- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
azt mondjuk én sem értem, össze vissza van az egész, lassan már ott tartok hogy berakom automatára, azt viszlát, kettő dolog ami hiányosság szerintem a "box precedurával" kapcsolatban.
1. Nem tudom melyik vonaltól van a limit, sokszor fingom nincs, így inkább előbb nyomom be
2. Amikor kijössz a box-ból sokszor nem tudom mikor lesz újra az enyém az irányítás, a kínai pályán ez iszonyúan idegesített, ott a box után azonnal jön egy elég komoly jobbos kanyar, amire a célegyenes felől is érkeznek, szóval ésszel csinálnám ha én irányítanám azt a szart... sőt, a kedves chandhok verseny közben pont rosszul jött ki elém, miközben én a társamat szerettem volna beérni, ha elakarok menni előtte akkor bumm, vagy kicsúszás, ha lassítok akkor ő a totálisan lassú, ezért kilöktem a picsába xD ebből a szempontból sem hiányolom a "kis kocc-puff szárny" törésfizikátLive nevem: Unbaised
Nyugodtan vegyen fel aki akar
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Viccrovat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest