Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Hm...az gáz! Mind1, azért köszi az infót!

Még annyit, h ha manuálra teszem a mentést, akkor mindig ki kell lépnem a main menu/settings-be, ha menteni akarok
@RevolutioN2
Köszi a beállításokat!
Annyi az észrevételem, h pölö nálam a sterring sat 40-en nem okés, teljesen alul kormányzott lesz tőle a kocsi... én 0-n használom. Mondjuk 2 ua kormány is lehet sztem különböző érzetű, havernak is G25-je van, és nála is szoktam F1-ezni, vhogy egész más...
A többi viszont remekül működik, Melbourne-be hozott vagy 1,5mp-et!!! 
A setup-ot is próbálgattam, nem rossz. Melbourne-be hoztam vele 7-8 tizedet, de pölö Bahrein-be az alap quick leggyorsabbal jobban mentem...
A fene érti ezt! Ezért nem bajlódok annyit a beállításokkal!
Vagy nagyon láma vok ahhoz, h kiautózzam a különbséget, vagy nem tom!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többi viszont remekül működik, Melbourne-be hozott vagy 1,5mp-et!!!