Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én egyedül a steering linearity-n éreztem (20-30% sztem kell), h jótékony hatással van a kormányra.
A fék csúszkákat hiába vettem szinte teljesen le, nem nagyon érzem a kocsi határait.
Itt asszem ha meglesz a teljes, előbb rengeteg time trial-t futok, mire rájövök, h a legjobb. De az kicsit aggasztó számomra is, h a kormányt vhogy nem lehet optimálisra állítani. Nekem vhogy kevés a visszajelzés az útról...
@ munky
No és ennyivel előbb honnan?
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest