Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
válasz ReSeTer #35793 üzenetére
Én azt vettem észre hogy mióta "ban" hullám volt egyre több mg,mg2és dmg szinteken a csaló.
Pl: haverom supreme,ha velem mentem hiába voltak sas,sas2 stb az enemy nem éreztem unfairnek,sőt 3 meccsből 2 első és 1x 2ik helyen végeztem(win/loostol függetlenül)
Így elég valószínű hogy akik mgközeli szinteken olyan pontosságal és emberfelettí reflexkkel rendelkeznek amiket még supreme környékén sem látni,akkor az valószínüleg csal.
És nálam az elmult 2 nap 90% ez volt...
GJ VOLVOORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
he7edik.
addikt
A tRICKED vezet
Égő szöveg a flém vázon
-
ReSeTer
senior tag
válasz killer095 #35789 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor olvastam, hogy ban hullám volt, megörültem, mentem is rögtön mm-ezni, mert elvileg akkor könnyebb a szintlépés. Hát azóta 4 vesztes meccs nem is kicsit.
A ban hullám óta nehezebb lett a mg-mg2. Elvileg pont fordítva kellene lennie, nem?
-
killer095
őstag
1nap két csíter,...megint kezdődik...
SG553 füstbe ,fullsprayel 4 headshot....seems legit
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
szebe
addikt
szmicc in da house
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perecKING
senior tag
Sajnos ma este jatszok utoljara
Eladtam a gepem(holnap adom at a futarnak)
Ma este melo utan meg tolnek egy "bucsu" versengot
Kala a rangom, de egy csirket siman erzek magamban
Mostanaban monden versengot nyertem. Altalaban az elso vagyok pontban, de meg bukasnal is meglovom azt mint az ellenfel 2.
Igaz csak hetvegen versegoztem es akkor is csak 4-5 alkalommal. Pubon viszont minden nap jatszok(ott nem gond ha hirtelen menni kell)Ha a pro rereg elvinne 5. .....
Ejjel 0:30 kor inditom a gepet, akkor erek haza
1.6 2000+ ora
Go 1000+ oraperec_KIRALY
mobilrol
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
nofene, lounge destroyert használhatatlanná tették loungen, vagy nálam van hiba? Az oroszra váltós móka óta nem ad életjelt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
nugat
tag
válasz rumos XIII #35784 üzenetére
ha jol emlekszem meg irja is a lobbyban, hogy fps problemak eseten ne bongeszobol csatlakozz.
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
joe-ker
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy faceit meccsen leesik az fps a ping pedig nagyon magasra ugrik,ez kb 20 perc játék után mutatkozik,kilépek asztalra majd vissza akkor ismét jó.
Játékon belüli MM alkalmával nincs ilyen ott fix 100fps van.(fps_max 100 persze a gépem többet is tud),ping elfogadható max 70.de szerver függő.
Egy kép az esetről.
Gépem az adatlapomnál.[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Egyetértek, nagyon jó, ha néha van egy erős ellenfél, megtanít gondolkodni, és okosabban, óvatosabban játszani, rászorulsz arra, hogy koncentrálj. Megtanulod, hogy bizony nem tunkolhatsz, nem lőhetsz a testre, hanem a fejet kell elkapnod, mert több esélyed nincs.
Mindezzel együtt, állandóan sem jó jobb ellen játszani, mert ki kell ereszteni a gőzt, és ugye elég frusztráló..
[ Szerkesztve ]
univerzum < emberi hülyeség
-
Arkennys
addikt
persze ebben is van valami, ennek ellenére én sem szeretek jelentős különbséggel játszani rangban. Pl tegnap "seems legit" pár órás smurf accos, aki egy deaglevel kb kiirthatatlan volt. Aztán meg nyávogtak, hogy de unalmas meccs.
-
mepet
addikt
válasz vorosmarti #35764 üzenetére
Ez bizony tőled függ. Ezt tanulni kell, hogy ha kapásból kifejelnek a sarkon, akkor ne azt üvöltsd a mikibe, hogy "csaló", hanem arra gondolj inkább, hogy "na végre, ettől van mit tanulnom". Ugyanezt a gondolatmenetet más szavakkal Kodiak-tól, is hallhattuk már, Itt linkeltem korábban.
Én speciel szeretek nálam erősebb ellennel játszani, hiszen jobbtól kikapni sosem szégyen. Ilyen esetben büszke vagyok minden egyes lehozott körre. Akkor is, ha 3 van belőle a war végén.
-
vorosmarti
senior tag
Nem erre gondoltam. Ha nagy különbségek vannak, akkor nem olyan élvezetes egy nova számára, ha belefut mondjuk egy supreme-be. Ha valódiak a különbségek, akkor nagyon frusztráló lehet ha vki 10x lelő, mire megszerzed az első kill-edet. Toltam már olyan meccset ahol volt jelentős rank-eltérés (az ellenféllel), és nehezen viseltem
-
Arkennys
addikt
Akit érdekel az új kinguin csapata (ScreaM, Maikelele, SKYTTEN, rain, fox), játszanak majd ma 21:00 kor a CPH wolves ellen, én speciel tuti megnézem, kíváncsi vagyok
-
xenom0rph
őstag
jó magyar pub szerókat tud valaki adni?
halahala
-
-
GergőBp
tag
Jó, ezt a faceit-et is elfelejtem. Rosszabb, mint a sima MM. Tudásban nem sokszor adott jobbat, de a sok kis nyivákoló pisis.. Lelépnek, afk-zik, hisztizik, stb.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
freeknight
őstag
válasz zkas90 #35755 üzenetére
Rengetegszer fordul elő nálam, hogy a vért látom fröccsenni, de nem sebeztem rajta semmit. Így találgassál . Szerintem meg épp az ad hozzá a játékhoz egy taktikai pluszpontot, hogy meg tudod mondani, mennyi élete van még kb az ellenségnek. Az általad említett awps- példa tökéletes. Egy jól kommunikáló csapat így természetesen nagy előnybe kerül 1v1 szituban, dehát egy jól kommunikáló csapat mindenhol máshol is előnyben van .
(Bár ha jól tudom, esea-n úgy van, hogy csak a kör végén tudod lekérdezni, mennyit sebeztél, amúgy vakon vagy addig, szóval ha erre vágysz, akkor ott a helyed ) -
zkas90
senior tag
válasz gtamate2 #35754 üzenetére
Szerintem több összpontosítást és taktikázást hozna a játékba.
1vx szitukban nem az lenne, hogy rárohannak a low HP-s enemyre, hanem ugyanúgy le kellene tartaniuk a pozikat, mert nincs fix információjuk arról, hogy mennyi életereje maradt.
Többször szóltunk már mi is az AWP-s utolsó emberünknek, hogy pisztollyal menjen rá mert 1-2 golyó. Lehet ha wp-vel megy, akkor lehozza az ellenfél.Illetve hozzáadna a játékhoz egy olyat, hogy meg kellene tudnunk kb-re mondani, hogy mennyit sebeztünk az ellenfélbe. Még egy dolog amire figyelni kellene. Még egy dolog amivel ki lehet emelkedni a tömegből.
-
mepet
addikt
válasz vorosmarti #35736 üzenetére
Én sokszor a való életből ismert barátaimmal játszom. Ekkor szokott ilyen vegyes lenni a brigád. Mivel mindenki azt tartja szem előtt, hogy a csapat győzelme az első, ezért nem érdekel senkit, kinek hány frag-e van, és ugyanolyan élvezetes a játék.
-
zkas90
senior tag
Én a mostani versengőt átalakítanám unrankeddé. Mellé pedig létrehoznék egy ranked versengőt ahol 128 tick van, 105 másodperces köridő, 35 másodperces bombaidő és kés kör.
-
szebe
addikt
válasz salytmasztor #35737 üzenetére
Én a magasabb rankkal rendelkezőknek rush-hálót vezetnék be, az alacsonyaknak meg mehet a duplaugrás és/vagy az auto bhop. Ja, és ha eltalálsz valakit, a célkereszt alá egyből írhatná az okozott sebzést.
#nokappa
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
salytmasztor
aktív tag
válasz vorosmarti #35747 üzenetére
Pedig régebben haverokkal 1.6-os lanokon nálunk ez egész jól működött.
Aki túl erős volt a többiekhez képest, az gyengébb fegyverrel ment.
Még így is persze jobb volt, de több volt idő reagálni + tanulni a gyengébbeknek, mert amikor találkoztak, akkor nem azonnal kapták az egylövéses awp/ak/stb killeket.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Nekem személy szerint a jelenlegi korlátozás sokkal tisztességesebbnek tűnik. Másfelől nagy különbség esetén még úgy se nagyon lenne játékélmény az alacsonyabb rangúaknak.
-
lemusz
addikt
Na akkor tereljük el a szót arra, hogy:
Most van Athlon X4 750K procim, amit lecserélek i5 3550-re. Cseppet kemény erősítés: [link] Vajon mennyivel lesz jobb a minimum fps-em? Vajon 30-as pubon amikor nagy eksönben, füstökben beesett 90-100 környékére az fps-em az most mennyi lesz i5-el? Tippeket kérek, a legjobban tippelő kap majd egy centes skint.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
sikalisk
tag
-
zkas90
senior tag
-
sikalisk
tag
Ezt szerintem baromira nem gondoltad végig😃
-
salytmasztor
aktív tag
válasz vorosmarti #35736 üzenetére
Kis és nagy szintű barátokkal való játéknak talán valami olyan megoldás lehetne jó, hogy a több vagy sok szinttel nagyobb játékosokat korlátozzák valamilyen módon, amikor kis rangúakkal játszanak.
Például kevlart nem lehet venniük. Vagy csak a gyengébb fegyverek használhatnak és vásárolhatnak.
Smg-ket, ha pedig 7-8 szint a különbség, akkor csak pisztolyokat.Ez sem tökéletes megoldás persze, de még mindig (sokkal) jobb lenne, mint a durva smurf hentek.
Ebben az esetben mondjuk még egy olyan szabály lehetne, hogy a magas rangú ne bukhasson nagyot vagy ne számolja neki a meccset, mert ugye hátrányban van azért a korlátozások miatt.[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz vorosmarti #35734 üzenetére
In-game MM esetén nálunk a nova 3-asokat már nem szokta együtt engedni a madarakkal, ha nem vagyunk meg 5-en. Értelemszerűen az ennél nagyobb különbséget sem engedi.
Érdekesség, hogy ha 5en indítjuk, akkor ilyen esetben 80%-ban az ellen is hasonlóan változatos rangúakból áll.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
-
vhw
addikt
válasz rumos XIII #35724 üzenetére
Utolsó kört simán sikerült elkapni...
Kösz!"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Arkennys
addikt
válasz rumos XIII #35724 üzenetére
már nem nézik
-
he7edik.
addikt
válasz rumos XIII #35719 üzenetére
fasza akkor azt nem nézem vissza a tRicked meccs viszont qurva jó.
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
-
sikalisk
tag
tucatjával? No és aztán? Hány magyar CS játékos van? Úgy vélem a csalók nem haladják meg az összjátékosok 10%-át, ezzel szemben tegye fel a kezét, akit nem csitereztek le már legalább 10szer az elmúlt hónapokban.Ha tééged csítereznek akkor noobok, ha te csíterezel az biztos információ, ez ilyen.
-
he7edik.
addikt
Van magyar stream a tRicked meccshez?
Égő szöveg a flém vázon
-
GergőBp
tag
Oszt mi fog történni, ha kirakják a profiljukat? Nem lesz se több, se kevesebb. Az tény, hogy én sem szeretem a csalókat, de egyesek milyen véresen tudják venni ezt a játékot. Nem mellesleg aki sportnak meri nevezni..
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
szebe
addikt
válasz sikalisk #35703 üzenetére
Jönnek szépen sorjában a banhullámok, külföldi fórumok szerint pár hónapja egy sokak körében népszerű radarhacket detektált hőn szeretett anti-cheatünk. A magyar csoportokba tucatjával linkelték a lebukott magyar játékosok profiljait
-
sikalisk
tag
válasz Mezcal #35704 üzenetére
Szerintem vissza biza, persze ott is rinyált az emberek 90%-a, de azért a mostani viszonyok jóval kényelmesebbek. A jót könnyű megszokni.
Egyetértek a csalókkal meg a smurfokkal? Hát, ha neked ez jött le az eddig írt soraimból, akkor az a te bizonyítványod..
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz GergőBp #35706 üzenetére
Kérlek szépen alássan ez egy bayonet CH MW, ami 140-150€ körül mozog. De mivel ennyire kék és blaze-s arannyal karöltve, ezért 300€ fölött van az ára. Szóval ha neked nem tetszik, az egy dolog, de azt semmiképp sem lehet rá mondani, hogy nem egyedi.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Srácok, elég raj-e?
[link]megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sikalisk
tag
Nem tudom, eddig letoltam kb. 1000+ meccset, és egyetlen alkalommal reportoltam csalás miatt játékost. Tény, hogy nem keresek minden bokorban csalót, tény, hogy elfogadom, ha zsinórban fejbelőnek, és füstön át belőnek, vagy nem vakulnak a flashtől, és jól dobják a flasht. Lehet, azért mert ilyet még én is megtudok csinálni, nem mindig, de néha azért jól megy, és én még nem is vagyok kimagasló képességű játékos. Épp leszarom ki csal és ki nem, amíg nem beszélünk lehetettlen dolgokról, annyi hibám van és annyit bénázok, hogy bőven van mit csiszolni a saját játékomon is, ahelyett, hogy másokat szídjak. Majd mikor k*rva jó leszek és még úgy is boldog boldogtalan belő, akkor ráérek minden meccsen rinyálni.
Le vagyok maradva: mennyien használnak radarhacket, és honnan van ez az infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest