyszer lemennének a hálózati díjak

-
kornel76
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Igen ezeken a számokon én is túl vagyok, de egyrészt folyamatos a burn, másrészt nem kell a bitcoinnak 1.1 Trillio-n megállnia, ha a az előrejelzések szerint 100k lesz egy BTC akkor a market capja is feljebb megy, ha annyira meglódul akkor minden mást is húz magával. Arról nem is beszélve , hogy nézd meg mint ment a shib tavaly augusztus óta. Tudom , nem mérvadó, de szerintem most még tudna menni egy 10000%-ot a már lefutott 59,562,216.79% -hoz. ha meg nem megy csak még 500%-ot akkor is köszönöm szépen a lehetőséget. Most is 10+ x-en állok.
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Amúgy meg, párszor már temették szegény BTC-t: https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/
-
aradebil2
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de lehet inkább 40-50 körül... 
Azt most hagyjuk, hogy mennyire nevetséges, hogy a jelentős érték az 5 millió.