Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
Jaja, nalam is fékez, igaz mondja is, hogy nyomjam be a pit limitet, de azért fékez.
A box kiállás nekem sem tetszik, en bahreinben 5.helyről álltam ki, és a fasza 20.ra jöttem vissza, igaz enis megtoltam az emelős embert
Sztem nagyon fasza játék, 5 szezont játszok, most az első szezont 50%on teljesítem, de eléggé figyelni kell minden körben, nem egyszerű, küzdeni kell rendesen a helyekért és a pályával.
Defekt engem is megtréfált ma Melbourne-ben pont a célegyenesre ráfordulva durrant el a kerék, szoval 1 kör szenvedés, oda is lett a futam, így 2. verseny van meg és még mindig pont nélkül vagyok
Meg amit most figyeltem, hogy a verseny végéhez közeledve egyre jobban gumizódik fel az ideális ív, látszik is, sötétedik kifele plusz a tapadás is jobb rajta.
Fasza játék
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
azt mondjuk én sem értem, össze vissza van az egész, lassan már ott tartok hogy berakom automatára, azt viszlát, kettő dolog ami hiányosság szerintem a "box precedurával" kapcsolatban.
1. Nem tudom melyik vonaltól van a limit, sokszor fingom nincs, így inkább előbb nyomom be
2. Amikor kijössz a box-ból sokszor nem tudom mikor lesz újra az enyém az irányítás, a kínai pályán ez iszonyúan idegesített, ott a box után azonnal jön egy elég komoly jobbos kanyar, amire a célegyenes felől is érkeznek, szóval ésszel csinálnám ha én irányítanám azt a szart... sőt, a kedves chandhok verseny közben pont rosszul jött ki elém, miközben én a társamat szerettem volna beérni, ha elakarok menni előtte akkor bumm, vagy kicsúszás, ha lassítok akkor ő a totálisan lassú, ezért kilöktem a picsába xD ebből a szempontból sem hiányolom a "kis kocc-puff szárny" törésfizikátLive nevem: Unbaised
Nyugodtan vegyen fel aki akar
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest