- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
Zimmi91
addikt
-
phenomHUN
senior tag
-
Vanir
veterán
-
IMIIKE1998
őstag
-
szebe
addikt
-
alexy92
aktív tag
-
GabN73
addikt
-
alexy92
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Arkennys
addikt
-
htc07
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
-
törölt tag
-
alexy92
aktív tag
-
Xero
nagyúr
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
IMIIKE1998
őstag
-
Kube
senior tag
-
Kube
senior tag
-
htc07
addikt
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
csurenzoo
aktív tag
-
CraBByzzz
aktív tag
-
Vanir
veterán
-
BMS
őstag
-
MarioAna
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
-
Vanir
veterán
-
gtamate2
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
-
CraBByzzz
aktív tag
Megérdemlik. Azért nem szeretném, ha a nip kiesne, mivel régen favorit csapatom volt. De annyira beharangozták, hogy na majd most megmutatják, eddig csak balszerencséjük volt stb. Hát nem nagyon sikerült villantani szerintem. Viszont sztem a fnatic vagy envy behúzza a majort. Ti amúgy melyik csapatra tippeltek?
-
CraBByzzz
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
CraBByzzz
aktív tag
-
CraBByzzz
aktív tag
-
Vanir
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
Andor22
aktív tag
-
Andor22
aktív tag
-
mepet
addikt
-
bbdzyx
senior tag
-
Lackki
őstag
-
csurenzoo
aktív tag
-
dugo_
veterán
Egészen nyugodtan.
Egyébként tényleg az a legbosszantóbb, hogy pontosan tudom mit jelent hangfalon, pláne ilyen beépített recsegőkön játszani és ilyenkor hirtelen rámtör a sikítófrász.Ezt még tavaly raktam össze, akkor így nyomtam S1-S2-ben:

(Aztán kiültem asztalhoz, vettem egeret, padot, fülest beraktam, kicsit konfigoltam fps-re és szép lassan "felszaladtam" DMG-ig).Amikor először beraktam az agybadugós fülest, majd összeszartam magam minden eldobott HEG-től, mert addig nem is tudtam, hogy ilyen mély hangok is léteznek a játékban.

-
Vanir
veterán
-
lemusz
addikt
-
had423
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
Erről van egy jó sztorim. Még mikor kijött a CoD (vagy az UO kiegészítés) volt singleben egy küldetés, mozgó kocsiról kellett ellenfeleket lelőni. Én lőttem őket saját fegyverrel és anyáztam nem megy. Később jött mgyarítás és akkor derült ki, a mellettem lévő csávó nyújtja nekem a rakétavetőt.
Azóta eltelt jó pár év, kedvenc nyelvem az angol lett és allergiás vagyok a játék magyarításokra. Filmet, sorozatot is többet nézek angolul, mint magyarul. (szókincsben, nyelvtanban lenne mit fejlődni, még egy Rigó utcai középfokún is elhasalnék, de rutinosan beszélek 4év Anglia és másfél év Hollandia után)Hogy on is legyen mi lesz a legközelebbi droppos major?
#44782 mntn: vagy amit kolléga is írt, hogy a friends offline vagy csak épp szarakodik a Steam Community /Közösség rész.
Nekem mostanában az MM/Versengő(de hülye szó) bugos néha és az elfogadott meccs után újra meccset keres. -
Buuster
tag
-
Arkennys
addikt
-
oliwwer
aktív tag
-
oliwwer
aktív tag
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
Arkennys
addikt
minden városban van hely ahol nyomtatnak pólóra, normális minőségben. Mellesleg ez hatvanszor olcsóbb is mint rendelni plusz postaköltség, és hetek múlva megkapod. Szerintem
Keresel VP logót jó méretben, pendriveon beviszed és voila már kb abban mehetsz haza.szerk: ha a "mez" pólójukra gondolsz, az jó kérdés, biztos nem kis pénz lesz

-
_-ORANGE-_
senior tag
-
rumos XIII
aktív tag
-
xenom0rph
őstag
-
he7edik.
addikt
-
IreN!CuS
őstag
-
Arkennys
addikt
-
törölt tag
Lehet vicces, de számomra siralmas. A kártyát is nem rég fejlesztettem HD6970->GTX 970. Az FPS-em meg nem nőt, még a kártya órajele se megy maxon, nem hogy a kihasználtsága növekedett volna. Itt tartunk 2015-ben hogy egy ilyen motort ne bírjanak optimalizálni. CS:S az megvan csinálva, akár hány Update jött ki, ott fixen 999FPS-em van.
-
Coccolino_O
őstag
-
Arkennys
addikt
-
dugo_
veterán
nem jár.
eu-n belül annyira nem lehet kikerülni őket, egyrészt, mert ők is használják, másrészt meg mert elég random, hogy melyik szerverre rak be a játék. simán lehet, hogy ők is nyugatabbra kerülnek, ha épp magas a megengedett maxpingjük és a bécsi szervereken nincs hely.us east fasza, ha bírod a konstans 130-180-as pinget.
us west az már 250ms körül alakul, nem játszható.
dubai a leírás alapján szar szerverekkel és csalókkal van kitömve, azt még nem próbáltam. -
dugo_
veterán
lekorlátozza az elérhető valve szervereket ip alapján, és szabadon választhatod ki, hogy melyik régióban szeretnél játszani.
SRII:
tökéletesen működik. nyilván a három eu-s szerveren elég kicsik a különbségek (játékosok tekintetében is), de észak-amerikában fixen amcsikkal és kanadaikkal tudsz játszani, nagy ping árán.
-
SRII
őstag
-
gtamate2
veterán
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
-
MurdR
veterán
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
eLit-MiLan
őstag
-
Coccolino_O
őstag
-
DR|FTK|NG
veterán
-
vzsryl
nagyúr
-
Vanir
veterán
-
htc07
addikt
-
bbdzyx
senior tag
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
aztán tudja a franc, érdekes mód valahogy mindenkinél ha szóbakerül a VAC, ő bizony CODban kapta, és csak valami tévedésből, és amúgy is.
Egyébként fene tudja, a privát profil nekem elég intő jel többnyire, főleg mellé a barátságos VAC ban felirat is virít...mindegy úgyis ki lesz magyarázva hogy nem, egyetlen ilyen ember sem csaló.
-
rumos XIII
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Vanir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fogyjunk le!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Első majorod?

LendvaiFeri1