Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz MikeWazowski #67396 üzenetére
...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
dugo_
veterán
válasz MikeWazowski #67506 üzenetére
-
D.Va
senior tag
válasz MikeWazowski #67605 üzenetére
-
Vanir
veterán
válasz MikeWazowski #68126 üzenetére
lol
-
lemusz
addikt
Azt jelöli, hogy milyen gyakorisággal frissít a szerver másodpercenként. Minél magasabb ez a szám, annál pontosabb a kliens és szerver közti adatcsere. A valve hivatalos szerverei (kínán kívül az egész világon) csupán 64 tickesek, pedig már régóta szeretné a közösség a 128-at, fpleg akik tudnak is játszani, mert nagyon agyfasz tud lenni, amikor a 64 tick miatt nem úgy kapja/kapod a hitet ahogy kellene.
-
MODERÁTOR
Annyit még hozzátennék a kollégák válaszaihoz, hogy ez viszont jobban terheli a hálózatot. Én pl. 6 megánál többel nem tudok streamelni 128 tick mellett, mert egyszerűen nem elég neki a 10 mega upload.
Tök érdekes, és 128 ticknél vesztek bő 100 fps-t.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
gtamate2
veterán
válasz MikeWazowski #68186 üzenetére
Olyan sok már nincs, amitől meg jobb lenne a játék főleg nem, írtam erről régebben.
*Sn0w
-
dugo_
veterán
válasz MikeWazowski #68190 üzenetére
Merevlemezen van?
-
dugo_
veterán
válasz MikeWazowski #68192 üzenetére
Ez nem tudom hogyan jön ide. Arra voltam kíváncsi, hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék. Utóbbi miatt lehetnek mikrolagok, amiket rendszeres töredezettségmentesítéssel kordában lehet tartani.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #70924 üzenetére
Megoldva.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #70925 üzenetére
Mi volt a megoldás? egyik gépen nekem is ezt csinálja..
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz MikeWazowski #70924 üzenetére
Ha visszatér futtasd adminként a steamet, nem jön elő többet. Régi bug.
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #72101 üzenetére
Célszerű elolvasni a FAQ-t az oldalon.
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #72101 üzenetére
ezek teljesen ellenőrizetlen, ismeretlenségbe burkolózó tulajdonosi háttérrel működő oldalak. Amikor ilyen ki tudja honnan származó tárgyakkal bonyolítasz csereberélést, akkor készülj fel a legrosszabbra, a trade tiltásra és az inventory zárolásra a Steamen.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #73431 üzenetére
CS-hez egyik sem kell, a többi játék első indításakor szokta felrakni, amúgy itt vannak: dx [link] vcredist gyűjtemény [link]
/s
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #73431 üzenetére
ha nem ajánlaná fel magától (és nem indul el a játék), akkor nyomj neki egy ilyet
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz MikeWazowski #74326 üzenetére
fps_max 999
A profilban lévő konfiggal 4-500 között mozog, 1280*960-ban.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #74329 üzenetére
Vsync be van kapcsolva a driverben/játékban.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74333 üzenetére
Függőleges szinkronizáció
Vertikális szinkronizációValami ilyesmi lesz...
Üdv!
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #74336 üzenetére
Ebben az árkategóriában amelyik tetszik, nagy dolgokat nem kell várni. Komolyabb fülesek 20nál kezdődnek Cloud2, Alpha stb.
-
Cr00py
senior tag
Már egy minőségibb hangkártya is sokat dobhat az élményen.
A félreértések elkerülése végett az alaplapi az minden, csak nem minőségi. -
bepken
veterán
nincs nagy tapasztalatom gamer fejhallgatók terén, de én már több, mint 1 éve használom megelégedéssel: [link]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74345 üzenetére
Tudja kezelni a számítógéped jack csatlakozója egy jacken keresztül a hangszórót és a mikrofont? Általában egy zöld és egy rózsaszín csatlakozó van, és a megfelelő színekbe kell dugni a hangeszköz kábeleit is.
Üdv!
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74347 üzenetére
Ezt így látásra nem igazán tudom megmondani, illetve biztos van aki jobban ért hozzá, de feltételezhető - ha új a füles -, hogy a laptop nem tudja kezelni egy csatlakozón keresztül a hangszórót és a mikit.
Én ezért váltottam több éve már USB-s fejhallgatóra, ott soha nem lesznek ilyen problémák.
Valaki hátha ír vmi okosságot még rá Neked.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
őstag
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74345 üzenetére
Szerintem ezért kár volt.
Egyrészt ez játékhoz nem sokat fog érni. Kb telefonokhoz kapható gyári füles szint. + mivel számomra ismeretlen a típus, rákerestem, de nem olvastam róla túl jókat.
Telefonhoz, zenéhez ( ha nincsenek nagy elvárások ) akkor jó lehet kb, másra nem igazán.Inkább lőttél volna aprón valamit. ~10k környékén már találni cloud-t, ami fényévekkel jobb választás lett volna. Csak egy pár példa: Katt, Katt
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74347 üzenetére
vagy le van tiltva a mikrofon op.rendszer szinten vagy rossz a hosszabbító.
ha közvetlenül dugod be a fülest, akkor se megy a miki?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74356 üzenetére
Elvileg igen, céges gépen én is egy mobilos fülest használok, még a hangerőgombokat is le tudja kezelni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Erről sajnos már fogalmam sincs
Biztosan van, esetleg 4 pin 3.5mm jack extender vagy ilyesmire kellene keresni. -
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74360 üzenetére
nem akarlak nagyon elszomorítani vagy megijeszteni, de a helyzet sajnos nem mindig ilyen egyszerű.... ugyanis nem mindegy, milyen a kiosztás az aljzatnak és magának a füles csatlakozójának:
ezért kéne először megnézni, hogy hosszabbító nélkül egyáltalán működik e rendesen╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Én is ebben a cipőben jártam, történetesen van 2 db hosszabbítom, ha érdekel. De ha találsz a közeledben, akkor olyat vegyél, ami egy csatlakozón keresztül tudja kezelni a mikrofont, és a hangot is. (pl ugreen 40675 av118) [kép]
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74364 üzenetére
Igen, sikerült! A fentebb linkelt szerintem jó lesz. A lényeg, hogy hogy azoknál a füleseknél, amiknél csak egy jack dugó van ( és pl egy telefonba bedugva tudsz vele beszélni is), a sima hosszabbító nem jó, hanem olyan kell, ami ugyanazon a dugón keresztül továbbítja a mikrofon jelét is.
Meg pl ez is jó, de az első elegánsabb: [link][ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz MikeWazowski #74374 üzenetére
Ügynökök leszűrve számodra steam marketen.
Videó beállítást neked kell kitapasztalni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lacos001
senior tag
válasz MikeWazowski #74378 üzenetére
Tudtommal nem változik a megvásárolt skinek állapota, nem romlik, nem javul...
Ami droppol, amit veszel, az olyan is marad míg világ a világ
Viszont google megaszondja ám.. -
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74381 üzenetére
Ha mm, akkor csak a game végén látod. Közben csak azt látod, akivel lobbyban vagy, vagyis régen így volt. 5+ éve nem játszottam mm-et kb.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74387 üzenetére
Vagy a Steammel együtt teszed át angolra, vagy indítási opciókba beírod: -language english
Üdv!
-
L1ZRRR
senior tag
válasz MikeWazowski #74469 üzenetére
1 hét 10 csillag többi hét 6 csillagot tudsz kifarmolni
ezen kívül tudsz 38.50 Euroért venni 100 csillagot
Milyen? eladó?[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
laceszgamer
addikt
válasz MikeWazowski #74469 üzenetére
Operation Riptide. Ehhez kell venni belépőt, 12.75 euro, ezután ha a heti küldiket csinálja az ember, kap csillagokat. 4 csillag egy ilyen Mirage collectionos drop, de lehet pl 2 csillagért Riptide ládát is venni. Illetve csillagokat hetente 10-et lehet küldikből kapni, de lehet mellé még venni is, azt nem tudom mennyi pontosan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74487 üzenetére
Az első indításnál feltelepíti a játék, ami kell neki.
Már elég régóta nem kell manuálisan telepítgetni mindent clean install után.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #74489 üzenetére
Valamit minden bizonnyal nem veszel észre. Pörgethetsz egy driver boostert az összes c++ letöltésére, de ha valamelyik nagyon hiányozna akkor már maga a steam sem indulna el. Sok minden lehet, pl. biosban elállítottál valamit, vagy geforce experience bírálja felül a beállításaid vagy valami eddig be volt állítva a windowsban ami a reinstall után most nincs, stb. Ezt csak Te tudhatod. Egyébként meg elég régi vas lehet, ha csak 70-140 fps-re képes, lehet ideje lenne újat venni az fps növelő beállítások keresgélése helyett.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz MikeWazowski #74489 üzenetére
nvidia control panel-t nyisd meg.
CS go-t valaszd ki, es mindent allits performance modra, sallangokat meg vedd le.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74649 üzenetére
Közösségi szerverek között találhatsz. Ping szerint rendezheted, vagy keresőbe beírod hogy HUN, magyar, stb..
Üdv!
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74651 üzenetére
itt fogod találni őket
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #74712 üzenetére
Ja meglett.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74727 üzenetére
Használod a stattrak átvivőt, kijelölsz két skint, amik amúgy egyforma fegyveren vannak, és megcseréli a stattrak értéküket.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74735 üzenetére
az egyik fóliás (fényes), a másik hologramos
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74737 üzenetére
az ár mindig attól függ, hogy mennyire ritka valami
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #74742 üzenetére
Közben sikerült.
-
Zimmi91
addikt
válasz MikeWazowski #74744 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=C4ylP_FlEnE
1 percbe telt beírni a googleba és már ki is dobta ...
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest