- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Most komolyan rang nélkül mondasz véleményt a rang rendszerről? Amikor az emberek ~90%-ának nincs még rangja? Ne már
Premier ban rendszer nem tudom milyen lesz, de a te statisztikád valóban elég ijesztő. Én kettőt játszottam eddig soloban (nem találtam fixet arra hogy miért érzem 20 fps-nek a kiírt 200-at, úgyhogy egyelőre ennyi elég volt nekem) abból egy Overpass egy Vertigo volt.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem rossz, de: solo onlyban mentem, simán bedobott full premade ellen, volt olyan "csapattárs", aki a meccs elején bejelentette, hogy "free win", majd minden kör elején kirohant az ellenfélre. Voltak olyan meccsek, ahol nem szavazták ki az ancient, anubis párost, aztán nem értették, hogy miért nincs esélyünk se (nyilván azért hagyta bent az ellenfél, mert ők azt már begyakorolták) Szintén sok meccsben mindig kitolták magukat előre (tipikusan Overpasson), még akkor is, amikor a sokadik kört vesztettük el emiatt zsinórban, és nem értették, hogy akkor talán maradni kellene a kezdő közelében.
Voltak nagyon gyanús megmozdulások, amikor az ellenfél csak oda kukkantott ki, és adta a pref hs-t ahol én voltam - ilyeneket még majorön se szoktam látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest