Hirdetés
- Garaskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Hulyegyerekek jateka. A basic is uolyan eles es hegyes.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kaszas19
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #75798 üzenetére
Na utána néztem hogy mennyiért mennek a kések!
Arra jutottam hogy biztos nem adok több szár eurót egy késért!
Inkább ne legyen! -
kaszas19
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #75796 üzenetére
Az esély mindig ott van, az más kérdés hogy,marhára nem nyitottam egyetlen kést sem.
Majd rá nézek hogy mennyiért vesztegetik, de tuti az a kategória, amire azt fogom mondani hogy, na biztos nem adok ennyit érte!
De a láda nyitásnak meg az a varázsa hogy, lehet valami ritka tárgyat találok, amit úgy sem vennék meg! -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Zimmi91 #75795 üzenetére
Esélyek ugye. Nagyon sok nyitás után beállna a 400 ládából nyitott egy kés, viszont az esélye annak is megvan, hogy elsőre egyből kést nyit. Persze utóbbinak az esélye nagyjából ugyanannyi, hogy 10,000 nyitott ládából egyben sincs kés. Én is azt mondom, hogy aki biztosra akar menni, az egyből kést vesz.
-
-
-
kaszas19
senior tag
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok!
Másnak se megy a játék? Csatlakozás a szerverhez felirat várt mikor beléptem, és ennyi! -
bepken
veterán
még nem kiabálom el, mert bármi lehet....de ahhoz azért csúnyán össze kéne egyik napról a másikra csinálnia magát a market-nek, hogy az ne jöjjön össze legalább
itt inkább most az a dilemma, hogy úgy jöjjön ki belőle, hogy nem adok el minden értékes cuccot
(mondjuk azt majd biztos vicces lesz nézni x év múlva, hogy 50-60 eurós lesz egyik másik ritka láda... de nem nézünk hátra... )╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lmh
őstag
válasz bepken #75784 üzenetére
ne aggódj bepken, ha csak a 64 gigás deckre jon ossze a lóvé, akkor sincs baj
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
sajnos nekem úgy tűnik, mintha megindultak volna a pánik eladások....tegnap én is majdnem megleptem, de aztán ugye kezdett helyreállni estére.
most viszont azoknál a ládáknál, amiket tegnap néztem, van amiből közel dupla annyi van fent, mint tegnap.... így mostmár múlt heti ár alatt van több láda is
minden esetre én most tartom még őket, megvárom a hétvégét. bízom benne, hogy nem bánom majd meg
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
Ne akarj belőlem egyértelmű állásfoglalást kihúzni, arra hívtam csak fel a figyelmet hogy 1-2 napja már nem azok a ládanyitás számok vannak, mint amik előtte heteken keresztül voltak. Hogy ebből trendfordulás lesz-e vagy hétvégén ismét elkezdenek nyitogatni az emberek arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
lemusz
addikt
válasz bepken #75779 üzenetére
Olyan ez mint a tőzsde. Érzik a major pass szagot az emberek + elmúlt 1-2 napban már nem is volt annyi ládanyitás mint korábban, aztán jön is a korrekció. Arra vagyok kíváncsi hétvégén megint megugrik-e.
-
bepken
veterán
válasz bepken #75778 üzenetére
okés, talán mégsem akkora a baj....csak 4 ládánál is azt láttam, hogy estek 40-50 centet így hirtelen reggel óta, ami mostanában nem volt jellemző. de másznak megint vissza szépen szerencsére
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
most nagyon csúnyán elindultak lefelé az árak marketen
-
lemusz
addikt
válasz phenomHUN #75775 üzenetére
Pár napja nagyon rápörögtek erre, mert undorító mértéket kezdett el ölteni a scam próbálkozások száma [link]. Én is már nagyon untam bármikor kiraktam valami értékesebb tárgyat marketra már jöttek is a screenshotjaim alá a kommentek hogy addoljam őket bla bla bla... és persze egyesével minden képed alatt manuálisan lehet csak letiltani hogy kommentelhessenek, valamiért nincs rá egy univerzális gomb mint a profil kommentekre...
-
Mezcal
addikt
Ez a több ezer óra is vicc, mert én közel 5 ezerrel hagytam abba a csgo-t, oszt mindig csak ugattak amiatt, hogy ennyi órával is szar vagyok
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bepken
veterán
válasz tomrRRR #75771 üzenetére
nincs ebben semmi rosszindulat.
amikor az ember hülyeséget csinál, utólag már sokkal nehezebben fogadja el a negatív "kritikákat" azoktól az idegenektől, akiknek a véleményét ő maga kérte ki megerősítés/önigazolás céljából. ilyen az ember (és nem csak kishazánkban )
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz tomrRRR #75771 üzenetére
Semmi rosszindulat nem volt abban amt írt, a commend-nek tényleg abszolút semmi értelme. Egyáltalán nézegeti azt valaki? Én pl. sosem szoktam, meg az ismerőseim akikkel játszom, ők is lesz*rják kb. Manapság már teljesen lényegtelen dolgok ezek, mint pl. az is ha valakinek több ezer órája van a CS-ben, mert azt is ki lehet "farmolni" úgy, hogy egy percet nem játszol valójában.
-
lemusz
addikt
válasz bepken #75769 üzenetére
Az fogja majd igazán rontani, amikor következő lépésben előfizet valami oldalon a gamehourboostra vagy program segítségével saját maga kezdi el azt húzni, mert "milyen ciki már hogy ha nincs ezer óra csgoban, nem fogják elhinni hogy jó vagyok" sztori, aztán jön majd utána megint kérdezni bann járhat-e azért hogy az 1 hónapos accon van 20 ezer óra csgoban, mert pörgőaimosokat kap így is állandóan.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #75768 üzenetére
pont azon gondolkodtam, hogy talán még rontja is a trust factort, akkor ilyen botok dicsérgetnek...
@tomrRRR
"...vásároltam sajnos egy accountot 4 évvel ezelőtt...a tulaj a rohadt szemét visszavett..."én úgy látom, valamiért a könnyebb utat keresed egy olyan szituációban, ahol a könnyebb útnak egységesen és egyezményesen negatív a megítélése...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz tomrRRR #75767 üzenetére
Ablakon kidobott pénz volt, a commendek semmit nem érnek, pláne nem azok amiket ilyenkor kapsz nullos accountoktól, amik még csak prime-mal sem rendelkeznek és a szerveren se jártak amikor küldték azt, personal game data-ban megtudod nézni miről beszélek. De vegyél még 2 ezret had legyen világos minden értelmes csgo playernek hogy miről is van szó, aztán küldik majd a reportot minden szerencsés lövésed után meglásd. Előbb olvasni kellene és utána cselekedni, ha belegondolok mennyit írtam már itt a trustfactorról a hányinger is elkap...
szerk.: Bannt nem kapsz, de attól függően hol jelentkezgettél be a friss accountoddal az akár még veszélyben is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
válasz Kergeboci #75766 üzenetére
Elmondom neked mi történt, vásároltam sajnos egy accountot 4 évvel ezelőtt tele raktam az inventoryt 200 euronyi matricákkal és az első tulaj a rohadt szemét visszavette az accout, steam support segítségével.
The easy day was yesterday!
-
tag
válasz tomrRRR #75765 üzenetére
már bocsánat, de ez a magyarázat pont olyan, mint amit a csalóktól szoktam hallani. Csak azért csináltam, mert ők is csinálták/csalták/amúgy sem bántok vele senkit.
Értem én, hogy "csak" dicséret, és biztos a másik fiókod xy szuper szinten van (bár nem tudom miért kell akkor új profil), és így csak azt akarod átugrani, hogy trust faktorod oké legyen.. de szerintem pont ezért nem ér semmit a trust faktor..ban-ról nem tudok nyilatkozni, ez csak egy személyes vélemény volt, amit senki nem kérdezett
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Kezdtem egy új fiókot csgoba, s vásároltam commandbotot 50 darabot (felmentem egy közösségi szerverre és adták folyamatosan a 3x dicséretet) azért vásároltam mert az első versengőmet lecsalták elég durván, kérdésem a következő egy megerősítésre lenne szükségem nem jár érte bann ?
Úgy olvastam hogy engedélyezett, a commandbot ami dicséreteket oszt.[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
bepken
veterán
válasz Dency01 #75762 üzenetére
biztos fognak tudni ajánlani trader oldalt is a többiek (illetve ekkora összeg mellett már kifizetést is tudsz majd kérni ezeknél), csak mellette írok le egy alternatívát, ahogy én már sokszor szedtem ki pénzt.
tehát gyűjtöd a walletre a pénzt és vársz egy Steam Sale-t és feladsz egy hirdetést aprón, hogy pl 10-15% kedvezménnyel tudsz adni bármilyen játékot Steamről (gift formájában) - én beleírtam ilyenkor, hogy több tétel esetén egyedi árat tudok mondani és így volt olyan, aki 100-200 euróért vásárolt nálam.
leginkább az ilyen nagy leárazások idején működik/pörög a dolog...persze bizonyos címeknél meg lehet lovagolni a hype-ot (pl jön egy új játék, amire mindenki rá van pörögve és legolcsóbb helyen is 52 euró az előrendelés 59 helyett... te meg adod 50ért és mindenki jól jár)
annyit még, hogy trader oldalakon is van levonás, de annak mértékét nem ismerem
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Tanácsokat szeretnék kérni: eladnám a Kara Dopple p1 késemet (0,7% float), melyik oldalon érdemes ezt megtenni, hogy garantáltan scam mentesen a legjobban jöjjek ki belőle?
Ez a float és phase mennyivel érhet most többet, mint az indulóár? -
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Lehetséges hogy az eladott skint valós pénzre váltsam? Tehát nem a steam pénztárcára menne hanem mondjuk a bankkártyámra. (nem paypal és társai). És mondjuk egy steam szerinti 480 eurós skinből mennyit kapnék ki?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Serpiko
addikt
Hangkimenet, hangeszköz beállítás rendben van nem állítódott el. Egyéb ötlet merre keresgéljek?
Szerk: meg is van gépház alkalmazások hang eszközbeállításai ott volt némítva a játék és a steam is. Köszi azért!
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
A következő hiba jött elő. Nincs hangja a játéknak eddig minden rendben volt vele. Más játékokat indítok ott van hang. Megoldás mi erre?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
lemusz
addikt
Senki nem írta fentebb, de ha nincs kb 2*20 euró walleted a Párizs major passra (érdemes lesz megvenni, bővebben kifejtem ha érdekel) és az operation passra, akkor érdemes lehet annyit eladni, hogy ez a kb 40-50 euró meglegyen. Megjelenésükkor korrigál a piac és beesnek az árak, főleg az operation esetén a ládák, mert ugye ott lesz unlimited mennyiségben egy tök új láda. Egyébként én már vagy a 3. hete azt csinálom, hogy kedden/szerdán veszek ládákat és péntek/szombat eladom, láthatóan hétvégekre esnek a csúcsok, akkor nyitnak a legtöbbet, illetve akkor szarja össze magát a steam market, ami ugyancsak árfelhajtó hatású, lévén nehézkes listázni új itemeket.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bepken #75755 üzenetére
Ha belegondolsz, ez valahol önszabályzó dolog: minél drágábbak a ládák, annál jobban megéri előfizetni a primera, mert pár hét után a dropokból már visszajön az ára, és onnantól nettó pozitív. A Steam ezen is csak keres...
Én most akarom eladni a késem, hogy vegyek egy Meizu 20 Pro-t -
bepken
veterán
inkább az a para, amit lemusz is írt korábban - illetve anomaly is beszélt róla egy videójában - félő, hogy ha a láda nyitások majd elkezdenek visszaesni a magas árak miatt (3 cent helyett 3 euró lesz a legolcsóbb láda is), a Valve valahogy "hígítani kezdi" a piacot.
mondjuk ettől még mindig kevésbé tartok, mint a megjelenéskori visszaeséstől...ahogy írtad/írtátok, szerintem a legtöbben akkortájt kezdik majd kiszórni a készleteket, amivel beesik majd lehet az egész megint 3 centes sávba (az mondjuk más kérdés, hogy ezen a ponton majd érdemes lehet e befejtetni? )
szóval ja... gambling....
nekem meg egyre inkább bassza az agyam, hogy ehelyett az agyalás helyett el kéne adni mindent és venni egy Deck-et╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Spet
addikt
Jelenleg (szerintem) gambling a dolog.
A ládák ára jelenleg (lassuló ütemben, de) nő, változó tendenciával. Sok befektető már (remélhetőleg) bevásárolta magát, és tartják a készletüket (vagy lassan csöpögtetnek vissza, és nem akarják beszakítani a piacot).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
phenomHUN
senior tag
Ha nincs szükséged, vagy konkrét célod az értük kapott összeggel, akkor szerintem érdemes várni, bőven tart még a felfele kúszó trend. Én a CS2 megjelenéséig még biztosan tartom a kb. 4k ládám, még nagyobb hypera és sok új playerre számítok - de a körülményektől függően majd átgondolom, hogy mi legyen velük.
Egy jövőbeni operation előtt lenne zsír eladni egy jó részét, aztán azt újra befektetni az operationös cuccokba, de igazából kiderül majd minden
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
Történt vmi a cs2 világában tegnapról mára? A Butterfly P3 Dopplerem laza 75e forintot ugrott felfele Meg úgy minden skin megint drágult egy komolyat
" Just remember Manchester is RED! "
-
lemusz
addikt
válasz wjbhbdux #75748 üzenetére
Szerintem nincsenek ilyen céljai, továbbra is a communityt fogja elsődleges partnernek tekinteni, beleérve ebbe mindenkit a sima mezei játékostól kezdve a skin és mapkészítőn át a részben saját maga által kreált skincserebereextrákkal részvevőket és mindezek felett mint egy teljhatalmú Isten irányít és felügyel. Eddig is jól bevált, miért változtatna? Ilyen világmárkák játékba költöztetése jogi vonatkozásban veszélyes, túl kreatív és toxic hozzá a community, maximum kapszulák és benne lévő stickerek formájában tudom elképzelni, kb mint a Warhammeres és Halo-s kapszula, de a cipők kicsit komolyabb szett lesz, nem kapszulába való cucc... kapszulába szerintem a csirkés "skinek" fognak jönni.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #75743 üzenetére
Ez nem magyaráz semmit és nem mond ellent az általam írtaknak se. Feltételezem Nike 30-40% részesedés alá nem adná, Valve meg ennyiből inkább csinál egy saját cipőmárkát, akár még IRL is... Steamdeck is nagy fityisz volt kézikonzol iparágnak.
-
PeL
addikt
CS2-ig szerintetek érdemes mindenképp várni a láda eladásokkal? Ahogy látom még mindig emelkedő tendenciát mutatnak az árak, de gondolom főként amiatt hogy nyitogatnak az emberek mint a bolondok. Vajon kitart még ez a lendület a megjelenésig?
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #75740 üzenetére
Szerintem Valve túl fukar ahhoz, hogy kiadjon annyi pénzt, mint amennyit valszeg a Nike kérne ezért. A cipősláda ettől függetlenül jönni fog, csak idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #75740 üzenetére
arany az "flip-flops" jól látom? zseni!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tw3nTyFouR
csendes tag
Player of the week => torzsi
hltv-n -
Tw3nTyFouR
csendes tag
nagyon jók voltak, nem engedték el ! TOP 2 team-et fogtak meg ...
-
L1ZRRR
senior tag
na mouz belodte magat a majorre.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Spet
addikt
válasz lionhearted #75732 üzenetére
A szánalom inkább az, hogy már CS2 bétában vannak él csalások pár nap után.
-
-
lemusz
addikt
VACNet utódja a VACLive munka közben: [link]
-
lemusz
addikt
Ricsárd azt mondja szerinte még a CSGO halála előtt jönni fog az operáció. [link]
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #75727 üzenetére
Nem is értem miért nem vezették még be, hogy a graffitiket skintradeupszerűen lehessen fejleszteni egyre szebbre/ritkábbra. Rögtön elmozdulna a 3 centes árról... Hidd el, nem hülyeség elrakni ezeket se egy mellékaccra vagy storage unitba.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz DrTechnoid #75724 üzenetére
Amikor mindenki tele volt háromcentes ládával, egy fikarcnyi esélyt nem adtam volna arra, hogy a heti dropból valaha is értékesebb lesz a láda. (most meg ott a graffiti)
Annak idején szórtam ki a ládákat, a jobbakból megtartottam egyet-egyet, de a legértékesebb ládám most is a breakout.
Viszont az bejött, hogy az utolsó két operationből ládákat érdemes venni. Most már kezd bizseregni, hogy valahol be kellene cserélnem azokat egy kesztyűre. -
lemusz
addikt
Add el azokat a bravókat a fenébe, nem valószínű hogy a közeljövőben elérje a 3 számjegyes árat, ellenben az árukból tudnál venni sok száz olyat, ami ugyancsak régi, ugyancsak rare drop poolos, de még mindig ilyen 50-60 cent környékén mozog. Diverzifikáció miatt érdemes többfélét venni, nem csak 1 típust. Mennyiségből fakadóan nagyobb profitot fogsz tudni elérni amikor azok is megugranak a Phoenixhez hasonló árszintre.
Egyébként én is érzem hogy lesz itt valami módosítás a ládadroppokkal kapcsolatban, de ez lényeges kockázattal csak az aktív dropposokra van. Persze az is lehet marad minden a régiben és lehűti a piacot a majoron érkező anubis szuvenírláda, a majoros kapszula ami könnyen lehet hogy az RMR féle évekig rajta ülős téma lesz a túlvásárlás miatt, illetve az érkező operation és a benne lévő láda + 3 tök új skinkollekció.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Speckó skinjeim nincsenek, csak pár playskin, de 4k+ ládát vásároltam össze cirka 5 éve néhány száz €-ért, eddig remek befektetés volt
-
őstag
válasz phenomHUN #75719 üzenetére
Például engem pont érint a Doppler bicska és a láda történet is, ugyanis a Stiletto-m 450-500eur sávból 700+ lett , a másik hogy a ládák közül a Bravo és a Phoenix ugrott egy métereset , a előbbi 1 kerek hónap alatt 30 eur-t (!!) lépett felfelé darabonként, ebben a pillanatban 76 eur-on áll. Egy igazi wtf szerintem. Igaz hogy csak 6 darabom maradt , de azokat ehhez képest nevetséges áron vettem. A Phoenix pedig már az elmúlt évben is szépen felment az egykori 3 centes szemétből 0.8-ra majd 1.8-ra , most meg 2.85 Eur a piacon az alja. Az én esetemben ez 87 darabra vonatkozik ami már kezd szép summa lenni a befektetett pár forinthoz képest.
Szóval úgy tűnik nekem hogy eléggé érdemes kivárni most a piacon, legalábbis én azt fogom tenni lévén ezek soha nem visszatérő ládák. Annak ellenére hogy tudomásom szerint a Bravo még esik meccsek végén, de az a mennyiség ami így érkezik, nem valószínű hogy befolyásolja a piacot. Persze az is benne van a pakliban hogy az egész a jövő héten összeomlik és sírhatunk a ki nem szedett pénzünk utánhttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
bepken
veterán
válasz bepken #75711 üzenetére
és ahogy várható volt, meg is jött rá a patch - [link]
- Disabled all development console commands (including "cl_physics_highlight_active 5").
-
bepken
veterán
válasz phenomHUN #75719 üzenetére
hát leginkább az operation és souvenir ládák ára érint, előbbiek ára (pl broken fang, riptide) 1-1,5 eurót emelkedett az elmúlt pár napban. elvileg ezeknek az ára valóban nem nagyon szabad majd, hogy beessen (kisebb értékű ládák ára meg még úgyis évek kérdése, mire komolyabban megmozdul szerintem)
tényleg nem vagyok benne amúgy túlságosan... és csináltam is már jó nagy hülyeséget korábban éppen ezért gondolkodtam el azon, hogy talán jobb lenne a hype alatt kiszállni...most nagyjából összejönne egy steam deck a cuccokból és ezzel még mókolgatnom se kellene különböző trader oldalakon
-
L1ZRRR
senior tag
ez az egesz amugy szanalom.
Ki adjak felhuzott glovval es ezert tobbet er a skin make sense.
De minden b+ egy mezei ruby kara 5k korul ment, most 8k alatt nincs. etc.etc.es meg1x, csak azert mert felhuztak a glovot.
Se kevesebb se tobb nem lett a skin allomany ezekbol.
Lesz majd egy krva nagy dropp az ziher, imo.You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
phenomHUN
senior tag
válasz bepken #75715 üzenetére
De konkrétan érint a doppler, vagy bármi más skin? Én is főleg "ládákban utazom", kb. itemeim 60%-a common láda, 30%-a kapszula, maradék pedig főként matrica. Nem gondolom és nem tartok tőle, hogy jelentősen lejjebb menne az áruk a jövőben, a 10-20 centes ár meg már a múlté egy ideje - nagy részét ebben az ársávban vettem.
-
lemusz
addikt
Azóta nerfelték a dopplereket, de még mindig nagyon szépek. Azok speciel szerintem már így fognak maradni. Youtube-on ezeket a csatikat tudom ajánlani most: [link] [link]
Közeljövőben árbeesésre én a major pass megjelenésének napján, a summer sale és az operation első napjaiban számítok. De ez már az utóbbi 1-2 évben csak az olcsóbb itemeket érinti, mert több a tudatosabb játékos, aki már előre gyűjtögeti a walletet, mondjuk meg őszintén ilyen ládaárak mellett nem is nehéz összehozni 10-20 eurót egy passra... -
goccer
aktív tag
Erre sajnos senki nem fog tudni érdemben válaszolni. Tippelgetni nyilván én is tudok, csak nem akarok. Ez kb azzal ekvivalens, mintha a Bitcoin topikban kérdeznéd a tutit, hogy mikor vegyél/adjál BTC-t. Pont úgy nincs jó válasz ott sem, mint itt, hogy a CS:GO-s "NFT"-det mikor add / vedd.
-
bepken
veterán
válasz phenomHUN #75714 üzenetére
az a baj, hogy nem tudni, végleges verzióban hogyan fognak kinézni a doppler skinek pl...most sokaknak áll a kuki, ahogy anomaly meg a többiek mutogatja a videóiban (mármint a késeket), és impulzus vásárlások mennek leginkább... szerintem.
csak azt nem tudom, hogy majd a végleges verzióban mennyire lesznek kelendőek ezek a kések (illetve esetemben zömmel ládák)
-
bepken
veterán
szerintetek meddig szállnak még el a piaci árak? mikor lehet számítani rá, hogy elkezd visszaesni? (csak azért kerdezem, mert szeretném eladni a cuccaimat, ami az évek során felgyülemlett)
-
lemusz
addikt
válasz DrTechnoid #75706 üzenetére
Vérlázító lehet, de ha jobban belegondolsz első perctől kezdve ez lehetett a terv. Le kell tesztelni be tud-e lépni VAC secured szerverre és egyuttal már néhány cheat tesztelését is rábízták. Egyszerű megbízásos szerződés... #gerillamarketing2023.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
[link] - szóval egy bétában bent hagyott parancs, amit valaki megtalált és páran kipróbáltak utána = wh/cheat?
"újságírás" 2023....
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
wjbhbdux
veterán
A trust a jelenkori viselkedésen alapszik nem pedig úgy, hogy egyszer rosszat teszel és örökre elítél mint egy VAC ban, tehát ha csalt 9 éve azóta jóvátehette azt, attól függetlenül hogy most csak botozni fog tudni a betaban a VAC miatt.
Szerintem logikus hogy meghívnak VAC banos embereket is, hiszen a megjelenéskor is mind el fogják tudni indítani a CS2-t.
[ Szerkesztve ]
/s
-
bepken
veterán
nem vagyok benne biztos amúgy, hogy ez a szitu igaz
-
Log13
csendes tag
A világ sose arról volt híres, hogy igazságos lenne...
-
őstag
Beszarás hogy egy retek csíternek (aki emlékszik , '14-ben élő meccs közben vágta ki a VAC) aki profi berkekben játszott, ment az invite a cs2-re , sokunk aki tisztán , ezer órákat beleöltünk, semmi
Ő maga írt ki a Twitteren :A hivatalos Valve szöveg :
"Players are selected based on a number of factors deemed important by the Counter-Strike 2 development team, including (but not limited to) recent playtime on Valve official servers, trust factor, and Steam account standing."
GIGALOL
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
lemusz
addikt
Érdekes kis tech videó a tickrate témában: [link]
Ez alapján nekem az jön le, hogy sokkal durvább lövéseket is lehet majd adni/kapni mint korábban egy 128tickes szerverhez képest, de nem is lesz annyira kiszámíthatóan stabil, így anomáliákra is okot adhat majd az amikor "akciószegény" gameplay megy, de közben mégse lesz az, pl a pálya túlfeléről érkezik egy smoke bele az arcodba és bebugolódik valami. A bunnyzgatás is ebbe a kategóriába eshet, lehet emiatt mondják hogy nehezebb csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Ha valaki leszeretné ellenőrizni ismerősök között ki kapott meghívót így tudja ellenőrizni.
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #75700 üzenetére
pl Dust2-n hosszú felől két CT elkezdi tolni a negev spam-et long door vagy mid felé....ez elég furán hangzik azért
mondjuk nyilván nem minden fal lesz átlőhető továbbra sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest