- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Elvileg tradenél a matrica 10%-át kell rászámolni a skinre, tehát vastagon buktál a Fnaticos matricán

-
a_r_p_i
csendes tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Fnatic Holot szeretik tradenél,én múltkor egy M4A4 Asiimov ST-en 130%-ot kerestem kulcsokban! Mert volt rajta NiP Holo katowice sticker...szóval mindenképp jól jártál volna ha nem kaparod le...

Meg persze kell a megfelelő vevő is.
-
Lehet hogy van akinek számít eladásnál, és lehet hogy valakinek nem egy szép ( főleg Holo meg Foil ) matrica,de ma vettem észre hogy az anno májusban - szinte biztos hogy svéd tulajtól - megvásárolt assimov-om a mostani Katowice 2014 NIP Holo mellett rendelkezett még egy ugyanolyan Katowice 2014 Fnatic Holo matricával is, amit én annak rendje és módja szerint valamikor aug szept tájékában lekapartam, mert nem szeretem annyira őket, inkább a NIP-et csippantom. Namost a napokban feltettem az Enchanted Steam nevű chrome bővítményt, és észrevettem hogy ez a cucc kiírja egy adott fegyveren lévő stickerek értékét is, így nagyon könnyen szemet szúrt az asimon lévő 80Eur-os árcédula. Ez után pedig ez következett :
Tudom hogy legtöbb esetben a matrica ára gyakorlatilag nullázódik - még szerintem az ibp 2104 kat holo is , de biztos vagyok benne hogy jövőre még többet ér egy olyannak aki esetleg ezt is figyelembe veszi vásárláskor. Szóval lehet hogy emiatt a lekaparás miatt buktam pár ezrest ha esetleg eladom egyszer?
-
Gentlelelele
aktív tag
Nem rajtam volt alapból
De én is vissza is dobtam társra 
-
htc07
addikt
válasz
Gentlelelele
üzenetére
Akkor dobd rá valakire.

-
Gentlelelele
aktív tag
Zomb€€: Nem szeretem vinni a bombát, mert mindig előre megyek és entry-t próbálok szerezni általában több nagyobb sikerrel. Viszont, ha épp nem jön össze és miattam kerül be a bomba olyan, ahonnan nem egyszerű kiszedni, nem jó rézés tudni, hogy lehet miattam ment el a kör
xeon.Szabi / Vanir : cl_draw_only_Deathnotice 1 parancs elvileg bevan ütve. Ehhez a vidihez pont szeretném eszközölni azt, hogy látszódjon az életem, mivel tudták, hogy 3-asról túrom szét őket lehegeltek a francba így Red Hp-m volt (talán olyab 10-15 alatt).
-
Thaddius
tag
Nincs iskola vagy munka ? Vagy van de nem volt kedved bemenni ? Esetleg beteg vagy ? Ezesetben jobbulást.
Nektek pörög a Stream a mai "reggel".
Rank : Vércse2
-
Vanir
veterán
válasz
Gentlelelele
üzenetére
Az eksön igen jó volt. Legközelebb állíts be egy fullhd felbontást, és úgy vedd fel, a cl_draw_only_deathnotices 1 parancs segítségével. No meg vágd le az elejét, 1:10 környékén ha indul, az is bőven elég lett volna.

-
válasz
Gentlelelele
üzenetére
cl_draw_only_Deathnotice 1
-
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele
üzenetére
A bombat miert kell mindig eldobalni kezdon?
Agyfaszt tudnek kapni amikor bevesszuk az egyik lerakot, aztan kiderul, hogy a bomba ott csucsul kezdon...
-
Gentlelelele
aktív tag
Illetve az is érdeklne, hogy milyen console paranccsal tudom csak a Map-ot / az eredményjelzőt / a lőszert;életet / illetve a többi hud-ot eltünteni
-
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Én már kapásból szoktam hergelni őket, ha nagy a szájuk, pláne ha fiatalok is az illetők

-
SRII
őstag
köszönöm valve, hogy kaptam 14 perces eltiltást!

(a vicc,hogy az elmúlt 2-3 napban nem is használtam a fiókom! belépek és ez fogad!) -
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Tipikus "magyar mentalitás"....Aki jobb valakinél is, az már vagy csaló, vagy nem is kívánom kifejezni magamat....
Sokszor én is ilyen vagyok, de nem mutatom meg a "fél" világnak, hogy tudok paraszt lenni.Inkább TS-en nyúzom az embereket

-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az a1-t inventoryban lehet betenni loadoutba, nem kell megszerezni.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Gyorsan sehogy. Lőjj dm-ben 50 felett, így viszonylag sok xp-t kapsz.
Bár relatíve, hogy mi számít gyorsnak. Nekem kb 3-4 napba tellett, de igazából ez csak kb ugyanennyi órát jelentett (3-4-et). -
hszilard666
veterán
Hogy lehet gyorsan szintet lépni? Mikor kapom meg az m4a1 et?

-
Nxn908xxx
őstag
Nektek mire van beállítva a guggolás hogy séta közben is tudjatok guggolni, pl. peaknél?
-
Zomb€€
őstag
Supreme Motherfucker

Mondjuk ez mar a rang megcsufolasa...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Masodik meccs mindjart 120+ pinges one tap headesköcsögök ellen volt, zsiiiiir...
-
ReFleXx
addikt
browse community servers, vagy console-ban connect ip:port pl
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Hogy kell szerverekre csatlakozni?
Bocsi láma vagyok ehhez a játékhoz 
-
1m1s
tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Ezért megyek inkább lengyel szerókra.Inkább hallgatom őket, mint a magyarokat.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
ergepard
üzenetére
Én is pont ma rendeltem: CREATIVE AURVANA Live Headphone-t.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Bennem is ez epp tegnap fogalmazódott meg. 99 és 2004 között volta nagyon aktív, de talán még akkor sem ment ennyire a kurvaanyázás a hazai servereken mint most. Felléptem kíváncsiságból hazaiakra de szinte folyamatosan megállás nélkül ment a beszólogatás, anyázás, fikázás... Tisztelet, egymás segítése semmi...
Az külön poén volt, hogy péntek este egy hazai 1v1 serveren volt egy srác aki megállás nélkül oltott mindenkit, aztán másnap este belépve az első chat tőle jött ismét anyázással... (vmi ed1k vagyki...) Röhej. Talán ezért nincs hazai scene... -
-
ergepard
tag
Köszönöm szépen a tanácsokat a fejhallgató választáshoz.
Végül a HyperX Cloud II mellett döntöttem,igaz 5ezerrel drágább mint amennyit határnak tűztem ki. -
Zomb€€
őstag
Be akarok lepni Steam fiokomba, varom a telora a Steam Guard pin-t, nem jon, belepek appba, latom, hogy (valamiert...) kilogolt, bepotyogom oda is a Steam adatokat, erre irja, hogy irjam be a belepeshez a SteamGuard pin-t...(ugye pont ide akarok belepni...)
Most ezt hogy?
Amugy ezt a kaoszt erzem neha a kulonbozo helyekrol valo bejelentkezes miatti trade ban osztogatasnal...
mod: Miutan megirtam a postot kilottem az appot, majd ujra elinditva mar a kod fogadott. GG
-
gtamate2
veterán
válasz
Andor22
üzenetére
Én pozitív értelemben mondtam, szoktam Xeroval játszani nekem is ő ajánlotta anno a Takstart meg NagyZ, meg is vettem és tényleg mérföldekkel jobb az előző nem is tudom már de valamilyen gamer cucctól.
ZeroDK: Tudom, én is ugyan azt javasoltam mint ő pár hsz-el feljebb btw.
Vanir: Stay calm, ne idegeskedj feleslegesen

-
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Az igen...
Ez mar regen is ilyen volt, 10 ev kihagyas utan kezdtem ujra cszni, de a tarsadalom semmit sem fejlodott, sot... XD -
_-ORANGE-_
senior tag
Ma játszottunk magyarok ellen...
(a kép magáért beszél) -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
Mi ez a map :'D

-
gorillaZZZ
csendes tag
sziasztok

Ti minek hívjátok a pirossal bekarikázott részt? Mert egy csomószor ott kempel egy ugye és nem tudom minek nevezzek,hogy ismerik általánosságban mert ha infót adok akkor vagy red box vagy conteners-nek szokták mondani
szerintetek? -
afrojack1
senior tag
A skinnek azok csak pénzért megvett ládákból eshetnek?
Vagy szintenként is?
Kezdő vagyok (2 napja tolom) és még nem vagyok annyira otthol ezekben a témákban..
-
Andor22
aktív tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
Igen noob vagyok xdxd
És 3000 % h csal csak ugye még senki sem bizonyította be
-
Andor22
aktív tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
Igen csal top játékos 879 lanon és senki nem vette észre

-
törölt tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Régen én is kíváncsi voltam erre az embernézegetős hülyeségre falon át, megnéztem pár demomat, és lás csodát sokszor falon át tartottam az embert, vagy mikor mentem futva és nézelődtem pont falon át rátartottam az emberre, és stb. Mint ha csak flusha-nál lenne ez a jelenség.
Akkora hülyeség az egész. Amíg nem kap VAC-ot addig tiszta nálam. -
CraBByzzz
aktív tag
Viszont a célkereszt többször is falon át volt emberen.... Lehet hogy ez a videó nem bizonyítja, de szerintem a srác csal. Olyan megmozdulásai vannak, hogy nem létezik hogy csak véletlen történt (mondhatja, hogy sokat emelgeti az egerét....). Pl. volt egy olyan, d2 1v1 és falon rálőtt simán... Vagy amikor mirázson a célkereszt csak úgy felszaladt az ember fejére füstben.

-
Nxn908xxx
őstag
Érdekes lövés flushától a tegnapi VP elleni meccsen. [link]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
ergepard
üzenetére
A legjobb, ha veszel egy minőségi fülest (amit nem gamer fülesnek hívnak) és mellé egy mikrofont külön. Egy minőségi 10k-s füles (megkockáztatom) kenderbe vág egy 30-40k-s gamer-nek csúfolt parasztvakítós fülest.
Persze, ha megteheted vegyél gamer fülestés dobd ki a pénzed -
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Dehogynem. A random weapon opciót ki kell kapcsolni, még ott írja neked alul nagy kula betűkkel, F3 gomb az.
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy DM-nél mindig ugyanazt a fegyvert vegye meg? -
marec1122
senior tag
üdv!
valaki meg tudja mondani hogy miért van az hogy be van állítva a -tickrate 128 de mégis amikor offline botokkal indítok servert akkor 64 tickes server megy?
-
ergepard
tag
Hali!
20k-ig melyik a legjobb fejhallgató cs go-ra?
-
Lackki
őstag
válasz
perecKING
üzenetére
jysk-ben is van olyan szék aminek állítható a kartámasza (én is ilyet vettem, asszem 30kért)
Egyre figyeljetek ha esetleg szék vásárláson gondolkoztok, hogy NE! a kartámasz tartsa össze az egész széket... értem ezalatt hogy a háttámlát az ülőrésszel ne egy műanyagf*ssz*rkartámasz tartsa meg.
Sajna én főnöki bőrfotelem így halt meg a 80kg-m alatt, eltört a kartámasz és innentől ennyi. -
törölt tag
válasz
perecKING
üzenetére
Egyáltalán neked milyen magas az asztalod? Ilyen kihúzhatós egér / bill asztalon nem élvezetes a játék. Az a jó ha minden egy magasságban van, és a székel te állítod be a magasságot ahogy kényelmes. Hidd el meglehet szokni egy másik pozíciót könnyen.
(#47205) marcusa: Az karrier

-
he7edik.
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Most még röhögsz...

-
perecKING
senior tag
válasz
üzenetére
Igy szoktam, tanultam meg. A regi asztalon nem fert el a bill es az egerpad. De sokakkal ellentetben en nem a bill-t tettem az olembe(a talcara) hanem az egeret. Alkarbol jatszottam. Sajnos ezt szoktam meg... es baszus mire megtanultam jatszani, kezdhetem a nullarol. Kb nova1 szinten erzem magam.
Eroltetem en ezzel is, de kicsit hirtelen vagyok es par borzaszto hiba utan kiegek....eddig -1 rank.
Szebe
Az a csodas szek milyen magas? Marmint az ules magassag es a kartamasz?

-
-
perecKING
senior tag
Meg mindig a rohadt asztalommal szivok. Egyszeruen nem birok igy jatszani. 2000ora latt megszoktam, hogy a csuklom es a konyokom egy sikban van, valamint a konyokom alatt a kartamasz. Mind ezt a kihuzhato talcan, tehat has magassagban volt az eger.
Most meg a normalis meretu asztalt "nem eri el" a konyokom. A gamer es hasonlo szekek karfai elerik az asztal szintjet? A jelenlegi szekemnek max-ra emelve -10cm a karfaja az asztaltol.Keresgettem esl, dreamhack kelepet a pro jatekosokrol, de rohadtul nem latszik a konyokuk(kiveve az a diszno JW
). Csak hogy tudjam en szoktam meg a rossz poziciot? Mindenkinek a levegoben van a keze es csuklobol jatszik? Vagy felteszik a konyokuket az asztalra?Az asztal "update" elott kb oda sem neztem es ellottem 180°ban az ellenfelet egy rantassal! Most ha kessel szalad szembe sem tudok mit kezdeni vele....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- War Thunder - MMO Combat Game
- VR topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1