- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Kezd már bosszantó lenni ,mikor játszom egy 25% futamot all assist off a lelkem kiteszem ,hogy az első helyet megtartsam erre a 15.körbe kapcsolatbontás ,ki írja nincs kapcsolat meg minden hülyeséget már mindent csinálok restart stb mire a végén elkezd frissíteni a steam XD tessék játszani......
-
GuruZone
őstag
ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS
az orosz zászlós oldalak egyértelműen orosz trükkös kulcsokat adnakGameKeys4ALL $ 27,39
MEGBÍZHATÓ (anno itt vettem az F1 2012 kulcsomat és 2 db Fifa13 kulcsot) -
SityiSXT
őstag
Baromira nem értek a squash-hoz. Amikor bementem egy ilyen helyre és előadtam, hogy nekem mindössze egy labda kell a fékpedálom alá, tiszta hülyének néztek.
Aztán megnyomkodtam párat, és ez lett a kiválasztott, amire nekem azt mondta a csajszi, hogy kezdő. Vagy én értettem félre valamit.
-
djrobaa
aktív tag
A pedálokat rugók tartják ugye és ezek fekszenek fel a müanyag burkolathoz. Na most a fékpedálnál 2db rugó van és az egyik nem ér hozzá csak akkor ha benyomod egy picit, de ezt hallani is meg ha bele világítasz akkor látod is. Nos én tettem oda egy "gumibakot" ami megtámasztja és igy keményebb lett a fék.
[link] <-- ez alapján csináltam. Sokkal jobb lett.
-
Đusty
addikt
Ezt utoljára a Microprose tudta megcsinálni, sőt ott lehetett egy gomb a fel és leváltás mert volt esszük és le tudták programozni, hogy ha nyomod a gázt fölfelé kell váltani ha nem akkor lefelé, ez billel nagy könnyebbség volt.
A codemasters meg programozásból egy vicc kategória. -
RevolutioN2
tag
Igazi jós voltam amikor nem rendeltem elő
Kormánynál egyébként én a profilerben:
107%
100%
100%centering spring kivéve a pipa
elfordulási szög 180 fok
Játékban pedig:
FFB:
20%
100%
10%speciális beállítások:
deadzone: 2%
saturation: 40%
Linearity: 20%fék és gáz saturáció 15% a féknél pedig még 3% a deadzone
Ez g25-höz való, de érdemes vele próbálkozni mert szerintem így a legélethűbb. Szépen lehet vele korrigálni és pontosabban rajta lehet tartani az ideális íven.
Véleményezzétek!Egyébként setupban a következőket használom:
A quck setupban kiválasztom a leggyorsabbat és utánna megyek be a beállításokba. Ne kérdezzétek miért, de ha alapo hayom és ugy állítom be a kocsit akkor szart sem ér. Igy viszont fasza:
első szárny 11
hátsó 4
Balansz elől 2 hátul 11
hasmagasság 1-1
rugók 11-11
fékek elől 53 hátul 47
align felső 3.5 alatta 1.1 megint alatta 0.7 még jobban alatta 0.28Szerintem ez elég korrekt kis setup, ezzel tolom a karriert és hát.... nem sok közük van a győzelemhez.
-
-
giigz
veterán
Én is kb. így vagyok vele.
Tavaly a karrier mód első évének végénél mindig leállt, 3x is elvittem odáig. Először kipróbálom a virágboltival, mint tavaly, de ha most is ilyen elszálló mentés, és stb. lesz, akkor nem veszem meg.
Ha lehet vele játszani, meg megveszik a fórumtársak, akkor megveszem én is, és csinálhatunk bajnokságot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest