Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz goccer #72878 üzenetére
jött egy pár grafikát érintő változás a játékba az utóbbi pár hétben, próbáld meg ezeket kikapcsolni esetleg. (Texture streaming, Boost Player Contrast)
nálam továbbra is "csak" a szokásos stuttering van meg továbbra is...ha elém ugrik egy ellenfél és ráhúzom a célkeresztet, akkor belaggol a játék és természetesen én halok meg
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz goccer #73070 üzenetére
Tényleg egy vicc mi lett ebből a játékból
Ezt én is érzékelem, többek között ez is a f2p számlájára írható fel. Olvasgatva a hltv és reddit kommenteket az a kép rajzolódik ki bennem, hogy egy mai tinédzsernek semmit nem jelent eszmeileg ez a játék, teljesen elfogadottnak veszi ha valaki csal és/vagy griefingel mert az ő szavaival élve: ez egy 8 éves játék, halott amúgyis, senkit nem izgat már és még te vagy a hülye ha próbálod komolyan venni vagy értelmes ember módjára viselkedni másokkal. Fentebbi kommentelő társasága is pont ilyennek tűnik abból, amit leírt. Úgy vannak vele ha kibannolják őket veszik anyuci pénzén a másik accot vagy mivel f2p csak regelik a következőt és kész. Szomorú ezt veteránként látni, de valszeg csak annyit mondanának erre is: STFU booomer. -
senior tag
válasz goccer #73070 üzenetére
X Kalába nyilván azért fogok rinyálni, mert luck-ból smokeon kitúrtak de te biztos jobban tudod hogy játszok, és ezért írtad ezt és amúgy is, nem én kapcsoltam be, hanem az egyik társam, csak meg kéne tanulni olvasni. Nem fogom egy wh miatt az egész steam accomat kockáztatni
Beírtam fórumra és ? Összeomlott bennetek egy világ vagy mi ?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Livius
őstag
válasz goccer #73490 üzenetére
Én azt írtam hogy nincs CPU limitje, mert pont hogy nem 90% feletti a CPU használat. Az egy másik szégyen persze, hogy már önmagában a CSGO az oka annak is, hogy a több magos CPU egyszerűen nincs kihasználva, és ebből kifolyólag meg a GPU sem lesz annyira nagyon mint kéne. Tehát sajnos mondhatni azt, hogy a jelenlegi csúcs CPU-k és csúcs VGA-ak CSGO miatt felesleges fejlesztés bárkinek is, hogy drasztikusan több FPS-t érjen el.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
válasz goccer #73494 üzenetére
Igen már látom, de ezt már akár nevezhetnénk CSGO engine limitnek is. Mert ugye, ha az engine tudná használni az idle magokat is, akkor most brutális FPS növekedés is lehetne és talán elérné a valódi CPU limitet, de nem tudja.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
kristof123
őstag
válasz goccer #73568 üzenetére
Elk*rom...? Mivel minden 2-3. játékban csaló van, aki pár kör után megunja bekapcsolja és nem hozunk onnantól kört, vagy csak nagyon keservesen nyílván én vagyok a legnagyobb probléma (és a hasonlók).
Ha nincs csaló aláírom jobban játszom mint az enemy, de nova-t veszek. Játszottál már nova-val MG1-MGE játékosok ellen? Nyugodtan próbáld ki.
Az már csak hab a tortán, hogy én szórakozni megyek a barátokkal és ezt sokan nem bírják felfogni, hogy mi az a szórakozás. -
lemusz
addikt
válasz goccer #73926 üzenetére
Sokáig azt hittem, hogy akik azt mondják heti 2 láda kapható azok csak összekeverik mettől-meddig tart egy steames hét, de NEM. Múltkor kaptam egy héten 2db ládát is. Rohadt sokat kell hozzá az adott héten tolni, ritka is, de lehetséges. Lehet az is triggereli, ha előtte lévő steames héten nem kaptál ládát, mert olyankor elég hamar kidobja az elsőt a rákövető héten.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz goccer #74017 üzenetére
igen, de Te elkezdenéd komolyabban építeni a karriered egy olyan játékban, ahol tuti fix, hogy sose kerülhetsz major, ezzel együtt más profi játékos közelébe? - legalábbis így tudtad a tegnapi napig...
mármint érted
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz goccer #74021 üzenetére
Amíg évente van 2 major, VB meg 4 évente 1, addig a kettő összehasonlíthatatlan. Arról nem is beszélve, hogy ott 11 ember játszik, még ingame csak 5. A gyakorlási, illetve bizonyítási esélyekről meg még nem is beszéltünk.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bepken
veterán
válasz goccer #74026 üzenetére
egy pár hónapja elkezdtem feltölteni a meccseimet convars-ra, 10% körül mozog folyamatosan a bannolt ellenfelek aránya.
azért én még reménykedek benne, hogy operation után javul majd a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
Tw3nTyFouR
csendes tag
válasz goccer #75030 üzenetére
s1mple-t nem kell bemutatni senkinek, mindent is be lő ... nem rajta múlt, ahogy irtam évek óta húzza a team-et ... Twistzz vitte be a döntő clutch-ot ez tény és igy hozható volt a meccs, de ha az egész versenyt nézzük mert már elkönyveltem az elején h NAVI lesz, ideje lenne h behúzza ezt a kupát, 1 csapat jöhetett szóba aki meg fogja őket és az a Faze, és ha igy az egészet nézve persze az öreg karrigan papának voltak hibái de akkor is ő irányitotta a team-et és megfogták a NAVI-T, ráadásul elég CT map-nak tartom a Nuke-ot, de hát ez van, sok mindenre rá lehetne mondani h miért ő kapta ... de a kupát a Faze-től 1 évig nem veszi el senki
-
Ármester
válasz goccer #75091 üzenetére
Saját fajtája nem jó, ott már tudják bántani
P41N
Azt én mondjuk továbbra se értem mi visz rá valakit hogy csaljon. Single gambe meg oké, de multiban, tönkretenni más ember szórakozását, az nettó bunkóság.
Neked ez miért jó?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz goccer #75164 üzenetére
Azért pár ezer óra után már jó eséllyel meg lehet mondani, hogy mikor jobb az ellenfél, mikor van mákja, és mikor csal. Az tipikusan gyanús dolog, hogy hiába lopakodsz át a fél pályán, öt irányból pont arra az egyre fog letartani, ahol te vagy, vagy ha peek nélkül csak kiugrik a sarkon, egy jó nagy széles részre, ahol bárhol lehetsz, és egyből adja a fejest. Vagy a lopakodás ellenére kanyarban dobja rád a gránátot.És nem egyszer, hanem konzekvensen végig. De nyilván mindenki találkozott már ezekkel a rejtélyes gamesense dolgokkal. Nem azt mondom, hogy mindig, mindenki csal, aki jobb, viszont sajnos az tény, hogy a Valve rendszere olyan, mint a lyukas szita, aki csalni akar, az meg fogja találni a módját, hogy meg is tegye.
-
lemusz
addikt
válasz goccer #75180 üzenetére
Amikor Valve kiírja a pályázatokat mindig kiköti, hogy a szervezőknek oda kell figyelni az elsődleges piac időzónájára (európai), szóval emiatt nem tartok. Ha tippelni kéne magyar idő szerint délután fognak kezdődni a meccsek. Inkább az lesz itt kérdés szerintem, hogy lesznek-e technikai okok miatt csúszások, mert akkor könnyen az lehet a vége hogy hajnalig mennek majd a meccsek... illetve challengers és legends stage-nél szokott lenni egy időben párhuzamosan 2 meccs, nah hogy az hogy lesz így megoldva...
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz goccer #75232 üzenetére
(MG) AK-1-2-3 szint bocsi
De akkor is betenni Silverbe, és a gyökérjei akár "nyert" meccsből képesek kilépni
Én azt hittem van valami "pontod" amit gyűjtessz az alapján vagy besorolva...
Akkor igazából, mikor nincs rankom, játszanék 3 nyert kört Kodiakékkal és Globál vagyok ?!ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
lemusz
addikt
válasz goccer #75248 üzenetére
Lehet, de nekem akkor sem kerek a sztori, próbálnék neki segíteni ha még igényli. 200fps alá esés 2022-ben csgo-ban, ne már! Amikor egy kenyérpirítón is elfut ez a szar, a jelenlegi konfigommal tényleges cpu bottleneck beállítások mellett (1280, very low) 5-6-700 fps-eket látok. Volt nekem i5 8400 és nem emlékszem, hogy 200 alá mentem volna vele bármikor is, mondjuk nem is 1440p-ben toltam medium beállításokkal, de nem is volt mellé nekem 1080ti. 200 fps alá beesés akármitől is legyen, nem egészséges ebben a játékban. Ki kell vizsgálni, főleg ha 300+Hz-re akar menni emberünk, ha jól értettem... ne intézzük el annyival, hogy "vegyen jobb procit azt kész", legyünk komolyabbak a hltv-s színvonálnál, elvégre ez egy szakmai fórum...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mezcal
addikt
válasz goccer #75265 üzenetére
Én nem is Kodihoz hasonlítom
Egyszerűen, ha nézem, akkor nála nem azt látom, amit a többieknél, shiro meg már fájdalmas volt nézni, hányszor lőtte meg.
Megnézed simplet, hogyan mozog wp-vel és utána torzsit, tudni fogod, hogy miről beszélek. A letartásból is sokat hibázik. Overpasson tartotta B-t és faziskéséssel reagált, nem is értettem. Amit mondasz a hosszús esetről, igaz, de láttál ilyet shirotól vagy simple-től? WC-nél is kitolta, aztán kétszer is kiszedték ugyanott. Persze, szép és örülök az elődöntőnek, de nem ő a legélesebb kés a fiókban.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bepken
veterán
válasz goccer #75293 üzenetére
szerintem sok mindent elárul a kulturájukról (szurkolói, még mielőtt...), hogy a challengers stage meccsek alatt egy szurkolót konkrétan el kellett távolítani, mert állítólag annyira "fenyegetően" viselkedett (talán pont NAVI vagy FAZE meccs alatt)
bár nem tudom egyébként, hogy egyáltalán brazil volt e, de ezt a virtust könnyen átvehette más (vérpistike lelkületű) focidrukker is...
meg a másik hülyegyerek, aki koporsó formájú kartonra ragasztja a csapatok logóját.... az is mi? ilyesmi "gesztusokat", megnyilvánulásokat nem nagyon láttunk szerintem korábbi majorök során (persze lehet, csak nekem nem tűnt fel ennyire)
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
lemusz
addikt
válasz goccer #75532 üzenetére
Nekem is jobban adja alacsony pingű bécsi mm szerveren, mint 60+ms-el a 128-asokon. Mindazonáltal én fentebb arra gondoltam, hogy ezt a 128-at már bőven megérdemelné a community, ha mást nem legalább az mm szerverekre. A DM, DZ, Casual stb szerverek attól még maradhatnának 64-en, azokon felesleges több, ha ezzel spórolni akarnának/tudnának. Apropó spórolás, elvileg most vették meg az anubist és tuscant fejenként 150 ezer dollárért.
+ februárban 50%-al nőtt a ládanyitások száma, pedig az év legrövidebb hónapja. Dől a lé mint a kurvaanyja, de dolgozni smafu, inkább felvásárolják mások munkáját.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest