Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Sose voltam nagy CS-s de most behúztam a go-t, ha multi lövöldéről volt szó nálam mindig a battlefield ment, van itt valaki akivel tudnék játszani?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Hogy kell szerverekre csatlakozni? Bocsi láma vagyok ehhez a játékhozKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Hogy lehet gyorsan szintet lépni? Mikor kapom meg az m4a1 et?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Megvolt az első rage quit om a játékkal, 153 in 4 et sebeztem a srácon és ment tovább és kinyírt. Mi a csöcs? !
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Hogy lehet skineket szerezni zseton költés nélkül?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
hszilard666
veterán
Húúúúú, ez a fos megint nagyon felhúzott, office on megyünk, egy csapattársam meg sem mozdul, kiszavazni meg nem negedik. Ellenből 3 egy csapatban van, (uyganaz az előnév+kép) addig pisztollyal jöttek ellenünk míg meg nem tudták venni a Negev-et, utána csak azzal, konkrétan előbb lőtt mind a 3 mint ahogy meglátott volna bárki is, és instant killük volt MINDIG amikor eltaláltak, csak 1 hiteltek Nagyon felhúzott ez a szar, mingyá' uninstallálom a kecibe
-
hszilard666
veterán
Fakin dont believe it! 1 skint kaptam a játékban 2 héttel ezelőtt egy erdeit datampt ot az egyik géppisztolyra, most megkaptam megint Ládát lehet ajándékozni? Ha igen akkor aki küld nekem egy akármilyen skint, küldök neki egy ládát!
hszilardgtx a profiom!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest