Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Golden9
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek topik + Téma összefoglaló.
#Izgulok
-
goccer
aktív tag
válasz
Serpiko
üzenetére
Tehát azt mondod 10k hsz után, 15 év alatt nem sikerült még megtalálnod a nagyító ikont a fórumon, és a válasz gomb melletti 3 pöttyre se kattintottál rá véletlen még soha amivel akár a saját hszeidet és az arra jövő válaszokat tudnád kilistázni? De közben a 2es betűméretű karaktersor meg zavar a játékban? Hát jó
-
Golden9
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Ha nem változott GO óta akkor
Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XPMeg van valamennyi hét eleji bónusz, meg limit amikor már csökkentve ad, hogy heti pár szintlépésnél ne menjen több. Jutalom csak 1 szintért jár hetente, ha megvan a Prime status.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
a szervereket (ez a lista szűri a sok botos vackot amit a steamen találsz) elnézve főleg oroszok szeretik, de nézz rá estefelé is, pár eu server biztos aktív.
-
gyáliSanyi
őstag
-
-
válasz
Serpiko
üzenetére
Ennyire akarsz barátaiddal a hullámokban jövő botok ellen játszani?
Játszatok Co-op Strike-ot, vagy nézzetek szét a közösségi szerverkeresőben, ahol milliónyi jópofa játékmód van. Általában a Valve is ezekből merít mikor új játékmódot ültet a játékba.
-
bepken
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
komolyan nem értem, hogy miért kell ezt minden egyes hozzászólás után újra és újra leírni
főleg miután említetted, hogy már abba is hagytad a játékot egy ideje.nem sok időm volt játszani az ingyenesség óta, de most az Ünnepek alatt toltunk egy pár meccset haverral. semmi különbséget nem láttam igazából a korábbi állapothoz képest. nem állítom még véletlenül sem, hogy nincsenek csalók....az viszont - szerintem - felesleges rémhír keltés, hogy "több lett a csaló". smurf meg más...eddig is volt, és igen, most is van.
-
-
Slystyle
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Múltkor valaki mintha ugyanilyen hibát jelentett volna, de az azt hiszem csak azon az adott szerveren volt, ahol ő játszott mindig. Próbáld ki más szerveren is.
Amúgy ez az EMS One eddig brutális, tegnap is double overtime, ma is double overtime és még csak a quailifiers megy. Mi lesz itt még?

-
Slystyle
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Úgy van. Az elején még én is lázban égtem, hogy majd kinyitom minden egyes ládámat. Volt jó is, nem túl drága cuccok, pár euro-t érők, volt (többségében) rossz is, de nagyon jó még sosem volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy 1-2 ládát majd havi szinten nyitok, az belefér a poén kedvéért. Ha okosan csináltam volna, akkor szerintem már egy olcsóbb késre össze is jöhetett volna akár a pénz.
Coccolino_O: Persze hogy jól van kitalálva, de ha nem lenne így, akkor kb a market-on minden centes áron menne és szinte senki sem tudna eladni, szóval abból nem sok pénz folyna be.
A trade-up contract-re gondolsz? Ha igen, akkor azt is megéri, ha jókat teszel össze, de 90%-ban ott is jobban jön ki az ember, ha ugyanazt a 10 item-et eladja, megveszi belőle a kívánt skin-t és még nyer is rajta.
Solad: Tény és való, hogy elég viccesen hangzik egy-két fordítás, de jobb és értelmesebb fordítást nem nagyon lehet egyes dolgokra kitalálni. Plusz pont pedig az, hogy egyáltalán van magyar nyelv is hivatalos forrásból. Ezt nem sok játék mondhatja el magáról.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
Toltam egy kis DM-et és a végén kaptam egy fegyverládát, na mondom azért is veszek egy kulcsot és kinyitom első és utolsó kinyitásom gondoltam magamba, ugye 1,79 euró a kulcs és mit ad isten egy 3 eurós P250 StatTrak | Hive-t nyitottam!

Kicsi az esély rá, de látod jót is dobhat

-
Slystyle
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Ez már felhasználó függő, hogy kinek mi tetszik és mit szeretne.
Pl ha ki tudnék szedni egy M4A4 | Asiimov-ot a WO case-ből, akkor az érné nekem meg legjobban, mert azt a skin-t használnám is és az tetszik a legjobban.
Persze vannak ládák, amikben több lila/pink item van, ott egy kicsit nagyobb az esély a jobb skin-re, de így kisebb is az értékük, mert már valószínű sok található meg a market-en belőlük. -
Slystyle
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy amikor bejöttek ezek az új ládák (WOWC és eSportsW), akkor kinyitottam párat meg is érték, de inkább csak eladtam a skin-eket belőle, mivel szinte csak olyanokat dobott, amit nem használok. Összességében eddig csak "buktam" a nyitásokon, de jó móka. Havi pár darab szerintem vállalható.
90%-ban szerintem átlagos skin-ek vannak, amik nem érik meg a kulcs árát, 9%-ban dobhat a kulcs árával megegyező vagy attól magasabb árú skin-t, 1%-ban pedig vannak a kések, amik egyértelműen a legértékesebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1