- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
itt egy másik verzió Spa-ra...
de elég sok benne a hiba... -
werszomjas
addikt
Kivel volt gondod?
Én felvettem minden futamot, majd felrakom őket holnap, részemről szuper versenyeket futottunk, köszi mindenkinek, volt izgalom és csata bőven
Bár az egyik w2w-s kismedve többször túl erőszakos volt, leszorított a pályáról, de nekem mással nem volt gond, apróbb összeakadások, koccok voltak ugyan, de az is csak akkor, mikor egyszerre 3-an, 4-en akartunk valahol elfordulni vagy elférni
-
Steady74
addikt
a baj ott van, hogy ezek a versenyek azért vannak, hogy jól szórakozzunk, versenyt játszunk.
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
azért voltak szép pillanatok is.
-
giigz
veterán
Itt a vidi róla, nem volt túl nehéz, elsőre is sikerült, de ott az utolsó kanyarban megpördültem
Így csináltam még egy videót, íme:
-
giigz
veterán
Most megint laptopra kényszerültem, mert az asztali gép hónapok óta nem volt hajlandó működni 1-2 napnál (jó esetben) tovább hiba nélkül...
Itt már nincs fent a játék, de emiatt fel fogom rakni, és próbálok videót is lőni, ha más nem, mellérakom a telót, igaz gyenge minőségben, de a lényeg talán látszani fog.
Aztán lehet rosszul emlékszem, és meg sem tudom csinálni
-
werszomjas
addikt
Jim74> nem feltétlen az dönt, hogy milyen segítségeket használsz, hanem a tempód.
Selejtező alapján vannak a ligák szétosztva, adott pályán futottunk egy 25%os futamot és az alapján ment a szétosztás, hogy ki mennyi idő alatt teljesítette a futamot, ez a módszer persze nem 100%os, van akinek egyes pályák nem annyira fekszenek, mások direkt vették el a gázt, csak hogy gyengébb ligába indulhassanak, így ott ők az ászok, van aki önhibáján kívül (pl hibázott, kilökték) került gyengébb ligába.
Kezdj el online gurulni a ligásokkal, és sztem 4-5 futam után látszik majd, melyik ligában a helyed, hol fogsz magadnak megfelelő ellenfeleket találni.
-
werszomjas
addikt
Köszi
Minden assist off, full manuális váltó.
Még ha gyorsabb is lennék segítségekkel (bár nem tudom, nem próbáltam még) így szeretek menni, szeretem mikor elnézem a féktávot és blokkolnak az első kerekek, meg kigyorsításkor ha sok a gáz elmegy a fara, sztem sokkal jobban lehet érezni az autót
köszi Steady74
, igen az jó volt brazilban, szépen megérkeztetek, nekem semmi szélárnyék, ti meg azért osztoztatok mögöttem a szélárnyékban, azt se tudtam melyik ívet fogjam
-
hermanyi
addikt
Most csinálom a Videót Monzában megyek utánad másfél kört , és látni fogod a különbséget .
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Megleptél engem is vagy 3X a másfél kör alatt úgy ,hogy kimondottan vigyázva próbáltam utánad menni . Ami a szerény véleményem ,hogy ehhez a játékhoz semmi más nem kell csak birka türelem és rengeteg gyakorlás .Ui: Sajna benne van a csiti csati és természetes ,hogy általában a gyengébbik kárára megy a dolog ,neked még az is hátrányt jelent ,hogy nem kormánnyal játszol és sokkal nehezebb korrigálnod .
Dőlt betűs rész poén nem megsértődni
-
Az Silverstone, nem Melbourne
Én most 1:48:963-nál tartok úgy, hogy az 1. és a 2. szektorban is mentem már jobb időt, amikor a köridőm rosszabb volt, mint ez.... Szóval, ha az 1. és 3. szektorban olyat megyek, mint korábban, akkor talán meg lett volna az 1:47:999 is.
De tudod, én nem billel tolom, úgyhogy nem vagyok mérvadó...
-
Trihorn
tag
Köszi!
Szerintem ez még hihetetlenebb.: RaceNet event Hungary with RedBull 1:16.936
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kakas a RedBull.
Sajnos valamiért nem töltődnek fel a köridőim a racenetre de már írtam nekik, remélem kijavítják a hibát! -
-
Steady74
addikt
Pálya utolsó harmadában rátettem az autót az egyik kerékvetőre, aztán onnan kiestem a pályán kívülre, és mivel ez az idióta játék elveszik a gázt ilyenkor, mire vissza tudtam térni, illetve újból tapadtak a gumik, már meg is volt a difi... kár, mert jó verseny lett volna a végére, bár a középső etapban nem volt kers-em. ehhez nem vagyok hozzászokva
-
Pepi79
tag
Azt tudtam, de valamiért az volt bennem, hogy Jim is azzal nyomja. Szerintem valahol valamikor félreértettem valamit.
(#2874) Jim74: Teljesen jó idő az, én egyszer tudtam 1:50 végét összehozni, de csak azért, mert akkor a csillagok nagyon szerencsés alakzatban voltak felettem.
És ha így nézed, akkor az már csak 1 mp hátrány. Az meg semmi.
Én a konzolon csak a keveréket szoktam állítani, de az átnyúlkálást valahogy nem bírom megszokni, mindig elb@szom a következő kanyart, amikor odanyúlok.
A többi funkció nekem egyenlőre még magas.
-
Pepi79
tag
Ez nálunk alap. Főleg ha kevesen vagyunk, mindig összevárjuk egymást, hogy ne egyedül körözgessen mindenki, hanem tényleg harc legyen. Máskülönben ennyi erővel akár mehetne mindenki offline tt-ben, nem?
(#2771) hermanyi
Beku báz, ezt olyan szépen mondtad, hogy kiteszem magamnak háttérképnek.
Egyébként a 2012-vel a megjelenéskor játszottam 2*, meg azóta a múlt hétvégén, úgyhogy egyenlőre sok vizet nem zavarok. De talán nemsokára...
Szerk.:
Steady-t egyébként tényleg meg kell böködni néha, mert különben lassan már nem tud mit kitenni yt-ra.
Sir
-
-
Steady74
addikt
Elvileg lágyat kellett volna feltegyenek, de keményet tettek fel. Nem szoktam stratégiát állítani, ha keménnyel indulok, lágyat kell kapjak az első kiállásnál... vagy legalább a másodiknál
de ez lehet egy bug.Tavaly Pepivel (
) sokat mentünk itt csak ketten, és volt, hogy 5X boxolt, és mind az 5X a kemény keveréket kapta.
Arra gondolok, hogy valamit áthozott a tavalyi játékból, mert ott is volt valami hiba a gumikkal. Talán az, hogy ha edzésen mentél egy típusú keverékkel, akkor az első boxkiállásnál kaptál egy másik szettet, ami elvileg vadiúj, de mégis az edzésen használt keverék kopottságával kaptunk meg. Elvileg azt javították annak idején...
-
Oké, gyakorlással biztosan javulni fogok, annyira bénának azért nem érzem magam
Csak azért kicsit gáz, hogy konkrétan nem a pályát, a féktávokat, stb kell megtanulni, hanem azt, hogy a programozók milyen idióta viselkedést kölcsönöztek a játéknak.
Az nálam kiveri a biztosítékot, hogy magasabb sebességnél adott fizikai kormányelfordulásra, fokozatosan kevésbé reagál. Magyarul kb mintha sebességfüggő kormányzás lenne ráállítva, csak az a baj, hogy itt nem állítható..No mindegy, ha kidühöngöm magam majdcsak jó lesz. Vagy nem..
-
Na, most már jöhet az F1, 1:58.785
---------------------
Srácok, eddig csak egyszer toltam a játékot, most akartam megint neki esni, és egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes. Valaki, ha játék közelben van, és kormánnyal tolja, nézzen már rá pls.
Szóval, DFGT, 360-as elfordulás beállítva, játékban a linearity 50%. Ha áll a kocsi, akkor ha kopptól-koppig eltekerem a kormányt, belső nézetből figyelve, a játékban is szépen megteszi. Ugyanakkor, menet közben, ahogy gyorsulok, ugyan azon kormányállásnál folyamatosan csökken a játékban a kormány elfordulása. Nem, nem azért, mert csúszik a kocsi orra, mert látható is, hogy tekeredik vissza a volán a kocsiban, miközben én meg sem mozdítom a kormányt.
Össze vissza állítgatok mindent, de semmi változás. Így viszont gyakorlatilag vezethetetlen a cucc, mert ahogy gyorsulok, folyamatosan rá kell kormányozni, és akkor arról még nem is beszélek, ha esetleg alulkormányzott lenne a verda, már nem lenne hova korrigálnom, mert elfogy az előttem lévő kormány.
Ez olyan szinten gáz, hogy Suzukában az utolsó egyenesben lévő törést padlógázon csak úgy tudom teljesíteni, ha koppig fordítom a kormányt.Ez így nagyon tré
Nálam lenne a para, vagy másnál is ilyen, szokjam meg?
Ha esetleg nem értitek amit írok, doboki róla videót, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest