- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Na most jön csak Monaco. (jah lassan haladok)
Ez nem tűnik könnyűnek. -
keIdor
titán
Egyébként kár, hogy mindig elalszom a F1 adás közben. Unalmas, na!
Nem is vágom már mikor, hol mennek a versenyek... de legalább a játék izgalmas.
De legalább itt van ez:
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #635 üzenetére
A legkényelmesebb benne, hogy csak berakom a lemezt és játszom, semmi hókusz-pókusz és ez a legnagyobb előnye a konzolnak szvsz. Délután amikor fáradtan hazaesik az ember jó is ez.
Neoteric: A TV-m majd jövőre cserélem, most egy régi 2007-es Panasonic LCD van, ami maximum 1080i-t tud (ami ugye nem Full HD, mert csak konvertálja a felbontást, vagy valami ilyesmi), a monitoromnak sokkal szebb a képe és az Full HD. Szóval hiába szebb a PC ha a TV nem tud mit kezdeni a képpel. Nem jönne át a PC szebb grafikája.
Monitor előtt meg FPS-el jó játszani csak, autóst azt én ágyba szoktam meg+nagyképernyő. -
keIdor
titán
Nah, Shanghai is megnyerve, eddig 4 verseny volt, és mindég 1. voltam!
Egyébként nincs egyszerű dolgom mikor megjön az eső és lágy van fent annyiszor megcsúszok.
Holnap folyt. köv. mára ennyi elég volt. Szerintem minden nap csinálok két hétvégét... amúgy én a rövid menetet nyomom mert van más játék is, meg az életem így csak ennyi fér bele.
Rövid hétvége, meg 20% verseny, azaz 10-12 kör only.Egyébként az elején mikor megkérdezi hogy hány Seasson-t csinálsz az mi is egész pontyosan? 3-5-7 van és tegnap kapásból rámentem a 7-re remélem nem kell 2017-ig akkor nyomni, mert hülyét kapok!
Ha Abu Dhabi lesz az utolsó, akkor én ott lerakom azt már csak multi.
Egyébként a PC-sek vegyék meg a játékot, örüljenek, hogy csak 8k... Xbox-ra majdnem duplája.
-
keIdor
titán
Na, ezt is megértük. Kellemes délután elé nézek.
8 éve vártam rá. -
keIdor
titán
válasz
Crazyman33 #94 üzenetére
Hú, ez nagyon király lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Mini PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egér probléma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest