Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
hali
nem tudja valaki hogy miért van az hogy ha felmek cs go serverre lehalkul a a ts3? ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok van valami logika a drop-ban? 1,5 hete nem volt dropom pedig elég sokat játszom. midenki a környezetemben legalább 4-5 itemet kapott ennyi idő alatt.
-
marec1122
senior tag
kipróbáltam az idle szervert ott sem volt drop-om. kezdem azt hinni hogy valami gáz van.sztem legalább 8-10 napja nem volt semmi.
-
marec1122
senior tag
gyorsan mentem 4 wart 13 drop jött egy sem nekem. valaki meg tudja mondani hogy pontosan hova lehetne írni ezzel a problémával?hogy ez nem járja.
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
a múltkoriban felvetettem a problémát hogy nem volt dropom 10 napig. elég lehangoló válaszok jöttek ezzel kapcsolatban hogy nem valószínű hogy foglalkoznak a problémával.
na írtam a valve-nak egy email amiben taglaltam a problémát és következő napra minden helyreállt. ajánlom hogy aki ilyen problémával küzd nyugodtan próbáljon írni nekik.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
érdemes cs:go t is lefixált fps el játszani? ha érdemes melyek szokásos értékek és milyen consol paranccsal lehet elérni. valójában azért kérdezem ezeket mert eddig cod 4 eztem ott a 125/250 fps ek mentek.
-
marec1122
senior tag
én nem akarok a csiterek pártjára állni mert nyilván van sok és nyilván súlyosan elítélendő, de tény hogy 2 hete kezdtem cs-zni és mostanra mindennapos hogy lecsalóznak. az is tény hogy előtte 4-5 évig cod4-eztem de ezt ugye a steam nem mutatja meg. cod ban viszont az volt a tapasztalat hogy kevesebb mint 1%-a csalt azoknak akiket pubon vagy ilyen random szerveren lecsalóztak.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet megcsinálni olyanra a célkeresztet mint a nipes srácnak? rövidebb és tömzsibb re
az is érdekelne hogy hogy lehet egy komplett cfg-t változtatni, és ha nem jön be hogy lehet visszatérni a régihez.[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
válasz Coccolino_O #6197 üzenetére
magam is a rózsaszínt választottam ugyan erre apellálva. de a célkereszt széthúzódására vonatkozó kérdésemre sajnos nem tudok magamtól rájönni.sajnos a célkereszt generátor 2 pontban is eltér a cfg-m alapadataitól, tehát 2 helyen is olyan beállítást ír ami nincs a cfg-mben vagy legalább is nem pontosan így.
na mind1 ha valaki tudja megírhatnáCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
lenne egy gond. egyik ismerősömnek most lett meg a go. az a agond hogy néha be sem tölt neki a map és ha mégis mapváltásnál leáll neki a játék. mi lehet a gond?
-
marec1122
senior tag
Lacccca87: Duplamagos képalkotást és a html motd-t hogy kapcsolja ki?
Szaby59: 4 giga a gépbe és talán 1 giga a vga nak. egy 5700s siries.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
lehet hogy hülye kérdés de a souvenir-ekhez hogy lehet hozzájutni (vásárláson kívül)? hol és hogyan kerül droppolásra?
-
marec1122
senior tag
EZ vajon miért van. elvileg nem szabadna gondnak lenni. elképzelhető hogy ma sem tudott a steam normálisan működni?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
azért az rohadt kedves ettől a tetü sz@rtól hogy tökéletes nettel szétkapcsol mm be nem tudok visszamenni és még banol is 30 percre
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt nem tudjátok mitől lehet hogy néha azt jelzi a gép mintha leválasztottam volna egy usb eszközt és ledob tálcára?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt esetleg meg tudja mondani valaki hogy hova tölti a cs:go a skineket? mert van egy ismerősöm aki minden egyes új skines fegyver felvételekor kifagy. ami már egyszer a kezébe vett az jo de ez azért nem állapot. vagy esetleg nincs erre a problémára vmi megoldás?
-
marec1122
senior tag
a monitorról szólva tudom hoyg 100x felmerült mrá a dolog de ki játszik 150fokos szögből. azért tartják a "gamerek" fontosabbnak a 120 hrz-et mert jobb a folyamatos kép mint a színhűség. a kettő együtt pedig nagyon drága. valószínűleg bárki szívesebben venne eizo monitort de sajna nem mindenikek telik rá.
-
marec1122
senior tag
válasz Coccolino_O #14680 üzenetére
az a helyzet hogy a steam nagyon odafigyel hogy még csak véletlenül se lehessen kifürkészni egy láda vagy egy skin árváltozásait. ezért akár hajlandóak huzamosan hazudni is. senki sem gondolhatja komolyan hogy az utolsó pillanatban döntöttek úgy hogy nem lesz vége a phonixnek. már el sem tudom képzelni hogy mi várható legközelebbre. még jó hogy csak annyi veszteség ért hogy nem adtam el a meglévő ládikákat. majd veszek egy köteget ha 3 cent lesz az ára.
-
marec1122
senior tag
hogy ezt miért akarják az számomra rejtély mivel az ő érdekük is hogy nagy értéket képviseljenek a cuccok. de az szvsz nem csavarás hogy mondanak vmit és mikor teljesíteni kéne akkor azt mondják mégse. ez explicit hazugság.
ps.: a dreamhack miatt meg külön lehet aggódni mert mindenki be fog vásárolni abból amit majd lehet venni mivel múltkor olyan nagyot lehetett vele kaszálni és hatalmas bukta lesz az egész.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
és azt sem mondták hogy holnap bedobnak százezrével késskineket. megtehetik mert miért ne. a monopol helyzet sajátja. de ettől még a késtulajok akik előtte két nappal 150 eurot költöttek egy kés skinre még átverve éreznék magukat. nem akarnék belemenni de szerintem ha azt mondják holnaptól vége a phonix passnak akkor az mindenki számára egyet jelent.. az meg hogy mennyire gerinctelen utána azt mondni hogy de mi azt nem mondtuk ez meg az nem fog történni ami egyértelműen károsan érinti azokat akik hittek nekik arról ne beszéljünk. Félre ne érts nem rád értem amit írok csak véleményem szerint nem volt fair amit tettek. ezzel persze el fogják érni hogy a bejelentéseikre egyre kisebb piaci mozgolódás lesz(lásd.:szavahihetőség hiánya).
-
marec1122
senior tag
persze persze de nem szabad ennyire a dolgok elébe vágni. emlékezzünk csak vissza az 1.6 és a source kapcsolatára. ez kb számomra olyan fikció minthogy a következő cod egy kompetitív módban jól játszható játék lesz
igen amúgy a valve egyre inkább elássa magát de mint jó üzletemberek érzik hogy ők vannak nyeregben és már nem azért vannak ott az emberek mert úgy imádják őket hanem mert nincs más választásuk. úgy emlékeztet ez valami másra
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Slystyle #14693 üzenetére
Itt megint félre ment kicsit az írásom célja. nem arról van szó hogy vki ki akarja hozni a pénzt. az úgy is hatalmasat fog bukni. inkább arról hogy vannak olyanok akik pénzt költenek azért hogy a beleölt idővel, tanulással, piac "elemzésével" jobb skinekre tehessenek szert. ők tekinthetőek hűséges felhasználóknak. NA ha ezekkel állandóan kitolnak akkor a valve sem fog jól járni.
amit mondtál pedig miszerint - "Más játékban még ennyi sincs, ami itt van." pont engem igazol abban a tekintetben hogy nincs alternatíva. azt esszük amit elénk raknak amíg nincs versenytársuk.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sztem sokkal többen foglalkoznak a kérdéssel mint gondolnád. és pont erre gondolok hogy szarból próbálnak sokan várat építeni ami nem is lehetetlen hogy ha valaki megfelelő ideig figyeli hogy milyen bejelentés milyen hatást vált ki. ez persze csak addig igaz amíg a bejelentések valóban bekövetkeznek és úgy ahogy számítani lehet rá. én anno karácsonykor feldobtam 5 eurot mert az kellett a piac használatához azóta van kb 20 eurom fent és kb 30-at érő skinem. némi odafigyeléssel ez elérhető. ha valaki még állati sokat cserélget sokkal több is. de mihelyst az történik hogy irányított módon a felfelé ívelő dobozok árát lenyomják már nem igaz az hogy odafigyeléssel lehet előre jutni a kérdésben
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
ebben igazad van és valójában erre nem is gondoltam. spórolhattam volna 4,5 eurot. de én csupán azt akartam megértetni hogy nem futóbolond aki feltölt vmennyit a walletre és a feltöltött 5 euroval sokkal előrébb jutottam a saját szempontomból mintha vettem volna egy dlc.
-
marec1122
senior tag
válasz ch003067 #15449 üzenetére
őszintén mondom én sem hittem benne. de kaptam egy jó fülest miszerint a col egy nagyon erős játékost igazolt 5. nek. gondoltam akkor Isten neki megpróbálom. [link]
Most örömködöm mert múltkor nagyot buktam a nip fnatic meccsenCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz ch003067 #15451 üzenetére
én megosztanám de ha bukta van akkor meg kapja az ember. ráadásul ez ezzel együtt sem volt tuti tipp csak egy ismerős megérzése melyben benne volt a játékos csere, az a tény hogy a col sokszor tudott 1 mapot hozni a nip ellen online, illetve az a tény hogy a nip szarul játszik ha nincs elég nagy tét.
-
marec1122
senior tag
arról van vkinek infoja hogy mikor lesz új operation?
-
marec1122
senior tag
most kell lecsapni a phoenix ládákra
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
lenne 2 kérésem. az egyik az hogy átállítom a játékbeállításoknál a radar értékeit és automatikusan visszaáll pedig a cfg ről levettem az írásvédettséget. hogy lehet átállítani hogy megmaradjanak a beállítások?
a másik hogy játék közben csak akkor jelennek meg az olyan adatok hogy milyen gránátjaim vannak ha gránátot váltok különben eltűnik. ezt hogy lehet átállítani?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest