Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [tomiivagyok:] Munkavállalás 2020-ban: a keserű igazság
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [oriic:] A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [PBalázs:] Amíg blokkolva vagyok, addig kötelező a piros hivatkozásokat nézegetnem
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Xaels:] Steelseries Arctis 7P Black | Bemutató
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
(#2901) redingitell válasza Csokishurka (#2887) üzenetére

redingitell
senior tag
Igen, annélkül nem is engedte telepíteni

SH4D0W2011
őstag
A loadout-oknál be tudod állítani a fegyver blueprint-eket, az M4A1 mellett pl. lesz egy nyíl, meg egy 1-es szám, arra menj rá. Az operátor skinek szintén elérhetőek már az elején, nem tudom fejből, hogy melyik operátoroknál van, de a fejük környékén megjelenik, hogy milyen gombot kell nyomni a customization-höz.
Console gamer

Csokishurka
őstag
Hát de már levettem mindent Low-ra mindent kikapcsoltam, igy a 4gb-ból eszik egy picivel több mint 2gb-ot. Ne csinálja már. Bétában me elég volt? Ott semmi kilépés nem volt. Illetve hétvégén a peccs előtt csak párszor lépett ki akkor se volt semmi gond, egy kis akadás, szaggatás sem. Jah illetve már belőttem a virtuális memóriát is hogy a rendszer állítsa be.
@redingitell
Dehogynem én is úgy raktam fel, indításkor meg rányomsz a nemre és megy a régi driverrel.
Gondolkoztam hogy kettővel ezelőtti drivert felrakni, de ha van akinek megy az új driverrel normálisan akkor lehet fölösleges,
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

Maxxy10
őstag
+1
Nagyon ott van a játék! Számomra hiánypótló volt egy ilyen FPS ami végre nem a múltban játszódik...

Con Troll
senior tag
Az új Nvidia driverrel (és a frissült Geforce Experienc-szel) másnak sem megy a pár napja javasolt Élesítés funckió? Ha játékon belül megnyomom az Alt+F3-at, azt írja ki, hogy ehhez a funkcióhoz támogatott játék szükséges.
Geforce experience-ben engedélyezve vannak a kísérleti funkciók.
[ Szerkesztve ]

Tom456
tag
Az Nvidia vezérlőpultban kell engedélyezni.
Xbox Live / PS Network: GT0Mi95

Wans
aktív tag
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, hogy a konzolosok kempelnek... miert honnan tudod, hogy az kempel meccs kozben, amikor a jatek kozben nem latod scoreboardon, hogy ki mivel tolja? pc-s nem kempel? egyebkent meg ezt a kempeleses dolgot meg mindig nem ertem. mindenki ugy jatszik ahogyan akar. johogy nem mar arra kerem meg az ellent, hogy alljon elem, hogy fejbe lohessem... a masik oldalrol meg nem ertem, hogy aki eger bill komboval megy, annak mivel jobb? akkora az aim assist controllereken, hogy siman elveszik a pc-seknek az elonye. killcamben szoktam visszanezni, hogy olyan finoman huzza ra a karakterem kozepere a fegyvert, hogy az nekem nem megy egerrel. es igy sok 1 az 1 elleni parharcot el is veszitek.
Origin: Provoxion

Acheron
senior tag
Köszönöm, este csekkolom
Csak skin végül is, de futok vele pár kört, ha már van.
Egyenlőre még csak próbálgatom a fegyvereket, az MW2 -ben anno a FAMAS -nál ragadtam le, kíváncsi vagyok, itt mi lesz a befutó elsődleges fegyó nálam (erős és messzire is pontos legyen)
Tegnap még csak a 11 -es szintig jutottam, erősen úgy tűnt, hogy a kezdő fegyvereim gyengébbek a haladóbbakénál, persze lehet, ez csak placebo.
Egyik lábam, itt a másik...
[ Szerkesztve ]

Con Troll
senior tag
Tom456 (#2906):
köszi, megtaláltam. Bár játék közben továbbra sem tudom előhívni a filtereket, hiába engedélyeztem. Meg mindenféle színbeállítás is volt a szűrők között, azt se találom.
KRoy19 (#2909):
Áhhá, szóval akkor ezért került ki belőle. A színbeállításokat hiányolom, már nem emlékszem miket huzigáltam merre, de sokkal szebb volt a játék színhatása. Mindegy, a sharpening a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Gondolom az Experience frissítésével észébe jutott a freestyle-nak, hogy hopp ezt a játékot még nem is támogatom. ( Egyébként mostmár beépített reshade is lesz)

raggg
senior tag
Nem input alapú a matchmaking?
ragklaatPS

Segal
veterán
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Meg szeretném venni kupon formájában a játékot de nem teljesen egyértelmű az aktiválása a számomra. Addig oké hogy egy olyan gépen kell aktiválni experiensben amiben épp rtx kártya fut de utána honnan tudja a battle.net hogy nekem kóddal lett aktiválva? Össze kell kötni vele? Ha igen akkor hol és hogyan?
Ha nem akkor ott kapok megint pl valami kódot amit be kell ütnöm battle.net-en vagy hogy működik ez? Meddig van szükség az rtx karira? Az experienses kódbeírásig és utána mehet rtx nélküliről is? Köszönöm előre is ha valaki segít
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

oriic
HÁZIGAZDA
600 millió dollár az első három nap alatt
Live-Die-Respawn

yozsee11
aktív tag
Elméletileg igen, gyakorlatban pedig nem. Voltam tegnap is olyan lobbiban ahol én voltam egyedül PC+egér használó, a maradék 19 ember kontroller+PS4/XBOX volt.
Origin/Steam/UPlay: yozsee

RMZ250
senior tag
Experiensben nem a kupont kell aktiválni, oda való kódot e-mailban kapod. a kupont Battleneten kell aktiválni. Legegyszerűbb ha az eladó reggeli neked.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen5 3600K,G.Skill RipjawsF4 3200C, Artic Liqid Freezer 240,EVGA GTX1080FTW, Xiaomi Mi Max3
Az experience-be kell beütni a kuponkódot Rtx-es gépen, utána autómatikusan össze köti a battle.net fiókoddal. Ha ez megtörtént utána bármilyen gépre tudod telepíteni a játékot.
[ Szerkesztve ]

Kanczy
veterán
Mi a kedvenc fegyveretek (az M4-en kívül )?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Maxxy10
őstag
Van más fegyver?
Annyiból futhqtná szerverkeresőre, dedikált szerverekre minden országban és normális hitregre...
Kilo 141 is nagyon jó szerintem, ha kicsit húzod az Mp5 sem rossz de most pl. PP19-ezgetek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

lowzor
veterán
Kilo 141 egyelőre.

Segal
veterán
Na pont ez a problem hogy nem biztos hogy tudja nekem regelni
Akkor ha jól értem a kapott kódot battle.net-en kell beírnom de nem a játékot tölthetem utána hanem emailban kapok egy kódot és azt kell beírnom experiensbe egy olyan gépen amin rtx fut?
Plusz jöjjön a nap leghülyébb kérdése . Hova kell battle.net-en a kódot beírni? Bocsánat a retardáltságomért de itt még soha sem volt erre szükségem.
KRoy19? Na várjál. Most nézem hogy te meg pont az ellenkezőjét írod.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

RMZ250
senior tag
Lehet én kevertem össze, de itt a leírás:
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/campaigns/call-of-duty-modern-warfare-bundle/redemption-instructions/
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen5 3600K,G.Skill RipjawsF4 3200C, Artic Liqid Freezer 240,EVGA GTX1080FTW, Xiaomi Mi Max3

Rison77
senior tag
Megnyitod az Experience-t, ott van egy olyan hogy beváltás, ha rtx kódot veszel, azt a kódot oda beírod, ha nem rtx kártya van a gépben akkor kiírja hibának, hogy csak rtx kártyával tudod aktiválni. RTX kártyával elfogadja kiírja, hogy az egy modern warfare, és csinál neked egy kis linket, hogy ott tudsz bejelentkezni a battle.net kliensbe, miután bejelentkeztél automatikusan hozzáadja ahhoz a fiókhoz.

Segal
veterán
Köszi így már elég egyértelmű a dolog. Csak eddig ez a "Follow the remaining instructions on screen" dolog semmit sem mondott.

Tomko78
őstag
AK 47
„Áldott az Úr, az én kőváram, a ki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
Itt olvastam több embertől is, h ez már kempelés. De amúgy szerintem sem az.
"Milyen izgalmas játéka lehetett.." - komolyan nem értem, h mi ebben jó?! Egyrészt dögunalmas lehet, másrészt az eredményessége is megkérdőjelezhető. Ha engem leszed így valaki, utána jó eséllyel megtalálom és kiszedem onnan. Gondolom, h más is így van ezzel.
Csokishurka: +1
venom8888: Szerintem is tévedsz.
Xaels: Én is kevesebbet alszom amióta megjelent ez a játék. Furcsa, mert amúgy már nagyon kezdek lejönni a gamerkedésről.
Kanczy: Kilo 141 egyelőre
[ Szerkesztve ]
Audi S5 Coupé eladó! -> https://tinyurl.hu/EmoP/

Csokishurka
őstag
Oden!!!!! (De sajnos kezdek rájönni hogy kevés a többi AR-el szemben)
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

NemMo
senior tag
Aim asist ide vagy oda fordulni sokkal gyorsabb egérrel, ami nagy előny

Wans
aktív tag
lehet, de az elegge ritka sztem, amikor nekem 180 fokot kell fordulnom, mert mogottem van valaki. es az is altalaban 98%ban halal.

JSaN
őstag
EBR-14, szenvedtem vele eleinte de mar kezdek belejonni, es most mar elvezem. Igaz kis mapokon semmit nem er, de nem is jatszok ott, 10-20 es felete tolom, DOM 20, GW, stb.
Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

Maxxy10
őstag
Annyira nem voltam otthon a BO4-ben.
De szokták változtatni a fegyver metat? Buff/Nerf?

Deck
nagyúr
Igen.
PlayStation 5 & Sony Bravia XH90

Con Troll
senior tag
Aki már eljutott addig: nálatok számolja az officer challangeket a játék? Nekem az istenért sem akarja számolni a teljesített feladatokat, játék újraindítás után sem, ahogy az a többi challangenél működik.
[ Szerkesztve ]

Wans
aktív tag
szamolja, habar egy kicsit bugosan irja nekem. eddig egy ribbont (challenget) teljesitettem is.

Hublot
aktív tag
MP5
“Az se mindegy milyen. Piros legyen, sárga tetővel.”
BO4-ben havonta, de nemrég nyilatkozták az IW részéről hogy nagyon balanszolni a fegyvereket nem tervezik.
Olvasd el legújabb játékbemutatóm! https://logout.hu/cikk/egy_csodaszep_szerelmes_utazas_haven_bemutato/az_alkotokrol.html
Nekem az M91-jön be.
Lehet vele kaszálni...
Kiszivárgott a lehetséges DLC térképek listája: [link]
[ Szerkesztve ]
Olvasd el legújabb játékbemutatóm! https://logout.hu/cikk/egy_csodaszep_szerelmes_utazas_haven_bemutato/az_alkotokrol.html

Laby
senior tag
Nekem az MP5 és az AK47, pályától függ.
Amúgy az LMG-k is eléggé állatok, meg nyilván az M4 is. Sniper-ek is baszók, de kevés pályán van csak haszna. Szerintem amúgy az összes fegyverrel lehet állatul menni, kinek melyik tetszik külcsínre, szerintem magadra lehet szabni mindegyiket.

Corpuscle
őstag
Ez így rendben is lenne. Mennyi régi kedvenc.
"arany középút"

Maxxy10
őstag
Mikortól fognak jönni?
(#2944) Highground válasza GhostPetya (#2940) üzenetére

Highground
aktív tag
Terminal, Scrapyard Basszus a nosztalgia MW2 után először ÁÁÁ! Alig várom!
Jöhetne még több MW2 map!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

novakalex
aktív tag
Mik a legjobb beállítások ott?
FAL, P90, MP5, most kezdtem az M13-at és várom a SCAR-t és az AK-t. Nekem kb ezekkel kis is lesz lőve az arzenál.
[ Szerkesztve ]

jarnyz
aktív tag
Baromi idegesítő, hogy berak olyan meccsekbe, amik már bukottak...inkább várnék 1 perccel többet tiszta indulásra. A kilépőket pedig büntesse meg a játék.
XSX | Samsung 55Q80T | AOC 32" 1440p@144Hz | Xiaomi mi 9t | PS5 preordered
Fogalmam sincs. Nincs dátum.
[ Szerkesztve ]
SCAR nekem is régi kedvenc, most kaptam meg kíváncsi leszek itt milyen.
Ez a Ground War ide nagyon nem kellett, simán kijött volna 8 másik térkép ezek helyett. Ha BF-ezni akarok akkor ott a BF, hozzáteszem azt is szeretem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Hirdetés
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HP DESKTOP (775,478)
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 120GB SSD FHD IPS !
- Verhetetlen áron HP ProBook, jó akku, szép állapot 15,6" i5/8GBRAM/256GBSSD/HD LED kijelző/DVDRW
- Szép HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 240GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron, MacBook Air 13" (2011 Mid) magyar billentyűzet, szép állapot, üzletből, i5/256GB SSD