Hirdetés
- Garaskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbmeator
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem új kártyát (GTX 1060 3GB--->AMD RX 6600) és kevesebb fps-t produkál ( ~160) a konfig low resen (1024x768). Grafikai beállítások is szinte csontra le vannak véve. DDU-val letöröltem minden NVIDIA drivert mielőtt beraktam az újat, legfrissebb AMD drivert raktam fel.
-i3 10100F
-2x8GB 2666mhz memória
-Win 10 64 Bit
-240GB SSDRivatunerrel megnéztem az in-game adatokat, proci 30%-on pörög javarészt, a kártya viszont áltagban olyan 65%, de néha felmegy akár 80-ra is. A hőmérséklet mindkét komponensnél teljesen jó (55 fok).
Valakinek valami tipp? Ennyire rosszul van optimalizálva AMD kártyákra a játék? Esetleg feljebb kéne váltanom (i5 10100F)?
Előre is köszi a segítséget/ket!
-
bepken
veterán
CS2
[ LIMITED TEST ACCESS ]
A second tranche of users are in process of being added to the limited test.
yaaay!
CS:GO
[ CASE DROPS ]
Players now get a weapon case with their first weekly XP rank up, rather than after some amount of (idle) playtime.
dupla yaaay! eltűnik talán a sok idle idióta... (úgysem... )╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lmh
őstag
válasz bepken #75996 üzenetére
Be van mar trukkozve minden. Sztem kb reális az fps számom. Most elégedett vagyok vele, de remelem sokat nem esik majd.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
szerintem az a 150 fps már simán élhető kategória, persze csak stabilan, dropok nélkül....
mennyire próbáltad lebutítani a grafikát? (mármint nem in-game menüből elérhető beállításokra gondolok)[link] - tele a net hasonló videókkal....de anno laptopon nálam csodát művelt és jelenleg is egy régebbi videója alapján belőtt config-gal tolom
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lmh
őstag
Jah csak ha jol emlekszem az volt a logikám, h nem akartam nagy gepvariát csinálni, se költeni, ezért egy +10k ráfordítással kipróbáltam a vga upgrade-et, hátha...
Mert ha procit kell cserelnem, akkor alaplapot is és tápot is, és akkor már ramot is...Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Mással nem nagyon. Vagy amivel igen, arra elég a mostani is bőven
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Mielott bejelentették a cs2-t, már folyamatban volt egy fejlesztési utemezés, ennek egy része volt a 240-es monitor. Reméltem h a vga cserevel (1050ről 1650superre) felkúszik a minimum fps 240 fölé, de sajnos nem volt változás. 150-280kozott mozog kb, persze vannak erdekes droppok.
-
Log13
csendes tag
megnézem régi PCn (i5 6500, gtx 970, asus h110), hogy futna most a GO, bár évekkel ezelőtt leváltottam a konfigot r5 2600x, rtx 2060, b450mre amiben procit cseréltem r5 5600ra.
Hány fpsed van átlagban? 100-120? Ahogy látom 240Hzs a monitorod, 240fps gondolom meg van szért.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz wjbhbdux #75986 üzenetére
Ahh, nem ezt a választ akartam hallani xD
-
Lmh
őstag
Szerintetek érdemes még most gépet fejlesztenem?
Simán el tudom képzelni hogy a cs2 miatt felmennek a hardverek árai. Óriási játékosbázisról beszélünk.
Abban reménykedem, h az uj tick rendszer miatt nem kell majd 300+ fps ahhoz hogy normálisan, simán fusson a játék, hanem max 100-120 fps körül ugyanaz az élmény lesz, mint 400on.
Vélemény?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #75980 üzenetére
nekem alapvetően tetszett ez "wheel" elrendezésű buy menu is, de az újfajta megközelítés valóban logikusabbnak és gyorsabbnak tűnik (pláne akkor, ha számításba vesszük a refund részét is, amit előző megoldásnál körülményesebb használni) - majd meglátjuk, mikorra fogom megszokni, hogy egyáltalán létezik ilyen lehetőség...
na de a lényeg srácok!
[ VAC ]
- VAC will now live ban and gracefully terminate the match at the end of the round (unless it was the last round and the cheater lost).
- The match will not affect any participants' Skill Group.
- Players that were not lobbied with the VAC-banned player will earn XP for match.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
wjbhbdux
veterán
válasz LendvaiFeri1 #75982 üzenetére
Ha így egyesével 2 hónapig tesztelik a pályákat akkor jövőnyáron meglesz
/s
-
wjbhbdux
veterán
Na itt az első nagyobb CS2 update [link] . Kivágták a konzolos buy menüt végre, és Mirage bekerült a d2 helyére.
Pályaszerkesztőbe már bekerült a ray tracing támogatás, a gépigény:
Nvidia 2060Ti 6gb (2080Ti+ recommended)
AMD 6600XT (6800XT+ recommended)[ Szerkesztve ]
/s
-
Ármester
válasz barni1122 #75955 üzenetére
Nincs levéve a hangerő beállításokban.
Nem is látszik illetve nem is hallom, ha beszélnek
Sorry a késői valaszért
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
Lmh
őstag
válasz IreN!CuS #75975 üzenetére
azért még kicsit korai kijelenteni
-
IreN!CuS
őstag
Azért megkérdezném a nagyérdeműt mi ez a Mirage pick amikor kis túlzással csak copnak rajta , végülis a döntő mehet a kukába
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bepken
veterán
bárki akinek van CS2 hozzáférése: működik már az a tetves ping rendesen vagy továbbra sem tudod jelölni azt a pontot a pályán, ahová a szájbatekert célkereszted tartod? (pl fedezék mögül)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
changelog már nem divat amúgy?
-
Lmh
őstag
válasz bepken #75971 üzenetére
Hanem amiatt is, mert minket már ugysem erdekel a cs, csak a steam deckes jatekok hoznak már lázba minket
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz LendvaiFeri1 #75969 üzenetére
április 1 van ma is
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
scope2007
addikt
meddig lehet kiszedni az emléktárgyakat?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
Skilly
aktív tag
Na egész jó volt ez a verseny, tippem jött. Vitality nyert, arany meglett.
HyperX
-
lemusz
addikt
Szerintetek lesz ma valamiféle cs2 leak/news/announcement?
-
Spet
addikt
GL egy nagy meglepetés lett számomra most.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
joe-ker
senior tag
-
Ármester
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a voice chat egyátalán nem megy?
Engedélyezve van, be van állítva gomb is hozzá, de se én nem hallok illetve én se tudok beszélni.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
wjbhbdux
veterán
látom redditen hogy magyar gyereket is banoltak 200k usd inventoryval [link]
/s
-
lemusz
addikt
válasz goccer #75945 üzenetére
Mivel itt már ész érvekkel nem lehet pickemet nyerni elmentem hát a helyi javasasszonyhoz, kinek már a nagyanyja is ismert boszorkány volt. Miután lepergettem neki a tizest ő azt mondta nekem "helyi fiú nyeri meg Párizst, ki egynapon született mindennek kezdetével". Sokat tűnődtem ezen, de kizárásos alapon csak Zywoo lehet az, francia ugye és mint kiderült számomra azon a napon született, mint amikor a hivatalos 1.6 release is kijött. Ez innentől kezdve egyértelmű, ez a végzete, a sors akarja így. Nem? Tavalyi hltv top5-ből is már csak ő van játékban.
Köszönöm a segítséget Oláh Gizella![ Szerkesztve ]
-
Skilly
aktív tag
válasz lemusz #75940 üzenetére
Ez az egész mostani verseny egy kabaré... Tényleg van 2 top csapat (ha mondhatok ilyet, ugye a Heroic és a Vitality, mert a többi az elveszett...), de már ezt is félve mondom ki. A Liquid viszonylag jó formában van, a Faze kapaszkodik, de őket most nem nevezném top csapatnak.
Ettől függetlenül, amúgy szuper jó meccsek vannak. Jó nézni, és remélem a folytatás még ennél is jobb lesz.
Amit most az ITB csinált, az óriási és jár a taps.[ Szerkesztve ]
HyperX
-
lemusz
addikt
3 hónapja összerakott csapat openkvalin éppen hogy kijut az RMR!!!-re, most meg ott van a Top8-ban. Na ez a nem semmi...
-
lemusz
addikt
válasz Skilly #75939 üzenetére
Ha ez megnyugtat ősidők óta pickemezek, de challenger/legend stagenél még sosem buktam. Eljött ennek is az ideje. Amikor nem sikerült az mindig csak a végső győztes tippjénél ment el. Általában mindig van 1-2 nagyobb csapat aki failozik, meg néha van 1-2 kissebb csapat is aki felülteljesít, de itt most mindkettőből extrán össze jöttek a dolgok. Ez van, arany még meglehet, arra kell fókuszálni és igen, én is a Heroic-Vitality között vacilálok, noha elvileg aranyhoz már nem is kell a végső győztes, elég 2 jó negyeddöntős és 1 elődöntős tipp.
-
Skilly
aktív tag
Az utóbbi pár versenyt nem követtem nyomon, így a mostani kisebb csapatok (monte, apeks, itb) nagy meglepetés számomra és megérdemlik a továbbjutást. Mostantól többet mazsolázok hltv oldalán és jobban tájékozódok a tippelde előtt. Bár az is igaz, hogy bármelyik nagy csapatnak lehet rossz napjai és gyenge formája. Az eddigi látottak alapján viszont a Vitality vagy Heroic húzza be a kupát.
HyperX
-
Skilly
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #75937 üzenetére
Ez igaz, nem estek még ki. Bár miattuk már tuti elment az esély az 5 helyesre. Remélem ki is esnek.
HyperX
-
Skilly
aktív tag
Na, a Navi kiesése után már tuti nincs diamond... Mi folyik itt?!
HyperX
-
Skilly
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #75930 üzenetére
Nekem is ez van... de még a GL verheti az Apekset, és akkor nem lesz G2- Faze meccs. Persze, most nyerni kell mindkettő csapatnak.
Azt bánom, hogy a Liquid csapatot nem raktam meg.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Spet
addikt
Hat, mar csak a G2 es Faze ad remenyt a diamondra
LendvaiFeri1: Akkor nem
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #75930 üzenetére
ne izgulj, faze szopo agon van
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Eddig (valószínűleg) bukó a diamond...
Ha most nyer a Faze, és a G2 is, az Ence pedig kiesik, akkor ők játszanak Faze-G2, amivel csak 4 helyes pickem lesz...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Skilly
aktív tag
válasz lemusz #75925 üzenetére
Remélem azt valahogy megszerzem. Amúgy az ITB elég komolyan oktat... durva, hogy a Faze és az Ence se tud igazán mit kezdeni.
Azt pedig nem is gondoltam, hogy a 9ine, Furia, Faze és G2 ott lesz a 0-3 közelében. Ott az életben maradásért megy a küzdelem. Jó lesz.[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Spet
addikt
Johet az aranykopes: mi folyik itt Gyongyoson?
-
Skilly
aktív tag
Szép, durván felsült a G2 és most a Faze is lassan... Remélem nem, mert így nem sok esély lesz az 5 helyes tippre... Durva
HyperX
-
scope2007
addikt
OOo fenébe xd
Most ertem csak haza és a tegnapi első körös tippemet nem mentette el xd így buktam a második körös fogadást teljesen, kitoltetlen maradt. fakkkkkkk[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
goccer
aktív tag
-
Skilly
aktív tag
Na nekem a 3-0 tippem már el is ment. A Navi egész jól hozta, Simple még nincs formában.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
lemusz
addikt
válasz Skilly #75912 üzenetére
Ha sikerül lementeni a változtatást, tehát beveszi a zuzája, akkor utána azzal számol. Most 11:30-nál arra fogok figyelni a 9ine hogyan kezd a Liquid ellen, mert elképzelhetőnek találok 1-2 cserét.
3-0ba nem rakok fixpicket mint a navi, nem éri meg a kockázatot hogy aztán ha 3-1el mennek tovább ne kapjak értük pontot. Furia ilyen is-is kategória, nem fix a továbbjutásra, de nem is esélytelen, ezért került oda.
-
Skilly
aktív tag
válasz bepken #75913 üzenetére
Akkor az első körös meccsek után gyors módosítás, ha kell. Bár nem tartom fairplaynek, szóval részemről felejtős és mindig az első gondolatok a jók.
Amúgy 0-3-ra GL, ITB és BNE közül mindenkinek csak az ITB fordult meg a fejében? Nyilván a statisztikák alapján ők a gyengébbek, de az első 2 meccsen bármi lehet. Azért az ITB - Apeks nem annyira tuti, mint a Ence - BNE vagy Navi - GL. Mondjuk ha az Apeks nyer, akkor szerintem tuti az ITB 0 győzelme.
A 9ine és a Furia között én is gondolkodom.[ Szerkesztve ]
HyperX
-
-
Skilly
aktív tag
-
edgR
őstag
jó kis pszicho teszt, hogy ki hajlamos a csalásra
-
lemusz
addikt
válasz Skilly #75908 üzenetére
Challengersnél 11:30-as kezdés mellett még asszem 13-14 óra körül is lehetett cserélni, utána csináltak vele valamit, cserélni még mindig engedett de lementeni már nem. Mongolz volt a 0-3 tippem, de látva milyen jól kezdtek G2 ellen átraktam Fluxóra, ami végül be is jött. Előző majoron is volt már ilyen, az az ember gondolata mintha direkt csinálnák... ennyire nem lehet elnézni állandóan az időzónákat...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Első gondolat az volt hogy a polska kerül 3-0ba furia meg alulra, aztán a Faze kérdőjeleződött meg bennem elég keményen, de végül ez maradt. Változtatás jogát fenntartom! Főleg ha ismét a 2. körös meccsek közben is lehet majd még csereberélni...[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #75904 üzenetére
Úgy emlékszem, full ugyanezt raktam
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #75900 üzenetére
Még meg lehet venni in-game, csak ugye már lemaradtál a Challanger stage-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen monitort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest