Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
sensejke
üzenetére
Jó hát 27 évesen már ne ugrálj vazze... Tervezgesd a protkót és a nyugdíjas éveket!

Ne öregítsd magad, az öreg se mai gyerek, és mégis meglövi!
Az mondjuk tény hogy a 15-16 évesekkel (mint ragie vagy bigie), játékra és gyakorlásra fordított időben nem tudod felvenni a versenyt.Szerk:
Amire az utóbbi időben rájöttem, hogy a mindennapi játék, legalább szinten tart, és nem szoksz el az egésztől. -
-
-
-
GabN73
addikt
válasz
sensejke
üzenetére
+1,
még ha velem vannak, akkor se szólalok meg magyarul (kivéve ha jól játszanak, értelmesebbik fajta)----
Más
Faceit premium solo:
Gondoltam kis szombat délutáni kikapcsolódásnak solozok már 1-et, max 1-2 gyengébb játékost kapok, de akkor se úgy állok neki, hogy mindenkéépnyernikelltryhardkappa.2 meccset játszottam, mindkettő meccs 2. körében volt egy toxic ember, aki kijelentette hogy szar mindenki (0-3), aztán afkolt, majd leavelt. + 1 gyengébb player mindig leavelt. Így 3v5 volt mind2 meccs...

Sajna ez már nagyon "csapatorientált" játék lett, ha nem 5en mentek, nem lehet élvezni a játékot. Számomra így kicsit csalódás+pénzkidobás volt ez a faceit premium, csapatozni pedig most nincs időm

-
szebe
addikt
válasz
sensejke
üzenetére
Ennek kb semmi köze a csgo-hoz, ez egy giccsparádé. Meg azok a wannabe Daft Punk sisakok, hánynom kell
De tudom, csináljak jobbat...Továbbra is várom a csgo Annihilation 2-jét (a csgo-annihilation 4 percig tartja, aztán 7perc dögunalom), vagy mouz movieját.
-
freeknight
őstag
válasz
sensejke
üzenetére
Szép, meg sok munka volt benne, de nekem nem kellene ilyen mesevilág grafika.
A zene viszont a legalja, ennél a mocsoknál még a 10 éves vérpistikék fregmúviai alatt is igényesebb zene és mixelés van. Egyedül a resident evil theme volt jó, addig az öt másodpercig, amíg tartott
Komolyan, ez mintavideó lehetne a "hogyan tegyél tönkre el egy jó videót igénytelen zenével" kurzuson

Szerk.: látom a zene nem csak nekem szúrt "fület"

-
mepet
addikt
válasz
sensejke
üzenetére
Az in-game mm szervereken engedélyezve van a késdobálás?
Marha jó ez a háton fekvés, most komolyan, egyszer sem próbálták ki legalább 2 játékossal az update-t, mielőtt ránkerőltették... Sokkal kisebb hibákért más kontinenseken családokat irtanak ki, őszintén remélem kirúgták az a managert, aki ezt a "fejlesztést" irányította...
(#49817) Arkennys: ok köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

CSéVén vagy! 
én is már 100 láda körül nyitottam, de a legdrágább is alig volt 4 eur. Se piros, se kés. Pedig ebbe vagy 10 darab Bravo case is játszott, azokból is csak a field tested kék jött.

De tudom, csináljak jobbat...

LendvaiFeri1