Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT  Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ ****CS:GO OFF TOPIC**** ****CS:GO OFF TOPIC****  [PH!] Steam Group | Facebook [PH!] Steam Group | Facebook  Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd |PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató | |PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató | Láda Drop útmutató| Major infó Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Arkennys addikt válasz  sikalisk

üzenetére sikalisk

üzenetéreÉn túl tudtam lépni azon, hogy ellenszenves vagy nekem, és szerintem érezhetően racionális tanáccsal láttalak el. De rendben, felőlem duzzoghatsz is, majd ha más szól érte, komolyan veszed. Lehet nem nekem kell magamba nézni, ha 4x es létedre ilyen vagy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) mellesleg szerintem leírtam értelmesen, mi a problémám a hozzászólásaiddal, amikre nem reagáltál érdemben, én itt fejeztem be a dolgot mást is csinálsz, lehet, mégis folyamatosan magad után írkálsz, ha picikét türelem is van, ez a jelenség már nem lenne. Mindegy, én nem mondhatok semmit, úgysincs súlya 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 LendvaiFeri1
 LendvaiFeri1