Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz MikeWazowski #76199 üzenetére

annyi plusz infót tudok azóta mondani, hogy meccs elején és félidőben kiírja, hogy hány pontot kapsz win, illetve hány pontot vesztesz lose esetén. vélhetően az én szintemen jelenleg lose esetén 0 pontot von le, win esetén pedig ilyen 180-240 között kaptam pontot.

csapatok továbbra is nagyon nagyon vegyesek. ugye én "silver" vagyok ezzel a pontszámmal és dobott be ellenünk 4-5000 körüli ellenfelet is. mondjuk ennek ellenére azt a meccset pont nyertük és nem is kullogtam hátul a csapatban :)

illetve sajnos sok az idióta, aki nem képes megérteni, hogy mi miért történik. konkrétan végig okádta meg böfögte a chatet az egyik csapattárs, hogy mennyire béna vagyok és takarodjak inkább ezzel-azzal játszani. én azzal próbáltam visszavágni, hogy sajnos ő is azon a szinten van ezek szerint, mint én, mert bár többet ölt, mégis buktuk a meccset. onnantól tényleg csak személyeskedni tudott, meg vakítózott, stb. reportolni nem reportoltam, inkább csak némítottam :) de most komolyan, az ilyennek mi baja? mármint nem voltam afk, nem lőttem sorra a társakat, nem voltam toxic, sok támogató füstöt dobtam és infóztam is rendszeresen....annyi, hogy volt egy meccse, ahol ő volt a top fragger :DDD mindegy, csak gondoltam leírom, hogy sajnos ez a része továbbra is megvan a játéknak.

Új hozzászólás Aktív témák