Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
válasz a_r_p_i #17650 üzenetére
Majd te is kapsz ilyen csábító felkérést egy igazán kedves és barátságos honfitársunktól
A raktár nálam is kész, ráálltam a kék színre, még a lefűrészelt csövű shotiból nem találtam ennek megfelelőt, meg késhez skót vagyok, az nem lesz, max ha nyerek a lottón és részegen veszek egyet.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz a_r_p_i #17917 üzenetére
Valóban felhasználófüggő.
Vettem néhány napja egy FT Galil Souvenir skint, mittomén milyen skin volt már. Nip meg VirtusPro meg ESL Wolf (mindegyok holo)..Potom 28 cent volt, erre kaptam érte egy USP MW Caimant meg még két olcsóbb skint.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
gmx9
aktív tag
válasz a_r_p_i #31116 üzenetére
Ilyenkor mindig bizsereg a tenyerem, hogy én is nyissak egyet. Gratula utólag is.
A tradelgetésnek amúgy már vége ezzel az 1 hetes trade lock-kal, ugye? Vagy finoman fogalmazva legalábbis eléggé lelassult. Arra értem, hogy egyre jobb skineket tudj behúzni.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
dugo_
veterán
válasz a_r_p_i #38162 üzenetére
Valami fehér maradt a szád szélén : (((
(#38164) Nxn908xxx
Játsz Casualt, annak 4 a szorzója, mással nem érdemes foglalkozni. (Deathmatch pl x0,2).
Ha ki akarod használni a heti bónuszokat, akkor napi 1-2 meccsnél nem érdemes többet menni (utána nem kapsz bónuszt, ami sokszor az összelőtt pontok többszöröse).
Nekem nettó 6 órányi játék volt másfél hét alatt ilyen 20-30 killes casualekkel, ha keveset lősz, akkor nyilván több idő lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest