Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
ti milyen egérbeállítással játszotok? csak kiváncsiságból kérdezem,hogy mennyi különbség van az általam használtban..ilyen egérgyorsítás,érzékenység stb..ezek érdekelnének

-
expander
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
twitch linket pls nem találom a Dreamhacket

-
-
SQX_Barto
addikt
Spoiler!
(Ha esetleg valaki kesobb akarja megnezni a meccseket felvetelrol)Vexen - fnatic: 10-5
Bar meg ott a masik oldal is.
Milyen jo, hogy az elejen mondta a csavo, hogy fnatic fog nyerni, "nincs alternativa"
Vicces lesz, ha megverik oket
-
expander
senior tag
termeszetesen itt munkaban le van tiltva az twitch, ugyhogy raneztem mobilnettel telefonrol, 4-5 perc alatt bekajalt 55mb-ot, szoval ez igy annyira nem palya... a het hatralevo reszeben nem fogok sokat az irodaban lenni ugyerzem...

-
törölt tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Ezt a képet még szerintem bele lehetne tenni.

-
gtamate2
veterán
Téma összefoglaló frissítve a Dreamhack fontosabb linkjeivel.
-
SQX_Barto
addikt
"Chat is going too fast, noone will notice it, IM GAY"

(Dreamhack twitch, a nicknevet mar nem volt idom elolvasni, nem is erdekes)Termeszetesen kesik a meccs, mily meglepo.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Elmondhatod legalább .hogy globalban smurfölsz

-
MarioAna
senior tag
Először egy normális egér+egérpad.
Lehető legalacsonyabb egérérzékenység (értsd, kb 50 cm-en fordulj 360 fokot a játékban természetesen egérgyorsítás nélkül).
DM-ezni rengeteget+AIM gyakorlópályákat tolni, ezek a motorikus memóriádat fejlesztik (berögzül, hogy mekkorát kell mozdítani az egeren, hogy a játékban automatikusan oda fordulj).
szerk: megelőztek
.Leteszteltem, 55cm-en fordulok 360 fokot, de egy rántásból a 180 fok pont megvan (már reflexből megy a "180 in air just 1 click my friend", de az AFK-t én sem tudom ellőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk 2:
milyen major az, ami szerdán kezdődik
. Mehet alt-tabban a twitch egész nap melóban... -
dugo_
veterán
csökkentsd le az egér erzékenységét, aztán menjél gyakorolni. 113 óra az semmi, persze hogy nem tudsz lőni.
első körben mondjuk annyira, hogy valahova 30-50cm/360° környékére essél (kiszámoló), aztán onnan szép lassan csökkentheted tovább az érzéknyeséget (amivel ugye nő a cm/360° érték), egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy pótos ifával fordulsz a sarkokon.
ha kell, akkor vegyél hozzá méretben passzoló egérpadot. -
BMS
őstag
hali
113 órám van eddig a játékban,arany nova 3-ban vagyok de kb 5 meccsenként van egy pluszos statom mert egyszerűen nem tudok célozni -.- játszottam szervereken 1v1-be ott kb 5-15ös stattal ki is léptem....
hasonló rankban meg olyan jól céloznak az emberek,hogy az hihetetlen....(a pistol roundról már nem is beszélek mert ott max akkor szedek pontot ha nem figyelnek rám és a hátuk mögött vagyok
valami segítséget nem tudtok adni,vagy miylen beállításokon nyomjátok stb...
-
perecKING
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Teged tuti 10-20 solo mm utan dobott globalba!

itt nagy igazsag:
-ha valaki jobb nalad az csalo!
-ha top frager vagy a smurf accon akkor az osszes lem, le stb bot, csak a rank konnyites miatt tart ott ahol!
-ha valaki rushol, vagy pro-hoz nem melto fegyvert vesz, annak meg a jo k.... any...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez durva.

-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Pont ezt akartam offban is odaírni, de inkább töröltem. Valóban smurfömön (LE jelenleg) csak fogom a felyemet, és nem igazán értem mire fel vagyok én global.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
O igen...
-
gali777
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szevasztok, nemrég kezdtem el csgozni , de régen sourceoztam 1-2 ezer órát mondjuk vagy többet is, ugye még utána jött be steamen ez a számlálósdi
Olvasgatom egy ideje a topikot is. Érdekelne, hogy mi ez a drop? És csak annyit kell akkor tenni, hogy hozzákötöm a twitch accountomhoz a steam acc-ot és azon a 2 napon "nézem" mondjuk ezt a csatornát, ha jól értem? -
he7edik.
addikt
-
default.
őstag
Sziasztok!
Kezdem nagyon unni a publicot, a satu oroszokkal, a vinnyogó 15 évesekkel és a 0 skilles, 0 agyú német gyökerekkel együtt.
Ha van kedvetek, írjatok egy pm-et és felvesszük egymást, meccselünk párat, akár egy hobbi klánt is szívesen összeraknék, heti néhány közös meccsre
Rangom az MG2 ("babéros kala") és az MGE ("dupla kala") között ingadozik, szerencse és netsebesség függvényében, viszont rutin az van, jó pár éve nyomom az ipart
Akit érdekel, írjon egy pm-et, és vegyük fel egymást!
üdv
default.
-
Okt 29-30, ha nem akarod a browsert ölni a videóval, akkor a windows áruházból leszeded a twitch appot, ott loginelsz, és a twitch beállításaiban a connectionben hozzákötöd magad. Majd pedig felkeresed az egyik hivatalos ESL csatornát és otthagyod a gépet, én muter laptopján szoktam ezt megcsinálni.
-
mepet
addikt
Lesz megint drop esély, ha a steam-mel öszekapcsolt twitch-en "nézem" a streamet? Én még sosem kaptam ilyen dropot, úgyhogy mostmár illene.
Ha lesz, mikor? -
válasz
SnoopyDoggy
üzenetére
Közel 2000 óra COD után pont erre gondoltam én is
,de valahogy ennek így is sokkal nagyobb vonzereje lett idővel. -
Vanir
veterán
válasz
SnoopyDoggy
üzenetére
Nem.
-
SnoopyDoggy
csendes tag
Üdv,
Tudom alap kérdés és mindenki tudja rá a választ (kivéve engem), de kezdőként szeretném tudni, hogy a sniper dupla kattos zoomján lehet valahogy változtatni, hogy ne dupla kattos legyen, vagy csak egér gomb tartásig legyen, ne kellessen klikkelgetni, meg így lassabban is reagál az emberkém.
Értelmes válaszokat köszönm. -
Micsurin
nagyúr
Ez egy retkes vicc nem igaz, Nova még szarabb mint a Silver... ma 2 lose, egy X , egy win , most is 16-12 , kezdés: orosz lekésel , kidobja őt , végén második orosz a másik srácot és 10-12-nél 3v5 tolunk , 82 pontot csináltam 35-20-as stat ez soloban játszhatatlan

-
Macsugape
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
De ha jól tudom, akkor Te Supreme voltál már a rank-könnyítés előtt is... csak elköltöztél Amerikába, de mióta visszajöttél, Te is Global lettél... ugye nem tévedek? Mintha EGYSZER hallottam volna már ezt a sztorit...

-
Zomb€€
őstag
En azt hiszem most egy idore szunetelek a random mm-mel. Az utolso 40(!) meccsbol kb 5-on volt valamire valo csapat, a tobbiben a mar jol ismert fergek, illetve egyre kib*szott sok csalo volt az enemynel (demot visszanezve).
Es hiaba jelentettem renduletlenul, meg 1 uzenetet sem kaptam, hogy az altalam jelolt jatekost eltavolitottak...Nem tudom mi tortent mostanaban, de mar nem az a feeling mint par honapj volt...
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, van néhány ismerős, akiről nem tudom elképzelni, hogy Nova 4-nél nagyobb rangon van, de sas.
Mellesleg a Supreme rank egy mételytégely, nevetséges mennyiségű csaló van. Mármint nem úgy csaló, hogy egyszer lelő füstön, hanem hátrafele bunnyzva nozoomol el miközben 3600-as RPM-mel pörög. A másik kedvenc, mikor adnám az análfűrészt, de 1 ms alatt ráfordul a fejemre és már lő
(flusha megirigyelné ezt az aimlockot). Mióta megléptem a Supremet egyre több ilyennel találkozom, és kezd baromira frusztráló lenni az egész matchmaking, pedig eddig nagyon jól elvoltam. -
Vismajor01
addikt
Rankkönyítés vol. 1000:
Vonaton mellettem ül egy kissrác, kb 12 évesnek néz ki, telefonján bejelentkezik vmi cs:gos appba
LEM rank
Megkérdezem tőle mióta vagy lem? Hát, kb 2 hete. Nyár elején mi voltál? Hát, mióta játszik gold nova 3-4 között mozog, azóta töretlenül ívelt felfelé a karrierje, supremet nem akarja beadniMár értem miért olyan a LEM amilyen

Komolyan, a "régi" LEM-től felfelé már mindenki global, supremek a sasok-low lemek régről, alatta meg a többi
-
mepet
addikt
ggwp = good game, well played (erre sokáig azt hittem, hogy a wp az awp-t jelöli
)(#45224) Micsurin:
Mit tanulsz belőle, ha mindig egyből halsz? Meglesz a motivációd, h ő haljon egyből. Én sokkal büszkébb vagyok magamra, mikor egy nálam sokkal erősebb elver 4-8-ra, mint amikor én valami esélytelent 8-0-ra. Hiszen azért a 4 fragért sokkal jobban megküzdöttem... -
rumos XIII
aktív tag

-
BMS
őstag
hali

mit jelent a gg meg az ez meg ezek a rövidítések amiket félidőnél meg meccsvégén szoktak írni?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Néha megint CS-znék egy kicsit, azonban hónapok óta probléma, hogy VAC hibával kidobál. Ha jól emlékszem, akkor többször is végigszaladtam a lépéseken, amiket a Valve ajánl, de nem történt semmilyen változás. Mi lehet a gond?
-
-
Arkennys
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
most erre mit lehet mondani? Mentünk most 3an pár meccset, egyiken két 7éves kis szerencsétlen csipogott és rohangált mint pók a falon, haltak is szépen. Másikban egy idegbeteg először lekéselte társunk mert nem tudott tőle kijutni az ajtón kemény 2másodpercig, majd be is fejezte a munkát, utána már több körben is. És ezek vannak eagle-ben.
1-2 randommal is lehet kifogni a negatív lottóötöst -
-
s1mple NiP-es lesz!? Forrás: [s1mple twitter]
-
Micsurin
nagyúr
Ez a zengaming mi a szar ? egy barátom küldött vmi linket ... kipróbáltam vagy nincs szerver vagy kapok vmi orosz hülye gyereket aki 1 golyó hs , semmi más

-
Feherfy
tag
Ha már vannak itt profi traderek: pár eurocentes (pl. SG553 | Pulse - 0,3 eur) skineknél érdemes próbálkozni bármilyen cserével? Vagy inkább adjam el, ha tudom, és gyűjtögessek valami "nagyobbra"?
Ergo, hogyan érdemes elkezdeni "raktárat építeni", ha az ember nem megélni szeretne belőle, csak bővíteni - szépítgetni a készletét?
-
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szegény sosto

-
regener
veterán
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Még csatlakozni sem kell, csak főmenüben beírod majd elrejted a konzolt

-
Vismajor01
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Loptam is

-
SQX_Barto
addikt
válasz
üzenetére
Ritkan solo MM-ezek, ha nincs senki, akkor inkabb DMezni szoktam.
Multkor 3 emberrel mentem meg 2 randommal es pont az egyik premade tars kezdett annyira negativkodni (na meg a jatek se ment, 0-8 korul jartunk kb) es fogtam magam mergembe, nyomtam konzolba egy Q Tab Entert. Utana meg Steamet is lelottem. Cserebe visszadobott nova 3-ba meg 15 perc bunti volt.Kellett ket nap meg jo par nyeres es most kaptam vissza a nova4em. Hozzateszem (erzesem szerint) hogy mar nem messze lehettem kalatol talan. Most meg persze megin sok nyeres kell es talan feljutok (eloszor) kalaba.
Regebben volt kep a laptoppal fekve jatszasrol. Mikor az elozo albimban nem volt asztal, csak a nappaliban sokszor jatszottam agyon, alapbol nova 2-kent kezdtem. Persze jo par ev Cs van mar mogottem 1.5-tol Go-ig mindbe raktam bele valamennyi orat, Source-ba a legtobbet.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Jó kis prank

-
Thaddius
tag
-
rumos XIII
aktív tag
-
mepet
addikt
válasz
üzenetére
Akik a tesztet végezték, csak Linux-os benchmarkokkal foglalkoznak, felesleges ilyet tanácsolni nekik.
Sokkal kevesebb FPS-t hoz linuxon, mint win-en.
Mellesleg szerintem így is nagyon érdekes az eredmény, én pl. első ránézésre is megmondtam róla, hogy a videokarimhoz tartozó érték kevesebb, mint a fele, mint windows-on lenne. -
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Ha van valakinek kedve, meg csapata, meg ideje, az írjon nekem priviben. A héten tartunk egy kis házi lövöldét, és szívesen játszanánk pár gyakorló wart más csapat ellen (rank: MGE1-3).
Server van.Köszi
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Én írtam

Ide küldd neki az offert, egyből elfogadja vagy nem : [link]cellpeti
Nálam is fent szokott állni a problem, nem tudom miért. De ha közben nyomogatod a shift+tabot, akkor láthatod nagyjából hol az egér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Eskü nem találtam tabról 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Mehet alt-tabban a twitch egész nap melóban...

ig vittem el random emberekkel annó
Ha lesz, mikor?

LendvaiFeri1