- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RudiLicenc #74199 üzenetére
Azt olvastam, szegény elég szerencsétlenül járt
-
válasz
Kalacskepu #74197 üzenetére
Volt egy srác Redditen, hogy pont kb. 10 XP híján volt a 21-es szinthez (1 game), erre jött az update, és meg kellett vennie a Prime-ot.
-
A tegnap előtti update hallatán majdnem azt mondom hogy talán érdemes lesz visszatérni játszani
Mondjuk én még annyit hozzá tettem volna, hogy a steam level 0 meg rank 21-es fiókokról automatikusan elvettem volna a Prime-ot. Addig se kellett volna sok időt arra várni, amíg ezeket mind eladogatják.
-
lemusz
addikt
válasz
lionhearted #74192 üzenetére
Azért drágultak folyamatosan (pl breakout 3 cent -> 2 euro) mert
több a játékos és így nagyobb a kereslet bla bla blarégi skineket tartalmaznak, amiket az újabb ládák már nem, breakout példájánál maradva ott a butterfly kés, ami az egyik közösségkedvenc, egyre ritkább így egyre drágább. Ha viszont az elmúlt pár nap meredekebb emelkedésére gondolsz, akkor azt vélhetően a kínai bitcoin tiltás okozta, a kínai kormány kirakta a STOP táblát, emiatt beesett a bitcoin árfolyama és a kínai crypto befektetők jobb híján átnyergelnek a csgo skinek világába az összes ritka skint felvásárolják, trade-uppolnak, keresik a jó befektetéseket. Hogy meddig megy ez az egész és mi lesz a következménye a játékra nézve még senki se tudja biztosra. -
bepken
veterán
érdemes most valamilyen ládából bevásárolni szerintetek? mielőtt még jobban megőrül a piac így update után....
lionhearted! jött egy update, less rá!
lényegében kevesebb lesz a drop, mivel f2p fiókok már nem kaphatnak droppokat. ezáltal pedig nyilván minden megindult lassan felfelé
-
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon tudom már követni az eseményeket, valami történt a láda dropokkal? Breakout meg a glove case is hirtelen ugrott €2.4 fölé...
Ezer évről maradtak ilyen beragadt ládák, amik akkor a kutyának nem kellettek. -
prtvlogan
aktív tag
válasz
wjbhbdux #74183 üzenetére
Na most aki pár éve 1 kulcsért vett 0,01 euró áron ládákat, az durván jól járt. Amikor 2014-ben játszani kezdtem, 0,03 euró volt a ládák ára, ami most a felvásárlásoknak hála durván felment.. Próbálok visszaemlékezni, mennyiért aták darabját, de ne megy. (talán 200-300 ládt lehett cserélni 1 kulcsért. )
Rövidebb távon nincs ezzel probléma szerintem, de hoszabb távon nem lepődnék meg, ha pl az első ládák visszakerülnének a sima dropp kategóriába. Ki ne akarna ezekután 60 eurós dragon lore-t.. Valószínűleg többen megengedhetik maguknak, mint a több 1000 eurós mai ajánlatokat. Több forgalom, több pénz... Viszont mi lesz akkor azokkal, akik a félretett zsebpénzüket költötték erre?? Ki fog ezekután bízni a rendszerben? Nem kicsi a dielmma.... -
wjbhbdux
veterán
válasz
Mosqu!to #74189 üzenetére
Ebben nem a rank számít hanem a Trust. Aki állandóan pörgőkkel találkozik az valamivel lejáratta magát a rendszer szemében, akár csal CS-ben akár nem. Már 1.5 éve szó volt arról hogy más játékokra is ki lesz terjesztve a rendszer, a színfalak mögött már lehet hogy táplálják adatokkal más Steames játékokban viselkedésről is.
-
Mosqu!to
addikt
Milyen rankon vagytok, hogy ennyi cheaterrel találkoztok? Nem jászom sokat (mondjuk egy héten 10-12 meccs), de egyértelmű pörgőaimos cheaterrel egyáltalán nem találkoztam, radar/wh gyanúval (de nem 100%, csak gyanús) mondjuk 3-4 meccsenként 1-1 ember. (DMG)
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74184 üzenetére
"Most jönne jól egy cunami nagyságú szép nagy vac hullám." - nekem is pont ez jutott eszembe, hogy bizony erre a tökéletes időzítés az a MOST volna
pláne emiatt: "if you purchase the upgrade in the next two weeks, your current Skill Group and XP progress will carry over." - ezzel kvázi most még két hetet adtak arra, hogy vérpistike kihisztizze anyutól a prime árát előszülinévnapkarácsonyi ajándéknak. bár nagyon nagy különbség valószínűleg nem lesz esetében, csak hát újra fel kell csalja magát globálba...
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #74185 üzenetére
Szerintem felesleges konteókat gyártani. Ennyi erővel akkor azt is eltudom képzelni, hogy Gabe-nek kínos volt pár hete ez az interjú és oda csapott az asztalra, hogy most már csináljanak valamit a csíterek ellen. Egyébként nem 5 perc meló lehetett ez, steamdb-n megnézed már tegnapelőtt is ügyködtek ezen, sőt! prisma1 láda múltkor a normál drop pool-ból nem a megszokott non-prime-ba ment, hanem rögtön a ritkák közé, szóval ezen már törték a fejüket pár hete.
-
lemusz
addikt
Avagy hogyan lesz az ingyenes játékból ismét fizetős úgy, hogy közben mégis ingyenes.
Nekem így első hallásra tetszik a változás. Úgy vélem jóval kevesebb blatant csíterrel kellene majd találkoznunk, valamelyest el lesznek így szeparálva a normálisaktól, ugyanakkor idő kell még mire elfogynak a grindolt prime-os accok. Most jönne jól egy cunami nagyságú szép nagy vac hullám. Kíváncsi vagyok.
Non-prime pool-os ládák (cs20, horizon, spectrum2, gamma2, chroma3, revolver) is kérdéses most hogyan lesz. Szimplán mennek-e a ritkák közé vagy vissza hozza őket valve normál droppba... Szerintem az lenne logikus ha mennének a ritkába, de emelnének a ritka droprátán egy picit.
-
wjbhbdux
veterán
Nagy változások [link]
F2P játékos nem szerezhet primeot, se rankot, se dropok.
Prime játékosoknak van Unranked amiben nem befolyásolja a rankod és játszhatsz bárkivel akárhány rankkal lejjebb.
-
kristof123
őstag
válasz
ArthurShelby #74179 üzenetére
Szegény, milyen rossz lehetett neki, hogy ennyire próbálkozott aztán egy frag sem jött össze neki.
-
poLeH
junior tag
válasz
ArthurShelby #74177 üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
ArthurShelby #74179 üzenetére
az mondjuk az egyik legszámalmasabb forgatókönyv....
más: [link] - azért ez komoly
-
bepken
veterán
válasz
ArthurShelby #74177 üzenetére
ilyenkor simán lehet, hogy ő csak wh-zik és adja az infókat a többieknek.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
lemusz #74175 üzenetére
Köszi, erősen gondolkozom, de ahhoz még le kéne szedni a játékot.
Általánosságban hodler típus vagyok, a Berlin kapszulákból maradt még egy jó pár darab (tavaly júliusban eladtam a többségét), és annak ellenére jó tapasztalatom volt azzal kapcsolatban is, hogy nehezen indult meg felfele az áruk a túlinvesztáltság miatt. Ott anno a neves matricák voltak 20 centért, és azok is szépen felmentek 2 euróig, most 1 euró környékén mozognak, ami nem rossz befektetés. Ebből kb. 1300 darabot vettem, így kb bruttó 90 euró haszon lenne rajtuk az aktuális áron. Ha tartom őket, el tudom képzelni, hogy kb. 1 év múlva már 1 euróért is el tudom adni darabját, ami nettó (real money) kb. 3x haszon - bízva a névmatricák példájában és tekintve, hogy ezek csapatmatricák + elég jól néznek ki.
-
phenomHUN
senior tag
2020 RMR kapszulákat kivették, vagy csak az akció járt le?
/betáraztam belőle, de nincs leszedve a játék/
-
bepken
veterán
megnéztem reggel 4 OW-t egymás után, ebből 1 volt egyértelmű aim+wh kombó, másik 2 kicsit talán nehezebben kiszúrható wh....ezen a ponton elkezdtem reménykedni, mert ilyen tényleg régen volt nálam, hogy nem pörgi végig a hülyegyerek a demot
aztán sajnos jött a 4. demo, ahol már a meccs végén jártunk ugyan, de azt becsülettel lepörögte kishaver....
volt esetleg valami tisztogatás a napokban? vagy csak most random ilyeneket kaptam
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Kalacskepu #74167 üzenetére
TF2 kulcsot 1,5 eur-ért kapni, és nincs rajta trade korlátozás.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74165 üzenetére
Szerintem pont én vagyok az akinek ezt nem kell magyarázni. De ha CSGO kulcsot tradelsz akkor ugyanúgy 7 napos tradeban lesz rajta, mint bármi más itemen. Az eredeti kérdésedben meg azt kerestél. Azt ugyan nem írtad, hogy mire kell, viszont látszik, hogy inkább te nem néztél utána a dolgoknak
Legközelebb inkább nézz utána, mielőtt elkezdesz okoskodni.
-
lemusz
addikt
válasz
Hát akkor elfogadnak oké, de ha megnézed több szettet adnak a tf2 kulcsért, ami ráadásul olcsóbb is valamennyivel. Ráadásul likvidebb is, mint bármelyik csgos kulcs, Toncsi se mondott neked hülyeségeket. Mi kérünk elnézést, hogy próbáltunk segíteni, még ha nem is a konkrét kérdésre válaszolva, hanem a megoldandó problémára fókuszálva.
-
Spet
addikt
válasz
Koszonjuk ezt az epito jellegu hozzaszolast. Holnap mar megyek is templomba, annyira megvaltoztatta az eletemet.
-
válasz
lemusz #74166 üzenetére
Az általad linkelt oldalon megnéztem 4 botot aminél sok szett van, és az összesnél lehetett Hydra kulcsért szetteket venni. A másik, szerintem az teljesen lényegtelen számodra/számotokra, hogy nekem melyik éri meg jobban. Feltettem egy egyszerű kérdést, amire egy olyan ember válaszát vártam, aki ad el kulcsot, ez helyett, fentebb jöttek a nagyot megmondók, akik szerintem még életükben nem tradeltek ilyen bottal, és úgy osztják itt nekem az észt. Jó vicc
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #74165 üzenetére
Te is jobban utána nézhetnél. [link] Hydra kulcsot ami a legolcsóbb nem fogadnak el, a többi drágábbat igen, de jobban kijössz pl. 2db tf2 kulccsal, mint 1 csgossal...
-
válasz
Toncsi12 #74164 üzenetére
CSGO kulcsokat is elfogadnak, amik még a "kulcs" update előttről maradtak, azokat még lehet tradelni illetve eladni a marketen, amit most veszel meg játékon bellül azt már nem. Nézd meg marketen, szerinted miért kerül valamelyik több mint 5eu-ba ? Legközelebb előbb nézz utána a dolgoknak, mielőtt elkezdesz okoskodni.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74163 üzenetére
tf2 kulcsokat
-
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74161 üzenetére
aki jártas a témában tudja, hogy kulcsokkal már nem tradelnek
-
-
válasz
Kalacskepu #74159 üzenetére
kulcsot instant kapod ... nem is értem mit kérdezel
-
Üdv!
Nincs véletlen itt olyan, aki eladna rendes pénzért CSGO láda kulcsot ?
Mielőtt valaki mondaná, hogy miért nem marketről veszek: nem akarok egy hetet várni a tradere
-
válasz
pdw_ph #74155 üzenetére
Hát ki próbáltam sajna nem segít.... fura mert first load mindig atom gyors és aztán pályaváltásnál meg megáll 2 -3 percre tiszta vicc.... ekkora egy shithalmazt mint ez a játék.
Amióta csilliárd csaló van cs go ba meg ilyen fos lett.... tisztára ki ábrándultam ebből a szarból....
-
válasz
pdw_ph #74155 üzenetére
emlékeim szerint azt is próbáltam .... most full gyári minden direkt vissza állítottam hátha ... azóta ki jött egy - két patch is mégsem megy.
Cpu-t és vga-t váltottam és csak a cs go baszakszik....
szét kúr az ideg
... azóta nem is játszom vele kb....
megpróbálom amit javasoltál beállítással hátha.
-
Valaki találkozott már olyan hibával , hogy map váltásnál mikor kéri a szerver infokat a cs go olyan mintha megfagyna és 2-3 percig úgy is marad aztán betölt hirtelen .
Hátha tudtok rá megoldást.
Neten bármit is találtam nem segített, megvolt az os és a cs go reinstall is.Fura hogy ha rá joinolok egy haverra akkor instant betölt ... csak pályaváltásnál van ez a hiba.
-
bepken
veterán
válasz
kristof123 #74149 üzenetére
ugyan versengőt most reggel nem mentem, de DM és bármilyen casual játékmódokban a fele egyhelyben pörögve "lootol"...a másik felében meg van legalább 1 olyan játékos, aki az összeset lelövi előtted, gyakorlatilag hármasával!
szóval miután első drop egy szaros graffiti volt....el is engedtem a picsába ezt a láda dropot
-
kristof123
őstag
Sikerült visszaolvasni az utolsó 50 hsz-t és arra jutottam, hogy megyek egy jó mm-et a smurf accommal silverek ellen. Talán ott hozok kört pörgő aimosok ellen.
Jah igen a main accom is smurf lett most már sikerült annyit nyerni vele, hogy serifbe visszaesett, és mivel a rangja is eltűnt már, olyan smurf lesz, hogy elrontom mindenki játékát. De jó lesz már alig várom! -
bepken
veterán
igen így utólag kicsit bánom, hogy ládákra költöttem....bár majd idővel talán visszamegy 60-70 cent környékére. viszont az általam várt 1 eurós értéket nem hiszem, hogy valaha eléri :/
másik fiókon vegyesen húztam a collectionökből skineket, nagyon nagy értékű nem volt közte. "tegnapi" áron mondjuk így is háromszorosa jött volna vissza a belépőnek. meglátjuk, hogy 1 hét múlva (amikor már minden kint lesz piacon) hogyan alakulnak az árak.
-
bepken
veterán
rip broken fang ládák....[link]
-
pdw_ph
tag
válasz
RudiLicenc #74143 üzenetére
Termeszetesen erre gondoltam.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #74141 üzenetére
Már csak a szándékos derankerekkel kéne eljátszani ugyanezt. (pörög ma kezdőn egy helyben és 16 körig nem csinál semmit)
-
-
pdw_ph
tag
válasz
RudiLicenc #74141 üzenetére
Mar csak egy soloqueue-only MM kell
-
Vélemények a mai boost-tal kapcsolatos hírről?
Azért a minőségi magyar gaming újságírás hozta a formáját róla.
-
Elemental
addikt
válasz
ArthurShelby #74100 üzenetére
Nekem azért van több fiókon csém, mert amikor még játszottam, nem volt ritka a bann, így kellett másik, hogy tudjak játszani
-
ArthurShelby
addikt
válasz
bepken #74137 üzenetére
"pártatlanul mondom"
Neked is több profilod van, ezért nem lehetsz pártatlan, igaz elvileg csak farmolgatsz."amit legelek írt már a végén, az csak kötekedés és/vagy trollkodás volt"
Lehet, hogy túl sokszor ismételtem önmagam, és voltak felesleges körök, hogy ugyanazt magyaráztam el többféleképpen, de tisztába is akartam tenni a vádakat (pl nem neveztem csalónak)."aztán keresett egy másik nevet a topikból, aki valaha is írt bármi olyat, ami az övétől eltérő véleményt tükröz"
Követem a topikot, azért tudtam, mi lemusz véleménye. A tiéddel sem 100%-ban értek egyet, de nem olyan markáns a különbség mint lemusz-é és az enyém között, ráadásul nagyobb hangadó itt mint te. Viszont te hoztad fel újra a témát.Összegezve:
Azt gondolom, hogy ez a játék sokkal jobb/egyszerűbb lenne, ha nem lennének csalók és ügyeskedők kis/alt/smurf fiókokkal, mert az utóbbi szerintem minimum szürkezóna etikailag. És azt is gondolom, hogy ezt a mentalitást kéne tükröznie a topiknak (tudom, hogy ezzel nem tudjuk megváltoztatni a játékot). -
pdw_ph
tag
Ma mentem egy MM-et es berakott egy spinbotterrel. Sokaknak ez lehet nem ujdonsag, de konkretan egy kezemen megtudom szamolni hogy ez hanyszor fordult elo az elmult 4 evben es 2500+ jatekban.
En teljesen meglepodtem, tudtam hogy ez a realitas sokaknak, de nekem eddig szinte tenyleg csak overwatch "tapasztalatom" volt ezekkel.
Remeljuk ez csak egyszeri botlas volt a trust factorban, mert abandonoltam is rogton.
Fog a franc erre tobb idot elcseszni mint a cooldown -
bepken
veterán
válasz
ArthurShelby #74128 üzenetére
ez a hsz mondjuk már tényleg felesleges is volt. viccen kívül.
-
Spet
addikt
Elérte a Steam a legalját.
Profil abszolute privát, sehogy sem lehet elérni, így jelenteni sem. (full rage hack már legelején fel is adtuk a meccset):
https://steamcommunity.com/profiles/76561199110691014
Második versenyző keresés alapján:
https://steamcommunity.com/search/users/#text=xeLL-JML-Szánalmas.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74124 üzenetére
Tényleg utolsó kommentem a témában, mert ezek már fölösleges körök.
Attól, hogy vannak orosz kártyafarmerek, vagy egy brokenfangfarm, az te etikusságodon nem változtat, se pozitív se negatív irányba.
"steam ToS-t egyébként ellehet olvasni, nem tér ki rá kinek hány accountja lehet"
A Thai állam sem tilt semmit a kisfiúkkal kapcsolatban, sőt, még hív is, hogy vidd oda a pénzed. Hiába járnak oda amerikai farmerek, ha te is odamész te is erkölcstelen/etikátlan leszel. -
-
lemusz
addikt
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy valszeg hónapokig nem működött a Trustfactor...
-
edgR
őstag
válasz
lemusz #74124 üzenetére
Hülye is lenne egy profitorientált cég korlátozni a lehetőségeink számát, amikkel mind náluk költjük a pénzünket
Az alapvető ellentétet abban látom, hogy kedves legelek kolléga nem tesz különbséget a szándékos derank és az között, hogy még profi játékosok közül sem láttam senkit, akinek az n. accountján besoroló meccsek után lem+ rangon kezdett volna. Azt pedig nem hinném, hogy rá lehetne fogni mondjuk egy szimpülre, vagy egy zájvúra, hogy "elrontja mások játékát", csak mert az idióta algoritmus szerint JELENLEG MÉG mondjuk teszem azt LEM rangon tanyáznak. -
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby #74123 üzenetére
Miért lenne etikátlan globálként globál accokon játszani?
Nincsen semmilyen ellentmondó inkonzisztens válasz csak te fordítod ki az ember szavait, mint amikor a legelső rámförmedésedben úgy állítottál be mint aki szilverek ellen élvezkedik, közben meg csak egyetlen egy esetről írtam ami egy besoroló meccsen történt. Lemerem fogadni még most sem érted mit jelent ez. Neked valami becsípődött de nagyon. Ennyi erővel akkor az is etikátlan ha több autód van vagy akinek több lakása van ahol időről időre megtér? Idiotizmus jeleit mutatod haver, komolyan aggódom érted, steam ToS-t egyébként ellehet olvasni, nem tér ki rá kinek hány accountja lehet, tudtad egyébként hogy vannak orosz kártyafarmerek több ezer accounttal? Vagy épp a minap láttam egy gyereket játékban "brokenfangfarm 117" névvel, meg is néztem a barátlistáját és valóban nem viccelt, ő tényleg ennyire élettelenbe nyomta az operationt. Ha ez nem probléma senkinek főleg nem a steamnek, akkor nehogy már neked legyen akkora nagy probléma lemusz meg az ő néhány globál accountja.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74117 üzenetére
Ha van egy hasonlóság egy csaló és közted (ugyanazt mondjátok, hogy nem rontjátok el senkinek szánt szándékkal a játékát), attól te nem leszel csaló és a mondatomból sem következik ez...
Attól, hogy linkelek neked egy novás acc-ot, mivel leszel/lesz ez a beszélgetés előrébb? Mit bizonyít, vagy cáfol az accom?
Túl személyesre veszed a dolgot. Nekem személy szerint nincs veled problémám, hanem azzal van problémám, amit itt hangadóként képviselsz.
Ha valami nem szabálytalan még lehet etikátlan. Elmehetsz Thaiföldre kisfiúkkal szórakozni, ott nem tiltja a törvény, de Magyarországon igen. Ettől függetlenül ha ezt teszed erkölcstelen/etikátlan vagy.
Attól, hogy a több accot/smurf-öt/alternatív accot/kisaccot nem tiltja a szabályzat (szürkezóna), attól még az szerintem etikátlan, és erre próbáltam rámutatni. Az egymásnak ellentmondó, inkonzisztens válaszaid amit idézgettem, meg bizonyíték arra, hogy ezt te is így érzed.
-
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby #74116 üzenetére
"Egyszer sem hívtalak csalónak, ezt csak a lelkiismereted mondja"
én: Én szánt szándékkal nem rontottam el senki játékát
te: Rengeteg cheater van, aki nem szánt szándékkal rontja el a többi játékát...Nem mered felvállalni magad, accountod azóta se linkelted...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74115 üzenetére
"csalónak hívsz"
Egyszer sem hívtalak csalónak, ezt csak a lelkiismereted mondja"megpróbálsz lejáratni"
Nem szeretnélek lejáratni, csak rámutatni az erkölcsi/etikai visszásságokra (többek között nálad).
Biztosan sokkal jobb játékos vagy valószínűleg mint én, mind csapattagként, mind egyénileg, ez nem kérdés, de itt a topikban szerintem nem csak ez számít. -
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby #74114 üzenetére
"alternatív accnak hívod, akkor utána ne hívd kisaccnak"
De kisebbek. Kisebb a steam lvl, kisebb a játékszámláló, kisebb a minden is, de lemerem fogadni még így is 100x különbek mint a te még mindig nem ismert főaccod. Értem én hogy egy filléres accountról látva a főaccom savanyú a szőlő, de ez hogy neki több accja van = biztos csal, elég gyenge logika. Mintha mindenkinek akinek több autója van = az mind adócsaló."mellőzd ezt a bunkó személyeskedő stílust"
Ja mert te a semmiből belém állsz, megpróbálsz lejáratni, gyilkosok példájához hasonlítasz, csalónak hívsz és még sorolhatnám, én meg ezek után ne legyek veled bunkó? Hát erről lekéstél úgy gondolom. -
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74111 üzenetére
"Nem tudom miért kellene nekem bármiféle magyarázattal szolgálni neked"
Nem is kell, mert ezeket az ellentmondásokat nem is tudod feloldani"leírtam miért "smurf" jelzővel illetem az alternatív accountjaim"
"főaccon inkább scrimmage pörög, ezeken a kisaccokon mm-ezve"
Legalább egy hozzászólásban lehetnél konzisztens. Ha előtte kikötöd, hogy a smurf accjaid alternatív accnak hívod, akkor utána ne hívd kisaccnak. Ha meg választékos fogalmazás versenyre készülsz, akkor mellőzd ezt a bunkó személyeskedő stílust"leírtam miért "smurf" jelzővel illetem az alternatív accountjaim. Segítek: Mert rövidebb és jobban megértik"
Szóval azért hívod smurfnek, mert azt jobban megértik, de akkor is meg most is magyarázkodnod kell, hogy megértsék"lehet jelentkezni a lemuszfanklubba"
"Azt se tudjuk Te ki vagy, talán bemutatkozhatnál, linkelhetnéd az accod stb."
Gratulálok a virtulális *éniszedhez, majd írd bele ezt a cv-dbe is
Tetszik ez a kivagyi, gyere ki a hóra stílus"Persze sokkal könnyebb ellenségképet kreálni, azzal magyarázni saját nyomorod, hogy a lemuszkák miatt nem bírsz kitörni a szilverhellből vagy tudom is én honnan. Énvédő mechanizmus ez, én tökéletesen megértem. Csak a körülmények áldozata vagy, még véletlenül sem te vagy a balfasz."
Köszönöm szépen, én novában jól megvagyok. Örülök ha véletlen feljutok kalába, de nem fogok eret vágni ha mégsem. Imponáló, hogy személyeskedsz és hogy ennyire szeretsz, hiszen "a szerelmet és utálatot csak egy hajszál választja el egymástól" -
poLeH
junior tag
Csgo-nál számít szerintetek a 2400mhz 3200mhz ram közti különbség?
-
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby #74109 üzenetére
Nem tudom miért kellene nekem bármiféle magyarázattal szolgálni neked. Azt se tudjuk Te ki vagy, talán bemutatkozhatnál, linkelhetnéd az accod stb. Azt a hozzászólásomat is vissza kereshetnéd ahol leírtam miért "smurf" jelzővel illetem az alternatív accountjaim. Segítek: Mert rövidebb és jobban megértik. Szóval nekem alternatív accountjaim vannak kedves noname barátom. Remélem legeled a szavaim, mert azt is leírtam már szerintem legalább 5x itt miért van több, ha ennyire oda vagy értem - a szerelmet és utálatot csak egy hajszál választja el egymástól, lehet jelentkezni a lemuszfanklubba
- akkor azt is vissza keresheted. De segítek: major droppok miatt regeltem őket annak idején és nem voltam vele egyedül még itt a topikban sem. Én nem kereskedem accokkal, mint ahogy mások szokták, úgyhogy megmaradtak és néha napján játszom rajtuk. Volt idő hogy sokat kockultam, akkor még jó volt az is, hogy nem zéró XP-ért teszem és több accról is pereg a skin/láda... De ma már annyira tele van csalóval a játék hogy főaccon inkább scrimmage pörög, ezeken a kisaccokon mm-ezve nem húzza fel magát az ember, ha lepörögnek lepörögnek ez van 2021-ben a CSGO-ban. Persze sokkal könnyebb ellenségképet kreálni, azzal magyarázni saját nyomorod, hogy a lemuszkák miatt nem bírsz kitörni a szilverhellből vagy tudom is én honnan. Énvédő mechanizmus ez, én tökéletesen megértem. Csak a körülmények áldozata vagy, még véletlenül sem te vagy a balfasz.
-
Zimmi91
addikt
válasz
ArthurShelby #74109 üzenetére
ajaja a legnagyobb CS kockába álltál bele, hozom a popcornt
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74108 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer mit írtál.
Azt mondod, hogy a smurf-ölés full jelentéktelen. Az érveid:
-egyébként is szar állapotban van a játék
-2021 van
-kevés meccs van ami fixen tiszta.
Ezek nem érvek, ezt úgy hívják, hogy terelés, próbálod takargatni vele, hogy te is kijátszod a szabályokat."Én szánt szándékkal nem rontottam el senki játékát"
Rengeteg cheater van, aki nem szánt szándékkal rontja el a többi játékát, elég csak a kodiak interjúra visszagondolni, ahol végül jófejek voltak és megbeszélték, hogy kikapcsolják a cheatet"Sasnál nem emlékszem hogy lettek volna kisebb rangúak a smurfjeim"
És azt hogy magyarázod, hogy több smurf profilod is van? A haverokkal való játékhoz elég 1 smurf profil is."továbbra is tartom egyébként hogy 2-3 szint áthidalható skillkülönbség"
Ebben egyetértünk, én pl rengeteget játszom nálam ügyesebbekkel, jobb rangúakkal. Csak akkor magyarázd el, hogy neked minek kell (több) smurf acc, ha sastól fölfele már csak 3 lépés van, ergo ha mehetnél folyamatosan a fő accountoddal, és fölösleges az összes többi.Én ennél eddig sokkal okosabbnak, és értelmesebbnek tartottalak, de csak csökönyösen játszod Ágnes asszonyt és egyre bénábban próbálod magad tisztára mosni.
"Csak röhögök rajtatok egyébként"
További jó röhögést! -
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby #74107 üzenetére
Csak röhögök rajtatok egyébként, hogy még mindig a smurf kérdéskörön pörögtök 2021-ben amikor olyan szar állapotban van a játék hogy elvétve van csak olyan meccs amire azt mondhatná az ember, hogy fixen tiszta volt. Értő olvasást meg ajánlom figyelmedbe. Besoroló meccsről beszéltem - első 10 meccs haló! - ahol nem tehet az ember róla ha szilvereket rak be ellene a rendszer. A másodiknál is figyelmesebben kellett volna olvasnod, az hogy sasnál nem voltak lejjebb nem azt jelenti hogy sasok is. Megnyugtatom a kis lelkedet, már jóideje globál mindegyik. Sasba akkor ment le pár éve amikor vegyesfelvágott baráti társasággal nyomtam, olyankor óhatatlan lejjebb csúszik a globál, ha folyamat seriff marcsi meg sas józsi van a csapatban. Én szánt szándékkal nem rontottam el senki játékát és továbbra is tartom egyébként hogy 2-3 szint áthidalható skillkülönbség, elég ha az egyiknek rossz napja van, a másiknak meg jó.
Ferdítés az megy ezerrel, irigy gyerek
-
ArthurShelby
addikt
válasz
bepken #74105 üzenetére
Bocsi, nem rád gondoltam eredetileg.
Anno már ezek miatt kipattant itt a fórumon ez a smurf vita (amit az operation turbózott fel), amiben szerintem vállalható volt a véleményed. Ellenben nekem lemusz viselkedése visszás számomra, mert a csalóknak nem ad második esélyt (amivel egyetértek), ellenben a silvereket ő is lőtte a kis accountjain, viszont mostanra felhozta őket sas-ba, nyilván úgy hogy közben senki más játékát nem rontotta el.
Egy hasonlattal élve nekem ez kicsit olyan, mint mikor a jelenleg is aktív tolvaj erkölcsileg lenézi a már nem aktív, bűneit megbánt gyilkost -
bepken
veterán
válasz
ja én nem játszok azon a fiókon, csak a küldetéseket csináltam meg (tehát farmoltam)
értem, mit akarsz mondani, de az én esetemben a smurf fogalma értelmezhetetlen, hiszen nova szinten vagyok
-
ArthurShelby
addikt
"Én is etikátlannak tartom. Nem ugyanolyan csalás, mint a pörgőaim, viszont a rangrendszer kijátszása."
Egyetértek. Azt hittem (álnaivan), hogy csak a csalóknak, meg a 10 éves orosz gyerekeknek van több acc-juk.Én is csomót játszottam barátokkal ismerem a dörgést.
Szilver voltam, barátok meg kalák/keresztkalák és sasok. Fejlődtem, hallgattam rájuk (carry-ztek) és mára nova 4 körül mozgok, így a kalákkal már nem kell hogy meglegyünk 5en. Előtte meg mindig hívtunk "barátokat" a lobbyba a meccskeresők közül.
Igazából az idegesít, hogy az itteni hangadók (jogosan) szidták azokat, akik régebben csaltak, most meg kiderül, hogy nem zavarja, vagy neki is van 2-3-4 akkja... -
mepet
addikt
válasz
Én is etikátlannak tartom. Nem ugyanolyan csalás, mint a pörgőaim, viszont a rangrendszer kijátszása.
Pl pdw_ph példája alapján: 2 acc, az egyik supreme, a másik nova1. Ennek az átlaga talán valamelyik kalás rang lenne. Ha mindig csak egy accal játszana, akkor nem lenne akkora különbség sem a supreme, sem a nova társak között, és már nem is létezne az indok, miért kell 2 acc. És az a valóságot tükrözné, hiszen azokkal a csapattársakkal, akikkel játszik a csapata átlagosan ilyen teljesítményre képes. Most a valós rangja helyett van 2 rangja, egy boostolt és egy smurf.
-
pdw_ph
tag
válasz
Azt szoktak felhozni, hogy igy tud haverokkal jatszani. Az en ismeroseim Nova 1-2 korul vannak, en Supremeben vagyok. Kiprobaltuk parszor, ilyenkor bedob MGE/DMG atlagba akik oket halomra lovik, en meg nemvagyok akkora jani hogy egyedul carryzek 1v5ben
A masik meg az extra operation ladak, ami ugye = penz.
Amig nem smurfolesre hasznaljak (ami tobb szinttel a cheateles alatt van szamomra) engem nem zavar.
-
pdw_ph
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest