- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
bepken #77598 üzenetére
Hat igen, kicsit kesobb jott mint a 25. evfordulo.
De ameddig megvan a backdoor a kiadasi kodokban (arrpw beszelt egy masik youtuberrel errol az egyik videojaban) es tudjak nyalazni az adathalaszok, gyorsabban fogjuk tudni mikor jon operation, vagy lada.
Kodok alapjan nagy esellyel a kovetkezo dolog a danger zone 2 lesz, uj ladaval.
-
bepken
veterán
"Viszont fél pozitív dolog, hogy MM-ben 2 nyert meccs után már silver lehet az ember"
ezen viszont szerintem pont hogy alakíthattak valamit (azon túl, hogy 10 helyett 2 meccs elég a rank-hez), ugyanis most 1 meccs után nova1-be dobott, ami CS2 release óta nem történt meg velem
-
bepken
veterán
jött egy nagyobb frissítés.
új mapok:
-Memento, Assembly (wingman)
- Pool Day (arms race)
- Mills, Thera (MM) -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #77594 üzenetére
elvileg ilyen probléma nincs, legalábbis logok alapján minden érték a szokásos környékén van.
más játékban nem tapasztaltam teljesítmény romlást, de ami sokkal árulkodóbb, hogy amint vége a meccsnek, visszaugrik a beállított fps_max értékre, sőt amikor kevés a player vagy csak botok vannak, akkor csak nagyon ritkán van egy-egy fps esés, de vissza is megy szinte azonnal. szóval itt elvileg játék oldalon történt valami. hátha patchelik majd.
még majd shader cache újratöltést lehet, hogy megpróbálom, régebben az mintha segített volna.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #77592 üzenetére
nem, az én gépemmel is lesz valami, attól függetlenül hogy tegnap volt valami szerverekkel valószínűleg.
most ha megyek egy Arms Race vagy DM kört, akkor az elején stabil 200 fps, a végére már néha 70 fps alá is beesik...
-
bepken
veterán
most az én gépemmel van valami vagy másnál is "darabosak" a szerverek? haverok, akikkel voltam azt mondták, náluk nem volt akadozás, de egyik meccs konkrétan törölve is lett és kiírta, hogy "A network interruption has resulted in the match being cancelled."
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
PeL
addikt
válasz
MikeWazowski #77585 üzenetére
Állítólag tegnap is nyomta már, fene tudja már mióta csinálja. De még egy Discordot is reklámozott többször a stream alatt, ahol ki vannak linkelve a pár eurós undetected premium csalások CS2-höz
-
PeL
addikt
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77580 üzenetére
Én is nyomtam két csaló külföldivel kb. 1 hete. Egy csapatban voltunk. Nuke-on mentünk és röhögve mondták, h ki hol van az ellenből. Nagyon élvezték... persze ment a report mind a kettőnek, de nem zavarta őket, valszeg mert tudták, h mennyire foglalkoznak velük.....
-
bepken
veterán
biztosan én vagyok még 36 évesen is túl naiv.... de én még bízom benne, hogy az például csak egy próbakör volt. annyi minden zajlott le másképpen, mint eddigi banok esetében, hogy kell lennie valami nagyobb tervneka háttérben.
aztán persze benne van az is, hogy Józsi az ebédszünetben elbukott egy fogadást, melynek értelmében munkaidő végéig írnia kellett egy pár soros kódot, ami full random módon kibannol pár csalót....
-
Spet
addikt
Hat igen, fals remenyt adott a par hetig tarto bannolas. De ugy tunik nem valtozik semmi.
Max annyi, hogy csgobackpack-et megvette a clash.gg (aka a regi jo dolgokbol sem marad semmi)
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Magyar barátaink a negyedi kör után bekapcsolták. Több éves profilok, plusz egy kis wh és aimbot. Valószínűleg nem most kezdtek el csalni. Retorzió persze nincs.
-
bepken
veterán
itt tudja valaki, hogy mi történt? már temettem ezt a ládát, aztán megint visszaugrott az ára
-
bepken
veterán
nekem így elsőre kicsit fura, hogy ilyen zöldes-kékes színe van a lángnak, meg ilyen kis szikrák pattognak benne... de nyilván ami zavaró, hogy nem terjed gyakorlatilag sehová sem.
molotov
incendiaryez azért jelentős különbség szerintem! kis túlzással konkrétan 2 ember elfér a kettő széle között.
-
wjbhbdux
veterán
Nagy update: új utak vertigon, olcsóbb m4, új tűz, és itt a kínai 1 hetes skin bérlés
-
Lacccca87
addikt
Közbe rávettem magam és lenyomtam a premier 10 besoroló meccsét, 13-ból lett meg és így 16K-ba sorolt. Ez legalább normális nem ugy mint a sima Competitive besorolás habár kicsit erősnek érzem. Inkább vagyok 12-14K szinten.
Az viszont fura hogy az utolsó rank nélküli meccset nem engedte szintén besorolással nem rendelkező csapattársal indítani pedig leszámítva za leős 4 meccset együtt toltuk, majd a 9. win után kiírta hogy túl nagy a különbség a szintben ezért nem indítható a keresés, pedig még senkinek sem volt -
Lacccca87
addikt
válasz
wjbhbdux #77567 üzenetére
Milyen jólértesült itt mindenki
Igen ez ugyanaz de a kezdetekkor olvastam hogy továbbra sem siker, meg most ránézve eléggé P2W üzleti modellre álltak át ami megintcsak csirájában öli meg a kompetitív részt.#77568:
Ugye 3 ig nem tudnak számolni a TF világra meg ráfért már a frissítés így kitaláltak egy új nevet + kapott TPS nézetet és bámmmmmm kész is az új játék -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #77564 üzenetére
Érdekes egyébként ez az egész szerintem. Bár lehet, hogy nem jól gondolom. De szerinem pont a Valve volt az első, aki hero shooter (szerűséget) adott ki. A Team Fortress 2 személyében. Most meg fordul a világ, és ők mennének mások után? A képek alapján, én is inkább TPS Moba-nak nézem ezt a leaked játékot.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Lacccca87 #77566 üzenetére
Most újra megy: Predecessor
-
Lacccca87
addikt
Hát ez teljesen más mint ami a CS. Ez kb a LOL/DOTAOW/TF2 nek lehet konkurencia. De amugy páran próbáltak már hasonlót kivitelezni (Unreal enginnel is volt valami csak nem gurik be a neve) de nem lettek nagy bummok.
-
wjbhbdux
veterán
elvileg streamer proplayer gecók már játszanak is vele, szivárgott pár screenshot
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski #77560 üzenetére
6v6ban 2-vel több ember vesz skint
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #77558 üzenetére
persze még semmit sem láttunk belőle, ráadásul abszolút boomer vagyok... viszont a leírtak alapján én őszintén kétlem, hogy ez hosszútávon konkurenciája volna a CS-nek.
persze hogyha a jobb fejlesztők átvándorolnak erre a projektre, akkor majdnem mindegy, mennyire népszerű
-
wjbhbdux
veterán
Jön a Valve hero shootere, ami régen Neon Prime, Citadel néven szivárgott. [link]
Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die mix
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77552 üzenetére
Folyamatosan mozogva közeltávra AK-val szemben egyértelműen sokkal hatékonyabb (ha körbe tudod ugrálni), illetve hosszú távon ugyanez, mozogva, ugrálva nehéz rá pötyögtetni AK-val, míg a sub mozgás közben is még elfogadhatóan pontos. Bosszantó a másik oldalról, ja
Nekem ami néha bejön, eco körben p250-nel kiszedni a fullos ellent -
Lacccca87
addikt
válasz
MikeWazowski #77551 üzenetére
MP9/MAC10. Iszonyat fel lehet vele idegelni az enemy-t
-
Lacccca87
addikt
válasz
MikeWazowski #77547 üzenetére
Én mindig azt veszek
ritka kivételek egyike ha MP7 vag esetleg AWP kerül a kézbe. Szoktak is szídni érte az ellenből. Mondjuk azt nem értem hogy szerintük miért én vagyok a sz@r ha a gyengébb fegyverrel legyalulom oket folyamat.
-
Scale
őstag
válasz
MikeWazowski #77547 üzenetére
Én meg pont úgy vagyok ezekkel hogy azok nem adják nekem, mások szarrá lőnek vele, messziről akár lepötyögtet, nekem sehogy se adja ezekkel
-
MikeWazowski
veterán
-
Scale
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #77545 üzenetére
Én támadóra is viszem előszeretettel, mirageon pl mindkét sidera jó de igazából most így végig gondolva minden mappon fel tudom találni magam vele mindkét oldalon.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Második körben nagyon jó védekezni a hosszú egyenesekre.
Csak nem árt mellé mondjuk egy p250, amivel max két lövés már elegendő a legyengített ellenfélre.
Baj csak az, hogy dm-ben esélytelen sniperrel gyakorolni, mert egyből lepakol melléd legalább két ellenfelet, botok ellen meg nem az igazi. Még a GO-ban úgy melegítettem be, hogy egy kör AK+Deag, egy kör AWP+Deag, most már csak AK/Aug+Deag-nek van értelme.
Persze a <10msec reakcióidejű ellenfelek ellen az se ér semmit#77540 goccer
Ja, én ezt most találtam meg:
https://twitter.com/H7pernerd/status/1790083735871709415/photo/1Tehát nem 21k fölött, hanem már 15 fölött is egyre több a csaló.
Keményen fel kell kötnie a gatyát Volvónak, ha ezt túl akarja élni. -
Scale
őstag
válasz
MikeWazowski #77541 üzenetére
Scout pedig a legjobb, iszonyat fun, én javarészt pisztoly kör után ha vesznek többiek kicsit én azt veszem és lehet vele büntetni 1-2 enemyt, ha nem is sikerül fejest lőni rájuk akkor is 70 dmg a testükre
Illetve competitiven is előszoktam venni meg néha wingmanben is. -
goccer
aktív tag
válasz
MikeWazowski #77541 üzenetére
Nekem sincs bent loadoutban
-
goccer
aktív tag
Sírok:
The top weapons in premier above 25k:
- R8 Revolver
- SSG 08
- SCAR-20
- G3SG1
Lejjebb a kommentekben (smoke-ok száma) látszik, hogy 16k-tól kezdődik a pusztulat
*áprilisi adatok, én egyébként úgy látom, hogy most már nem ilyen rossz a helyzet -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77538 üzenetére
Persze a csapatjatek a lenyeg, en nem is azt nezem hogy hanyadik vagyok a táblán hanem csak a sajat elert eredmenyemet. Ugy vagyok vele ha megvan az oldaankenti 1k dmg akkor elegedett vagyok a jatekommal, vagyis megtettem a reszemrol a minimumot ahhoz hogy nyerjen a csapat.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77537 üzenetére
Igazából ugye a killek száma nem fontos, lehet, hogy valaki végig A-n védett, és majdnem mindig B-re jöttek, vagy entryzett, és a társa vitte el a killeket, de még a damage se igazán fontos - csapatjáték, csak a győzelem számít
Ami szemet szúrt, az az, hogy a pontozás még a CS saját pontrendszerét is figyelmen kívül hagyja, ami kicsit meglepő. (lehet kijön rá majd egy kétmegás patch "bocs, elnéztük az előjeleket, most lesz jó")
(de amellett persze legalább az egómat hizlalta az csapatelsőség, ezt azért nem tagadom) -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77536 üzenetére
Én speciel már csak a DMG-et figyelem, oldalanként 1K-t minimum lőni kell ahhoz hogy nyerhető legyen a többi meg a többieken is múlik.
De régen nálunk az volt a mondás hogy ha az utolsó 2 játékos nem éri el min a 10 fragget a 2 oldalon akkor nagyon esélyes hogy bukó gamm, hiába lő az első akár 30-at is. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
goccer #77535 üzenetére
Tegnap jól jött, hogy teljesen elengedtem a rangot, három meccs zsinórban úgy, hogy pontszám szerint az ellenfél csapata volt az erősebb (és többen is voltak premade-ben), és mondott rá +100 -360 jutalmazást - és mindháromszor meg is nyerték ellenünk. Így tudtam örülni annak, hogy legalább damage-ben és pontszámban mindháromszor én voltam az élen
-
goccer
aktív tag
Maponként meg lehet nézni a statot, a kevésbé népszerűeken tényleg MGE a teteje
Csak a Mirage-t linkeltem, feltételezve, hogy talán azt játszák a legtöbben.
Arra azért jó sztem a competitive, hogy ha valaki off duty mapokat akar épp játszani, vagy kezdőbb haverokkal lobbizik, amit a skill gap miatt nem is lehetne premierben, vagy amikor csak simán cheater feszt van premierben, mint kb egész áprilisban, akkor azért jó hogy van egy ilyen opciód.
-
Scale
őstag
Ha az alatti lévő listát megnézed akkor van azért LEM is egy ember
Szerintem nem hiba, csak ezzel a rendszerrel teljesen kiherélték a kompetitívet, így hogy fixen 10 win után is bárhogy is teljesítesz kb ezüstbe kerülsz és elég nagy grind egyáltalán feljebb lépni... plusz kb ezt csak akkor játsza bárki hogyha épp nincs kedve semmihez de mégse casual legyen és lövöldözne
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #77528 üzenetére
én a múltkor letöltöttem az egész githubot, ki is írtam egy CD-re, csak aztán meg eltökítettem valahová, hogy a csudiba... :/
-
Lacccca87
addikt
Egyébként tényleg érezhetően kevesebb csaló van a meccseken és azon belül is kevesebb aki meg se próbálja eltitkolni hogy csal. Kíváncsi leszek meddig tart ki a lendület és a tisztítási hullám, remélhetőleg minél tovább és akkor talán újra fel lehet küzdeni az embernek magát a rangsoron. (Azt azért még mindig viccesen tartom hogy CSGO-ba GE-SZUP között ingáztam, itt meg 1é s 4 csillag között
)
-
bepken
veterán
az API részén valamit tényleg javíthattak, mert úgy 4 hónap után most végre sikerült hozzáadni egy csomó meccset convars-on (persze nem az összeset, olyan utolsó 30-40 meccset sikerült most behúznia)
-
bepken
veterán
válasz
Shkiz0 #77518 üzenetére
csgo időkben rendszeresen kaptam ilyen értesítést, de cs2 óta egyszer sem.... ettől függetlenül a tök egyértelműeket továbbra is jelenteni szoktam (akár csapattársat is) - mondjuk a csalóknál továbbra is sokkal jobban zavarnak azok a játékosok, akik egyetlen körre se veszik komolyan a játékot vagy akadályozzák is azt.
nagyon remélem, hogy tényleg igaz a pletyka és részletesebben lehet majd jelentgetni (pl griefing kategórián belül mi volt a probléma a kollégával), mert így idővel talán ezek a játékosok is max egymással fognak tudni bohóckodni.
továbbra is csak egy szaros silver vagyok, az is maradok....de ha már MM, akkor a tőlem telhetőt megteszem....vagy legalább ha aznap nagyon nem megy, akkor nem indítok újabb meccskeresést.
-
Nekünk a héten volt egy meccs, ahol már az első körben nagyon gyanúsnak tűnt egy srác WH miatt, aztán egyértelmű is lett. Jelentettük, rá 4 napra kaptuk is az értesítést, hogy bannoltak egy vagy több jelentett embert. Rákerestem előzményben (le volt töltve a meccs) onnan rámentem a profiljára és már ott figyelt a VAC ban.
De sajnos ez még nagyon csak a jéghegy csúcsa, sokan lehetnek akik nem feltűnő módon használnak csalást, de legalább már az is megsüvegelendő, hogy történt némi előrelépés, még ha ez kicsi is. -
PeL
addikt
válasz
bepken #77512 üzenetére
3,95M lejátszott meccsből 1,89M meccs volt ahol csalót banoltak? És vajon mennyit nem kaphattak még el? Ez eszméletlen durva, sejtettem hogy nagyon nagy a gáz, de hogy ennyire...
A grafikon alapján pont a top 1000-es listát tisztogatták meg. Gondolom a többit ugyanúgy lesz@rják... Követek egy spinbotos accot akinek pár naponta ránézek a profiljára és pörgött ellenünk pár hete a meccsen már az első körtől kezdve, azóta sem látszik a profilján hogy banolva lenne.
-
bepken
veterán
alakulgat ez, én úgy látom
-
Redneck
nagyúr
Ezek a régi 1.3-1.6 fragmoviek nagyon jók voltak, rengeteg kedvencem van. Van viszont egy, amit sajnos nem találok, pedig nagyon jól volt megcsinálva, és ha jól emlékszem magyar srác készítette.
A Tool - Schism című számára vágta, és főleg scoutos találatok voltak benne, már-már művészi vágással. Egy régi HDD-n lehet megvan még, de a neten nem találom. -
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77505 üzenetére
Ugyanez az én barátlistámban is. Azzal a csavarral, hogy már alig van valakinek premier rangja, már görgetni sincs hova
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77504 üzenetére
Jaja, nekem is a Safehouse volt a kedvencem, Arms race és Demolitionben is
Viszont tegnap néztem, hogy mára egy ismerősöm sincs 20e pont felett - 21-23-ről 15-17-re estek vissza, ami egyértelműen a csalók egyre nagyobb számát jelzi. Gondolom, az első feladat a csalás elleni védelem javítása, az új tartalmak csak azután jöhetnek. -
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77503 üzenetére
tippre ezek pont egy operation kíséretében fognak visszajönni majd valamikor. safehouse egyébként részemről is nagyon visszavárós!
hátha most így a nagy nyaralás után kicsit ráfekszenek a témára
@Spet - igen ezt én is néztem, hogy milyen partnerekről lehet itt szó...mert hogy demok nem mennek át hónapok óta convars felé pl, az egy dolog...de hogy OW demok külső partnereknek? wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged