Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rumos XIII #35095 üzenetére
Ja, bocs, benéztem.
-
szebe
addikt
Na erre rettentő kíváncsi leszek. Kezd érni a a gondolat, hogy leváltsam az IMO-t, de valahogy egyik zowie/steel se igazán áll kézre. A hírek szerint pedig ez még jobban fog hasonlítani a 1.1-re, mint az AM. Kár hogy holnap nem érek rá Pixelbe menni..
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
csurenzoo
aktív tag
válasz rumos XIII #35097 üzenetére
Az elég jó
-
gtamate2
veterán
válasz rumos XIII #35092 üzenetére
Mert már volt rankja, nem elég nagy egyből 3-at lépni amúgy?
*Sn0w
-
rumos XIII
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #35094 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy nem erről volt szó.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rumos XIII #35092 üzenetére
Ok, de csak ideiglenesen vette el a rankot, nem unranked volt a gyerek.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz csurenzoo #35090 üzenetére
Egyik globál mondta, hogy a spanja nova 1 volt, de nemigen játszott a játékkal, szóval elvette a rankját.
Ment vele a globál, a globál haverjaival, globállok ellen, és nova 4-be dobtacsak?fel.
globál globál globál globál globál globál
Nem erről volt szó tudom, csak megírtam me méne?[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
Na, zárjuk le a témát, beszéljétek meg priviben...
Más: Lehetséges, hogy egy meccs alatt nem csak 1rangot dob a rendszer??? Pl. Silver 2-ből silver 4 be?
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35081 üzenetére
legyen ahogy akarod, én innentől nem reagálok veled kapcsolatban, jobb lesz. És még mindig folytatod a duplázgatást. Mindegy, jószándékkal tanácsoltam, hogy kicsit összeszedettebben egy-egy HSZben is elférne.
más: összedobott két magyarral csapatba, és ez pl tényleg szórakoztató volt, rendesen elvoltunk, enemyben is volt egy magyar, ő is meglepetésemre képes volt emberi módon kezelni a vereséget. Vannak ilyen pillanatok is
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
sikalisk
tag
válasz Arkennys #35077 üzenetére
Nos, azért nem ilyen egyszerű az, ugye az eddigi írásaid szellemében ezzel a célzással arra utalhattál, hogy csupán szereplési vágy okán írogatok itt minden alkalommal, új bekezdésben. Csak saját magadat vered át, ha tényleg azt képzeled túl tudtál valaha lépni az antipatikus érzéseiden.
univerzum < emberi hülyeség
-
sikalisk
tag
válasz vorosmarti #35076 üzenetére
Párbeszédet én sem erőltetném, az meg gondolom túl nagy elvárás, hogy indokold már meg, ha kritizálsz. Várj tudom: én pontosan tudom mire gondolsz (vagy az te vagy?), tényleg, el is felejtettem.
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35075 üzenetére
Én túl tudtam lépni azon, hogy ellenszenves vagy nekem, és szerintem érezhetően racionális tanáccsal láttalak el. De rendben, felőlem duzzoghatsz is, majd ha más szól érte, komolyan veszed. Lehet nem nekem kell magamba nézni, ha 4x es létedre ilyen vagy
mellesleg szerintem leírtam értelmesen, mi a problémám a hozzászólásaiddal, amikre nem reagáltál érdemben, én itt fejeztem be a dolgot
mást is csinálsz, lehet, mégis folyamatosan magad után írkálsz, ha picikét türelem is van, ez a jelenség már nem lenne. Mindegy, én nem mondhatok semmit, úgysincs súlya
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sikalisk
tag
válasz zkas90 #35071 üzenetére
A rang azért számít egy pici kakit. Nem azt jelzi, hogy ne lőhetnél többet egy seriffnél kalában, hanem, hogy átlagban az a seriff jobban teljesít mint te.
A vereség utáni rang lépésnek két elméleti magyarázata van, az egyik, hogy törölve lett egy vereséged, mert egy később vac bannolt személy játszott benne. Másik pedig abból adódhat ha egy erősebb ellenfél ellen dob össze a játék, és az elején buktok sokat (sok kört), aztán egybe visszahozzátok az egészet, ekkor elképzelhető, hogy pozitívba jösz ki ELO pontban, hiába nyert az ellen.
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz vorosmarti #35070 üzenetére
Azt, hogy pontosan mit tudok, azt egyedül én tudom, úgyhogy a saját magad agresszív stílusát is illene moderálnod, ha már itt tartunk. Egyébként fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, kifejtem a véleményem és érvelek mellette, ennyi történt.
-
zkas90
senior tag
Terjeng egy legenda egyébként a rangosztásos témában, miszerint ha meglövi az ember a 60 pontot illetve szerez 4-5 mvp-t, akkor azt döntetlennek számolja ha vereség történik és nyereségnek ha döntetlen.
Ez úgy bullshit, ahogy van.Az utóbbi napokban eléggé funra volt véve a téma, be is csúszott (random és premade is) 14 vereség zsinórban. Így mentem vissza sheriffből babérkalába (azóta mentem egy komoly meccset, tehát még mindig kakit se számít a rang ).
Duplakalából úgy estem vissza babérkalába 3 meccs alatt, hogy mindig 60 pont felett, 5 mvp-vel és plusszos K/D aránnyal zártam a meccseket. Nem is kaptunk ki nagyon (12-16nál nem volt nagyobb vereség).
Illetve az sem játszott szerepet, hogy gyengébb lett volna az ellenfél, mert random mentem ezt a három meccset és duplakala embereket dobált be csak a játékba.
Tehát ez eléggé tényleg jó leírásnak tűnik, hogy mi is befolyásolja a dolgokat.
Úgy írtam ezt, hogy silver elite masterbe anno úgy dobott fel, hogy 11-16-ra kikaptunk .
-
sikalisk
tag
válasz vorosmarti #35067 üzenetére
Ne dobálózz a szavakkal idézd be, hol hülyéztem le akár képletesen is bárkit.
-
vorosmarti
senior tag
válasz sikalisk #35060 üzenetére
Vannak minimális - az elemi udvariasság alapjait képező - szabályok, amelyeket akkor is illik betartani, ha nem értesz egyet valakivel. Ez a fórum segítségnyújtásra és a tapasztalatok megbeszélésére való, és sokan nehezen viseljük ha valaki lehülyéz mindenkit aki nem ért vele egyet. Jómodorból még volna mit tanulnod...
-
mepet
addikt
válasz sikalisk #35008 üzenetére
Teljesen egyet értek!
"ha nem tudsz feljutni silverből, novából, kalából, az nem a társaid hibája, hanem a tied.." Így van! Ezt nehéz elviselni sokaknak (ez a válasz hsz-eken is látszik), de ettől még igaz. Ugyanis ha esetleg mégis a társaid hibája lenne, akkor máskor nem velük játszol, és kész. A csgo mm server picker megjelenése óta az oroszozás pedig értelmetlen gyűlöletszítás, rasszizmus, semmi több. (Előtte is az volt, de azt megértem, hogy vannak olyanok, akik képtelenek config fájlokat szerkeszteni. Vannak ilyen emberek. Régen, amikor a csé még Half-Life mod volt, legalább volt egy ilyen előszűrés, hogy aki nem képes szerkeszteni egy parancsikont az asztalon, az elindítani sem tudta a játékot, de most jöhet mindenki... ...látszik is. )
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35064 üzenetére
nem többet ne írj, csak kicsit kevesebbet bár csinálsz amit akarsz, nekem mindegy. Csak azt mondom, hogy eléggé kelti a feszkót ez a nézőpont, de nem is lépünk túl rajta, mert folyamatosan táplálva van.
mepet, csalódtam benned, értelmesebbnek hittelek (csak poén, hozzáteszem így is...)
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
-
zkas90
senior tag
válasz Arkennys #35057 üzenetére
Egyszer:
"Ilyennel próbálkoztam, de vagy a franc vár össze 5 embert váróban, mindig van valami nyűgje valakinek...legjobb esetben 2-3 an tudunk nekiindulni, 65 embert meg nem veszek fel azért, hogy néha mehessünk 5en."Másodszor:
"De tény, hogy gyökereket dob be az esetek 90% ában, és így nehéz feljebb jutni, bármilyen hegyibeszéd is jön."Összegezve:
A meccseid 90%-a szar és nem tudod élvezni, mert gyökér csapattársakat kapsz. Arra viszont nem vagy képes, hogy felvegyél embereket a friendlistre és behívd őket. Nem tudsz 2-3 percet rászánni egy meccs előtt, hogy normális emberek jöjjenek össze (ts sem kell hozzá és nem kell magyaroknak sem lenniük) ahhoz, hogy a következő 35-45 percet szórakozva tudd tölteni.Tegyük fel, hogy ezt a hozzászólást amire konkrétan válaszolok 3 perc alatt írtad meg. Ezalatt már rég összeinveltél volna 4 normális embert és nyugodtan mehetnél játszani. Lehet kikapnátok...de ez már rajtatok múlik, hisz premade vagytok.
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35060 üzenetére
nem nagyon fog menni, ha a fórum oldal 90% a továbbra is a te demagógiádból fog állni értem én, hogy belevetetted magad a fórumozásba, de lehet nem így kéne. Más sem ért egyet ezekkel mellesleg, ahogy látom...
plusz úgy érzem, el sem olvasod a kommentjeim, mert nem is azokra reagálsz, vagy csak egy egy mondatra
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz sikalisk #35054 üzenetére
Random MM-en előfordul hogy bekerül 1-1 Boostolt játékos a te szintedre vagy olyan aki épphogy elérte a rankot. Lehet csak 1-2 meccsre van azon a szinten aztán szépen visszaesik.
Mentem már novás ismerősökkel duplakala/sheriff ranggal.
-nem tudtak úgy lőni ahogy én megszoktam
-nem volt annyi játékintelligenciájukAz ellenfélnél elég egy wh pozitív és könnyű bukó. Elég sok pár órás kamut láttam mostanában. Más játékokban VAC bannok, 0. szintű profilok stb.
Persze, tudom mindig mindenki kifogással él, de érdekes mikor sheriffként sas-supreme szintű ismerősökkel megyek nem érzem azt hogy gyengébb lennék.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35053 üzenetére
ehh, mindegy tényleg inkább hagyjuk a dolgot. Erre próbáltalak rávenni, hogy kimondd. SZÁMÍT a csapat, nem csak TE. Ez elég nyilvánvaló. Nem mondom, hogy hattal magasabb osztályba való vagyok, mert nem. De tény, hogy gyökereket dob be az esetek 90% ában, és így nehéz feljebb jutni, bármilyen hegyibeszéd is jön. Eléggé lekoptatja annak az, hogy csapattagjaidnál jobb vagy, ha 2-3 v5 ben kell teljesítened. Ráadásul mostanság előszeretettel vág be ellenem duplakala és akár seriff ellenfeleket is, és a két tény kombinációjából eredően eléggé nehézkes...
szerk: a (#35054) hozzászólásod után mondjuk tényleg mondom, hagyjuk inkább. Piszkosul ellenszenves ez amit itt előadsz, hangnemileg. Lehet akármilyen torzult világnézeted, ne keltsd itt a feszültséget vele, kérlek
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Eladó kulcsokat keresek jó árban megbízható személytől. Írj PM-et!
-
sikalisk
tag
válasz Arkennys #35048 üzenetére
Jó, hogy nem adtad fel, ez kitartásra utal Megvallom őszintén, hogy én az esetedben már feladtam, de ezt már korábban jeleztem, viszont akkor folytassuk.
Rengetegszer buktam már 5v2őt, vagy 3v1et stb, ettől nem lesznek szarok a társaid, csak éppen nem jött össze, ez tiszta matek, vagy te vagy a föld legszerencsétlenebb teremtménye, akit üldöz a sors, vagy abba a skill csoportba vagy való, amelyikbe tartozol. Ha ettől neked jobb, akkor hibáztasd azt a 200 játékost, akivel a legutóbbi 50 random meccsedet játszottad.
Mi a véleményed, ha veszel egy dupla AK-s játékost, akit beteszel nova 3-ba, akkor szerinted megfog rekedni a nova szinten? Elárulom, hogy nem, lehet, hogy 50 meccs kell neki - ha üldözi a sors -, de visszajön AK-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ez egy csapatjáték. Ha a balekokkal tolod nehéz. Pont.
Lehetsz aimkirály, de egy szint fölött egy normális ellenfél bedarál mert hiányzik a csapatmunka.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
válasz sikalisk #35035 üzenetére
Ennyire Infi fan vagy? Erről is hallottam ha egy adott pályát sokszor játszol és nyersz, nem mindig számolja úgy, ha felváltva játszol több pályát, és azokon nyersz.
Sok ismerősöm only Infit ment, és alig dobálta fel a játék őket.
Meg is kérdeztem hogy azért vettétek meg a GO-t, hogy Infernon játszatok 24/7-be?
Azóta már játszanak az alap mapokon, és könnyebben lépnek rankot. -
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35047 üzenetére
nyilván elhallgatjuk még hősi eposzaid, de pl olyanokkal mint most, hogy 4et ölök, de utána ketten nem képesek az utolsót kiiktatni, és hasonló finomságok, bármit is mondasz, nem érdekel, hogy szerinted csak az egyénileg teljesített szint számít, hogy te mit csinálsz, és kb 1v5 ben is lehozod a meccset. Legalább ugyanennyire fontos, mennyire aranyhalakat kapsz ki teambe. Az hogy az enemyben is lehetnek ilyen ellentétek, hülyék stb, ja lehetnek. De ezt te honnan a frászból tudod, mikor milyenek? Plusz másik kedvenc mikor rengetegszer premade ellen rak be, ott főleg kijön az ilyen gyökércsapat összes hátulütője. (nem, még mindig nem adtam fel, hogy hátha kicsit belátóbb lennél)
-
sikalisk
tag
válasz bbdzyx #35043 üzenetére
Nyilván, sokat, nekem most volt egy meccs, amiben alig lőttem valamit, 3:14-re vezetett az ellenfél, pedig a társaim teljesen lelkesen játszottak, én meg rageltem (csak úgy magamban), aztán összekaptam magam, elkezdtem koncentrálni, minden kör elején lelkesítettem a csapatot - és a végén 15:15-re zártunk, utolsóról feljöttem első helyre, de egyébként belőtték a többiek is.
Másik accommal meg két meccsel visszadobot seriffbe, mert nem lőttem szart se...
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Mégegyszer: Igen, novában többnyire szar játékosok vannak, de te sem global elitek ellen játszol, ugyanolyan rossz az ellenfél csapata is, ott sem védik egymást, ellenük simán befutsz egyedül a B-re, ez ilyen.
Tény, hogy minél magasabb a rank, annál kevesebb a retardált, nekem ez az accom (aminek a screenjét kitettem) egy kölcsön acc, amit haveroknak adok oda, ha éppen eltiltást kaptak, vagy több ismerősömnek adtam oda, hogy kedvet kapjanak a játékhoz - eredetileg 1.6-ban indult, mert volt egy csapattársam akinek ellopták az accját, és nem volt pénze 1.6 accra, hát vettem egyet neki -, a legutóbbi nova 3-ban volt, onnan toltam fel sasig, teljesen random társakkal.
-
bbdzyx
senior tag
válasz ingalls #35040 üzenetére
20 óra után pedig totál felesleges volt a kérdésed, csak gyakorlás kérdése.
ps.: Akkor mégis milyen e-sportolókat lőttél be BF-ben?ON a vitához: Én pl. most buktam el egy alap meccset, mert olyan éhes vagyok, hogy koncentrálni sem tudtam és kb. semmit nem lőttem. Pedig 4v5-ben játszottunk a meccs negyedétől 12-11-ig felhoztuk, de mivel egyéniben semmit nem hoztam, csak fogtam a golyókat, kikaptunk. Sokat számít az egyéni skill is.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Arkennys
addikt
Ilyennel próbálkoztam, de vagy a franc vár össze 5 embert váróban, mindig van valami nyűgje valakinek...legjobb esetben 2-3 an tudunk nekiindulni, 65 embert meg nem veszek fel azért, hogy néha mehessünk 5en.
sikamika utánad levő hozzászólására már inkább nem is reagálok, bár látom már kb csak belőle áll a fórum most hirtelen
htc: hagyd, úgysem jutsz vele dűlőre...nem a csapat hibája, megmondta hát nem érted?!
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz sikalisk #35034 üzenetére
sokat érek vele, ha 100ból 40x jó a csapat, ha hatvanszor szar, és nem azért kapunk ki mert jobb az ellenfél, hanem mert 8 másodperccel robbanás előtt defusekit nélkül nekiáll felszedni, amikor a bomba mellett (!) ott a kit, csak fél métert kellene arrébb mennie; és hasonló fatális baromságokat művelnek, hogy még a játéktól is elmegy a kedvem. ilyet a silverek csinálnak, nem a felső kaszt nova. ja, mert a voice_enable 0-n van neki, nehogy bármilyen információhoz jusson. de már az is haladás néha, ha 5en nem 5 fele indulunk, főleg ha a sniper szól hogy üres d2 B (mert ők is lámák, hogy te is lásd, hogy ilyen is van), akkor nem megyünk A-ra meghalni, bombával legelöl természetesen.
így nem lehet játszani, ezzel csak felhúzza magát az ember. amiatt sosem vagyok dühös, ha nem lövi meg (talán néha kicsit), de ez távol áll mindentől, amiről az mm szólna.
-
ingalls
senior tag
válasz bbdzyx #35038 üzenetére
Hát jó. Nem tudok tovább vitatkozni, tatlán nincs is miről. Tény, hogy civil vagyok, 20 órám van benne, ennek is a 2/3-át halva töltöttem.
Nem érdemes a statjaimat nézni, jól tudod, hogy nem mond semmit. Én mindig átállok a vesztes oldalra, akármekkora ekéket kell is húznom, utálom az egyenlőtlen meccseket.
-
bbdzyx
senior tag
válasz ingalls #35025 üzenetére
Ez egy ritmusjáték, merőben más mint a BF. Továbbá valszeg' hallották, hogy AWP van nálad, így számítottak rá, hogy egy gyakori spotról zársz le egy szintúgy általános szöget. Van ilyen, ez még nem annyira reakcióidő kérdése (az ellenfeld szempontjából nézve biztosan nem).
Mi volt a BF-es nicked?
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
ingalls
senior tag
válasz sikalisk #35029 üzenetére
Ez jó és szellemes válasz volt. De nem tudom, hogy vagy Te nem értetted meg az én problémámat, vagy én nem értelek Téged.
Én a reakcióidőről beszéltem mint olyan adottságról, mint hogy van-e szemed/kezed, vagy nincs. Azt, hogy milyen gyorsan kattintok, az nem gyakorlástól függ, hanem attól, hogy az ilyen jellegű igénybevételre milyen mértékben van "előhuzalozva" az idegrendszered.
Olyan ez, mint mondjuk az emlékezőtehetség. Akinek rossz, annak rossz és az is marad. Maximum kegyszerekkel és mesterséges "ars memoriae"-vel kezelhető (szándékosan nem a "javítható" szót használom. -
sikalisk
tag
-
htc07
addikt
válasz sikalisk #35027 üzenetére
szóval a rendszeres öngyilkos merénylő 'beflashelem magam majd késsel ráfutok az awp-re 200 méterről' szintű playerekkel egy csapatban ugyanolyan teljesítményt hozzak, mint egy intelligens, kommunikációra hajlamos csapattal, ahol nem kell minden harmadik körben ecozni azért, mert van legalább egy retardált akinek a spotját emiatt fogni kell valaki másnak, aki rendszerint meghal ha mindkét irányból érkezik az enemy, mert legalább annyi agyuk van, hogy a radarra ránéznek. szép hosszú mondat lett.
innentől kezdve bukott kör, ha nem lősz annyival jobban, hogy ezt kompenzáld (de akkor magasabb rangon lennél, és ott már nem kompenzálod vele).
16v16 pubon lehet nem kell csapatjáték, itt igen.
persze az sem árt, ha tud lőni az ember, de én inkább a csapatjátékra tenném a hangsúlyt, mert tökmindegy milyen jól lősz, egyszerre csak egy fele tudsz lőni.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz sikalisk #35030 üzenetére
Nem fix öt emberre céloztam, hanem a korábbi meccsekről összeszedett randomokra, akik nem totál agyhalottak és értelmes emberi nyelven tudnak kommunikálni. Van ilyenből is sok. Ezeket minden meccs után felvenni, és invelni folyamat mielőtt elmenne az ember játszani - máris meg van oldva a csapat probléma.
-
sikalisk
tag
válasz ingalls #35025 üzenetére
Egyszerű gyakorlás kérdése, ha elég sokat DMezel, vagy botozol - ahol időarányosan sokkal több lövési pozicióba kerülsz, mint mondjuk egy public, vagy versengő meccsen -, eljön majd az az érzés, hogy "bazzeg, ezt, hogy csináltam", ez a szint, amikor már érzésből lősz, gyorsabban cselekszel mint tudatosan gondolkozol, ha leállsz játszani a NiP-el, akkor barátom pontosan ilyen frageket fogsz kapni, nem egyet meccsenként, hanem az összes ilyen lesz, ha nem tudnád kik ők, már az első után 100% biztonsággal állítanád, hogy csíterek.
Túkoros biztos nem vagy, mert én a 4. X-et taposom, és nem érzem magamat lassabbnak, persze ehhez gyakorolni kell, itt a hétvégi úrvezetők nem rúgnak labdába, hiába állt ki a kispolszkival a nagypapi 60 éven keresztül a garázsból, minden vasárnap, nem fog labdába rúgni a rally versenyen. (hozzáteszem egy forma1-es sofőr sem fog labdába rúgni megfelelő gyakorlás nélkül egy rally versenyen)
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Kérdés: ha tényleg ennyien vagytok akiket felhúznak a nyomorult csapattársak, akkor miért nem játszotok full premadeben?
Lenyomtok pár meccset, felveszitek az értelmes embereket akikkel jatszottatok és hívjátok őket a következő meccsre. Aztán felvesztek még párat, és így tovább. Így biztosan nem kaptok értelmi fogyatékos csapatot. -
sikalisk
tag
Ez nem ellentmondás, ugyanis nem csak a te csapatodban vannak oroszok, hanem az ellenfelében is, bizony, ugyanannyi eséllyel afk-nak, és tkznak, mint a te csapatodban, úgyhogy pontosan rajtad múlik, ha te nem reagálsz ezekre és csak a játékkal törödsz, akkor ennyivel lesz jobb a csapatod minden meccsen, lehet, hogy lesz 10 olyan meccsed amikor tényleg szerencsétlen leszel, és mindig te kapod az afk-t, de ez 100-as átlagban már - a nagy számok törvénye alapján - elhanyagolható - maga az ingadozás sem nagyon lehet 2 rangnál több, azonos játéktelejsítmény mellett -, ha jól játszol feldob, csak idő kérdése, én még sose voltam kala alatt 1000 winnel, a legutóbbi 100 meccsen meg seriff alatt sem.
ps. megjegyzésként hozzáteszem, hogy ha kilép egy csapattársad, akkor annyival megnő a két csapat közötti pontkülönbség, hogy alig vesztesz pontot kör vesztés esetén, győzelemben pedig jóval több pontot kaptok. Sőt, teljesen random, rosoz társakkal is hoztam már több olyan meccset, ahol már az elején vagy oldal csere után lépett ki az egyik társunk. Itt bejön az is, hogy kommunikálni is tudni kell, értem ezaaltt, hogy a társaidat is intheted nyugalomra, biztathatod őket, néha csak az kell, hogy példát mutass és ők is összekapják magukat. Tudom, hogy nyálasan hangzik, de ez csapst játék, ez is a taktika része, mint az ellenfél trollkodása, hogy azzal foglalkozz, hogy csíterezik és nem a következő körben befutó B rushal.
Az utolsó pedig, hogy megkell tanulni elviselni a vereséget, mert azon keresztül vezet az út a sikerhez és a vereségből többet tanulhatsz, mint egy 16:0-ból.[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz vzsryl #33052 üzenetére
"Én már tudom, hogy nem azért nem jutok tovább, mert sok a csíter, smurfer vagy túl sokat játszom randomokkal stb... Hanem azért, mert ennyire vagyok képes. Hiába tudok sas-global elite közöttiekre is 30 felett lőni, és hiába magas a játék intelligenciám. Néha durván elkapom a fonalat, de ritkán hozom azt a szintet. Van, hogy tök okosan, türelmesen, a csapat minden mozdulatát szem előtt tartva játszok, mégsem lövök többet 10-nél, és folyton meghalok még akkor is hátba lőném az ellenfelet.
Nekem a duplakala-sheriff való, teljesen reálisnak érzem.Szerintem mindenki be kéne lássa, hogy mire képes, és nem a kifogásokat kellene keresni."
Azért úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok a GO-ban, de régi kövület vagyok új az fps műfajban.
Egy halállal akarom leírni az általános érzésemet a játékkal kapcsolatban.AWP-vel vártam CT kezdő felől a besurranó T-ket a dobozoktól (ehhez a szemét puskához csak végső elkeseredésemben nyúltam már). Bemértem a doboz sarkát, tudtam, vártam az érkezőket feszülten, hosszú másodpercekig. Majd egyszer csak egy fej bukkant elő és abban a pillanatban halott voltam.
A történet elemzése:
Tehát ez azt jelenti, hogy az az idő, ami a fickó feltűnésének észlelése és az egérgomb lenyomása között eltelik (jelzem a fej a célkeresztemben volt), az elég volt az illetőnek arra, hogy: 1) kilépjen a fedezék mögül (tehát mozgásból álló helyzetbe kellett kerülnie, hogy a célzás pontos lehessen), 2) észlelje a jelenlétemet (jó, ezt sejthette, de a pontos helyzetem nem lehetett ismert), 3) jobb gomb leütésével belenézzen a távcsőbe (gondolom, ennek is van valami beépített ideje),4) a fejemre (!!!) húzza és 5) eljuttassa ugyan azt az információt az "ujjáig", ami nekem lett volna a feladatom.
Kis túlzással mondhatni, hogy a csávó alsó hangon 5* gyorsabb reflexszel rendelkezik, mint én?Miért van az, hogy egyéb játékokban elismert e-sport játékosokat is halomra lövök jobb napjaimon (bf sorozat), mi több a közösség tagja vagyok, a drága jó CS-ben meg "könnyed mód" egyszerű civiljei is 5* gyorsabbak mint én? Mert ez bizony nyers, reflexekre standardizált összehasonlítás volt!
Nyugdíjazzam magam? Erősen túlkoros vagyok a PC-s játékokhoz, egyébként is (26).
-
törölt tag
válasz vorosmarti #35023 üzenetére
-
vorosmarti
senior tag
válasz Pcgamers #34980 üzenetére
http://store.steampowered.com/app/730
Itt nagyon gyorsan kapsz.
-
htc07
addikt
nem a társaid hibája, hanem a tied..
pár sorral lejjebb:
az ELO rank rendszer úgyis elsősorban a csapat sikerességét méri.
na azt fejtsd meg akkor, hogy lépkedsz fel, ha ragelő oroszokkal / lengyelekkel dob össze folyamatosan?
mondjuk egy nem 10 éve aktív játékos esetében, inkább egy újonc szemével.
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz Arkennys #35018 üzenetére
Csak tényeket tudok felhozni, a nyert meccseim 90%-a randomokkal jött, a többi már két különböző szemléletmód ütközéséből adódik. Mindenesetre nem feladatom meggyőzni sem téged sem mást, ezek jótanácsok voltak, remélem lesz aki hasznosítja, te nem tartozol közéjük, ennyi.
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35017 üzenetére
igen, ebben is csak mi vagyunk a hibásak, mert nem ÉRTJÜK. Beza. Én szerintem jól leírtam, mi volt a gondom a mondandóddal. Erre jön a jól ismert joker, hogy nem értem, amit írtál, Legyen. Talán az istenek megsúgják még majd tanaid magyarázatát, nyilván túl bonyolult volt.
-
Mezcal
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35013 üzenetére
mindegy, hagyjuk inkább szerintem én arra próbáltam rávilágítani, hogy azért kicsit erős, amit előadtál. Már átbeszéltük a dolgokat korábban itt, és több igazságot láttam abban, mint a hosszan leírt ostorozó és Gandhi szelídsége között imbolygó szövegben (bár én inkább álságosan szelídnek éreztem). Persze ez is egyéni nézőpont kérdése.
szerkesztek én is: nem mondtam, hogy elkezdek jóanyázni, nem szoktam, válaszul sem. Azt mondtam, hogy randomokkal 90% ban játszva nem iylen vidáman rötyögöd a végén, hogy szárnyaid nőttek. Egyrészt. Másrészt: engem az önmagad hibáztasd mindig dolog húzott fel, mert marhaság. Csaló ELLEN játszva pedig megnézem, ahogy te kiszavazod/ kiszavaztatod.
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz Arkennys #35012 üzenetére
Látod, te is egy ilyen ember vagy, az emberek már csak ilyenek, megvannak győződve a saját maguk igazáról
Nos én nem vagyok jó játékos, pont ez az egész mondanivalóm lényege, hogy még én is eljutok sasig, pedig szarul lövök, de legalább nem azzal töltöm a játékidőt, hogy az ellenfelet és a társaimat szídom. Te tényleg nem értelmezted amit írtam, pont arra utaltam, hogy elég pár dologra odafigyelni, és még rambonak se kell lenned, hogy feljebb juss a rankban. Egyébként, ha nem veszed fel a kesztyűt azzal a legtöbb orosz trollt leszereled.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz sikalisk #35011 üzenetére
nem nézem, nem érdekel. amúgy meg utálom az ilyen mindent jobban tudok emberkéket Csak az ő véleményük jó, minden más kifogás, árnyalatok nincsenek. okay, élj ebben a hitben, de ne erőltessük. Megjelensz a semmiből, és mindent jobban tudsz, érthető. Talán írj a volgárnak, hogy lennél 5. a csapatban, pont szükségük lenne rá.
Esetleg gondoljunk bele egy percig, hogy valakinek nem ez az élete, és nem is így űzi? Nos, akkor lehet, hogy az a "szerencsétlen" nem kapcsol terminator üzemmódba, hogy carryzzen négy használhatatlan nyomorékot az ellenfél csapatával szemben. De mindegy is, csak kifogásokat keresek.
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz Arkennys #35009 üzenetére
Igen, lehet, hogy hegyibeszéd jellegű, de a helyzet ez.
Akár hiszed, akár nem, leszarom a csalókat, persze ehhez az is kellhet, hogy 10 éve játszom multiplayerben játékokat CS, SC különböző verzióit, és ha nem mondták 10.000-szer rám, hogy csaló, akkor egyszer sem. Úgyhogy alapvetően nem szoktam feltételezni másról sem, hogy csaló. Konkrétan versengőben még nem láttam csalni senkit.
Nézz meg, két accom van mindkettő sas, full random tolom az oroszokkal meg a hülye franciákkal, épp nem érdekel milyen nyelven beszélnek, akármikor felviszek neked egy hét alatt silverből seriffig egy accot, persze ezt nem hiszed el Az elmúlt nyolc meccsemből két vereségem van, csak egyik meccsen játszottam haverokkal (a nyolcból), a két vereségből az egyikről van szó.
Lehet keresni a kifogásokat, elhiszem, hogy úgy nektek kényelmes, és egyszerűbb az élet, de ettől még nem lesz igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
és leszálla az égből a CS angyala, s hitet és észt osztván megöl körünkben.
Most nem azért, de heh...egy két dolog meglehetősen hegyibeszéd jellegű, és tök jól hangzik, miközben azért ha leülsz játszani, nem hiszem, hogy somolyogsz rajta mikor egy csaló kis életforma azon élvezkedik, hogy leöl. Akár zsinórban több meccsen is. Randomokkal feljutást pedig párszor kiveséztük már, ami közelebb járt a valósághoz, mint a nálad lefestett utópia...mocsokul szerencse kérdése is. Megnézlek, ahogy random 4 orosszal felsasolsz, főleg mikor folyamatosan ilyeneket kapsz, minden winre jut 2 lose alapon. de jah. jól hangzott, köszönjük master
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Üdv,
gondoltam, ha már mindenki okoskodik én is megteszem, s eloszlatok pár tévhitet:
1. ha nem tudsz feljutni silverből, novából, kalából, az nem a társaid hibája, hanem a tied..
2. ha randomokkal játszol, muteld le az ellenfeleket, ne rage-elj, és csak arra koncentrálj, hogy győzzön a csapat, észre fogod venni, hogy így nem csak a csapatod, hanem te is eredméyesebb leszel, az ELO rank rendszer úgyis elsősorban a csapat sikerességét méri. Ha a csapattársad kötekszik muteld és játsz tovább, ha tkzik, ne foglalkozz vele. NE RAGELj.
3. használd a gránátokat, főleg védelemnél a füst elengedhetetlen, támadásnál szintén, ha egyik oldalt leakarod védeni. CT-ben mindig vegyél füstöt és használd a füled, füstöld az átjárót. Változtasd a poziciódat, ne mindig ugyanott védj, lepd meg az ellenfelet. Még, ha nem is lősz jól, okos helyezkedéssel és jó gránát használattal (+ JÓ infó adással) növeled a csapatod esélyét a sikerre.
4. Ne az ellenfelet hibáztasd, ha 10 szer fejbelő 10 kör alatt, az nem az ő hibája, menj másfelé, vagy várd ki. Ha csítereznek vedd bóknak, ez egyfajta elismerése a skillednek, a legtöbb játékos, mint az emberek túlnyomó része gyarló, korlátolt és buta, az ellenfelet hibáztatja a sikertelenségéért, pedig a hibát mindenki magában keresse.
5. Ha csíterek ellen játszol ne foglalkozz vele, reportold, vagy szavazd ki, de ne ragelj, egyrészt tévedhetsz, másrészt csak neki okozol örömöt. Lepd meg, és lődd le. Örülj neki, hogy csak csíttel jobb.
A játékaim 90%-át randomokkal játszottam, és mind a két accom is sason van, pedig lőni se nagyon tudok, hidd el, csak rajtad múlik.
Felnőtt, értelmes játékosok sika vagy bLaCKaRmy néven megtalálnak.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Ja, az én voltam. Bocsi hogy nem láttam hogy írtál nekem, pubolás közbe egyébként is szelektív a figyelmem, kb ha folyamatosan olvasná valaki a csetet, akkor játszani nem tudna, én meg ugye top playa vagyok, annak ellenére hogy rusholok nem szoktam meghalni az első 20 szekundában.
-
szebe
addikt
Felmerül bennem a kérdés, hogy mazochisták vagytok-e?
Legkésőbb az első anyázás/flame után megy a mute, de inkább előbb. Ti meg egész meccsen hallgatjátok őket Pont erről szólt a nemrégiben lehurrogott blogbejegyzés. Ilyenkor elkezdesz rá figyelni, nem pedig a saját játékodra. Hiába nyertek 16:0-ra adott esetben, vele foglalkozol, ami miatt buksz 1-2 MVP-t, amin pedig úszik a szintlépés..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest