- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
giigz
veterán
Ilyen minőségben szinte alig lehet látni, de a kormányon számolja visszafele a KERS töltöttségét, abból lehet látni mikor nyomtam.
A DRS meg mindig ment, amikor lehetett...
Azért csak replay, mert menet közben nem tudok videót csinálni a kevés fps miatt...
A lényeg, a maláj pályát most TT szempontjából befejeztem, megveszem majd a játékot, aztán lehet a bajnokságot nyomni.
-
tkesy
addikt
youtube verzió elég tré minőségű
letölthető mkv normálisabb minőség, 70 mb
Majdnem sikerült bemenem 1:35 alá, de az utolsó két kanyart (főként a célegyenesre ráfordítót) nagyon elrontottam... ha ott tudom tartani a szintet, akkor 1:34:8xx lett volna...
-
giigz
veterán
Akkor megyek szépen sorban, hogy a saját körömhöz képest miket találtam:
- A célegyenes vonaláig mehet a KERS, de utána én nem szoktam nyomni, maradjon a kör további részére több.
- Az első kanyar majdnem rendben van, de amikor kigyorsítasz, pöcögtetni kell a billentyűt, hogy ne csússzon meg a hátulja. (Ezt megtanulni egy kis idő, de nem túl sok.)
- A következő kanyart jól veszed, a sikánnal sincs túl sok probléma, de utána a kanyarkombináció elég lassú, sokkal nagyobb sebességgel is be lehet menni oda.
- A következő kanyarokban megint hibák vannak, mennek a tizedek szépen...
- A DRS-t az egész kör alatt egyszer sem használtad, ez megint tizedekbe kerül...Egyébként összességében semmi baj nincs a vezetéseddel, csak gyakorolni kell még, sokat. Ha tetszik a játék, szereted az F1-et, akkor megéri a gyakorlás, mert könnyen ráérez az ember, és akkor utána billentyűvel is élvezhető valamennyire.
Holnap feltöltöm majd én is a körömet, hogy lásd miről beszélek.
-
giigz
veterán
-
-
mokus1
addikt
Esetleg próbáld ki manuális váltóval, én is így megyek és szerintem jó is bár néha lefele kapcsolásnál képes vagyok megfőzni a motort de szerintem ezzel is lehet nyerni, főleg amikor egy versenyen elfogy a gumi vagy eső, és kigyorsításnál billel nem játszhatsz hogy kis gáz hanem ugye on-off viszont ha 2es helyett 3asba rakod jóval hamarabb tudod tolni neki.
Rudi50: Nem de ez a beállítás mögött ott is van. -
Motion_Blur
félisten
1:33.6-1:33.9 között tudok menni 6-8 körös etapot. 20 körnél már tuti nagyobb lenne a szórás. De valóban.. itt nehezebb mint a 2011-ben, mert "egy ív van" és ha lecsúszol akkor leves a kör. Az én esetemben a 100%-ig összerakott kör 1:33.0 lenne, legalábbis szektoridők alapján.
-
hermanyi
addikt
Nem tudom mennyire szép vagy csúnya de nekem elvette az irányítás a kedvem a játéktól
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.
szerk:
Steady nem kell reszketnem mert nem nagyon izgatnak mások körei míg élvezetemet nem lelem a játékban
De tudjuk ,hogy te hozol rajtam minimum 2 mpt -
hermanyi
addikt
Na kipróbáltam Maláj pályát saját setup és ez lett az 5. körben
Van még benne rendesena 7-8 as kanyarkomboban minimum 8 tizedet buktam mert nem találtam el a bejárati ívet .
Ja asist off G27 . De utálom ezt a játékot mert nem a saját vezetési stílusomat tudom benne kamatoztatni hanem a himestolyás kormányforgatás van ,és ha netántán kicsit hirtelenebb rántok bele a kormányba a kanyar bejáratánál akkor esélyem sincs ,hogy ideális íven maradok . -
RevolutioN2
tag
Hát az nagyon könnyen előfordul. Szerintem ha komolyan gondolod érdemes megfontolni egy Momo-t de inkább minimum egy dfgt-t. Sokat nyerhetsz vele. Ha kormányt veszel alsó kategóriában Logitech a fő csapás irány.
A lényeg, hogy mindenféleképpen analóg irányitással próbálkozz.
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
-
MC HOBO
aktív tag
Egyelőre még nem is nagyon játszottunk együtt a 2012-vel, sokan még csak most fogják feltenni, vannak, akik meg sem veszik...
Kimondott PH! bajnokságról még nem volt szó...Szerintem, ha ligázni akarsz, nézz körül ezen az oldalon!
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
A demo-t nem próbáltam, de azt mondják a játék jobb... Egyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...Főleg, ha ismered a pályát...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest