- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
A skinet árát elnézve, elgondolkodtam, hogy veszek passt és nekiállok farmolni. Szerintetek érdemes még? (Nyilván nehéz megmondani, főleg, hogy a mai naptól kezd feltöltődni majd a piac.)
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77797 üzenetére
korán kezdi a kaszinózást, reméljük nem függ rá
-
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77793 üzenetére
Mindenki az M4 Fade-et akarja kinyitni szerintem, szóval biztos nagyon sok skin lesz ebből a collection-ből. Én most inkább environmental stickereket ajánlanám, ha unod a ládákat, de nyilván te döntesz. Sőt igazából ha nem akarod instant eladni, akkor azt ajánlanám, hogy várj pár hónapot és nézd hogy alakul a piac...
-
Lacccca87
addikt
válasz
kIsDe` #77794 üzenetére
Nem szerencse kérdése
Legalábbis a nagyobb része nem az. Minél többet költesz a játékban annál nagyobb eséllyel fog jobb cuccokat dobálni (kedvcsináló a költéshez, mézes madzag) ez kb minden microtranzakciót használó játékban így van. Vagy ugyanaz a logika mint a kaszinókban a nyerőgépek.
Engem mondjuk ez mind hidegen hagy, nem farmolok, nem azért játszom a játékkal, vagy hogy ebből fogok majd meggazdagodni. Aki ezért nyomja csak vagy részben annak elég nyomorúságos lehet hogy relaxáció és kikapcsolódás (jó kivétel ha felidegesítik a csalók, vagy idióták engem szerencsére elkerülnek javarészt ezért tudok így gondolni rá) helyett is a mókuskereket tapossa munka után/helyett/mellett.
Hasonló a véleményem arról is amikor valaki a heti droppot farmolja. Én ezt is inkább úgy fogom fel, hogy ha elérem akkor plusz aminek örülhetek, de ha nem akkor sem dől össze a világ. Sajnálom azokat akik csak emiatt tolják sokszor befásulva megkeseredve a meccseket, vagy könnyedet.
-
bepken
veterán
elképzelhető, hogy innentől ez fix opció lesz minden héten. (már csak azért is, mert ezzel próbálnak motiválni a pass vásárlásra, illetve charm használatra)
más: viszket nagyon az ujjam, hogy valamelyik collection-re váltsam be a maradék tokent, de a szerencsém a béka segge alatt van az ilyen dolgokban
Sport&Field szerintetek jó választás? ott sok a csillogó villogó skin, ami ugye viszonylag friss effekt.
-
Spet
addikt
Végre olyan tárgyakat is dob a játék, ami semmire sem jó
(nekem)
-
bepken
veterán
ahogy néztem, azért elég rendesen tenni is kellett ahhoz, hogy ilyen szerver közelébe kerülj... szóval szerintem amúgy jogos.
ettől függetlenül nekem az is elég rossz előjelnek tűnik, hogy sima farmoltás során kirak a VAC a meccsről és Steam újraindítás nélkül nem is enged semmilyen meccsre csatlakozni.
-
Spet
addikt
És Volvo ki is osztotta a trade bannokat az egyedileg bugolt szervereken farmolóknak.
-
bepken
veterán
válasz
kIsDe` #77785 üzenetére
elvileg elkezdték osztogatni a banánt azoknak, akik az ilyen "invite only" bugos lobbykban farmolták az XP-t (anomaly csinált róla pl videót, egy meccs alatt 5-6 csillag/pass)
szóval én inkább D2 farm only módszert sem erőltetem a továbbiakban... vagy legalábbis amíg nem érkezik valami plusz infó ezzel kapcsolatban. 24 csillag már megvan amúgy is, hagyni kell az elkövetkezendő ~2 évre is belőle, amíg érkezik az új frissítés
-
kIsDe`
tag
válasz
bepken #77783 üzenetére
max egy pc ujrainditas es megy megint, ha rogton probalsz ujra csatlakozni a vac hibauzenetet dob es nem enged fel. Farmolgattam en is hetvegen kb par ora utan kiesel max 5 percre
Viszont a jatek siralmas allapotban van az update ota, esett a performance es crashel is eleg gyakran, gyenge kezdes utan eros visszaeses ez a cs2 eddig. Gondolom anyagilag viszont tovabbra is csucsokat dont, igy rendben van a valve reszerol.
-
terratech
csendes tag
Én egy gyári új deagle-t kaptam az armory-ból, de nincs benne túl sok kék, kíváncsi leszek, hogy fog-e érni vagy 5 eurót.
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy ez szándékos e vagy "csak" nem foglalkoztak ilyen részletekkel....de tényleg magabiztosabban tudna dönteni az ember, ha tudná a részleteket. például azt, hogy még 5 év múlva is lehet majd farmolni ezeket a skineket vagy a következő season indulásakor pl teljesen új collection-ök és új láda érkezik és aki bújt bújt, aki nem az meg bukta, többé nem tud lootolni pl m4s fade-et vagy banános kulcstartót...
-
kIsDe`
tag
Az elobb meg a VAC dobott ki, hogy kulso software gatolja az ellenorzest
Majd az armory beveteleibol talan visszacsorgatnak kicsit a deveknek, hogy kalapaljanak me’g a jatekon. /s
-
kIsDe`
tag
válasz
kacsa,pLau #77773 üzenetére
Hello,
ha visszaolvasol en is irtam ezt, nem tudom egyelore miert csinalja csak map loading kozben tortenik nekem is.
Letoroltem ujra letoltottem a cs-t, NV drivert is ujra telepitettem clean installal, ugyanugy csinalja random. 5 map loadingbol 2x kivag a desktopra es bezarja a jatekot. -
kacsa,pLau
csendes tag
Hello!
Olyan problémám lenne tegnap óta, hogy amikor csatlakozni próbálok a szerverhez akkor minden hibaüzenet nélkül bezáródik a játék. Mi okozhatja ezt? -
kIsDe`
tag
Az sem rossz mondjuk hogy 2 napja arrol szolnak a lobbyk, hogy d2-n lerohan mindket csapat kozepen mollyval megolik egymast, rinse and repeat, xp farm, jol kitalalta ezt a valve peak cs megint
-
kIsDe`
tag
válasz
bepken #77768 üzenetére
Akkor lehet csak placebo az uj fps drop. Nekem is casual jatekokban esik csak nagyot, ott mondjuk idonkent 20 player sok fust, moly, granat egyszerre szoval ja valszeg ott az engine kicsit kuszkodik. Viszont a random crash az jelen van ma 4x dobott ki mindig loadingnal.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77760 üzenetére
Ez egy zseniális ötlet, feltalálták az operation nélküli operationt. (a csillagköltési rendszer pont ugyanaz, mint az utóbbi két operationé, csak éppen maga az operation hiányzik)
Egyre nyíltabban csak a lehúzásra játszanak.
(persze, megvettem én is, hátha egyszer a ládák még sokat érnek, de nagyon nem jó szájízzel) -
bepken
veterán
válasz
kIsDe` #77767 üzenetére
frissítés után az első pár percben voltak röccenések, amíg töltött a shader cache (ez mindig így szokott lenni nagyobb frissítés után) - azóta nálam nincs gond.
illetve.... ez túlzás, inkább azt mondanám: nem lett rosszabb, mint volt. nálam a DM/Arms Race meccseken vannak gondok, amikor már túl sok a vér meg minden a pályán. olykor 60 fps alá is beesik, de ez kezdettől így van sajnos nálam.
-
kIsDe`
tag
nektek a remek update ota nincsenek meg nagyobb fps dropok? plusz palya betolteskor random kidob a deskopra, nincs hibauzenet csak a jatek crashel bezarja magat. ezt ma mar 2x eljatszotta, eddig talan egyszer sem crashelt miota kijott a cs2. na mindegy legalabb vannak uj skinek win-win
-
Lacccca87
addikt
Engem a többi módosítás jobban érdekel mint a "csicsa", és azok egyébként most kivételesen jók lettek.
Érdekes módon Inferno-t nem említették meg a változások listájában pedig 1-2 helyen változott a fényhatás (pl bojler), jobb lett. -
Skilly
aktív tag
Ez a lehető legnagyobb lehúzás a cs történetében...
gratula nekik
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77761 üzenetére
Nincs kitűző.
-
bepken
veterán
válasz
goccer #77756 üzenetére
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz." - ha jól értelmezem annyi, hogy bent vagy egy bármilyen meccsen. nekem legalábbis kb ugyanúgy adott token XP-t amikor sokat öltem, meg ugyanúgy, amikor keveset DM-ben. jelenleg éppen ezért rengeteg az afk... mondjuk már itt jelentkezik az, hogy nem sok értelme van az egésznek. eddig legalább operation alatt csinálni is kellett valamit, hogy megkapd azt a bizonyos XP-t...
az is lehet, hogy bevásárlok majd charm-ból, mert azokat úgyse veszi senki
(na jó, talán 1-2 van, ami jópofa)
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77758 üzenetére
Felnéztem Twitterre, valóban ez a konklúzió jelenleg. Na így viszont extra rizikós bármibe is fektetni, ami nem megerősítetten limitált ideig érhető csak el. 7 napig nem is marketelheő már semmi szóval arra se tudsz játszani hogy rövid távon beleforgatsz, kiveszed a pénzt, ha épp olyanok az árak a piacon.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
bepken #77755 üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy ez egy állandó dolog lesz, amit farmolhatsz kedvedre miközben normálisan játszol, ha elfogy vehetsz még több passt is, csak egyszerre 5 lehet aktív. És majd bővíteni fogják, hogy mi az ami megvehető belőle, ez kiderül pár hónap múlva. Egyedül a kiemelt Deagle skinnél van ott, hogy az 103 nap múlva kikerül a kínálatból.
-
goccer
aktív tag
Kicsit attól félek, hogy miután 3 éve nem volt operation, most sokan be akarják tolni a nagy lóvét a ládákba, matricákba, hogy ez lesz a következő nagy befektetés. Így, hogy vehetsz több pass-t is egyszerre jól meg fogja ezt tolni. Aztán úgy járunk mint a Paris stickerekkel, hogy annyira bespájzol mindenki, hogy 1 év után is masszív bukóban van az egész.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz. Semmi új mode vagy map nem lett berakva. Ez így jó eséllyel szenvedős lesz.
Ja és fun fact, hogy nincsenek új agent-ek, szóval tovább nyargalhatnak az árak
#77755bepken: egyik screenshot-on, talán a dezi mellett van egy számláló ami valami 103 napot mutat.
-
bepken
veterán
közben megnézegettem jobban őket és szerintem konkrétan direkt kerültek a szar skinek a ládába, mert amúgy a többi collection nem annyira rossz. overpass collection pl egész rendben van. ettől függetlenül szerintem is túl rizikós azokra költeni a tokent.
illetve most így számomra az se derült ki, hogy ez a cucc meddig lesz bent a játékban? mert ha mai naptól még 2-3 évig lehet farmolni ezeket a tokeneket (szándékosan túlzok), akkor meg aztán a világon semmi értéke nem marad ezeknek a cuccoknak.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
Na nézek tegnap egy Anomaly klippet, erre mit raknak be nagyjából 100%-ban? Azt amit elmondott
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77746 üzenetére
Amióta kiderült, hogy a snap tap-et simán tudják detektálni és kickel a szerver, miközben a pörgő aimosok rohangálnak minden második lobbyban, rájöttem, hogy tényleg nem is akarják a cheater problémát megoldani. Hétvégén ránéztem a premierre, pörgő hvh ment megint azt még én kapom a -1000 elo-t amikor kilépek
-
bepken
veterán
telt már el ilyen sok idő két "frissítés" között, mióta kint van a CS2?
-
joe-ker
senior tag
Mi történt az Agent skinekkel,pár napja megugrott az áruk.Szinte kivétel nélkül.
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77734 üzenetére
hmmmm pedig hogy örültem, amikor 20 euró körül eladtam egy ilyet...
-
MikeWazowski
veterán
Az szép, gg neki
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #77732 üzenetére
100€ körül megy steam piacon.
-
Shkiz0
nagyúr
válasz
MikeWazowski #77732 üzenetére
70-75 eur
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77730 üzenetére
Mennyi az a láda most?
-
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77730 üzenetére
Az szép.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Haver esti dropja:
-
Attix82
addikt
Üdv.
Nálatok működik az Nvidia reflex a játékba? Úgy lehet megnézni, hogy korlátozod az fpst mondjuk 60-ra ,hogy a GPU ne menjen a max GPU MHz-en és bekapcsolod a reflexet On + Boostra . Ilyenkor maxra kell tolnia a GPU Mhz-et.
Nálam pl semmi se történik....mintha figyelmen kívül hagyná. Lehet a Dx11 miatt .
-
wjbhbdux
veterán
Budapestre jönnek a világ legjobb Counter-Strike játékosai
2025. szeptember 13. - 21.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Beretvás #77716 üzenetére
Egy éve jött ki a CS2 frissítés, végre a Source2 engine-nel*, amire annyian vártak, és egy év alatt szinte semmi új tartalom nem jött ki, viszont a csalókat sem tudták eltüntetni.
(A DOTA2 Source2 portja 2015-ben jött ki. A CS az tényleg a Valve mostohagyereke - a pénzt hozhatja, de attól még nem szeretik)
-
goccer
aktív tag
válasz
Beretvás #77720 üzenetére
Ott is van heti drop, talán még gyorsabban ki is tudod farmolni, ha sokat lősz
Inkább azt mondom, hogy a DM játékélményedet nem sokban fogja változtatni hogy Prime vagy, vagy nem. Persze a ládák miatt így is megérheti (normál esetben heti kb 0,5-1 euró, extrém szerencsés esetben meg 10-50 euró is eshet
)
-
Beretvás
veterán
válasz
MikeWazowski #77715 üzenetére
Olyan szintre süllyedt már?
-
Beretvás
veterán
Sziasztok..
kb 10 év után megint rátaláltam a CS-re.
Csak DM et tolok, érdemes beruházni az "Elsődleges állapot fejlesztés" re?
-
csurenzoo
aktív tag
Elég komoly meccs ez a fnatic - m80 : 33-33 ( ESL Pro League B)
-
wjbhbdux
veterán
D2 noclip dokumentumfilm [link]
-
csurenzoo
aktív tag
Az utóbbi hetekben normális meccseket tolunk, nagyon gyanús dolgokkal nem találkoztunk. Kivéve 1 esetet; egy pörgő aimost, de a VAC instant kidobta
Ha smurf accounttal megyek ugyanez a helyzet, aminek jóval rosszabb a trust factorja is.. -
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #77706 üzenetére
dehogyis, még épp csak bejelentették, hogy tesztelik a 3.0-t a meccsek egy nagyon kis részén. nem fogják ráereszteni az összes meccsre szerintem még egy jó ideig.
azt egyébként elfelejtettem írni az előbb, hogy több meccsen (casual, DM) láttam a "player Steam profile banned" vagy valami hasonló üzenetet. - bár elképzelhető, hogy ez csak community ban
-
terratech
csendes tag
Nem tudom ti hogy érzitek, de én azt tapasztalom, hogy megint megszaporodtak a csalók. Az utóbbi 4 meccsen pedig 5-7 ezres ellenfelek voltak, de 30 killel és 75 százalékos fejlövés aránnyal taroltak..
-
Tw3nTyFouR
tag
sok mindent kivettek sajnos, igen az hasznos dolog volt, meccseket sem lehet nézni, pl ismeröseid mit alkotnak, pedig volt 1-2 amire jó volt lazulni 2 üveg sör mellett ...
-
joe-ker
senior tag
válasz
Tw3nTyFouR #77700 üzenetére
Az a baj hogy nincs visszajelzés hogy kiket bannoltak,nem látod a profiljukon. Elvették az Őrséget ami nagyban hozzájárult pár szemétláda kizárásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!