Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Ez érdekes. Ha rámegyek a tournament fülre, ott ugye nem kattintható a "Get tournament stickers".
Viszont ahol pl a kulcsokat lehet venni, onnan simán rá lehet menni, és vásárolható. Csak én nem értem a logikát ebben?

-
szebe
addikt
Máris kivették a matricavásárlási lehetőséget. Még jó hogy a 2 map között vettem ezt-azt.
-
törölt tag
Megérdemelt győzelem. Kennyn azért látszott hogy mennyire kellett már egy major win, hát úgy sietett fel szegény fiú a kupához..
-
szebe
addikt
Szomorú vagyok

-
Vanir
veterán
No, hát megérdemelték az nV-s fiúk ezt a győzelmet, gratula nekik, de persze rip skins.

-
Evome
senior tag
Hát igen amikor longuén fogadtam véletlen az envy-re fogadtam.. volt is facepalm.. Egészen eddig

-
szebe
addikt
Anders nem győzi hangsúlyozni, és nagyon igaza van. Starix nagyot melózik a háttérben.
-
vzsryl
nagyúr
"KACSA SILVER"

-
Syned7
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az akciók a matricákra csak a major végéig, vagy még pár napig is élnek-e?
Kölnben rövid ideig volt, de úgy emlékszem régebben pár napot rádobtak az akcióra.
-
Én is remélem hogy Navi nyer, mert különben dühbe jövök

-
törölt tag
Remélem a Navi ( IVAN ) behúzza a meccset, ők is megérdemelnének már egy győzelmet hosszú idők után.
(#45878) warmonger441: Világos

-
lemusz
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
Ha nagyon zavar akkor 16:10-es felbontást húzz szét 16:9-re. Ugyan úgy jobban láthatóbbak lesznek a dolgok, dagadtabbak a modellek, viszont szinte észre sem veszed ezt az x-y tengely különbsége okozta cucmót.
-
oneak7
tag
Sziasztok!!
Tudtok oldalt mondani ahol skin-t (egy kést) Ft-ért tudnék eladni??
-
warmonger441
aktív tag
Azok akik 4:3as felbontáson játszanak, de széthúzzák 16:9-es monitoron: nektek fekszik ezzel az m_yaw 0.0165?
(ugye ettől a széthúzott képen is egyforma lesz a fel-le és a jobbra-balra fordulás sebessége)
-
1m1s
tag
Úgy voltam vele, hogy fogadok a döntőre, de nem tölti be az inventory-m.Ez egy jel!

-
Arkennys
addikt
válasz
Syned7
üzenetére
Én envyre mentem, a navi most jó volt de a NIP is harmatgyenge, ezért lett ez az eredmény, most beindul a hype és szerintem lemegy az odds 60-40 körülre simán. Akkor meg már envyt voksolnám
Lehetne BO5 a grand final, simán megnéznék egy hosszabb meccset a két csapat között
-
Syned7
csendes tag
Na'Vi vagy NV nyeri? Tegyék meg tétjeiket!
-
Vanir
veterán
GodardiaN.

-
törölt tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Böngészőből is lehet indítani?
Tyűűűha NiP, micsoda pistol round!

-
Zomb€€
őstag
Uristen, GuardiaN brutalis =|
-
bbdzyx
senior tag
válasz
üzenetére
+1 Egy szar az egész, én is csak kényszerből vagyok hajlandó futtatni.
(#45846) Bitu79 Használtad egyáltalán valaha a Wire-t? Azt értsd meg, hogy a screenshot mentés funkción kívül (legtöbbször persze ez is szar, mert csak egy fekete képet ment el) ugyanúgy működik, mint a Valve saját rendszere a VAC: a külső programokat figyeli, nincs-e valami gyanús process. Pluszban a GO-ban ott van még ugye az Overwatch rendszer. Ezzel a szisztémával max. az ESEA kliense veszi fel a versenyt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Mondjátok , hogy a Train az Navi map

-
lemusz
addikt
Látom megint feltalálta valaki a spanyolviaszt. Csak azt nem értem, ha annyira átlátja a dolgot, mindent mindenkinél jobban tud, akkor miért nem küldi el az önéletrajzát és motivációs levelét a valve-nak?
-
MarioAna
senior tag
válasz
sikalisk
üzenetére
Annyira jól működik, hogy majorokon is eléggé megmagyarázhatatlan dolgok történnek sokszor a pro arcokkal (shoxnál egyértelmű aimlock 2x lanon is, flushának is volt nagyon gyanús esete most ismét, JW ugye fixen csalt a múltban...stb).
Amikor már az egérbe beflashelt rásegítések kora van, semmin sem lepődök meg.BTW én is inkább feleslegesen reportolok valakit, aki gyanúsan mozog akár csak DM-en is (
), mint hogy megússza. Halálbüntetés párti vagyok ezen a téren ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sikalisk
tag
válasz
üzenetére
Akkor én is leírom a véleményem: a vac működik, nyilván nem szűr ki mindent, de ez nem is elvárható. A reportolás hatákonytalansága meg az átlag idióták hibája, akik mindent reportolnak és mindenhol csalót látnak, mert fogalmuk sincsen a skillről, vagy éppen azt képzelii, hogy aki lelövi háromszor fejbe, az csak csaló lehet. Ennek köszönhető, hogy a cheat reportok 99%-a alaptalan, így közvetve a valódi csalók malmára hajtja a vizet a sok végtelenül buta, nulla önkritikával rendelkező játékos.
-
regener
veterán
-
-
SQX_Barto
addikt
Csak lehozta az EnVyUs

Mar csak az a kerdes, kivel kuzdenek majd a dontoben, Na'Vi vagy NiP -
maathe
senior tag
Csak én vettem észre, hogy a Zengaming is elkorcsosult? Tele van csalókkal, akik csak a skinekért játszanak, ezért egy kis aim assist-tel szórják az 1 golyós fejeseket. Pár hete 10-ből 1 meccset buktam, most ez az arány megfordult.
-
1m1s
tag
rain omg!

-
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx
üzenetére
Hát én az ellenkezőjét vettem észre. Low-on konkrétan nincs árnyék egyáltalán, ami a sarkokat tartva sokszor elég jól jön. D2-n pl. hosszú ajtók között, vagy shortot tartva az árnyékot időben lereagálva gyönyörű prefire-t lehet tolni, ami megfelelő reakcióidővel instant fejes, amint belép az ellen.
Plusz amit tapasztaltam, hogy (legalábbis nekem) a minden low, árnyék high beállítás mellett automatikusan visszarakja a játék az árnyékot is low-ra egy idő után, amin egy írásvédetté tevés segít csak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
a 2. ot-ban vett 3 koron keresztul, mivel a masik oldalt G2 vitte 3-0-ra. Utolso OT-ban nem is vett (meccs elejet meg masik mapot nem neztem)
Aki meg kiakad az autosniperen, konyorgom VAN mindket oldalon, vehet a masik is. Bent van a jatekban legalisan, nem csalas.. (mondom ugy, hogy utalom a fegyvert hasznalni is ellene lenni meg foleg) -
Mezcal
addikt
NBK egy autoszamata noob, azzal hozta le a meccset.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt

amúgy ahogy elnézem ezzel a beállítással perfect :3
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1