- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Ennyi erővel, amíg nem a major döntőn játszol, addig nem mindegy?
Szerintem ezt azért (is) játszuk, hogy jól szórakozzunk, a jó szórakozásban benne van, hogy megpróbálsz nyerni versengő módban (általában ez a normális mentális állapot - persze nem görcsösen, mert az már rontja az élményt), meg mondjuk ha már versengőben vagy, alapvető, miszerint nem cseszed el másik 4 vagy 9 ember szórakotását azzal, hogy bámészkodsz, játék helyett.Túl vagyok én is az első meccsen a kislányom és a fiam lehozták nekem a meccset😃
-
bepken
veterán
éppen ezért próbáltam én is nem felcseszni az agyamat rajta, meg ez a konkrét player ettől függetlenül nálam pl jobban játszott a végére
csak mondom, hogy ilyenekből is sok van még jelenleg.
ráadásul abba sem fogok belehalni, ha ilyen marad a premier, mert ugyanúgy azon a 2-3 pályán fogok akkor csak játszani, mint eddig. ott pedig ugyanaz a rank rendszer marad elvileg, ami eddig is volt (csak pályánként lebontva) - meglátjuk majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest