- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Elég jók a matchmaking szerverek, az elmúlt két hétben minden harmadik meccsen néhány körig 200 ping, Gemini mission alatt úgyszint...
-
-
luk88
tag
Hali, kis segítség kellene.
Belőnétek ez milyen arányban kék-fade?
[link] -
törölt tag
válasz
DrTechnoid #53590 üzenetére
De gáz...
-
-
Spet
addikt
Zidane fejelte le Materazzi-t a Football VB döntőjének az extra hosszabbításásban. Azóta sem volt ilyen híres KO.
A társaság kiidegelése tényleg más, biztos vannak perverzióik bizonyos embereknek és erre mennek rá. Bár amikor törökül, csehül, lengyelül, bolgárúl oroszul tudnak csak beszélni, vagy ordítani, akkor automatikusan mute.
-
mepet
addikt
válasz
tepenzed #53587 üzenetére
A legkevésbé sem értek a focihoz, de néhány éve volt olyan eset, amit kb egy hétig nyomtak a híradóban, hogy valami hasonlót mondhatott az egyik focista a másiknak, az meg meccs közben lefejelte azt... A sportokban lehetséges, hogy ez egy bevett taktika, hogy az ellent "kiidegeljük". Persze a társadat kiidegelni, az azért tényleg más.
-
tepenzed
őstag
-
regener
veterán
válasz
phenomHUN #53581 üzenetére
Szerencsére ennyire azért nem volt rossz arányban amikor soloztam eddig, de igen néha muszáj.
+(#53582) mepet
+(#53583) tepenzed
Azért bentvan vészhelyzetre a BindToggle F6 voice_enable, szóval énis menekülök ha kell, de van amikor annyira ragel hogy csak nevetek rajta és azért nem muteolom -
phenomHUN
senior tag
válasz
tepenzed #53583 üzenetére
Ez csak pszichológia: ha valaki megengedheti magának, hogy káromkodjon / rage-eljen (versenyhelyzet erre még rádob egy lapáttal - egy valójában tét nélküli JÁTÉKBAN - pl. foci közben is könnyen megőrülnek az emberek/gyerekek) akkor a többiek is feljogosítva érzik magukat erre. Plusz a "példaképeiktől" is ezt látják streamen, yt-n. Azt se felejtsd el, hogy online teljesen máshogy viselkedik az emberek nagy része, mint élőben.
-
tepenzed
őstag
-
purechill
csendes tag
Sziasztok! Most kezdtem el játszani a játékkal, és szeretnék pár tanácsot, hogyan gyakoroljak, hogyan legyek 'okos' játékos, stb.. Köszönöm a segítségeteket!
-
prtvlogan
aktív tag
Nekem úgy tűnt, hogy silveren belül könnyen feljebb rak, viszont amikor silver elit master vagy, akkor egyszerűen több pontot, vagy elo-t, vagy akármit követel tőled a rendszer, míg eldönti, hogy valóban magasabb csoportba tegyen-e. Eddig a gold nova-n is ezt tapasztalom...
-
-
Feherfy
tag
válasz
bager13 #53568 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem a degradáló mivoltáról van szó. Inkább arról, hogy silver tájékon a smurf-ökön kívül hatványozottan vannak jelen sikítozó, trollkodó orosz anyanyelvű tizenévesek akikkel nagy valószínűséggel össze is dob a rendszer.
Azon a szinten élvezhetetlen a játék, hacsak te is nem egy vagy az előbb felsoroltak közül és/vagy perverz módon élvezed az ilyenek társaságát. -
válasz
jonnyjoker01 #53565 üzenetére
Köszi. Igazándiból csak örömömbe írtam be, nem gratuláció kiharcolása gyanánt - de ez a silver elég kemény volt (remélem tovább egyszerűbb lesz)!
-
nepszter1
addikt
A zengaminghoz hasonló 1v1 oldal van ?
-
gtamate2
veterán
válasz
DrTechnoid #53561 üzenetére
Felőlem versenyezhetünk, én is szeretem a matricákat.
-
-
Végre! Kimásztam Silverből!
-
sss
őstag
Chroma3 ládákat érdemes gyorsan eladni/elcserélni? Abszolút laikusként kérdezem.
-
luk88
tag
Sziasztok.
Használta már valaki stonefire.io-t cash out-ra? -
Xero
nagyúr
Ez azért nem olyan egyszerű mint a train esetében. Itt egy elég komoly resource hog-ot sikerült megszülni, ami miatt a játékosok jelentős részének nem is tetszik. Sok a felesleges csicsa.
A kialakításban sok változás nincsen, talán ha három olyan helyet tudok mondani, ahol alapvetően változott a játék mechanizmus az új pozik miatt.
A silót pedig néha még mindig sziklának mondom, tojni az elnevezésekre.
-
kuLi_
tag
Most konstatáltam, hogy hétvégén közvetítenem kell egy selejtezőt, miközben fogalmam sincs az új de_nuke-ról, leszámítva azt az összesen két darab MM-et, ami alatt a frenetikus renoválás eredményeit látván többször is visítva szaladtam ki hányni. Mondjuk ugyanez volt de_train megjelenésekor, a közönség rühellte, kikelt magából, aztán kigurult pár patch, ráncfelvarrás, bugfix, majd mindenki boldogan vétózgatta tovább.
Kíváncsi vagyok, hány tényleges de_nuke lesz lejátszva amúgy akármilyen ligában a következő 3-4 héten, mert már kapásból ott kezdődik a probléma, hogy több szereplő gépe nem bírja el 100+ fpssel a pl. lenti lerakót. (A Virtus.pro-t illetve NiP-et nem ér felhozni, azok tuti folyamat azt fogják pickelni ha nem lesz first-ban matéria, úgyis elsők között fogják kitalálni az ottani "metát".)
Megint lehet megtanulni egy raklap füstöt, pozi-nevet, figyelni az aktuális trendeket, fujj.
-
GabN73
addikt
Na, akkor most én csalok?
-
Zomb€€
őstag
-
-
Mai MM konzekvencia: kiégetem a többieket!
-
AllTheBest
őstag
Valaki aki esetleg mg1 vagy afeletti tudna segíteni 1 küldetés megcsinálásában?
Akivel eddig csináltam az érettségi miatt most nem tud segíteni, szóval valakire szükségem lenne
Vegyen fel aki esetleg ráér valamikor estefelé egy royal mapos-t megcsinálni [link]
-
Sziasztok! Srácok, jó lenne ha nem hagynátok kihalni az OFF topikot sem, ha már egyszer van.
-
Xero
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #53537 üzenetére
Húzatod vele az accountodat?
Ha akarod vedd fel ezt az accountomat. Most is megyünk.Ma is adtam egy esélyt a faceitnek:
- Első meccs játszhatatlan server. Csináltam videot, proof-nak. Nevetséges lag. Inkább zenét hallgattam.
- Második meccs ellenfélben 80 órás aim-os csaló, a többi relatív noob. 16-14-re elpicsáztuk őket, de nem élveztem.GG faceit
-
DiszNóÓl
senior tag
Ha valaki rajtam kívül megunta a solo esti MM-ezést nova3-kala szint körül az vegyen fel.
18,95 éves vagyok, ha ez számít. -
jkrisztian
aktív tag
Talàltam twitchen streamelès közben egy "csapatot" (nova1-2-3), erre első meccs közben derült ki, hogy kb. àtlag 14 évesek. Sipítoztak, lőtték egymàst, üvöltettèk ingame voice chatben a kamunèger zenèjüket. Agyfaszt kaptam tőlük. Pedig màr azt hittem,hogy lesz kikkel jàtszani, gyakorolni. Ugyanitt tört kukoricàt èrtelmes Niva körüli stackre cserèlnèk.
-
GabN73
addikt
GA és az Escape is szépen kikapott ma. GA-t még megértem, viszont az Escape-t nem annyira
-
szebe
addikt
kuli, kíváncsi volnék a véleményedre erről: [link].
-
szebe
addikt
Lehet rég MM-eztem már, de az normális, hogy kb. minden második meccsen kendőzetlenül csal valaki az ellenfélnél?
-
Zomb€€
őstag
válasz
2thletme2day #53513 üzenetére
Na az mar erdekesebb, azt nem vagom.
-
had423
aktív tag
Közben volt egy lenovo lanos selejtező. Az erikes emphaty nyerte, egy dwayne, reaction, pdz, superman, drugh1 összeállítású csapi ellen. (chache: 16-4, infi: 19-17)
Erik statjai: 20/5/8, 29/4/17. -
Zomb€€
őstag
válasz
2thletme2day #53489 üzenetére
Ez egy bug, ami elvileg mar javitva lett. Akkor tortenik mikor a fust elott molotov lett odadobva, es a fust kvazi a levegoben durran szet.
-
MarioAna
senior tag
Thorintól talán az eddigi legjobb videó, amiben beszél kicsit az ingame-skill pszichológiájáról:
[link] -
törölt tag
Üdv!
Van arra mód, hogy a steam accomon lévő pénzt átutaljam a számlámra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest