Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3251) weri válasza venom8888 (#3249) üzenetére


weri
senior tag

Nekem kivételesen nincs :)

Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.

(#3252) ProEvoFan válasza Maxxy10 (#3198) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ezt a pályát nem láttam már vagy 5 napja. :DDD
Dom, 6vs6ban tolom only.Az első pár napban beadta folyamat.

[ Szerkesztve ]

(#3253) Kanczy válasza ProEvoFan (#3252) üzenetére


Kanczy
veterán

6v6-ban nem is fogod, ez egy 10v10 pálya :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#3254) regener válasza ralfee106 (#3241) üzenetére


regener
veterán

2013 óta nem frissítették, szerintem ideje lenne valami korszerűbbet használnia mindenkinek :D
DX12 alatt működik egyáltalán?

(#3255) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

"Patent" játék. Asszem húzok is vissza BF5-el játszani, mert szánalmas, hogy ennyi szaros cheater van. Kár, hogy nem videóztam végig az egészet, ami ma folyt, mert ami a killcamben van néha, az röhej. A kanyarban sem vagyok és már látom hogy fókuszál a csávó és követi a mozgásomat, aztán ahogy kifordulok már meg is haltam. Olyan helyekről észrevesznek, ahova el sem látok és úgy kiszednek 2-3 golyóval, ahova nekem 1 tár is kevés. Na mind1, idén sem lett jobb ez a szar. Ha csalókkal akarok játszani, akkor botok ellen nyomom legerősebb szinten. Az legalább nem basz fel agyilag. :W

(#3256) b. válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


b.
félisten

mielött ezt kijelented, nézz rá, hogy az UAV aktív e az enemynél. Az a legkönnyebben megszerezhető streak és nagyon sokan, akik most jöttek COD ba vissza vagy át, vagy éppen most kezdték el , nem tudják hogy működik. KB én már úgy tudom használni, hogy még golyót sem küldök mellé amikor el kezdek lőni a kanyarban BO 4 ben,de itt is már kezdem kiismerni úgy a pályákat , hogy egy UAV tud eredményezni kb 3 killt, ha nem lőnek be közben.falon át kanyarban simán. Érdemes megtanulni a használatát.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#3257) Kanczy válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


Kanczy
veterán

Én is észrevettem 1-2 WH-s csodát, de azért szerintem nem ennyire rossz a helyzet... :N

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#3258) wwenigma válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

En is sokszor felhördültem aztán átgondoltam és mérlegeltem. Keves/nincs csaló jelenleg, ez a vege. Crossplay-t se engednék ha nem lenne megfelelo odafigyeles erre...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#3259) Xaels válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


Xaels
félisten

Van drón amivel lehet spotolni és akkor mutatja egy vörös pont merre rohansz.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3260) N@idia válasza wwenigma (#3258) üzenetére


N@idia
őstag

Erre azért én nem vennék mérget hamarabb fognak azok megjelenni, mint ahogy mi azt gondolnánk nem beszélve a macro huszárokról, de aki pc-n játszik azoknak ez nem idegen eredetű a dolog sokan használják, mert legális :))

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#3261) ProEvoFan válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Fülesen játszok, sokszor hallom a lépteket, ki honnan jön.Nem egy killem van így.

(#3262) RazoR válasza ProEvoFan (#3261) üzenetére


RazoR
veterán

+1, nagyon jól be lehet lőni a lépéshangok alapján, hogy honnan jönnek az enemy-k és lehet meglepit okozni.

(#3263) ProEvoFan válasza RazoR (#3262) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Igen, nem gyengén. :)
Kill camban visszanézi, csak azt látja, hogy már akkor darálok rá, mikor még nem is látom, de én hallom, ahogy közeledik felém.Kurvajók a hanghatások.

(#3264) mettek válasza ProEvoFan (#3261) üzenetére


mettek
addikt

Én is simán hallom honnan jönnek de ha nem mozdulok akkor is sokszor rámugrik és olyan tized másodperc alatt elkezd lőnik hogy a gombot nincs időm megnyomni. Ma vopt 2 rage quitom is. Vagy minden 3ik gyerke pro vagy csalnak egyesek vagy nekik kedvez a szerver válaszideje.

Ennyire nem vagyok láma hogy mindig én jöjjek ki vesztesen az 1-1 csatákból.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#3265) mettek


mettek
addikt

Plusz probléma hogy a Cod sajátossága hogy jó nagy a karakter hitelhető felülete és emellett a fegyvereknek sincs igazi szórása így kb rgy sorozat öl, rá lehet feküdni az egér gombra. Innentől kezdve aki előbb veszi észre a másikat és előbb nyomja le a gombot az nyer.

A másik hatalmas problémám ezzel a játékkal hogy nem lehet taktikusan játszani, nincs frontvonal, nem lehet védekezni a rusholókkal szemben mert minden hely megkerülhető és ha ez nem lenne elég akkor a játék berakja az enemyt a hátunkba..csodás élmény.

[ Szerkesztve ]

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#3266) mcwolf79 válasza mettek (#3265) üzenetére


mcwolf79
veterán

Engedj el egy sorozatot az AK-val, meglátjuk mennyi golyó fog találni. LMG-k dettò. Persze kiegekkel tompìthatò a recoil, de azért még így sem lehet (ahogy te mondod) ráfeküdni az egér bal gombjára. Nem egy BF, de azért nem egy Quake.
Második gondolata: szerencse hogy így van. Így legalább a házába lehet kerülni a sok bázis közelében kempelő gyökèrnek, és nem feltétlen alakul ki állóháború.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#3267) mettek válasza mcwolf79 (#3266) üzenetére


mettek
addikt

Hát engem idegesít hogy 10ből 5ször hátba kerülve vagy mögém spawnoltatva lőnek le.
Káosz az egész...rohanj mint egy mérgezett egér vagy gubbassz be rgy sarokba de onnen is kiszed a többi mérgezett egér. Nem vagyok egy nagy kempelős de taktikusan szeretek játszani ami azt jelenti hogy egy ponton megállok egy 5-10 mp-re körülnézek és ha nem jön senki akkor nekiindulok...na itt tuti belerohanok egy tárba. Engem ma kifejezetten felcseszett.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#3268) Acheron


Acheron
őstag

Tegnap én is toltam pár órát, volt egy pár fura meccs, ahol gyakorlatilag lenulláztak, de ezzel együtt sem tűnt úgy (még), hogy csalókkal kellene küzdeni. A késleltetési probléma validnak tűnik, többször nem ugyanaz van a killcam -en, mint amit előtte érzékeltem - persze ez lehet erősen szubjektív. Volt olyan, hogy éppen kiléptem a sarok mögül, és már telibe is lőttek, de az is sokkal inkább tűnt campernek, mint WH -nek. Utóbbit jól ismerem, a Steam -en az MW2 -ben mindennapos manapság, sajnos :(
Őrült mód rohanni egyébként sem szeretek, időnként megállva, hallgatózva jókat lehet harcolni, sokszor elcsíphető a rusholó ellen - a camperek meg respawn után úgy is ugyanott lesznek, visszamegyek és kiszedem őket (persze nem mindig sikerül, nem vagyok én pro :DDD ).
Ami nagyon tiszta játéknak tűnik, az a Gunfight, ott még csak hasonlóval sem találkoztam, nagyon jó meccseket lehet tolni 2 v 2, ilyenek kellenének 4 v 4 vagy 6 v 6 -ban is (bár a S&D nagyon hasonló), Általában minden negyedik - ötödik random meccs után behívok egy gunfight módot - igazi, gyors vadászat a kis pályákon, a random fegyverek miatt csak a tapasztalat számít - ragyogó mód, nekem nagyon bejött. :K

(#3269) b. válasza Acheron (#3268) üzenetére


b.
félisten

szuper komment és jó hozzáállás . :R

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#3270) mettek válasza Acheron (#3268) üzenetére


mettek
addikt

Igen a Gunfight az egyetlen értelmes része a játéknak.

Én arra lennék nagyon kíváncsi hogy mit jatszanék akkor ha lanba kötve menne a meccs profik ellen és nem azólna közbe a játék buta netkódja.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#3271) Lifer092


Lifer092
senior tag

Engem ezek a hangok kikészítenek idegileg, vagy én vagyok süket mint az ágyú, de már nevetséges hogy egyszerűen nem hallani a játékosokat, ha netán hallom akkor is össze vissza balról hallom jobbról jön.... Teljes csend van, tetőn guggolok egyszer csak leütnek hátulról... He?! Oké silent step, de nemá.... Végig ez van, nem értem. Szerintem a fülesem sem egy ratyi hogy az lenne a gond, egyszerűen fos a sound design ilyen szempontból. Redditen is sokan panaszkodnak erre, szóval nem egyedi eset ahogy látom.

Félreértés ne essék, nagyon tetszik a játék, 2 nap alatt majdnem 40-es szintre húztam magam, plusz kész a kampány is, de ez a hang dolog baromi idegesítő.

(#3272) b. válasza Lifer092 (#3271) üzenetére


b.
félisten

Huh pedig akkor valami gond lehet nálad tényleg a fülessel vagy hangbeállítást nézd át , mert szinte mindent hallani a lépteket meg mindent. Azon szoktam röhögni, mikor S&D alatt az utolsó emberkék vannak talpon és valamelyik karaktere el kezd kiabálni hogy contect!!!

Még jó hogy azt nem kiabálja hogy i am here ,pls kill me :DDD :DDD

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#3273) KaitouP válasza b. (#3272) üzenetére


KaitouP
veterán

Ezért linkeltem ezt a képet de nem értette senki: [link] :DDD

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3274) mettek


mettek
addikt

Ebben a videóban Drdisrespect játszik Shroud ellen. Na én ugyanilyen játékosokat fogok ki (mint Shroud meg a társa) minden egyes meccsen és így kapok ki hogy azt érzem esélyem sem volt.

Ne mondja nekem senki hogy ebben nincs benne a játék netkódja hogy valakinek ennyire megy a másik meg esik kel.

[ Szerkesztve ]

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#3275) KaitouP válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


KaitouP
veterán

Soha nem volt csalómentesebb ennél a játék a PunkBuster "éra" vége óta. Most, hogy Battle.net alól fut a játék, eléggé be van biztosítva ilyen szempontból.
Nem kell boldog boldogtalanra csalót kiáltani. Egyrészt tudomásul kell venni hogy ezt a játékot nem úgy kell játszani mint a korábbi részeket, lassabban, átgondoltabban kell mozogni. Másfelől érdemes átgondolni, hogy biztos elég kipihent vagy ahhoz hogy a játékot játszd, lévén fáradtan nem is lehet jó eredményeket elérni, és azt is jobb tudatosítani, hogy "mindig van egy nagyobb hal", és nem mi vagyok a CoD -os tápláléklánc csúcsán. Néha akadnak jobb játékosok ellenünk, mint mi magunk vagyunk. A lényeg, hogy attól még nem a víz a hülye, hogy a kacsa nem tud úszni, és ezt nem bántásból mondom. Lehet ez nem a te játékod.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3276) sz.atesz89


sz.atesz89
tag

Valaki tapasztalt ilyet, ha lerakta tálcára a játékot? Ablakos mód be van állítva. Köszi a választ. Ha közelebb megyek tűnik el a színes négyzetekből . :D Olyan mintha a csillogás lenne ilyen színes. 2. képen meg a füst és a lámpák fénye.

[ Szerkesztve ]

PSN: szuhi

(#3277) ForRedGlory válasza KaitouP (#3275) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Biztos... :F Nem vita indítónak szántam, de kizárólag COD-nál tapasztalok olyanokat, amit most is. Az összessel játszottam, nem most kezdtem el. Mind1, nem érdekes.

(#3278) Hublot


Hublot
senior tag

Én azt tapasztalom, hogy 24-es ping-el nagyon adja de amikor egy kör 64-es ping-el indul na akkor esek kelek kb 7-13 K/D jön össze. Eddig 2x futottam össze olyan palival akiről mem tudtam eldönteni, hogy vagy CS:GO világbajnok volt vagy csalt. :DDD

[ Szerkesztve ]

“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”

(#3279) regener


regener
veterán

A csetet nem lehet elrejteni valahogy?
3-4 meccsel ezelőtti üzenet ott lebeg mindig és nem tűnik el :D

(#3280) KaitouP válasza ForRedGlory (#3277) üzenetére


KaitouP
veterán

Akkor meg valószínűleg az van, hogy neked is új a mostani rendszer a játékban. Megszoktad hogy rush előre és dara meg 360 no scope, és most szembesülsz azzal hogy ez ebben a részben ez nem így van. Nem baj, mert ha van kitartásod, akkor meg fogod tanulni. Nekem is szoknom kell, holott 12 éve, mondhatni sikeres teljesítménnyel játszom, de az idei év játékát nem úgy nyitottam én sem, mint szoktam. Nem baj, menni fog ez. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3281) boogie84 válasza tévelygő (#3136) üzenetére


boogie84
veterán

Nálam még csak 1.05. van és ma egyáltalán nem lépett ki.
Grafikai beállítást sem változtattam.

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#3282) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

Milyen fegyverbe erdemes idot invesztalni?
Es milyen perkeket erdemes hasznalni?
Fokepp Kill Confirmed-ezek, eppen M4-et hasznalok, meg kb az alap perkeket, mert meg nem allitottam be semmit. Persze szintekkel meg lassan haladok, mert keves idot jatszok.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#3283) Tomko78 válasza ForRedGlory (#3255) üzenetére


Tomko78
őstag

ha nem fülesel tolod , akkor véged van , míg a 2.1 hangrendszert használtam , úgy ledaráltak csak lestem , már azt hittem tele van csalóval , node mikor felvettem a fülest , akkor az ellent olyan messziről meg lehet hallani ha csörtet feléd , mindig elkezdem falon át célozni , hadd legyen csak ideges , higgye csak azt csaló vagyok :) meg itt már óvatosan kell mozogni :) , nem csak szaladni össze vissza mert ledarálnak , már a 0.8 K/D , kezd ilyen lenni

[ Szerkesztve ]

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#3284) b. válasza KaitouP (#3273) üzenetére


b.
félisten

:DDD :DDD Ez hatalmas

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#3285) Csavez™ válasza sz.atesz89 (#3276) üzenetére


Csavez™
veterán

Nálam volt ilyen, de a következő pályán már rendben volt.

(#3286) ForRedGlory válasza Tomko78 (#3283) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Sennheiser GSX 1000 + Sennhesier GSP 500

Hidd el, mindent hallok. :)

(#3287) sittes79


sittes79
addikt

Van valami tuti beállítás hogy fps is legyen mondjuk úgy 144 qhdben és ne nezzen ki úgy a játék mint egy tele szart zokni, mert low beállítással iszonyat...

(#3288) Tomko78 válasza ForRedGlory (#3286) üzenetére


Tomko78
őstag

Én csak egy Sennheiser PC 320 Gamel tolom , és én még egy csalóval sem találkoztam , akkire azt mondhatnám hogy ez biza csaló , az biztos messziről is úgy leszedem a csipást M4A1-el hogy csak pislog :DD elég patent lett a sebzés

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#3289) ffodi válasza mettek (#3264) üzenetére


ffodi
veterán

Mióta kikapcsoltam a crossplay-t, azóta nálam megoldódtak a korábban leírt "csodák" egy jelentős része...pl. hogy sokkal előbb lát az ellenfél a killcam szerint (is), mint én őt. Nem tartom kizártnak hogy az aim assist mellé csempésztek még be más segítő fícsöröket is a konzolosoknak. :DDD

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#3290) weri válasza ffodi (#3289) üzenetére


weri
senior tag

Nem tudom. En mar betaba is offoltam oket. Kell a fenenek a legalis aimbot... :D Ettol fuggetlenul kb. naponta jonnek a fixek a jatekba ami szerintem jo :) Remelem nem lesz kapufa es azt a 725-ost is nerfelik + legyen benne KS es perk nelkuli mod :d Nagyon dijjaznam, foleg S&D-ba

Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.

(#3291) Csavez™ válasza SQX_Barto (#3282) üzenetére


Csavez™
veterán

Kilo 141.

Jól működik a gsync is! [link]

(#3292) Acheron válasza ffodi (#3289) üzenetére


Acheron
őstag

Hmm, nos, nem szeretnék egyik fél mellett sem pálcát törni, de tegnap volt egy nagyon fura killcam -om: elsőre fel sem tűnt, azt gondoltam, a "mester" kiszedett a szemben lévő erkélyről. De a cillcam -en azt láttam, hogy a mi erkélyünkön hárman voltunk (én csak egy társat vettem észre ingame), a szemben lévő igenügyes ellen pedig egy (azaz egy) M4A1 sorozattal (értsd, egy gombnyomás, míg a tár ki nem fogy) mindhármunkat kiszedett, a célkereszt pedig mindig pontosan a következő áldozat (az egyik én voltam :D ) hitboxára ugrott). Ez azért fura volt, akár aimbot is lehetet volna, de az talán nem pont így működik, amennyire az MW2 killcamokból emlékszem (engem aprítottak így (is) elég gyakran). A konzolos aim assist -et nem ismerem (bár a gondolat nem szimpatikus, nekem nem segít semmi...), nem tudom, milyen, nem játszom kontrollerrel, bár van itthon DSPro elfekvőben a TV -hez. Lehet le kellene tiltanom a crossplay -t és csak PC -sekkel játszani? :F
(#3271) Lifer092 Meglehet, ahogy írták, a hangrendszereddel van gond. Fülesen nagyon jól hallani, mikor merről jön az ellen, gunfight -ben jóformán erre építkezem, nagyon működik :K
(#3293) Cshavez: Ok, OK, értem én, hogy ez jó egy gyereknek, mert sikerélményt ad, de amikor face to face ügyességről van szó, akkor engem pl zavar, ha a másiknak van némi automata, gépi, 0,000x másodperces segítsége, ami ellen mondjuk esélyem sincs :F :D

[ Szerkesztve ]

(#3293) Csavez™ válasza Acheron (#3292) üzenetére


Csavez™
veterán

A kilenc éves kislányom jutott eszembe, a shadow of the tomb raiderben aim assistal így öli a népet! :)

(#3294) Csavez™ válasza Acheron (#3292) üzenetére


Csavez™
veterán

Normál esetben egy kontrolleresnek esélye nincs egy egér-bill kombóval szemben.
Azt lehet tudni miért engedték egybe a népet? Szerver spórolás? Nem hinném hogy játékos hiány miatt!

(#3295) b. válasza Csavez™ (#3294) üzenetére


b.
félisten

PC-n hamar elfogynak az emberek,de ezt te is tudod, hisz nem az első game neked sem COD ban. Pár hónap és kihal a játék, Jobb ez így szerintem.
Épp az előbb miután lekonekteltem, ezen gondolkoztam. hogy szerintem jól megoldották ezt a dolgot.
Nem vészes az aimassist konzolon se és az egér bill PC-n előny se igen látszik.Jól sikerült az összeeresztés. Persze vannak emberek akik mindenbe belelátnak dolgokat, de úgy gondolom semmi kirívó nincs.
Sokkal élvezetesebb lett az egész hogy együtt játszhatunk és eddig én nem tapasztaltam semmi problémát belőle PC-n. Nem vagyok se jobb se rosszabb és bizony előfordul hogy bedarálnak a konzolosok elég szépen F2F , de ennek örülök, mert ők szerintem jobban féltek tőlünk PCsektől, mint mi tőlük :D

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#3296) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ezek a mission glitch-ek kiakasztanak. Van hogy az utolsó lépést már feléig megcsinálom (Pl: LMG-nél a hip fire killből kell 25, abból 15 volt már), aztán fogja magát és kikapcsolja a rendszer magát. Kér körrel később látom hogy nincs aktiválva a küldetés. Ha meg újra aktiválom akkor 0-n áll a mutató. :( (Holott elvileg mentenie kellene a progress-t)

Három kicseszett napja csinálom az LMG-s missziót...

Live-Die-Respawn

(#3297) Csavez™ válasza b. (#3295) üzenetére


Csavez™
veterán

Szerintem kapják rendesen a konzolosok, ahogy észrevettem az átláthatóbb pályákon nem tudnak mit kezdeni a pc-sekkel, többször lefogyott ez miatt az enemy csapata! :)

(#3296) oriic
Nekem az új patch óta csinált pár ilyet.

(#3298) Acheron válasza Csavez™ (#3294) üzenetére


Acheron
őstag

Szerintem mindegyik platformon vannak jó, és kevésbé jó játékosok. Én láttam nagyon jó kotrolleres játékosokat, és nagyon rossz egereseket, nem hiszem, hogy a teljesítmény csak az eszközön múlna :N
A magam részéről örülök, hogy egy csapatban játszhat mindenki, manapság a játék ( és nem csak a COD) nagyon áttolódott konzolra, a nagyobb játékos társadalom ott van, ezen nincs mit szépíteni. A PC -nek megvannak az előnyei (kvázi korlátlan grafika, fps, konfigtól függően), vannak komoly hátrányai (csalók minden mennyiségben), emellett a PC, a jó PC, tipikusan drágább mulatság, mint egy konzol (egy erős PC alapvetően nem csak játékra jó, én pl munkára is használom, ha kell).
Az, hogy "összeengedték" a platformokat, abszolút üdvözlendő, a magam részéről nagyon örülök neki, annak már kevésbé, hogy az input alapú összeeresztést ennyire nem vették komolyan - a gyakorlatban semmi ilyesmit nem tapasztalok - kontroller az egér ellen napi szinten - ez a rendezésig csak vitát fog szülni.
Mivel sosem próbáltam, nem tudom, hogy az aim assist jelenthet -e bármilyen előnyt, hiszen konzolos fórumtársak többen jelezték, hogy ez inkább rossz számukra, mint jó (semmi okom nincs kétségbe vonni az állításuk). A fenti példa lehetett aim assist, lehetett aimbot, de lehetet egy valódi pro ténykedése is - eddig egyszer láttam ilyet, így nem vonnék le belőle komoly következtetéseket -csak szokatlan volt.

(#3299) tévelygő válasza boogie84 (#3281) üzenetére


tévelygő
aktív tag

Itt olvastam,hogy az 1.05 valójában 1.06. Frissítés után próbáltam textura resolution értékékét high-ra húzni . Utána kis idővel kidobott,de visszaállítva újra stabil maradt. Ami eredmény,nem kellett újra futtatnia a shaders installation-t.
A HC húzós volt....
Viszont a Voice chat nagyon halk, semmit nem hallani ,csak a hangszóró ikon jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

Sony RX 10

(#3300) ProEvoFan válasza Acheron (#3292) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Aim Assist így működik konzolon.
[link]
Elhiheted, ha béna vagy kontrollerrel, akkor ez nem sokat segít.Tapasztalat.Az elején nagyon béna voltam, 0.5 k/dról jöttem fel 0.86ra.Persze ez a teljesítmény nem nagy "szám", de tőlem, aki mindig rinyált ha a kontrollerrel való multi fpsről volt szó, eléggé megvagyok magammal elégedve és lesz ez még jobb is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.