Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
linuxuser666
üzenetére
Legendary eagle master vagyok a barátaim meg silver master gold nova 3 között mozognak.
-
linuxuser666
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Milyen rankod van?
Mert nekem nova 4, de szoktam menni úgy hogy jön egy sheriff, vagy 2, de nem szokott nekem gáz lenni.
Általában babérkalákat dob úgy. -
Vismajor01
addikt
Valaki tudna egy silver vagy nova rankot adni kölcsön? Haverokkal mennék játszani de ha az én accommal megyek őket szarrá lövik és nem fun

-
sikalisk
tag
Nálam jóval több a nyert mint a vesztett meccs sasban, és a vesztett sem a csalások miatt vesztett, úgyhogy butaságnak tartom, ha vki csak ezért nem mm-ezik. 1000+ winnel eddig csak egy biztos csalóval találkoztam.
-
M4A4 | Asiimov -ot nem cserél valaki akinek van?

-
djpetar
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ez aztán remek. :/
-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nekem is feltünt, hogy egyre többet veszítek a megszokotnál.
Nekem tegnap mondták egy mm-en, ha csal az enemy, nem gáz, be onolom.
Akkor mondta el mivan. Ingyenes cheat amit nem lát a vac. Mondom ez fasza.
És ügye nagy a kisértés, mert ki nem akar suprem vagy global lenni.
MM-et én is hanyagolom most. Beizzítom a faceit-et, azt hiszem. -
Arkennys
addikt
kedves ez a lounge, járt volna tét nyerésért 2,6 erre kapok 4darab 4 centes skint. Kicsit érdekes

-
MurdR
veterán
válasz
sikalisk
üzenetére
Messze vagyok én attól, hogy smurf accra legyen szükségem

Azon már gondolkodtam, hogy kéne egy second acc arra az esetre, ha csak funból megyek pár erősebb ismerőssel, aminek tuti bukás lesz a vége, mert pl a sheriffet meg csirkét nem hogy nem lövöm meg, de még sebezni sem tudom néha

Nem baj, road to silver
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Slystyle
őstag
válasz
sikalisk
üzenetére
Én nem elégedetlenkedtem, engem nem zavar egyáltalán a 64 sem, mivel manapság a két kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi időt töltök el játékkal.
És megmondó ember sem akartam lenni, de lásd be, hogy ugyanazzal érveltél, csak kitágítottad Valve-ről a látókört a világra. -
PAUBEN
tag
Megint kezdődik 4 meccsből 3 pörgő aimobotos sup/ge

Remélem megint lesz banolgatás...
-
sikalisk
tag
válasz
Slystyle
üzenetére
ez nem "valve logic", hanem így működik a világ. Lehet itt okoskodni, megmondó emberkedni, elégedetlenkedni, de ettől még a valve érdeke abból áll, hogy minél szélesebb játékosi réteget kiszolgáljon, minél alacsonyabb költséggel pont. Ez a hozzáállás nem valve talámány, hanem így működnek az emberek, így működik a világ.
-
gtamate2
veterán
Valakinek nem szokott olyan előjönni hogy a smoke mellett irgalmatlanul begyorsul az egér (800 dpiről mintha 3500-ra váltana), viszont mikor elmegyek tőle rendbe jön. Deathadder black editionról lenne szó, vagy ez egér haldokolna?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
zkas90
üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy felesleges-e mm-re. Én esea-n imádom a 128 ticket, tudom, hogy sokkal kevesebb a szerencse faktor, hogy "mit ad be", mint mm-en. Biztosabb tudok abban lenni, hogy én baltáztam el xy szituációt, és csak rajtam múlt az adott szituáció.
ESEA botrány: Nem tudom, hogy miről van szó. Viszont azt tapasztalom, hogy sokszor színvonaltalan meccsek mennek. Vagy iszonyat gyenge az ellenfél, vagy mi kapunk erős ellenfeleket, és nincsen balansz a csapatok között. Valamelyik nap az ellenfél csapatban volt egy supreme, hiába lőttem le többször is, meg csináltam 2 clutch-ot, 41-t lőtt, kikaptunk, mint állat. Gyakorlatilag "carry player" volt a csapata számára. Szóval az jó dolog, hogy erősebbek ellen kell játszani, csak nem mindig felhőtlen a szórakozás.
-
he7edik.
addikt
A myRevenge vs H2B meccshez lesz magyar stream?
-
szebe
addikt
Végre összejön egy értelmes ötös, erre warmup-ban disconnect: "Pure server: file [GAME]\pak01_001.vpk does not match the server's file"
Ha kitörlöm a fájlt, hatalmas error feliratok futkároznak a pályán, a fájlellenőrzés pedig természetesen nem fut le a kellő idő alatt. Bráfó
-
zkas90
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ahogy nugat írta: "raadasul mm szintu jatekra (szerintem) felesleges."
Ebben tényleg van szerintem is valami (nem az én szempontomból, mert nekem mm-re is kell a 128 tick). Így a valve akár jogosan figyelhet a gyengébb gépekkel rendelkezőkre, hisz extra bevételt hoznak ők is.(#35862) MurdR - Grat főnök
jöhet a duplakaka 
ESEA - ha már megemlítették itt páran. (Nincs időm rákeresni) Mi ez az esea körüli botrány? HLTV és redditen olvastam, hogy sok játékos oltogatja és menekül onnan.
Egy konkrétabb hozzászólás pongyola fordításban: "Azt elfogadom, ha egyszer kibasznak velünk. Viszont úgy, hogy ezt másodjára is megtették és én még fizetek is érte...bekaphatják. Többet egy centet sem szánok az esea-ra". -
szebe
addikt
Ha lenne havi ~5 euro a fizetős 128 tick + esea szintű anticheat, simán vállalható lenne. Ezt ,ha a havi dropokból teljesen nem is, de egy részét ki lehetne gazdálkodni (ügyesebbek a teljes árat is összemókolnák). Ennyi pénzből futná szerintem kellő erőforrásokra, meg az ESEA anti cheat "bérlésére". Már ha az ESEA odaadná persze...

-
Coccolino_O
őstag
válasz
zkas90
üzenetére
Ez egy technikai sport. Akinek szar a gépe a játékhoz, az nyilván tisztában van azzal, hogy nagyon kevés lesz az fps-e, és óriási hátránnyal indul azzal szemben, akinek meg jobb gépe van. Vagy elfogadja ezt a nyilvánvaló tényt, vagy elmegy dolgozni és vesz magának jobb gépet. Más alternatíva nem nagyon van.
Nem tartom valószínűnek, hogy 128 tick lenne bevezetve, normális anti-cheat programot sem tudnak csinálni (vagy inkább nem akarnak?), pedig a bajok fő forrása ott kezdődik.
-
mepet
addikt
válasz
üzenetére
Kiszivárogtatott infók az új operationról:
-az új money swap tool-al a drága skinek olcsóbbakra cserélhetőek cserénként csupán $10-ért
-a Tec-9 $2700 lesz, és cseréli az AK47-est
-az AWP-hez egy töltény jár majd, és a kilövése előtt írásos engedély kell Gaben-től
-bevezetik a 16 tick-es szervereket és HLTV-hez jön a 256 tick
-ha nem csak a smoke gránát füstöl, beállítható a 420 tickNa jó, lehet, hogy füllentettem. -
törölt tag
De az nem szövegértés.
Jo akkor en is ekezetek nelkul fogok irni mostantol.Senki nem jelentette ki, hogy lesznek 128-as szerverek. Csak beszélgetünk róla, hogy "jó lenne" meg "jöhetne".
Idézlek: "nem tudom honnan veszitek egyebkent ezt a 128 tick-es mm-et"
És ezzel be is fejeztem. Írjál választ. Lehet Tied a utolsó szó.
-
nugat
tag
nem tudom honnan veszitek egyebkent ezt a 128 tick-es mm-et, egyetlen csgo dev sem utalt ra es egyebkent is nagyon kicsi a valoszinusege. sokkal dragabb egy szerver raadasul mm szintu jatekra (szerintem) felesleges.
-
zkas90
senior tag
Mentem egyet babérkala rangon.
d2 CT-ben kezdtünk, 6-1re vezettek a terroristák
Kirúgtuk az egyik játékosunkat, mert rosszabb volt egy botnál is. 9-6ra megnyertük a CT sideot. Majd 16-14-re az egészet.Többet öltem a bottal, mint rendesen.
A bot lett végül a 2. a listánkon. -
Arkennys
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
rájuk fért, elég jól tolja és beleillik a csapatba
-
törölt tag
válasz
zkas90
üzenetére
Oké az jó érv, hogy sokan vannak akik nem high-end pc-vel nyomják.
És ha úgy lenne megcsinálva, hogy választhatsz lobbyban, hogy 64 vagy 128? És akkor rá van bízva a felhasználóra, hogy beválalja vagy sem.
Én még azt is beválalnám, hogy a kezdetekben korlátozott mennyiségben van 128-as és sorba kell állni. Látnád a lobbyban, hogy pl.: 500/480. Akkor tudod, hogy tudsz menni 128-asra. -
zkas90
senior tag
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy hány embert baszarintana meg a 128 tickre való átállás.
A 64 tickhez "elég" a fix 60-70 fps is, de ha 128 ticken 60 fps-sel és 60 hz-es monitorral megy valaki egy 250 fps-es 120 hz-es monitorral rendelkező ellen, akkor eléggé hátrányba fog kerülni. 64 ticken is hátrányban van picit, de nem annyira.Mintha olvastam is volna redditen valamikor, hogy ezért sem akar nagyon a Valve átállni 128 tickre, mert a játékosok nagy %-a gyenge teljesítményű géppel rendelkezik.
-
Slystyle
őstag
Jó lenne, de úgysem lesz, legalábbis egy jó ideig biztos nem. Az anti-cheat meg... inkább hagyjuk.
@hemaka: Éppen ez az, hogy rengeteg pénz befolyik. Minek legyen több kiadás, ha egyszer nagyon sokat keresünk és a népek tudnak játszani 64-en is? Valve logic, end of story.
-
regener
veterán
Megér 8 kulcsot egy ST WW Chatterbox?
-
-
Slystyle
őstag
válasz
üzenetére
És szerinted akkor az oroszok többsége nem kezdene el VPN-ezni (nem mintha szerintem így is már a többségük használna valamit erre)?
128tick-et meg várhatjátok MM-re, akkor valószínű átállna a játék előfizetésesre. Elég komoly pénzeket venne igénybe az üzemeltetés. A többit nem kell ragoznom szerintem, hiába tehetné meg a Valve. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nem tudom min dolgoznak. Azt mondtam, hogy várható, hogy lesz ez ügyben is fejlesztés. És ez kell.
(#35838) Vanir
Ok. Orosz ip -> 64 tickes szerver. Eu-s 128. Ennyi.

És akkor ezzel ki is lehetne küszöbölni, hogy orosz játszon orosszal, oroszajkúval. Az emberek meg egymással.
-
SRII
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
[link] lent lehet olvasni mikor és meddig voltak jelen a kiegészítők, ahogy az időintervallumokat nézem ,(mettől meddig-mikor jött az új) már ki kellett volna dobniuk.
Legalább valami info lehetne milyen pályákat fog tartalmazni. -
2015 05 09-én kérdeztem hogy mikor jön ki egy újabb Operation, és azóta sincs semmi. Nem gyanús ez már kicsit? Mert mivel egyikben sem vettem eddig részt így eléggé vágyakozok.....................
-
rumos XIII
aktív tag
tRICKED hivatalos 5.-e Barcode lett.
-
he7edik.
addikt
Így van GO-ban nekem is kiég a szemem ezért játszottam 1024-ben azon viszont annyira mosott az egész hogy az cseszi a szememet. Most a 16:10-es 1680x1050-ell próbálkozom...
-
vhw
addikt
Valahogy éreztem én is, hogy valami nem stimmel a színekkel. A fentiek hatására állítgattam kicsit az nV control panelen - rögtön kicsit jobb lett.
(ezt csak így zárójelben; bár a színek is olyan mosottak, de a másik dolog ami "új" [hogy ne használjam a zavaró szót] számomra a go-ban, hogy a pályák tele vannak apró részletekkel, mindenféle "szeméttel" - a korábbi részek nélkülöztek minden sallangot; csak nagy otromba faládák, kocka épületek, később a source-ban pár új tereptárgy, de alapvetően még mindig "minimalista" volt a fő irányvonal... egyszerűbb volt észrevenni az ellenséget)
-
SRII
őstag
sweetfx használható vagy nem?
Steamen mintha olvastam volna,hogy ezerét nem jár semmilyen bünti, de sok ember írta ,hogy felrakás után pár héttel vac-ot kapott.(össze vissza írogatnak mindent, szvsz nem is használták csak beleugattak és félrevezetik a többit)
Ez valami dll módosítással jár? ha igen akkor tényleg lehet benne valami, hogy vac on? -
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Régebben a cz op volt, viszont annyira gyengítették folyamatosan, hogy sikerült átesni a ló túloldalára, és most nem veszi fel a verseny-t a másik két helyette választható fegyverrel. Tec-9 még úgyis brutális, hogy csökkentették a tár nagyságát meg távolra már nem annyira pontos. Five-Seven meg mindig is jó volt szerintem.
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
CT-ben 5-7, T-ben T9. Cz-t azóta hanyagolom, mióta elkezdték variálni, hogy 8/16 golyót kapsz, aztán az animációba is belenyúltak. Nem lett volna rossz ez az egész, ha közben a Tec-ből nem csinálnak smg-t...

Egyébként jobban preferálom a p250-t. Olcsó, megfelelően közelre pedig ezzel is lehet 1 hitelgetni. -
-
Arkennys
addikt
kíváncsiságból, hány embernek van innen berakva játékba CZ, és hánynak five seven/tec? (ki melyiket preferálja?)
-
regener
veterán
CSGO Trade offtopik következik:
8db chroma 2 kulcsot mire cseréljek?
Tettem ki cápás ajánlatokat de semmi, majd több mint fél éve nem tradeltem így kicsit kikoptam.
-
m_dawe
senior tag
Szerintetek jó csapatokra tettem? [link]
Tudom nem nagy érték bla bla bla de valahonnan el kell kezdeni
-
okipoki
aktív tag
Nem lehet valahogy kijátszani azt, hogy ha veszek kulcsokat, akkor ne tegyen rá 7 napot?

-
rumos XIII
aktív tag
Jézus mennyire gyaláz CW infin Kingui ellen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Akkor mondta el mivan. Ingyenes cheat amit nem lát a vac. Mondom ez fasza.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jöhet a duplakaka
mondjuk nem a smurf accomon (ami nincs) hanem a főaccon, de babér, nah
LendvaiFeri1