Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
gaben82
üzenetére
Gaben, ez annak köszönhető, hogy áttértem az 1-1 szárnyállásra.
Totál vicc, hogy semmivel nem tapad vagy kanyarodik rosszabbul a kocsi, a fék egy kicsit gyengébb de a végsebesség viszont jóval nagyobb.
Elgondolkodtató, hogy mit csinálnak a CM-nél a mérnökök, mert ez már enyhe kételyre ad okot a hozzáértésükkel kapcsolatban.
Jópár pályán megpróbáltam a új beállítást, több mint 5 tizedet javultam, csekély idő alatt.
Motion, remélem hamarosan elkezdesz "élesben" is TT-zni és ott folytatjuk, ahol a 2011-ben abbahagytuk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Arc Raiders
- Micro Four Thirds
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest