- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem rossz, de: solo onlyban mentem, simán bedobott full premade ellen, volt olyan "csapattárs", aki a meccs elején bejelentette, hogy "free win", majd minden kör elején kirohant az ellenfélre. Voltak olyan meccsek, ahol nem szavazták ki az ancient, anubis párost, aztán nem értették, hogy miért nincs esélyünk se (nyilván azért hagyta bent az ellenfél, mert ők azt már begyakorolták) Szintén sok meccsben mindig kitolták magukat előre (tipikusan Overpasson), még akkor is, amikor a sokadik kört vesztettük el emiatt zsinórban, és nem értették, hogy akkor talán maradni kellene a kezdő közelében.
Voltak nagyon gyanús megmozdulások, amikor az ellenfél csak oda kukkantott ki, és adta a pref hs-t ahol én voltam - ilyeneket még majorön se szoktam látni. -
Spet
addikt
Soloban azt kell, hogy mondjam a helyzet ugyanolyan drabálisan szomorú mint CS:GO-ban.
Rengeteg az új account (persze erre van a béta időszak), közöttük rengetek a smurf. Sok a gyökér (trollkodik, a grafikára veri a brét, vagy baiteli a csapatot), rang rendszer sem hozza azt amit beharangoztak (hatalmas tud lenni a szintkülönbség csapatoknál, sőt csapaton belül is).
Plusz a Premier mód leköveti azt ami elötte volt: kb only mirage (saját statisztika).
Ha valaki jót akar magának, vagy kora reggel vagy kora délután játszon, utána szinvonal szerintem felejtős (legalább is így rang nélkül)
-
Årpi
őstag
A sima MM meccseken én sem tolerálom a fentebb részletezett emberkéket, de azért vannak átmenetek a Major - egy beérett játék MM-je és egy még csak bétának sem hívott játék meccsei között.
Persze egy tökéletes világban ezek a játékosok eltölthetnének pár órát DM-ben, botokkal, hogy ne MM közben kelljen állítani ezt-azt vagy épp rájönni a játék alapvető működésére.
Én perpill a saját adaptálásomra koncentrálok, a külső tényezőkkel amúgy sem tudok mit kezdeni, minek stresszeljek rá.
-
Lmh
őstag
Én ezért is haragszom az ilyen mikrofon nelkuli, bámészkodó, taktikát nem igénylő, nem követő arcokra, mert arra ott vannak a single player játékok. Ott is lehet lövöldözni és nem zavar senkit. Vagy ha pvp-zni akar arra ott vannak a szerverek, a dm, a casual. Számtalan lehetőség. Francért kell abba az 1 game módba ilyen gyökereknek bejönni, ami az egyetlen hely ahol olyan játékosok vannak akik full komolyan veszik az adott meccset. Bakker még a neve is az, hogy COMPETITIVE!
-
skL86
tag
Ennyi erővel, amíg nem a major döntőn játszol, addig nem mindegy?
Szerintem ezt azért (is) játszuk, hogy jól szórakozzunk, a jó szórakozásban benne van, hogy megpróbálsz nyerni versengő módban (általában ez a normális mentális állapot - persze nem görcsösen, mert az már rontja az élményt), meg mondjuk ha már versengőben vagy, alapvető, miszerint nem cseszed el másik 4 vagy 9 ember szórakotását azzal, hogy bámészkodsz, játék helyett.Túl vagyok én is az első meccsen a kislányom és a fiam lehozták nekem a meccset😃
-
bepken
veterán
meglett a 10 win! most már megnyugodtam, eszerint a rendszer szerint is az aljához tartozok
egyébként a tegnapi szenvedéshez képest ma hajnalban (ilyenkor van időm játszani) zsinórban nyertünk 3 meccset, majd két bukó és az utolsó kettő olyan volt, mintha botok ellen játszottunk volna
-
bepken
veterán
éppen ezért próbáltam én is nem felcseszni az agyamat rajta, meg ez a konkrét player ettől függetlenül nálam pl jobban játszott a végére
csak mondom, hogy ilyenekből is sok van még jelenleg.
ráadásul abba sem fogok belehalni, ha ilyen marad a premier, mert ugyanúgy azon a 2-3 pályán fogok akkor csak játszani, mint eddig. ott pedig ugyanaz a rank rendszer marad elvileg, ami eddig is volt (csak pályánként lebontva) - meglátjuk majd
-
Årpi
őstag
válasz
bepken #76187 üzenetére
Frusztráló lehet az ilyen játékos, de másik részről meg tényleg igaza van
Ha nem lennének szezonok, a Limited Test -> Release között akkor is 100% lenne egy rang reset, szóval tényleg felesleges most erre rásztresszelni. A másik oldalról meg tényleg ott az offline practice / DM az első felfedezésekre.
-
bepken
veterán
haverom tegnap kiégett teljesen, hogy tele van csalókkal stb. hiába mondtam neki, hogy kvázi akár globált is dobhat be ellenünk
én kitartóbb voltam és sok lose ellenére ma is behúztam 1 win-t, szóval 5-nél járok szintén.
meg az is baj, hogy az mm tele van bámészkodó bambikkal...volt olyan meccs, ahol társ írta, hogy "uuuuuh de rohadt jól néz ki a pálya"....meg "de fura a mozgás"....stb. mondom neki figyu ez tök cuki, de nem mondjuk dm alatt kellett volna flesselni hogy hogyan csillog a skin a pisztolyodon? erre ő is csak annyit írt válaszként- valahol jogosan-, hogy "tesó ez csak béta"
de egyébként abban sem vagyok teljesen biztos, hogy CS2 megjelenéskor egyáltalán megmaradnak ezek az eredmények. tekintettel tehát ismét arra, hogy ez egy beta teszt.
-
bepken
veterán
-
goccer
aktív tag
Biztos hogy törölni fogják a rangot időnként, szezonok lesznek. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy minden szezonban 10 győzelem fog kelleni hogy visszaszerezd. Valorantban ha jól emlékszem 1-2 győzelem után vissza is kaptad az MM rangot, de inkább a leaderboards lesz, amit tényleg reset-elni fognak.
Én ma próbáltam ki a bétát, hát rohadt szarul megy valami. In-game kiírja hogy 200 fps, 1-es (!) ping, miközben érzésre olyan mintha 20 fps-em lenne, komoly packet lossal. Én még várok egy-két update-et ezek után...
-
Lmh
őstag
Remélem béta után nem törlik el a rangot és nem kell elolrol kezdeni a 10 nyert meccset, addig idegrohamot fogok kapni.
-
lacos001
senior tag
Prime pipa, rang pipa, azt közelemben sincs még ez a béta
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76177 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül szerintem
összeenged mindenkit mindenkivel most kb. nekem volt ma olyan meccs, ahol chat beszélgetésből kiderült, hogy ellenfélnél még DMG rank is volt, míg mi full silver meg nova team-ként nyomtuk
de tegnap késő délután/esti órákban pl sorban nyertem 3 meccset is, akkor meg nekünk írkálták folyamatosan, hogy "reported" ...kiegyenlített meccsem még csak 1 volt, amit hosszabbításban nyertünk meg. azért remélem, hogy ha meglesz a rang, akkor több lesz ahhoz hasonló meccs.
-
Lmh
őstag
válasz
MikeWazowski #76177 üzenetére
En is kb 20 vesztettnel jarok es 5 nyertnel xD kinszenvedés
Igazan lathatná a rendszer már, h béna vagyok xD -
Scale
őstag
válasz
MikeWazowski #76175 üzenetére
Azt szerintem egyelőre sehol így bétában de igazából a meccs darabszám irreleváns, csak a győztes meccsek számítanak
-
MikeWazowski
veterán
Hol lehet megnezni eddig hány premier meccset mentem? Sose lesz meg a 10 győztes meccs....
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Most neztem, hogy rossz helyre irtam a reviewot a CS2-rol. Hogy jova tegyem a hibat, amit elkovettem elkeszitettem a CS2 topicot: CS2 topic
-
Scale
őstag
A buy menüben eddig is lehetett látni mások által vett dolgokat.
A fegyverek limitiálása alatt mit értesz? Én nem vettem észre kevesebb SMG lehetőséget, pl csak annyi hogy a heavy és az SMG-k kerültek egy oszlopba, lehet emiatt van kevesebb lehetőség talán?
A többivel egyetértek.
-
csurenzoo
aktív tag
Párat toltunk, jól fut a játék 5600G+rtx 2060 kombón. Semmilyen laggot nem vettem észre.
4-en már nem is lehet premiert jelenteni ?
-
mepet
addikt
CS2 velemenyem kb 8 MM utan:
IGEN! ERRE VARTUNK VAGY 10 EVE! KOSZONJUK SZEPEN VALVE!!!
Ez a jatek szuper! A kep sokkal szebb, mint a GO-ban volt. Vilagosabb, minden jobban lathato es sokkal szebb is. A mozgas sokkal folytonosabbnak latszik, vegre a korszeru jatekok szintjen van.
Az irrealisan kattogo pocsek fegyverhangokat lecsereltek sokkal jobb, realisabb hangokra (foleg az AK es a Glock hangja a feltuno valtozas). Tobb palyan javitottak, tovabbfejlesztettek, nehanynal (pl infi) megvaltozott a terkep is, nem csak a texturak.
A legjobb valtoztatas viszont, hogy visszatert az MR12! Mint ahogy anno nyomtuk a CS 1.3/1.4/1.5-ben. Ne mondja nekem senki, hogy 13 nyert kor alatt nem derul melyik csapat a jobb. De ha esetleg megsem derul ki es 12-12 van, akkor hosszabbitas jon 16 nyert korig. Nagyszeru, a leheto legjobb megoldas.
Az egyetlen dolog, ami nem elonyere valtozott, hogy limitalva van a fegyverek szama, amit elerhetsz a buy menubol. Elore be kell allitani, hogy milyen fegyokat akarsz vasarolni. Jatek kozben is at lehet allitani. Ezt nem teljesen ertem, miert van igy, elferne 2-szer ennyi fegyo is a buy menuben. En szerettem valtozatos, mindig mas SMG-t venni az SMG korokben, most ez necces. Viszont annak sokan orulnek, hogy igy lehetseges ketfele M4-et venni egy waron belul.
Nagyszeru valtoztatas az is, ha felrevasaroltal, el tudod adni a fegyot es visszakapod a penzt. Szuper az is, hogy a buy menuben latod a csapattarsad fegyvereit is, igy ritkabban lesz 3 AWP a csapatban.
En kihagytam az utso 3 evet a CSGO-bol, de most tuti visszaterek a CS2-be, remelem meg tudom allni, hogy ne minden nap hajnali 3-ig nyomjam, mert a hetvegen ez volt.
-
Scale
őstag
Igen, a beállításokkal nem foglalkoztam egyelőre mert leszámítva 1-2 esetet (smoke+gránát+móló és ezeknek a kombinációja harc közben), csak harc nélküli helyeken jön elő. Rtx 2060s-em van, szóval itt inkább a még nem jól optimalizálásra is gondolok de majd játszok a beállításokkal idővel. Köszi a linket megnézem ezt is majd
-
Lmh
őstag
válasz
MikeWazowski #76158 üzenetére
75 herzes monitort nem szokta 75nek érzékelni sajnos.
-
Lmh
őstag
válasz
Blackhole13 #76156 üzenetére
nem hiszem, hogy amiatt van. nekem pár hónapja sima 1050-em volt és csgo semmit nem változott az 1650-nel. Szóval sztem a CS2-t sem érinti.
Próbálgasd állítgatni, frissítgetni a dolgokat. Amikor fél éve ujra elkezdtem GO-zni, hónapokba telt mire úgy ahogy minden beállítottam.
A CS mindig ilyen kényes, matatós, konfigolos játék volt.
Amúgy kicsit túloztam az fps-sel. most toltam egy Ancientet, 100 alá is bement kor elejen az fps, de aztán normális 120 folott volt, ami teljesen smooth élményt ad CS2-ben. -
bepken
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski #76149 üzenetére
Kikapcsolták a köv. frissítésig vmi hiba miatt
-
Lmh
őstag
válasz
Blackhole13 #76147 üzenetére
Nekem tök jol fut az aláírásomban lévő konfigon. 170-230 fps, kb mint goban. Viszont simábbnak érzem mint a GO-t, szoval el is napoltam a gepfrissitest, tök felesleges. Csgo jobban igényelné, mint a cs2, most úgy érzem.
1280x960ban is jo, meg 1440-ben is, ezert utobbival tolom.
Probalgasd a beallitasokat. Player contrast off, lowon a cuccok, 4xmsaa, performance es highest quality, nvidias micsoda a vegen disabled. -
Scale
őstag
válasz
MikeWazowski #76149 üzenetére
Cs2 vagy CSGO?
-
Cr00py
senior tag
válasz
Nálam nincs gond. 1280x960 szintén. Igaz 360Hz. Fps ugyan kevesebb, de még bőven-bőven játszható. 400+
Akadás nincs. Inkább a mikrolaggok azok, amik zavaróak. -
MikeWazowski
veterán
A casual mód nálatok se érhető el?
-
Scale
őstag
válasz
Én is 4:3ban nyomtam a csgot, viszont itt valóban eszméletlen fosul néz ki, szemcsés meg érzésre az egér mozgás is sokkal rosszabb lesz.. úgyhogy marad a 16:9 ha már legalább új játék nézzen ki jól is, hiába competitive
-
Blackhole13
senior tag
A brutális laggoláson kívül azt nem tudom észrevettétek-e, de 4:3-ban valami irgalmatlan szarul néz ki a cs2.
Világos, hogy nem az esztétikai élmény miatt játszom 1280*960-ban, de valahogy olyan vibrációt okoz a felbontás, hogy zavaró a szemnek. Találtatok erre megoldást?
(Ja amúgy van itt bárkinek olyan konfigja amivel már nem akad?) -
Yoshida
aktív tag
válasz
nanamii_o #76142 üzenetére
hát, elvileg bármikor visszaszólsz, simán "feljelenthetnek" (reportolás), és akkor egyre toxikusabb játékosokkal, meg csalókkal fog összehozni ahogy egyre lejjebb csúszol. Akár még ok se kell rá, volt olyan nekem is, hogy szórakozásból ráfutott a molotovomra, megölte magát. Innentől ha még egyet eldobok, és megint ráfut direkt, akkor kivág a játék, és gondolom lejjebb kerülnék (trust factor vagy mi a neve)
Egy megoldás van, 5-6 társ, és csak velük szabad játszani, és nem visszaszólni az enemynek, meg nem csalni
Plusz ha valami enemy normális, lehet egymást dícsérni is, a profilját, az javíthat, ha "visszadícsér".
Ja a másik, ha elindított egy szavazást, akkor addig amíg le nem fut, nem tudsz másikat indítani. Ha meg kirúgnak, akkor ugye már lehetőséged sincs szavazni. Erre is megoldás ha legalább hárman együtt játszotok, akkor nem fognak tudni kiszavazni. -
nanamii_o
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani a játékkal megvásároltam a prime tagságot és jelenleg private rank2-ben vagyok. Milyen szintet kell ahhoz elérni a játékban, hogy többnyire normális emberekkel sorsoljon össze? Nagyon felidegesítettek az imént azzal, hogy az Orosz idióta gyerek többszöri sikertelen próbálkozása után 15:1-es vezetésnél úgy gondolta a csapat többi b*dös paraszt tagja, hogy kiszavaznak a meccsből és még nevetve buzdítja a többieket, hogy a nagy semmiért szavazzanak ők is arra, mert mekkora poén..Nem az égboltot néző/lövő 10 éves hülyegyerek vagyok már mielőtt kérdeznétek, hogy jogos volt-e. Régen nagyon sokat játszottam az 1.6-al és a mai napig szoktam követni a profik meccseit, tehát nem vagyok teljesen kezdő. Ne haragudjatok, mert sosem szoktam ilyet csinálni, de ez siralmas és nevetséges is egyben. Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Próbáltam én is szavazást indítani ellene, de csak a report-olást láttam, barátnak jelölést stb. Ja, a kezdőterületen lőjük szarrá még a paraszt csapattársunk kör elején is egy tök hétköznapi dolog náluk. Így egyszerűen nem lehet haladni a játékban, mert konkrétan nem hagynak játszani.
-
qdak
addikt
válasz
MikeWazowski #76138 üzenetére
Béta nem béta, elég szar, hogy azt kell néznem, hogy lelő a bot, mert nem lehet mozogni, hiába állítom be a gombot bárhova, akkor sem hajlandó oldalra menni, csak előre hátra, az egér meg kb 10-1x az gondolja fel le nézhetek, de oldalra luxus.
Nem hinném, hogy valami hardver hiba lenne, mert konzolba érzékeli az A-S karaktert, de próbáltam máshova is bindelni a mozgást, ugyanúgy csak előre-hátra.
Egér meg menüben jó, ha épp engedi fel-le rendben van az érzékenység, de vissza állítottam alapra akkor sem működik... -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76138 üzenetére
persze, hogy jobb lesz
csak leírtam, hogy fura számomra, mert nem az történik, mint amire a beállítások alapján számítanék
a mozgás is mintha másabb lenne. nálam sajnos vannak lagok, de amikor folyamatos a játék, akkor mintha máshogy mozogna a karakter és célzás is másabbnak érződik. - zárójelben jegyzem meg, hogy mintha pontosabban tudnék lőni most (ami inkább csak placebo szerintem
) és az ugrások, füstök is pontosabbak. ez lenne a tickless? vagy csak bemagyarázom magamnak és az agyamban létezik?
-
MikeWazowski
veterán
Ne felejtsétek el hogy még csak béta. Jobb lesz ez még. Ma jött is egy másfél gigás frissítés. Biztos lesz még pár.
-
bepken
veterán
válasz
Zimmi91 #76136 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy annyira vészes lesz. bár nekem az egész grafikai beállítás része fura....
fullscreen + 60Hz kombóval nyomom (minden "low"), mégis 100-130 fps között mozog legtöbbször
FSR része a "Performance" opció esetén teljesít legszarabbul..."Ultra Quality" sokkal folyamatosabb, de ha kikapcsolom az egész FSR-t, akkor még jobb a teljesítmény! -
qdak
addikt
Sziasztok,
Megkaptam a Counter Strike 2-t
De az öröm addig tartott míg beléptem kb...
[link] Video...
Reseteltem stb, semmi...
Hiába van be-bind-elve a lövés mouse1 re, nem lő, néha meg így lő magától, vagy van fullauto Glock ?
A bal jobb mozgás kb 1mm errel lép odább aztán megáll, videoban végig nyomkodom.
Egér menüben tökéletes, játékben nem megy, néha fel le.
cl_mouselook 1/0, +-klook, semmi nem segít.
Valami ötlet ? -
Lmh
őstag
nekem aláírásomban lévő configom van. egész jó beállításokat sikerult találnom. nem tudom hány fps, mert nem tudom kimutatni, de talán jobb is igy. a lényeg, h egész simán fut.
mm sokkal jobb, mint a botozas vagy casualozás -
terratech
csendes tag
Tegnap én is megnéztem volna a frissítést, de olyan szinten szaggat, hogy esélytelen gép upgrade nélkül. Ezer éves gépem van, de bíztam benne, hogy minimum grafikán játszható lesz, tévedtem. Neten próbáltam gépigényt találni, de szerintem fals infók vannak, mert ahol azt írják 4 giga ram és GTX 650 a minimum az vicc. Esetleg még a Geforce now ami szóba jöhet.
-
PeL
addikt
válasz
nincsnév007 #76128 üzenetére
Matchmakinget nyomjad amennyit enged, mert úgyis cooldownt kapsz adott meccs után, de asszem csak akkor ha nyertek is. Utána meg kb mindegy mit csinálsz addig. Ha nagyon gyakorolni akarsz akkor kezdésnek a Deathmatch-et ajánlom, ott ha meghalsz egyből újraéledsz.
-
Scale
őstag
Na nálunk is pergett egy cs2, hát nem rossz de nagyon hasonlít a játék dinamika, effekt ügyileg a valorantra.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
nincsnév007 #76124 üzenetére
csak open béta, ha MM-en játszottál, és megvan a rankod, és prime-is van, akkor elvileg Európában kapsz meghívót.
-
nincsnév007
addikt
nem követtem a híreket, ma jelent meg a cs2?
-
enginev3.0
félisten
Hol a lőszer mennyiség?omg megvan
-
bepken
veterán
válasz
enginev3.0 #76116 üzenetére
"cl_interp_ratio"-t megpróbálhatod átállítani "2" értékre (ha eddig még nem próbáltad)
maga a command létezik CS2-ben is, megnéztem. - tesztelni csak azért nem tudom, mert itt most nekem nincs netes gondom...csak hardveres
szerk.: illetve most találtam ezt cq_netgraph 1 - jobb felső sarokban mutatja grafikusan a hálózat minőségét (talán?) mondjuk sokmindent én így kapásból nem olvasok le róla
-
enginev3.0
félisten
Fúúú nem hiszem el, megyek és egyszercsak ugrik egyet és tök máshol vagyok, mint tegnap a GO-ban
pingem alig van, tegnap este rossz volt a packet loss, de most ezt nem látom, mert nem írja ki a cs2 sehol -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76112 üzenetére
nincs semmi bug
fogd meg az egérrel és húzd bele a slot-ba, ahova szeretnéd tenni
szerk.: csak nálam van így, vagy ez normális, hogy FSR Ultra Quality jobb fps-t produkál, mint az FSP Performance? (de sajnos továbbra is a "jobb" szón van a hangsúly....ami nem egyenlő azzal, hogy "jó"
)
-
GhanBuri Ghan
őstag
Van PH-s discord csoport is...
Nem találtam, hol lehet csatlakozni a CS2-höz, aztán, amikor megtaláltam, elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon nem volt-e ott már hónapok óta az a banner
Tud valaki segíteni? Egy ideje pályaváltásnál perceket vár a "Retrieving server info" fázisban. Azóta cseréltem videókártyát (nem emiatt), újrahúztam az oprendszert, letöröltem a helyi CS fileokat (emiatt), kipróbáltam azokat, amiket hasonló esetre a YT-on javasolnak (indító paramétereket is), újrahúzáskor mintha egyszer jobb lett volna, utána ugyanúgy hosszú várás. (előtte gyakorlatilag semmi)
Volt valakinek hasonló problémája, és hogy sikerült megoldani? -
enginev3.0
félisten
Elkezdtem én is leszedni, kíváncsi vagyok
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski #76109 üzenetére
te választod ki a fegyvereked amiket akarsz
-
MikeWazowski
veterán
Usp-t miért nem lehet használni a bétaba?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #76106 üzenetére
Nem szóltam.
-
MikeWazowski
veterán
Skineket hogy lehet athozni?
-
bepken
veterán
jelentem i3-10100 + RX580 kombóval jelenleg droppol mint állat
majd napokban még nézegetem, hátha lehet segíteni rajta valamit beállításokkal
-
MikeWazowski
veterán
Én is megkaptam, töltöm is.
-
Andris837
senior tag
válasz
bepken #76101 üzenetére
Nekem megjött a meghívó, most frissül a játék.
Szívesen csatlakoznék, ha van esetleg a fórumból összeállt "csapat", vagy mix, vagy bármi együtt játszási lehetőség.
Nem vagyok top, sőt... de egy próbát megér szerintem a dolog.
Steam: syder88
Szerk.: Most nézem, hogy van steam csoport, így jelentkeztem oda.
-
bepken
veterán
mondjuk furcsa, hogy péntekre, de szerintem a beta utolsó frissítés sorozata elkezdődött (talán még Cobble jön később), mivel a premier és új rank rendszer is bekerült mostmár. plusz kb szerintem az egyik legnagyobb frissítés beta kezdete óta, szóval olyan sokmindent már nem kell tesztelni elvileg
2-3 hét patch időszak és remélhetőleg jöhet is a launch
szerk.: illetve azt látom, hogy jelentősen több ember kapott meghívót, szóval érdemes ránézni! (sajnos én csak később tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest