Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76199 üzenetére
annyi plusz infót tudok azóta mondani, hogy meccs elején és félidőben kiírja, hogy hány pontot kapsz win, illetve hány pontot vesztesz lose esetén. vélhetően az én szintemen jelenleg lose esetén 0 pontot von le, win esetén pedig ilyen 180-240 között kaptam pontot.
csapatok továbbra is nagyon nagyon vegyesek. ugye én "silver" vagyok ezzel a pontszámmal és dobott be ellenünk 4-5000 körüli ellenfelet is. mondjuk ennek ellenére azt a meccset pont nyertük és nem is kullogtam hátul a csapatban
illetve sajnos sok az idióta, aki nem képes megérteni, hogy mi miért történik. konkrétan végig okádta meg böfögte a chatet az egyik csapattárs, hogy mennyire béna vagyok és takarodjak inkább ezzel-azzal játszani. én azzal próbáltam visszavágni, hogy sajnos ő is azon a szinten van ezek szerint, mint én, mert bár többet ölt, mégis buktuk a meccset. onnantól tényleg csak személyeskedni tudott, meg vakítózott, stb. reportolni nem reportoltam, inkább csak némítottam
de most komolyan, az ilyennek mi baja? mármint nem voltam afk, nem lőttem sorra a társakat, nem voltam toxic, sok támogató füstöt dobtam és infóztam is rendszeresen....annyi, hogy volt egy meccse, ahol ő volt a top fragger
mindegy, csak gondoltam leírom, hogy sajnos ez a része továbbra is megvan a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest