- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Akkor nekem nem áll jól a szénám, mert eddig egyik adóbevallásomban sem tüntettem fel. Elraktam PDF-ben minden beutalásomat, de ki még nem nagyon vettem csak tartom és kereskedek alkalmanként. Gondoltam, majd ,ha fiatra váltok és szedek ki profitot akkor kell csak nyilatkozni... frankó
-
llacee
őstag
válasz
Oppenheimer #20655 üzenetére
Szinte szórul szóra ezt gondoltam, mikor elolvastam a hozzászólást, egyetértek.
-
llacee
őstag
válasz
MrSealRD #20489 üzenetére
Érintett vagyok ismerem a történetet, de nekem a leírás alapján az jön le, ha lenyúlják a kulcsot és fizikailag a támadónál van és tudja a cél accountot, de mondjuk a pint nem, akkor az visszafejthető.
De amig a kulcs nálam van távolról ez nem jelent problémát mondjuk egy exchange belépéshez."An attacker requires physical possession and the ability to observe the vulnerable operation with specialized equipment to perform this attack. In order to observe the vulnerable operation, the attacker may also require additional knowledge such as account name, account password, device PIN, or YubiHSM authentication key."
-
llacee
őstag
Évek óta yubikey-t használok minden belépésemhez.
Azt esetleg nem tudjátok hogyan lehet a binance-ban beállítani, hogy csak ez a lehetőség legyen?
Nyáron egyszer nem volt nálam és kipróbáltam, hogy be tudok-e lépni és ki lehetett választani, hogy más belépés és authentikátor vagy mail nem is tudom melyiket ajnlotta fel. Nekem csak a yubikey kellene (van több is backupnak) -
llacee
őstag
Ezt a rész nekem még tanulni kell. Az előző bullrun előtt vásárolgattam, meg közben is, de hittem a netes prognózisoknak és nem adtam el, hogy megy majd még az feljebb is. Nem igy történt igy mindenbe beragadtam. Idő közben DCA jelleggel vásároltam mindből, tehát az átlagáram már egész kezd konszolidálódni, de még mindgíg nincs azon a szinten, hogy profittal eladjak. Persze vettem SOL-t 10$-on meg Avaxból is 9,5$-on azok a vásárlások pluszban vannak, de összességében az átlagáraim nem túl jók még coinonként. Meg kell tanulni eladni is.
-
llacee
őstag
válasz
szabi__memo #18825 üzenetére
Nano S 30eFt
-
-
llacee
őstag
oké köszi, akkor ez nekem nem jó, mert ledgeren van az eth mergekor is ott volt.
Ha most tenném át binancera akkor meg már ez nem játszik ezekszerint.
Köszönöm -
llacee
őstag
Mi a véleményetek érdemes a nem túl nagy bányászott állományom felét áttenni másba, ha esetleg nem úgy sül el a Merge?
ETH whales move holdings onto exchanges before Merge
[link]
Vagy elég egy stoploss -
llacee
őstag
Az elmúlt hónapok adtak lehetőséget hatalmas befektetéseim átlagának javítására.
Egy valamivel szkeptikus voltam az a SOL és sokáig mellőztem, természetesen azzal is szarul állok.A kérdésem az, hogy, amig így lent van érdemes lehet-e belevenni átlag javítás címszó alatt vagy inkább kerülendő?
Nem a jósgömb kategória, de hátha tud valaki olyan infót, amit én nem.Az olvastam, hogy 21$ valami határ, ahol nagyobb kintévőség borítja az egészet.
-
llacee
őstag
én úgy vettem észre, ha medve piac van, akkor mindenki hápog és a végét látja az egésznek, vélelmezi, hogy már hamarabb sóval fel kellett volna hinteni és barom akki eddig belefogott, csak idő kérdése volt stb.
Aztán fordul a trend és ennek a negáltja következik a narratívában 100, 150,200k-s víziókkal. -
llacee
őstag
Buvarszemuveg elado, kriptot elfogadok
-
llacee
őstag
Abban tudna valaki segíteni, hogy SOL-t miért nem tudok kiküldeni Coinbase-ről Ledger-re:
Your withdrawal for .... SOL to ... has been canceled for the following reason: Blockchain transaction was compensated
If applicable, please make necessary adjustments and try again. -
llacee
őstag
holnap lesz 14h-kor az infláció bejelentés, nagy kilövésre addig nem számítnék
-
llacee
őstag
válasz
Winchester95 #15450 üzenetére
"Gate.io android app borzalmas. Kifagy...nehéz venni, de nincs jobb most."
Engem valahogy nem vesz rá a lélek, h bármelyik exchange appot is használjak.
Meg sérülékenyebbnek is gondolom.
Valahogy desktopon kényelmesebb, azon meg a gate.io olyan mint a binance.
Egyedül a stopploss beállítására nem jöttem még rá -
llacee
őstag
válasz
Winchester95 #15439 üzenetére
Az első púpról lemaradtam, most már nem veszek bele, de sok szerencsét.
(ha vásárlolnék az előjelen látszana)
-
llacee
őstag
válasz
Andreaspasco #15329 üzenetére
DCA oké, de akkora volt a kilépés visszhangja, hogy ember nem mondta meg 1 vagy fél usd-nél áll meg ott meg már nagy volt a rizikó
Magát a projectet igéretesnek tartom/tartottam, de hiába jó valami ha a tőke elpártol tőle.
Nem daytradelek, de nem is hosszútávra ezt. -
llacee
őstag
Kisebb bukóval pár hete kiszálltam FTM-ből.
Viszont most elég jó ársávban mozog a vásárláshoz.
Mi a véleményetek továbbra is sűlyesztő gyanús vagy esetleg ha elülnek a hullámok lehet belőle valami -
llacee
őstag
Na ilyet rég láttam BTC-ben mint most
-
llacee
őstag
inkább arra spekulálnak, hogy állami mértékben fognak gurulni rubel helyett a coinok
-
llacee
őstag
Több helyen olvastam, hogy a gazdasági és fizetési szankciók áthidalására kriptoban fog üzletelni oroszország. Lehet ez az oka, bár akkor meg lehet fordítva sül el a dolog és az usa azt is nyakonvágja valahogy.
-
llacee
őstag
válasz
dobolan #15005 üzenetére
Kicsit kevesebb, mint egy éve kezdem el ezzel foglalkozni és a gondos olvasgatás ellenére jópár hibába belefutottam. Az egyik ilyen, hogy realizált nyereséget visszaforgattam, vagy annak ellenére nem vettem ki nyereséget, hogy már ment egy szépet, mert hittem a híreknek, hogy ez még bőven menni fog. Szóval novemberben legalább a tőkét simán kivehettem volna, de azóta csak javító vásárlások vannak, de mindíg lejebb csúszik. Mindegy ez egy ilyen "játék". Az viszont biztos, hogy olyan nincs hogy nincs lejebb
-
llacee
őstag
válasz
dobolan #15002 üzenetére
Az a helyzet, hogy sokáig egész jól álltam DOT-al, de volt egy két rossz vásárlásom is, amivel az átlagáram csúnyán elmászott. Ezen most valamelyest javíthatnék, mert jelen esetben még a nullás kiszálló is elég messze van.. Persze ha nem csinálok semmit az sem baj így is úgy is beragadtam.
-
llacee
őstag
A jelenlegi ereszkedésben tervez valaki vásárlást, vagy várakozás van?
-
llacee
őstag
félig offtopic kérdésem lenne.
eddig váltóról revolutra küldtem az eur-t ott váltás huf-ra és tovább a huf bank számlámra
a revolutot érintő változás után ez akkor nem lesz elérhető? -
llacee
őstag
[link] Hodlers beware! New malware targets MetaMask and 40 other crypto wallets
-
llacee
őstag
aki alul bevásárolt ilyen két hónap előzmény után hamar eladogat majd szerintem, szóval lesznek nagy hullámok.már ha megindul egyáltalán
mire jót kerestek én akkor érek nullára
-
llacee
őstag
Van aki ráérez, hogy mikor kell eladni:
[link] The Ethereum Foundation Sold At The Top Again. Did They Know Something We Didn’t? -
llacee
őstag
Köszi szépen, azért akkor van a SOL ban ráció csak a VC miatt érdemes apránként realizálni és résen lenni, nem csak úgy otthagyni és néha ránézni.
DOT ból is van egy adag, de azzal az utóbbi időben nem történik semmi -
llacee
őstag
válasz
nort_on #14141 üzenetére
igen, emiatt döntöttem az utalás mellett, hogy ez szimpatikus az index melletti meg nem egy 30körüli szám áll.
Még egy kérdésem van, nem jósolás csak kiváncsi vagyok más véleméynre is.
SOL-ból van pár betárazva felesben AVAX-al, mert ETH mellett ezeket hosszútávra tartogatnám, ígéretesnek tűnik, hátha lesz valami jó a háromból kettő csak betalál.
Viszont egyre többhelyen olvasom, hogy Ripple után a SOL lesz a következő delikvens, amit elkezdenek szivatni a kialakítása miatt. Igéretes project-nek tartom csak elgondolkodtam, hogy inkább az avax irányába gyüjtögetek jobban. -
llacee
őstag
Én most elbizonytalanodtam kicsit, ugyan raktam be exchange-re fiatot vásárlási céllal, de annyira ömlik minden irányból a nagy crahh infó, hogy egyenlőre nincs bátorságom vásárolni.
Eddig ilyenkor ha nem sikerült előtte stabilba prifitot tenni (tanulni kell ezt még) akkor kp-ból vásároltam dip-ben, de most... -
llacee
őstag
Tegnap 22h után mondom megpróbálom teszt jelleggel a Terra-t, most valamennyire beesett.
Megvettem aztán azóta lejjebb ment két emelettel -
llacee
őstag
én már annak is örülnék, ha nem szakadna minden szellentésre 10%-al minden
-
llacee
őstag
válasz
MPowerPH #13839 üzenetére
Annyiból nem érdekes, mert solnál a nyár végi technikai "bakinál" vásároltam be, így az átlagáram annyira nem mászott el
majd lesz ez még jobb is csak remélem nem két év múlva.
Dot-nál remegett még a kezem, ma mert az már nem nagyon tud hova lemenni, de aztán mostmár várok.
Egyébként meg minden hétre van valami bejelentés, aztán meg zárnak a tőzsdék, stb -
llacee
őstag
Amióta beszakadt a piac háromszor vettem SOL-t, mert azt hittem bazi jó az ár, na ahoz képest már 10% lejebb van
bakker.
-
llacee
őstag
Technikai kérdésem lenne
AVAX-ot szeretném CB Pro-ról wallet.avax.network-re (ledger) tenni.
Melyik címet kell megadni C,X,P ? -
-
llacee
őstag
-
llacee
őstag
válasz
Zoli-bácsi #13581 üzenetére
venni
-
llacee
őstag
válasz
6absbulldog #13577 üzenetére
Nekem a nyári vásárlás most fordult minuszba, nembaj
Inkább azon vacillálok, hogy ez vajon az evergrande hirre beárazott szint vagy lesz még a nap folyamán valami fejlemény ésdemes-e várni -
llacee
őstag
Nekem ezekről a youtuber szakértőkről mindíg a brian élete jut eszembe.
Az utcán hokedlin állva mindenki mondja a saját próféta dumáját
a hívek előtt.
-
llacee
őstag
Most annyira nem aktuális erről beszélni de:
PolkaDOT-ról mi a véleményetek?
Még hónapokkal ezelőtt bevásároltam belőle, majd az első megindulásál nem adtam el ath-n sem, hogy majd lesz ez jobb is, de egyenlőre nem, csak vergődik.
Olyan mint az ada, egymást érik a nagy projectek meg bejelentések, meg parachain,de az ár ugyan az vagy inkább lefele szeret mozdulni.
Lassan azon gondolkodom, hogy inkább átforgatom avax vagy sol irányba (csak, hogy magához térjen, ahogy eladom.)
-
llacee
őstag
A buy dippel az a baj, hogy most dippnek tűnik, de ha májusi volumen lesz akkor lehet ilyenkor is rosszul beszállni
én tegnap este gondoltam, hogy jó, annak is tünt reggelig.
most egy kettőn korrigáltam, de inkább pause -
llacee
őstag
Ezen aCRO-n en is gondolkozom csak már az első emelkedésről lemaradtam
-
llacee
őstag
válasz
HoppMaster #13057 üzenetére
Szerintem most szimplán terhelt minden, majd odaér.
Nekem a rekordom gate.io coinbase pro 40óra XLM -
llacee
őstag
válasz
GIORGIONE76 #12951 üzenetére
az utóbbi időben szinte minden ath vagy felett van, ez nem alt szezon?
lesz még alt szezon?
-
llacee
őstag
válasz
GIORGIONE76 #12913 üzenetére
mennyit adtál el, hogy így beesett
-
llacee
őstag
válasz
fireman123 #12869 üzenetére
Teljesen igaz, amit írsz, viszont egy észrevételem lenne.
Az elmúlt évekhez képest szerintem valmivel másabbak leszenek a bika és medve piacok, mert az idei hájp után az is kriptózik, aki a villaszámlát sem tudta eddig befizetni online.
Szóval szerintem a hullámok intenzitása talán másabb lesz a továbbiakban. -
llacee
őstag
MANA-ról mi a véleményetek?a felfutás utáni lemenőben sikerült bevásárolnom, de azóta már jócskán lejebb ment minden várakozás meg elemzés ellenére
-
llacee
őstag
Kis helpet kérnék:
Gate.io-ról küldtem volna xlm-et coinbase pro-ra.
Elindítottam a küldést és 10 és fél órája azt montatja a withdrawals menüben, hogy "Done & Blockchain Pending"... ilyenkor mi az ördög történik? -
llacee
őstag
Elég erős kutya előzés van helyet is cseréltek vissza a MCap-ben
-
llacee
őstag
én 50eur ért vettem shiba-t, de nem gondoltam volna, hogy pár nap múlva 78-on fog állni.
Mondjuk miután teljesen ellentmond a józan észnek a mozgása nem is nagyon bánom, hogy nem többet.
Az, hogy ilyen ütemben közelít a DOT-hoz meg egyenesen nonszensz ahoz képest, hogy mi van a kettő mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari