Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7301) Dave567 válasza Acheron (#7296) üzenetére


Dave567
addikt

Távol áll ez bőven az Mw2től...... És néz már meg az mikori......

Cheaterek lesznek mindenhol, shipmentem most a pali simán shotival végig ugrálta a pályát egy más után szedet le vagy 5 embert sorba, és pont tudta mikor fog megjelenni, még mozdulni se volt időnk.....

(#7302) Dave567 válasza Xaels (#7297) üzenetére


Dave567
addikt

Igen, pont reális. Mondjuk az is marha vicces, hogy semmi lassítást nem tettek bele, legalább kicsit amikor eltalálnak, még simán van ideje fejbe lőni, vagy el ugrálni...

(#7303) Acheron válasza Dave567 (#7301) üzenetére


Acheron
őstag

Távol áll, de van, kb ugyanazt mondjuk. Tudom mikori, de a csalás az csalás, nincs időtávhoz kötve. Véleményem szerint üldözendő bármilyen idősíkon. Szerencsére a mostani játékban 10, vagy inkább 15 az egyhez találkozok ilyesmivel (az MW2 -ben sajnos 2 - 3 az egyhez lehet belefutni, nagy kár, mert igen szerettem azt a játékot)

(#7304) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#7305) GAbre


GAbre
veterán

mark enemies with recon drone
Ez a kihívás fog valamikor működni?
Elég gáz,hogy hónapokkal megjelenés után még mindíg nem javították.

Avatar

(#7306) KaitouP


KaitouP
veterán

A következő frissítésben javításra kerül a slide cancel bug is: [link]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#7307) Tomko78 válasza GAbre (#7305) üzenetére


Tomko78
őstag

De érdekes van akinek meg számolta , de szerintem 90 % nem számolja , köztük nekem sem

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#7308) oriic válasza GAbre (#7305) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ott a Trello board a linken egy hsz-el előtted.

[link]

"Mark 25 Enemies with the Recon Drone' Challenge"

Fixed in a future update.

Egyelőre csak ennyit írnak. Szóval tudnak róla.

Live-Die-Respawn

(#7309) Provox OW


Provox OW
újonc

Én még nem találkoztam csalóval. Egyre jobban ismeri mindenki a mapokat . Minden részletét. A pro játékos úgy mozdul, hogy minden kritikus ponton ellenfelet feltételez.

(#7310) dombi81


dombi81
senior tag

A Battle.net hová menti automatán a készített képeket?

(#7311) mcwolf79


mcwolf79
veterán

A maradèk 4 embernek üzenem, hogy remélem szoros kapcsolatba kerülnek az édes anyukájukkal. Ez a 3. Ilyen meccs volt zsinòrban, hogy kb. A felénél szublimáltak a csapattársak.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#7312) Corpuscle válasza mcwolf79 (#7311) üzenetére


Corpuscle
őstag

Utóbbi időben egyre több az ilyen sajnos. 95%-ban dom-ot játszom, esély sincs az 1.00 W/L arányra. Sok kilépő (szinte mindig a saját csapatból), ponttal nem foglalkozó csapattagok. Már ott sok minden eldől, hogy mekkora a hajlandóság “B”-t befoglalni az elején.

(#7313) Xaels válasza mcwolf79 (#7311) üzenetére


Xaels
félisten

Múltkor mentünk SD-ozni meg CA-ozni és sorban az volt a szitu, hogy a másik csapat lépkedett le 1-2 kör után. Ha nem bírják minek jönnek ilyen módra. Én sem járok TDM-re, kivéve most a squad feladat miatt ment az nálam de nem léptem ki akkor sem amikor ilyen 6-29 volt a statom vagy Shipment-en 2 sarokba ülő ellenfél között pattogtam.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#7314) szucstom


szucstom
őstag

Sziasztok!

PS4-en vettem meg pár napja a MW-t és az lenne a kérdésem, hogy lenne-e itt bárki, aki multiban társulna-e valaki hozzám? (Eleinte a co-op rész érdekelne, aztán mehet a többi :D)

PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE

(#7315) dombi81


dombi81
senior tag

Gyerekek, nem mindenkinek szíve-joga eldönteni, hova lép be és honnan lép ki? Úgy gondoljátok a "csapat"játék feltétlen része a random játéknak? Ne legyünk már ilyen naívak. Csapatról abban az egy esetben beszélünk, ha többen, együtt, egymást meghívva összeálltok. Az az igazán jó móka.
#7316: nem lesz benne "gerinc", engedd már el. Ér annyit, hogy hőzöngj? Na látod.

[ Szerkesztve ]

(#7316) Xaels válasza dombi81 (#7315) üzenetére


Xaels
félisten

De ha olyan játékmódba megy ahol a csapatmunka FONTOS akkor legyen már benne gerinc. Van ingame VOIP, lehet kommunikálni. Egyedül én sem megyek SD-t meg CA-t pedig ezek a kedvenceim. Ha csak lődözni akar akkor van másik fél tucat mód ahol szarhat bele mindenbe...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#7317) mcwolf79 válasza dombi81 (#7315) üzenetére


mcwolf79
veterán

Szíve joga kilèpni, ha valami dolga van. Nekem is néha el kell mennem meccs közben. De nem azért mert veszítünk. Veresèg miatt csak a nyomorék b*zik , ès a gerinctelen férgek lèpnek ki.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#7318) dombi81 válasza mcwolf79 (#7317) üzenetére


dombi81
senior tag

Nem az önbecsülésed múlik egy játékon és nem is mások szidalmazása. Ha ezt tudatosítod, semmi gondod nem lesz. Ez egy játék. Amikor tetszik, örülsz, amikor nem, megemészted. Lépj túl rajta, semmire nem mész a dühöngéssel.

[ Szerkesztve ]

(#7319) Deck válasza Xaels (#7316) üzenetére


Deck
titán

Én teljesen egyetértek veled. Vegyük pl a tegnapit (only shipment ugye). Vezettünk mégis kilépkedtek és nem dobott be senkit, de azért lehoztuk. Elég gyakori már ez és később is az volt. Itt meg ugye gyorsan pörögnek a körök, aki kilép kapjon büntetést. Egyszerű, ha nincs rá ideje ne játsszon vagy menjen fortnite-ozni.
A spawn rendszer itt elég szar, többször halni folyamatosan egymás után.. De akkor is nagyon fun ez a Shipment ahogy lehet darálni. Én imádom :P

Tegnap maxoltam 4 fegyvert (köztük egy kispisztolyt is) és majdnem mindegyikre megvan a gold camo is, csak mounted killek kellenek. Majd holnap..
Tier 28 körül járok már kb.. Meglesz a 100 itt. Max nem alszunk :DDD

Szerk: Megnéztem a Platinum és a Damascus camot. Hát, hatalmas csalódások.. :(

[ Szerkesztve ]

PS5

(#7320) venom8888


venom8888
őstag

Shaders eket nektek is tolti minden jatek inditasnal? Kurva unalmas, es sokaig is tart neha.

(#7321) dombi81 válasza venom8888 (#7320) üzenetére


dombi81
senior tag

Nem, nem tölti, csak akkor és egyszer, amikor a játékot újra telepítettem. Utána többször nem.

[ Szerkesztve ]

(#7322) RazoR válasza venom8888 (#7320) üzenetére


RazoR
veterán

Patch után tölti a multihoz és a single-höz külön, ha nem várod végig mindkettőt akkor addig fogja csinálni minden indításnál amig le nem tölti.

(#7323) pigatt válasza mcwolf79 (#7317) üzenetére


pigatt
őstag

Reméljük bevezetésre kerül egyszer a Ranked rendszer ahol mondjuk kilépésért járna fél óra Ban. Ha valaki azért lép ki mert dolga van valószínűleg mire elintézi a Ban le is járna, vagy ne Ranked-ezzen, ha tudja, hogy 10 percenként elmegy valahova! :)

i9 / 4080 / 32"

(#7324) WaterWave válasza szucstom (#7314) üzenetére


WaterWave
veterán

vegyél fel.. ground warozni szoktam, de bármi jöhet

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#7325) szucstom válasza WaterWave (#7324) üzenetére


szucstom
őstag

ment a kérés :D

PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE

(#7326) Qtya72


Qtya72
aktív tag

Végül is igaz, ha szerencsétlenségemre rám érik a szapora, és nem ér annyit Nekem a játék,hogy büdös, barna alsógatyával toljam végig a meccset, vagy a pillanatnyi áramszünet ellen nem tudok venni egy szünetmentes tápot, vagy ha nem tudom elküldeni a búsba családot, ha hirtelen kell valami, vagy a gyógytornászt ha hirtelen betoppan, hogy van ideje Rám, vagy jön egy DEV ERROR, nyomjanak mindjárt 1 óra bannt, vagy mindjárt alaplapi bannt, az milyen jó.
Az olyan meccsekből meg, ahol egyszerűen nem hal az ellen -szerencsére ez ritkán van- hiába látszik úgy, hogy Én lövök először, és találom el, mégis Én halok, vagy ha gyanus az ellen kifogok lépni ezután is. Idegeskedjetek csak ilyen hülyeségeken.

[ Szerkesztve ]

(#7327) newmoonlight


newmoonlight
senior tag

Mielőtt még mindenki felvágná az ereit a csúnya-csúnya kilépkedők miatt, szíves tájékoztatásul hadd idézzem egy szaktársunk (elfelejtettem a nevét) az evörgrín kempelés-témakör kapcsán elhangzott örökbecsű megállapítását, miszerint "amíg a kempelés teljesen legitim (v. legális), addig miért sír a szája bárkinek is emiatt" (vagy valami ilyesmi).

Hát akkor...

Amíg AZ IS teljesen legitim, hogy akkor lépek ki a játékból, amikor erre kedvem szottyan, addig miért is sír a szája bárkinek is emiatt?!

Emlékeztetőül. Én pl. elég sokszor lépek ki ilyen-olyan meccsekből az ilyen-olyan mértékben "kurvára unalmas", "nyomorék b.zi", "gerinctelen féreg" stb-stb. -ezeket a jelzős szerkezeteket pár előző hozzászólásból mazsoláztam ki (nem moderálódtak senki által, tehát feltételezem, nem közízlést sértőek)- kemper miatt.

Még egyszerűbben. Vagy sírdogálunk minden (pl. játékból kilépők ÉS a kemperek) miatt, vagy nem sírdogálunk semmi miatt.

“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

(#7328) stuka20 válasza mcwolf79 (#7311) üzenetére


stuka20
aktív tag

Én ilyenkor dobálom nekik a care package-emet :D Meg már próbáltam azt is, hogy kilpek és gyors visszacsatlakozok, hogy hát ha azok mellé dob be..
Ilyenkor kellene egy balance opció, bf4 szervereken van ilyen (bár azok is sajátok), amint kevesebben vannak rögtön átdob másik csapatba.

(#7329) jaaman


jaaman
tag

Sziasztok!
A játékban néha előfordul, hogy a képen látható módon a fegyverek optikája körül elmosódik a kép.Találkozott már vki ilyennel?
Ha tudnátok segíteni hálás lennék.
[link]
Köszi!

''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''

(#7330) k-adi válasza newmoonlight (#7327) üzenetére


k-adi
nagyúr

Félig jogos, de amíg a kempelő ellen tudsz valamit tenni (vagy próbálkozni) egy kilépő ellen semmit csak tudomásul venni (a másikat is, de ott még valamilyen szinten megvan a kihívás, hogy legyőzd :D )

(#7331) newmoonlight válasza k-adi (#7330) üzenetére


newmoonlight
senior tag

Félig ez is jogos, de nem múlatom azzal az időmet, hogy az ellenfél csapatában "játszó" (LOL) átlag 3-4 kemper után rohangálok RPG-vel. Köszi, ezt inkább kihagyom., hadd szórakoztassák szépen egymást, és remélem, hogy a helyemre belépők ugyanígy otthagyják őket.

Ahogy a művelt angol mondaná, "ilyen ez a szelaví"...

A tökéletes az lenne, ha 6 kemper görnyedne az ellenfél 6 kemperével szemben, egyikük sem mozdulna egy centimétert sem a saját ürgelyukából, aztán hajrá srácok, lehet élvezni a meccset! :K

“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

(#7332) Corpuscle


Corpuscle
őstag

A három sniper között nagy a különbség? Ki mit javasol?

(#7333) soo277 válasza Corpuscle (#7332) üzenetére


soo277
őstag

Nálam GWbe az 50es(szerintem a legjobb) , Hc meccseken ha csippázok akkor, csakis a Dragunov:)

[ Szerkesztve ]

BT: wersoo#21211

(#7334) lajosx


lajosx
őstag

Sziasztok! Ps4 en játszom a játékkal.Valaki segitsen már hogy itt hogy müködik a dead silence? Előző részekben ha megkaptam, már nem is lehetett hallani a lépteim itt pedig igen.Elértem a negyven valahanyas szintet is recharge rate : Fast már de semmi változás talán picit halkabb a léptem.Itt nem lesz teljesen néha? Vagy valamit csinálni kell még? Vagy aktiválni kell valahol? Köszönöm a segitséget :R

(#7335) Tomko78 válasza GAbre (#7305) üzenetére


Tomko78
őstag

Most elkezdte számolni a recon drónt :)

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#7336) Segal válasza lajosx (#7334) üzenetére


Segal
veterán

Csak ideiglenesen működik és aktiválni kell. A jobb alsó sarokban mutatja az ikonját. Ha HC módban játszol akkor nem mutatja.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#7337) GAbre válasza Tomko78 (#7335) üzenetére


GAbre
veterán

Igen nekem is.Thx

Avatar

(#7338) lajosx válasza Segal (#7336) üzenetére


lajosx
őstag

Köszönöm szépen :R

[ Szerkesztve ]

(#7339) KaitouP válasza Corpuscle (#7332) üzenetére


KaitouP
veterán

Ha az elérhető sebzést, pontosságot, kezelhetőséget és lőtávolságot nézzük akkor az AX-50 a legjobban balanszolt puska, de kis tuninggal az utána következő HDR is hasonló szintre húzható. A Dragunov kakukktojás, annak ellenére hogy gyors (és semi-auto) jóval gyengébb is, na meg ha sniper, akkor a többség inkább a bolt action típusuakat használja.

Talan segítség ez is: [link]

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#7340) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Csak nálam vacakol a Fetching Online Profinál? Nem tölt be majd pár perc után kidob egy hibaüzivel hogy Quit to desktop.

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#7341) Corpuscle válasza KaitouP (#7339) üzenetére


Corpuscle
őstag

Köszi! :R

(#7342) Segal válasza Csokishurka (#7340) üzenetére


Segal
veterán

Nálam is :(

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#7343) Corpuscle válasza Csokishurka (#7340) üzenetére


Corpuscle
őstag

Szintén.

(#7344) oriic válasza Csokishurka (#7340) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ahogy nézem redditen, most ez van sokaknál. Várnunk kell, mást nem tudunk csinálni.

Live-Die-Respawn

(#7345) Csokishurka válasza Segal (#7342) üzenetére


Csokishurka
őstag

Sajnálom de ha boldogít titeket, akkor megnyugodtam egy kicsit :D De gondolom nem túlzottan :D Közben R9 meg M4 meglett goldban, még pár longhsot és RAM-7 is meglesz.

oriic: sajnos igen, várunk egy picit...

[ Szerkesztve ]

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#7346) GAbre válasza Csokishurka (#7340) üzenetére


GAbre
veterán

Az előbb még toltam,de nem számolta kihívást.
Mondom progi resi.
Nem kellett volna :D...

Avatar

(#7347) KaitouP


KaitouP
veterán

Ezúttal nemes célból vásárolhattok skin pack-et!

Az Outback csomagot megvásárolva az Activision a csomag teljes árat Ausztráliába továbbítja, az ottani, rettenetesen szomorú erdőtüzek apropóján.

A pack minden platformon január 31.-ig vásárolható meg!

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#7348) Csokishurka válasza KaitouP (#7347) üzenetére


Csokishurka
őstag

Ez szép tőlük, lehet megveszem...

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#7349) Corpuscle


Corpuscle
őstag

Mukodik!!! Megy a játék! :)

(#7350) pulffy válasza KaitouP (#7347) üzenetére


pulffy
őstag

Szép gesztus. Ezt mindenkép megveszem.

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.