Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25401) csibe1 válasza geckowize (#25399) üzenetére


csibe1
addikt

Igen, azaz; nagyon jó hangulata van. :)

Tényleg jó lett volna Warzone-ban is havas szezon, esetleg az éjszakaival kombinálva. :)

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#25402) geckowize válasza csibe1 (#25401) üzenetére


geckowize
őstag

Igen...
BOCW-be mondjuk meg tudták csinálni: Holiday Nuketown '84 :(((

(#25403) Land válasza Land (#25400) üzenetére


Land
veterán

Elvileg megvan.

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#25404) Kígyó


Kígyó
senior tag

Hali! 1-2 napja észrevettem, hogy a 1660 super-em már nem hozza 60 fps-t Warzone-ban, hanem rendszeresen 60 alá megy, az elején a repülőben lemegy akár 30-ra is. 1080p medium beállításokkal. Próbaltam visszább venni a grafikai beállításokat, de az sem segít, max pár extra fps-t nyerek, nem tudom 60 felett tartani. Néztem youtube-on. anno egy éve ez kártya 120 fps-et tudott átlagban Warzone-ban. Amikor vettem pár hónapja olyan 70-80 körül teljesített. Most 60 fps átlagban. Tehát kb duplájára nőtt a játék gépigénye, amikor kb semmi nem változott a játék kinézetén. Jól látom a helyzetet, vagy valami hiba van nálam? Nem szeretnék kártyát cserélni most, miután most vettem a 1660s-t pár hónapja, és egy belépő szintű kártya 300 felett van már, viszont kéne az a minimum 60 fps.. :F

(#25405) geckowize válasza Kígyó (#25404) üzenetére


geckowize
őstag

Szia,

Nalam eleg gyakran elallitodnak a beallitasok, nalad ez nem tortent meg?

A kovetkezo videot ajanlom, nekem segitett: [link]

(#25406) Kígyó válasza geckowize (#25405) üzenetére


Kígyó
senior tag

Hali! A felbontás állítodik vissza azonnal full hd-ra, ha próbálom kisebbre venni, illetve fullscreen borderless-re állítódik mindig magától. Többi nem szokott. Néztem ilyen videókat, nem mentem velük semmire. A legtöbb beállítás nem változtat semmin, vagy csak 1-2 fps-t, viszont sokat rondítanak a játékon. Nekem kb 30 fps hibádzik. Kérdés az lenne másnál is így van-e, vagy csak nálam van valami gáz?

(#25407) konci79 válasza Kígyó (#25406) üzenetére


konci79
őstag

Nálam 60 hz-es a monitor, de mégis 75-re állítja. Akárhányszor átállitottam, abban a pillanatban visszaáll, nem jövök rá hogy miért...

(#25408) csibe1 válasza Kígyó (#25406) üzenetére


csibe1
addikt

A fullscreen borderless-re írta valaki, hogy amíg be nem töltődik a játék addig ne Alt+Tab-oljuk a játékot. Utána már lehet.

Nálam is hajlamos elállítódni borderlessre, meg az fps is csökkent valamennyit.
Valamikor majd én is jobban átnézem a beállításokat.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#25409) geckowize válasza Kígyó (#25406) üzenetére


geckowize
őstag

A videóban közölt beállításokon én annyit változtattam, hogy a texture resolution-t felraktam high-ra (videóban low-t mond), nem hinném, hogy úgy ronda lenne.

Render resolution-t állítgasd ha lejjebb szeretnéd venni, a display resolutiont hagyd FullHD-n, valamint Fullscreen-re próbáld állítani, az a javasolt. Hogy ne ugorjanak állandóan vissza a beállítások, én is azt a javaslom, hogy próbáld ki csibe1 tippjét.

(#25410) oke


oke
senior tag

Warzone-ban lehet botok ellen menni nagy pályán is, vagy csak a "szűkített" részen a Battle Royal Practice-ban?

(#25411) pehaa válasza Kígyó (#25404) üzenetére


pehaa
tag

Tehát kb duplájára nőtt a játék gépigénye, amikor kb semmi nem változott a játék kinézetén.

Igen, ezt én is észrevettem már és elég kiábrándító...

(#25412) BerserkGuts válasza pehaa (#25411) üzenetére


BerserkGuts
őstag

:DDD mindig emelik a szintet én is észvettem elég geciség miközben nem lehet vga-t venni "normális áron"

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#25413) Kígyó válasza geckowize (#25405) üzenetére


Kígyó
senior tag

Na megnéztem a videót, alapvetően az én tapasztalataim alapján hülyeség nagyrészt, 5%-ot nem jelent h mindent lerondítok, ahogy javasolja. Aztán lehet másnal segit. Nem tudom. Mondta h állítsuk low-ra a texture resolution, meg hogy kapcsoljuk ki az anti-aliasing-ot. Pff. Vicc.
Viszont mondta, hogy ne használjunk filter-t, mert legalább 10%-ot ront. Ezt nem tudtam. Kikapcsoltam és hopp, 80fps avg! Ez volt a gond! Köszi a segítséget! Xart se látok superstore-ban megint, de legalább spóroltam 200 rongyot! :D

(#25414) piero86


piero86
aktív tag

Sziasztok!
MW Multiplayer-hez keresünk játékosokat.
Ha úgy gondolod szeretnél egy jó hangulatú csapatban játszani ÍRJ! Saját TS szerverünk van.
Lényeg a Fun és a TS használata! Nem a K/D.
Battle net: Puffin#21964

[ Szerkesztve ]

(#25415) geckowize válasza Kígyó (#25413) üzenetére


geckowize
őstag

Mondtam, hogy texture resolution-t én sem raktam low-ra, legalább normal kell, hogy ne legyen rohadtcsúf, én speciel high-on használom. A videót inkább azért linkeltem, hogy ez legyen a kiindulás és ha így is szaggat, akkor valahol máshol kell keresni a problémát.

Anti-aliasing ízlés kérdése, én pl 100-as render resolution-ön kikapcsolva teljesen elégedett vagyok a megjelenő képpel, de van aki 1x AA és emellett a render resolution 90-re, akár 70-re való levételével használja.

Nvidia geforce experience-ben állítottál filtert? Mert arról én is olvastam, hogy teljesítményt ront. Nem tudod a gameben, vagy a monitoron beállítani a brightnesst/gammát/contrastot?

Amúgy egy superstore legsötétebb szegletében guggoló Roze ellen nem tudom van-e bármilyen filtered. ;]

(#25416) Acheron válasza csibe1 (#25408) üzenetére


Acheron
őstag

Ez a " amíg nem töltődik be a játék addig ne Alt+Tab -oljunk", kicsit olyan szagú. mint amikor az Apple megmagyarázta, hogyan kell tartani egy telefont ahhoz, hogy legyen rajta térerő...
A programozóknak kellene megoldani, hogy ha a user beállít egy értéket, akkor az fixen maradjon az, ami. Mint az MW2019 -en kívül minden más játékban. De ez itt nem sikerült. Workaround -okat lehet dobálni, de ettől még az alap probléma valid - ez a játék nem tudja megoldani, hogy ha beállítottál magadnak egy felbontás értéket, akkor az az maradjon akkor is, ha... hmm.. bizonyos gyermekek potyognak az égből. Nos, ezt a lécet a játéknak - az általam ismertek között egyedüliként - nem sikerült megugrani (pedig ez a szint az alapok alapja lenne...). Még jó, hogy nem ezért szeretjük :D .

(#25417) csibe1 válasza Acheron (#25416) üzenetére


csibe1
addikt

Jah, vannak bajok rendesen. :D
Nekem is csinálta a beállítások változtatását a játék; akkor javasolták itt a topikban, hogy rendesen fullscreenben fusson, ne kelljen minden betöltés után mindig ellenőrizni a beállításokat.
Nem tudom mit csinálnak a játék programozói, de kíváncsi lennék rá, komolyan.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#25418) Acheron válasza csibe1 (#25417) üzenetére


Acheron
őstag

Nem lesz rá megoldás, míg programozói oldalon rá nem jönnek, hogy ez mekkora blamázs.
Örülök, hogy pár fórumtárs a problémát megkerülő részmegoldásoknak (ne Alt+Tab -olj, Janó...) is örül, de ettől ez még egy kapitális bug, hihetetlen (és szánalmas), hogy semmit nem lépnek rá programozói oldalról a játék megjelenése óta.
Így marad annyi, hogy már a Lobby -ban észreveszem, ha elmászik a felbontás, és visszateszem a megfelelőre, mielőtt a játék elindul. Szép egy játéknál, amibe már sok tíz rugót beleölt az ember...

(#25419) Lomha 8V


Lomha 8V
addikt

Elkezdtem a kampányt a játékban és olyan fél percenként van egy irtózatos lag. Több másodpercig áll a kép. A Warzone-ban hozzászoktam ehhez, na de az offline kampányban? :D Valaki küzdött már ezzel?

(#25420) gjung44 válasza Acheron (#25418) üzenetére


gjung44
tag

ennél vannak sokkal súlyosabb gondok is a játékkal amikkel nem foglalkoznak. nálam van napi 4-5 csalo akiket blokkolnom kell és sosem fogynak el. bereklámozták hogy bannoltak rengeteg csalot mintha ezzel megoldották volna a gondot, de szerintem fél ora mulva már megint játszott mindegyik egy másik névvel. nem érdekli öket az sem hogy tele van kiábrándito bugokkal a játék, hogy 10 meccsbol 9en pack burst kockák jelennek meg a képernyön, dev error... stb, estig sorolhatnám de ugyis tudjátok. nem érdekeljük öket mert már megkapták a pénzüket a játékért. érezd jol magad ilyen körülmények között. én amugy sem mernék alt+tabot haszbnálni mert félnék hogy lefagy a játék amikor visszalépek :D csak steril ujrainditott géppel indulok neki. de annyi kiborito dolog van ebben a játékban hogy ez már nem is zavar

[ Szerkesztve ]

(#25421) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Jack fejtegeti , hogy miért rossz a crossplay, beszél az nvidia filterekről, a FOV-ról, meg az aim assist-ről is. Nyilván mind a két oldalon van pro és kontra, bár engem kicsit jobban felbasz ez az aim assist, mivel mindig az fejezi be a támadást... és rengetegszer látom killcam-ben, hogy amíg nekem meg kell küzdeni azért, hogy valakin tartsam a célkeresztet, addig az én seggemre végig tapad a célkereszt. Nagyon király egy a crossplay, csak kurvára nem fair, első dolgom lenne kikapcsolni, ha lehetne.

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#25422) venom8888


venom8888
őstag

Nalam olyan problema van Warzone ban,hogy ha ki Alt+Tab olok,akkor be esik az fps em 120 rol 50 re. Ha ujra inditom a jatekot,csak az hozza helyre.

(#25423) csibe1 válasza Acheron (#25418) üzenetére


csibe1
addikt

Nincs kedvem újraírni az elszállt hsz-t. :(((
A CoD2-4- megvettem (akkor még ért valamit a cd kulcsos tiltás), BF3-4 szintén.
Aztán a BF1-et is, előtte a DLC-k ingyen voltak.

A kiadó szabja a feltételeket, neki a della a lényeg, a többi nem számít.
A streamereket is megveszik kilóra ha arról van szó; nekik nem tétel.
A csíterek meg vidáman futkosnak, és ha úgy alakul a pálya túlsó feléről ölnek meg; késsel. :U (BF3)
Szóval le se vagyunk füttyentve, amíg nem lesz legalább 40%-os részünk a kiadóban. :DDD

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#25424) CptAdamica válasza venom8888 (#25422) üzenetére


CptAdamica
veterán

Szintén, próbáld meg fullscreen-t, meg ha beesik, akkor oda-vissza alt+tab-ozni, néha helyre rakja nekem.

Megyen!

(#25425) Glaz-dozfhut


Glaz-dozfhut
őstag

Én Alt + Enterezni szoktam és nincs vele gond. 2060s

- Glaz-doz-fhut -

(#25426) Laraxior válasza Glaz-dozfhut (#25425) üzenetére


Laraxior
titán

:K
Én is, vagy simán windows gomb :D

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#25427) Kígyó válasza geckowize (#25415) üzenetére


Kígyó
senior tag

"Mondtam, hogy texture resolution-t én sem raktam low-ra"

Tudom, a videóra reagáltam.

"Anti-aliasing ízlés kérdése"

Nyilván! :D Az összes grafikai beállítás ízlés kérdése sztem. Én 4k-s tévén vagyok, 50-en a renderelés, tehát 1080p. Élsímítás nélkül nem azt mondom, nem olyan gusztustalan mint low texture detail-en, de azért elég zavaró, és mivel kb 2 fps-et nem nyerek vele, ezért mondom h a "kapcsold ki!" az vicc kategória.

"Nvidia geforce experience-ben állítottál filtert? Mert arról én is olvastam, hogy teljesítményt ront. Nem tudod a gameben, vagy a monitoron beállítani a brightnesst/gammát/contrastot?"

Nem próbálkoztam még vele. Filter jó volt, csak nem tudtam h minusz 20 fps-t jelent.

"Amúgy egy superstore legsötétebb szegletében guggoló Roze ellen nem tudom van-e bármilyen filtered."

Az ellen nem véééd! :D

(#25428) Kígyó válasza Acheron (#25418) üzenetére


Kígyó
senior tag

"Amúgy egy superstore legsötétebb szegletében guggoló Roze ellen nem tudom van-e bármilyen filtered."

Reggeltől estig tudnám sorolni a különböző hibákat, bug-okat, baromságokat, amik miatt rendszeresen bukom a játékot., és elejétől benne vannak. :D Ez a fullscreen borderless érdekel a legkevésbé! :D

(#25429) Kowi84


Kowi84
aktív tag

Olyan kérdésem lenne, hogy warzone-ban hogy lehet az, hogy egy másik játékossal kergetőzünk kocsival - én megyek elöl - és egyszer csak meghalok? Visszanézem a killcam-et, nem más ölt meg, hanem a mögöttem jövő autó. Nem ért utól, nem szállt ki (és én se), egyszer csak bepirolslott az X és meghaltam. Ennyi. Solo-ban játszottunk, nem ült mellette más. Van olyan kocsi aminek van fegyvere?

[ Szerkesztve ]

(#25430) Kígyó válasza Kowi84 (#25429) üzenetére


Kígyó
senior tag

Így felvétel nélkül nehéz megmondani h mi történt, mindenesetre a kocsiknak nincs fegyvere, maximum át tud ülni az anyósülésre, és úgy tud lőni.

(#25431) Kowi84 válasza Kígyó (#25430) üzenetére


Kowi84
aktív tag

Konkrétan egy "lövést" kaptam. De lövés sem volt, csak egyszerűen meghaltam.

(#25432) vendingo válasza csibe1 (#25423) üzenetére


vendingo
veterán

Én ~30 év pc után váltottam a cheaterek miatt konzolra. Inkább haljak meg controllerrel bénázás miatt, mint a csalók miatt.
Kiadókat nem nagyon érdeklik a csalók, ők is vásárlók.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#25433) Kígyó válasza vendingo (#25432) üzenetére


Kígyó
senior tag

Én eddig kb 1 csalóval találkoztam aki tuti az volt, meg pár gyanus, pedig elég sok diamond lobby-ban játszom. Mondjuk nagyrészt solo-t, lehet azért. A lényeg h számomra a csalók elhanyagolhatók a bug-okhoz, dev error-okhoz, server disconnect-ekhez képest.
Azt viszont nem értem az miért van, hogy szinte mindenki úgy gondolja, h ha konzol akkor controller, ha pc akkor bill+egér. Amennyire tudom teljesen független a két dolog. Én is játszhatnék controller-rel pc-n, illetve konzol is megy bill-egérrel. :F

(#25434) Roland861010


Roland861010
addikt

(#25435) CptAdamica


CptAdamica
veterán

A nap hőse ez a gennyes szardarab, wh + aim, végére 50 kill.

Megyen!

(#25436) Boti80 válasza CptAdamica (#25435) üzenetére


Boti80
lelkes újonc

Hát ez durva, ilyet nem láttam még :Y

(#25437) BerserkGuts válasza CptAdamica (#25435) üzenetére


BerserkGuts
őstag

neve is azt mondja nem fogod szeretni xD

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#25438) Boti80 válasza BerserkGuts (#25437) üzenetére


Boti80
lelkes újonc

Mire jó ez neki? :U

(#25439) gjung44 válasza Kowi84 (#25431) üzenetére


gjung44
tag

https://www.youtube.com/watch?v=fIWKtwzSrU0

sajnos ezek nem ritka dolgok :DDD

(#25440) csibe1 válasza CptAdamica (#25435) üzenetére


csibe1
addikt

Csak 50?! :Y
Ez szomorú, tuti rosszul volt valami beállítva nála! :O :P :D

Majd legközelebb, akkor már talán a 70 is meglesz neki! ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#25441) BITBOYS válasza CptAdamica (#25435) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ezen is csak röhögni tudtam :D
[link] 49 KILLS AND..
Asszem 4 perc környékén jön a lényeg :)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#25442) Rinkasime


Rinkasime
tag

Miértnem Alt+Entert használtok? Minek az az alt+tab :D

nemtudom,de sokan irjak hogy 40 meg 50 golyo se eleg az ellenfelbe.. meg lattam,hogy valaki még mindig Graut használ :D nevetseges.. a Lenerfelt Graut?! Wtf miért használja még?? :F A legfontosabb a TTK... abba CW oldalon a FFAR,MW oldalon meg a CR56 Amax a nyerő.. a recoil controlt meg attachmentekből kinyered + sprint movement speed stb..

(#25443) birno


birno
addikt

Sziasztok,

Harman jatszanank ezzel a csoda jatekkal, 2 PC es 1 PS4.
Mind special operationben, mind multiban, sokszor megall a jatek, van hogy mozogni sem lehet, van hogy igen, de minden mas all egy helyben korulottunk, PC-n mind a ketten "lost connection" error-t kapunk egy ido utan, PS4-en meg "dev error 1099".
Tokre ilyen szerver hibanak tunik, mert mindannyiunknal egyszerre csinalja, de pl ha en kulon multizom, nem csapatban, akkor soha nincs ilyen, max laggol.
Meg azert nem hiszem el, hogy tobb napon keresztul ez szerver gond.

Tudja valaki hogy mi a fene ez?
Persze a "dev error 1099"-re nem sok ertelmeset dob a gugli.

(#25444) CptAdamica válasza BITBOYS (#25441) üzenetére


CptAdamica
veterán

Ja, ugyan így nyomta ez a nyomorult is. Eltörném az összes kezét, aztán mehetne fel a seggébe.

Megyen!

(#25445) Dave567 válasza Rinkasime (#25442) üzenetére


Dave567
addikt

Amikor ilyeneket írsz, nem gondolkozol el egy kicsit????
ASval-al is mehetek, ami a legerősebb, de itt még mindig nem azon múlik... :W :W

(#25446) Acheron válasza CptAdamica (#25444) üzenetére


Acheron
őstag

Ezeket a srácokat én is szívesen megkeresném, biztosan nem cheat -elnének többet. Nem lenne mivel... ;] :(((

(#25447) BerserkGuts válasza BITBOYS (#25441) üzenetére


BerserkGuts
őstag

na mert ennek [link] a nyomorult kis köcsögnek még engedik is meg ő nagy csúcstartó hagyjuk már gusztustalan ez az egész komolyan :U

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#25448) Boti80 válasza birno (#25443) üzenetére


Boti80
lelkes újonc

Internet stabilitás ,sebességet megnézted hogy minden rendben van vele ? Lehet nem bírja a hármat egyszerre.

(#25449) markknight válasza birno (#25443) üzenetére


markknight
veterán

Pár hónapja szaródott el, azóta a splitscreen modern warfare is kidobál ugyanezzel a hibával. Szerintem fix egyhama nem lesz.

(#25450) birno válasza markknight (#25449) üzenetére


birno
addikt

Honapja???
Konkretan nem lehet jatszani, foleg spec opsnal gaz amikor vegigszopod es a vegen kifagy a picsaba, ez nem csak egy kis lag....
De mi valtja ki? A crossplay vagy mi? Mert singleben soha nincs ilyen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.