Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
bocsi a láma kérdésért, remélem annyira nagyon nem leszek off...kipróbáltam ezt a "trade up contract" nevű dolgot, lehet kár volt
10 db skint dobtam be, ugyanabból a collection-ből (mindegyik minimal wear), erre kaptam egy factory new skint, tök másik collection-ből. ez így rendben van? valami oknál fogva én azt feltételeztem, hogy így 100% esélyem van, hogy ugyanabból kapom.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz shaddy1027 #67501 üzenetére
rendben bocsi, én voltam a hülye....közben rájöttem. csgostash.com-on nézegettem a skineket, többet is méregettem, és természetesen rosszból vásároltam be - tehát természetesen ugyanabból a collection-ből kaptam eggyel jobbat.
köszi a gyors választ azért bocsi az offért
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
sziasztok,
az vajon mitől van, hogy ma délután 3 perc játék után folyamatosan felmegy a pingem 500 vagy akár 1000-re? egyébként 20as pingem van stabilan.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én néha napján ülök csak le játszani, ráadásul ez a játék is csak néha kerül sorra. most gondoltam szerzek még pár csillagot a Hydra medálomra, de nagyon felcseszték az agyamat...
az még talán érthető, hogy valaki csalni kezd a versengő meccseken. annak van tétje. na de egy szerencsétlen "hadijátékok" meccsen mi az anyját akar? xp-t gyűjt vagy mi?az meg egyszerűen nevetséges, hogy még az sem volt megoldás, hogy a következő pályán direkt csaló barátunk oldalára álltam...a másik csapatban is ott termett egy hülyegyerek! egy olyan játékmódban tolta a wallhecket, ahol kill cam van bakker
ment a report ezerrel, de ha jól sejtem, senki sem fog foglalkozni vele...
-
bepken
veterán
én tényleg annyira keveset játszok (ezzel is), hogy igazából nem a világ vége. de el tudom képzelni, hogy aki évek óta komolyan tolja, mennyire kiég ezektől az idiótáktól... csak az lepett meg, hogy egy olyan játékmódban is izomból csal, ahol nincs is igazán értelme.
de mondjuk nálam picit azért enyhített a fájdalmakon, hogy hydra tárgydobásra most egy, a belépő árának háromszorosát érő skint adott be. erre szokás mondani, hogy "öröm az ürömben" ? csak ugye kár, hogy ennek kell örülni
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
jelentésnél egyébként számít, hogy mikor jelentem a meccs közben? (tehát pl. amikor gyanússá válik az, hogy velem ellenkező irányba néz, majd mire ráviszem a célkeresztet 180 fokba megfordul és lő egy fejest) elég egyszer vagy jól teszem, ha minden körben jelentem? vagy tök mindegy, mert úgysincs ow, tehát nem lesz nyoma...
-
bepken
veterán
említett barátunk a kill cam alapján infernón épp lerakón a bombát nézte akval, aztán egy glitches 180 fordulás és fejes, majd ugyanabba a poziba vissza. nem hallhatott, de célkeresztem ráhúztam, gondolom az volt a trigger...
a másik meg folyamatosan a földet nézte awpvel és kill cam/animáció szerint földbe is lőtt mindig, mégis fejes.
-
bepken
veterán
az mi már, hogy halok kör elején, nézem tovább csapattársakat ugye...majd kör végén kiírja, hogy 5 embert öltem fejlövéssel. ja, én haltam meg elsőnek konkrétan majd egy másik körben ismét kihalok, váltogatok csapattársak közt, hát ez meg??...bepken....de az én vagyok. aztán látom, hogy másodpercenként változik a gyerek nickneve na ezt csak ki kéne tenni a búsba innen, gondoltam: "Játékos kirúgása" ....na de hogy hívják ezt a gyökeret? végül addig léptem be újra a játékos kirúgása menübe, míg a saját nevem meg nem jelent a listában....szóval gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy saját magam kirúgásáról indítottam szavazást - meg is szavazták egyből csapattársak szerencsére. ilyen mindenféle krixkrax karakter volt a neve konzolban.
egyébként nem tudom, ez mennyire gyakran fordul elő, de ha egy profilkép is ott volna ilyenkor a nevek mellett, most könnyebb dolgom lett volna.
-
bepken
veterán
nálam pedig újabb érdekes trollkodás volt. bár valószínűleg ez is csak nekem új
hadijátékokon a 2-3 lejátszott kör után másik csapat szavaz: meccs újraindítása. (nem is bántam, mert csak becsatlakoztam) - újraindul minden, lövök kettőt, ismét megszavazták az újraindítást. aztán ezt még vagy 3-4x egymás után....itt meguntam a dolgot. a legutolsó szavazás indítót jelentettem szemétkedés miatt és léptem.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Franklin #68277 üzenetére
ez most később is kapcsolható lesz vagy fixen megmarad? csak mert mindenhol azt írják, hogy sokkal nagyobb kihívás beazonosítani a hang forrását. még nem próbáltam, de jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz gyáliSanyi #68286 üzenetére
az utolsó mondatodat pontosítanám: nem a saját idejét baszta/basszák el, hanem az enyémet, a Tiédet...gyakorlatilag mindenkiét, aki néha napján rászán 2-3 órát és leül játszani...próbálja élvezni a játékot, de az ilyenek miatt nem tudja. alapvetően ez a probléma.
-
bepken
veterán
elindítottam a CSGO-t, töltött be a Steam, majd "fatal error" hibát írt ki. valami olyasmit magyarázott, hogy ellenőrizzem, a legfrissebb steam verzió van e telepítve a gépemre. az egész Steam kifagyott, tehát leállítottam feladatkezelőben. mikor újra elindítom a klienst, nincs ott a telepített játékok között a CSGO. ez mi?
kíváncsiságból egy másik játéknál rányomtam a telepítésre, akkor is kifagyott a kliens, szóval itt valami más baj lesz....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Redneck #68851 üzenetére
remélem, ha meglépik, akkor is csak mint választható játékmód teszik bele....mondjuk még akár lehet is belőle valami, mert vélhetően jobban volna optimalizálva, gyorsabban jönnének a bugfix-ek (bár most pont nem kaptunk már jó ideje semmilyen frissítést) - na meg gondolom ugyanúgy működnének a különböző cheatek is....
hát meglátjuk
-
-
-
bepken
veterán
válasz SQX_Barto #69790 üzenetére
nem kell azt venni. tele leszel velük néhány hét után.... épp hogy eladni nem lehet őket! max elfújkálni, ha van hozzá türelmed
-
-
bepken
veterán
tudom, senki sem jós itt....na de....ha már eddig nem jött, szerintetek lesz még idén valamiféle Oparation?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz vigyori78 #70012 üzenetére
azt talán még érdemes megjegyezni, hogy csak 5 dollár után tudod kiszedni a pénzed. én a marketen eladhatatlan ládáimat és centes skineket tettem fel ide, mert csak a helyet foglalták a raktáramban. meg az volt az elgondolás, hogy majd utána paypalról visszaforgatom valami filléres bundliba....aztán ugye ott se nagyon mennek ezek a centes dolgok, meg utána már én se foglalkoztam vele, így a mai napig ott áll náluk ~3 dodó
nyilván, ha ennél értékesebb cuccokat akarsz eladni, akkor nem lesz gond╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #70101 üzenetére
én is adtam el nem egy skint, gyűjtöttem nem egy kártyás játékot az évek alatt, pusztán a nyereségért... és nyilván ezt a pénzt náluk is költöm el rendszeresen. na de most azért kéne sírnunk, mert 6 év elteltével már nem lehet tovább nyerészkedni ezen a játékon?
-
bepken
veterán
sziasztok!
a vinyóm ma végleg meghalt, most SSD vásárláson gondolkodok. mennyire igaz az, hogy nem igazán ajánlottak játékra? mármint a várható élettartam tekintetében.
azért itt kérdezem, mert zömmel CSGO futna a laposon továbbra is.
-
bepken
veterán
válasz Tewe013 #70120 üzenetére
akkor ezennel meg is nyugodott a lelkem, mert kb egy ilyen kaliberűt fogok beszerezni....low budget van most így fesztivál időben
a Többieknek is köszönöm a válaszokat! ezek szerint tényleg nem kell paráznom ilyesmin, én eleve a 3 éves élettartamot tűztem ki célul, utána már úgyis lapos csere lesz valószínűleg...
-
bepken
veterán
válasz lemusz #70182 üzenetére
tehát aki ilyenkor kiakad, az az idióta. ha valaki olyan jön ellenem, aki egyértelműen (de leginkább érezhetően) teljesen más szinten áll, mint én, mindezt a rendszer kijátszásával éri el, még köszönjem is meg neki...gondolom
-
bepken
veterán
válasz lemusz #70190 üzenetére
"Szerintem ti rávetítitek saját sikertelenségeteket másokra, tipikus elégedetlenkedő "kákán is csomót kereső" emberek lehettek." - de most tényleg ez jött le abból, amit írtam? tényleg szomorú volnék...
nem állt szándékomban elítélni se Téged, se mást. csupán arra reflektáltam (illetve tettem fel a kérdést), hogy az előző hozzászólásod alapján szerinted instant idiótának minősül mindenki, aki kifakad egy ilyen ellenféllel szemben. ami hát...szerintem elég könnyelmű gondolat. és ezzel ismételten nem sértegetés volt a célom
persze azt is értem, amit írsz, hogy Nálad mit jelent a szmörfölés. el is fogadom az indoklásod. az tény, hogy nem vagyok régi játékos, eddigi tapasztalataim alapján úgy érzem, sokaknál ezzel inkább a trollkodás a cél, ami viszont igenis probléma.
meg mondjuk nekem is van olyan barátom, aki magasabb rangban van, mégis mindig megoldjuk, hogy együtt tudjunk játszani (keresünk még 2-3 embert)szerk.: kb olyan lennék, mint a pizzás haverok, tehát abszolut nem feszülök rá a dologra. olyan fajtának meg végképp nem érzem magam, aki bármi nyavajáját vetítené bárki másra
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #70223 üzenetére
de pont nem számít szerintem, hogy hány ranggal van feletted az illető, ha egyszer az az illető a rendszert kijátszva indul játszani ellened.
mindegy, én elfogadtam az érvelésed arra vonatkozóan, hogy lehet - mint minden mást az életben - normális keretek között tolni ezt a szmörf témát. azt viszont továbbra sem tudom elfogadni, hogy ha még pont annak áll feljebb, aki....mint írtam, a rendszert kijátszva indul ellenem játszani. és nem, továbbra sem védem az anyázókat, mert azt én sem tűröm. udorító emberi viselkedés az, amikor valaki reflexből elkezd fröcsögni, anyázni a másikra és ahogy írtad, nem gondol bele, ő vajon mit hibázott. ezt aláírom. csak arra kérlek, ne próbáld ezt úgy kiforgatni, mintha ettől tök normális dolog volna a fentebb leírtak szerint szmörfködni. maximum ugyanúgy eltűrt dolognak tekinthető, mint az anyázás.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Bence942 #70231 üzenetére
nyilván, aki rendre jobban játszik az ellenfélnél, azt feljebb rakja a rangrendszer. így működik. ezért van a nevében, hogy rendszer.
-
bepken
veterán
válasz Bence942 #70234 üzenetére
pontosan. így kell(ene) működnie a rangrendszernek. (értsd.: egy olyan player nem találkozhat hosszú távon olyan másik playerekkel, akiket rendre el tud picsázni) most már remélem, érted, miért tartjuk problémának sokan, ha ezt a rendszert páran szándékosan kijátszák
(ha mégsem érted, akkor sajnos nem tudok segíteni)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Bence942 #70238 üzenetére
ha jobb nálam? rendben. magasabb rangba kerül és ezzel helyre is áll(na) a rend.
bár jobb nálam, mégis tudatosan ellenem (kisebb ellen) akar játszani? nincs rendben. rossz dolog. csúnya dolog.
mint korábban már írtam, el tudom fogadni, hogy vannak olyan szituációk, ami miatt egy magasabb rangban lévő játékos néha napján szmörfbe tolja. ha azonban valaki ebből sportot űz vagy éppen ezzel szórakoztatja magát, ezen élvezkedik...na ott tényleg probléma van.
(#70248) lemusz! nem hiszem, hogy csőlátású volnék attól, hogy kifejezem a nem tetszésem valami iránt. vannak érvek és ellenérvek a témával kapcsolatban. arról már nem tehetek, hogy az ellenérvek vannak többségben...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Bence942 #70250 üzenetére
továbbra sem sikerült megértened, amit írtam (konkrétan köze nincs a hozzászólásodnak ahhoz, amit én írtam) másképpen pedig nem fogom tudni megfogalmazni a mondandómat, pláne csak a Te kedvedért, ne haragudj. ráadásul akinek szólt, én úgy láttam, megértette. innentől...
na. hát ha majd esetleg lesz valami technikai kérdésem a játékkal kapcsolatban, még benézek ide. további szép napot!
-
bepken
veterán
az isiben, kint az udvaron folyton ez a téma. aztán most, hogy itt a nyári szünet. gondolta csak rákérdez. nincs ezzel probléma.
-
bepken
veterán
válasz zergepaci #70388 üzenetére
nagyjából kizárt, hogy megkapod a refundot. max úgy látok rá esélyt, ha eddig még sosem volt visszatérítésed, meg mondjuk sok, náluk vásárolt játék van a fiókodon (ergo rendszeresen vásárolsz steam storeból)
-
bepken
veterán
sajnos az az "akkor" - úgy néz ki - túlságosan hamar eljön...
"PSA: The Panorama version of the game will be enabled for everybody before the end of the month." - forrás: [link]
mondjuk nem volt vészes a panorama, amikor legutóbb próbáltam, de egyelőre én is inkább kikapcsoltam. azért bízok benne, hogy addigra befoldozzák
-
bepken
veterán
az mitől van, hogy bár én már többször kikapcsoltam az MVP örömhimnusz baromságot, mégis vissza-visszakapcsolja magától időnként (azért irritál, mert legtöbbször valami idióta tamtam fost játszik be, kopp hangerőn)
korábban volt valami "snd_music..... 0" parancs, na most ezt sem találom. ja és menüben ki van kapcsolva természetesen
-
bepken
veterán
válasz MarioAna #70425 üzenetére
lehet akkor csak az én agyamban létezett eddig egy bizonyos "snd_musicvolume 0" parancs...meg hogy ez az MVP szarokra is kihatott....ezt ugyanis hiába írom be autoexec-be, nem létezik. hmm.
de most találtam egy ilyet: snd_mvp_volume "0" - majd tesztelem este. elvileg ezzel jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #70426 üzenetére
na úgy tűnik, sikerült végleg bekussoltatnom az összes irritáló (és sokszor indokolatlanul hangosan megszólaló) szarságot. nem tudom, ezek a parancsok eddig is léteztek e vagy csak a panorama hozta magával, korábban tényleg elég volt egy "musicvolume" parancs. na mindegy...
snd_mvp_volume 0
snd_roundstart_volume 0
snd_roundend_volume 0
snd_deathcamera_volume 0a roundstart-ot mondjuk nem feltétlenül kell teljesen levenni, de az alapbeállítás szerint most szó szerint üvölt a zene mindenegyes kör elején. nekem volt, hogy havert sem hallottam TS-en tőle az utolsó deathcam hangerő meg akkor érdekes, ha szoktál pl deatmatch vagy arm race módokkal játszani.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
más nem találkozott olyannal tegnap, hogy meccs közbe kidobta a "szerver le lett állítva" szöveggel? egészen pontosan "arms race" módban játszottam, és mindig pályaváltáskor állt így le.
-
bepken
veterán
válasz #58682368 #70452 üzenetére
ezt nem értem. nem egy haverhoz léptem be játszani, hanem indítottam menüből egy arms race vagy death match játékot és ezeknél tapasztaltam egymás után zsinórban vagy 4x
utána mondjuk volt 3-4 mm is, ott szerencsére nem dobott ki (bár ott nincs is pálya váltás)
egyébként hasonlót én még csak akkor tapasztaltam, amikor épp jött valami frissítés. ilyenkor nyilván ki kell lépni, ezt meg is értem
Redneck! elvileg "-scaleform" paranccsal még tudod
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
elvileg most már nyugodtan ki lehet kapcsolni az overlayt, mert játékon belül is tudsz csetelni.
más: nálam szoktak lenni laggolások, viszont nem az fps esik vissza, hanem egyszerűen ugrok egyet-egyet. a ping is viszonylag rendben van ilyenkor, viszont az "sv" érték elkezd sokkal magasabbra felmenni. ilyenkor az én netemmel van probléma vagy ez szerver oldali?
-
bepken
veterán
most kipróbáltam és sajnos nem működik. arra gondoltam, hogy jobb szélső előugró menüből is be tudod invite-olni a haverokat, meg chatelni is lehet velük (ekkor nyílik meg a steam átfedés) - szóval, ha le van tiltva, akkor sajnos hiába nyomsz rá, nem történik semmi :/
-
-
bepken
veterán
steam.tv alól nézem a közvetítéseket. ki is írja státuszban, hogy épp major közvetítést nézek. gondolom ennél többet nem tehet drop ügyében.... (persze néhány meccset azért nézni is szeretnék majd, ha épp nem melóban vagyok )
-
bepken
veterán
ez a minden meccsen "technical pause/computer issues" dolog mennyire jellemző major szinten?
azért uccsó körökben leállni szarozni egy órát....csöppet se lehet idegesítő egyik félnek sem.. :/
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
na végül szerencsére meg tudták oldani a srácok de minden esetre elég frusztráló lehet egy ilyen pillanatban megállni, tökölni...
-
bepken
veterán
hát a faceit se sok majort fog szervezni ezután... - [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest