Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinek ilyen bugja van, az legyen szíves reportolni, ezekre az adatokra lenne szükségem:
OS, böngésző (verzióval)
Ezen kívül _privátban_ a sütijeiről képernyőmentést, azon az oldalon, amikor épp rossz júzert lát. Chrome alatt így lehet megtalálni:
F12 -> Resources fül -> Cookies oldalt > prohardver.hu
Firefox alatt meg így:
Jobbgomb -> oldal adatainak megjelenítése -> biztonság -> sütik megtekintése -> identifier nevű süti(k)re kattintva legyen print screen
Ez a bug csak a fórum főoldalt érinti, szóval nem lehet visszaélni vele, pl más nevében írni, stb. A kedvenceket, itt szóltam hozzá listát a biztonság kedvéért azért elrejtettem.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Zoli133
addikt
Kicsit más jellegű hiba, a fórum főoldalán a kilépés gomb alatti részek nem jelennek meg. (további opciók, kedvenceim, itt szóltam hozzá részek nincsenek meg)
De mindenhol máshol megjelennek.
szerk: Ubuntu 14.04, Opera Beta[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Olvassatok vissza, légyszi.
Make Asia Great Again!
-
DigitXT
nagyúr
Az a szuper, hogy most kompletten eltűnt a jobb oldalról a menüsáv.
Nyomtam egy kilépést, de csak CTRL+F5-re jelezte. Belépés után a
főoldalon továbbra sem hozza a kedvenceket, meg semmit. Csak ott.
De látom, a szerkesztésben, hogy ez most nem bug, hanem feature.Egy korábban nyitott ablakból meg a főoldalos kedvenclinkre nyomva
azt mondja, hogy beléptél Ghoula. Ez elég katasztrofális eddig...Win 7 Enterprise SP1 32-bit + (régi) Chrome verzió: 25.0.1364.172 m
Közben kilőttem az összes Chrome folyamatot (volt egy beragadva is!),
mindjárt csinálok új fotót a sütikről, és küldöm privátban, ha az segít. -
Geresics
addikt
Jelentem nálam már megjelent a További opciók rész is! Fog ez menni, tavaly is fogott!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
ittakary
nagyúr
Egy irodaház, egy szinten "dolgozunk"
Üdv lezso úr! küldöm a princkrint.
-
Most reszeltem rajta...
Ha innentől nincs ilyen bug, akkor nagyon örülünk.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
rii
nagyúr
sziasztok
eltünt az itt szóltam hozzá rész, ha csak a prohardver/forum/index-en vagyok (potosabban: http://prohardver.hu/forum/index.html)
jahogy már jelezték
bocsesz[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
sixpak
nagyúr
Nálam pc-n rendben van, de telefonon nincsenek kedvencek...Chrome alól, mindkét esetben.
Remélem hamarosan sikerül meghegeszteni....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Franklin
addikt
válasz -=RelakS=- #3620 üzenetére
#3602 - "A kedvenceket, itt szóltam hozzá listát a biztonság kedvéért azért elrejtettem."
-
Visszaraktam, mert most emiatt írnak itt csomóan közbe.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
-=RelakS=-
veterán
Lehet, "mitbofázokbele", de ha kiraktál volna 1-2 sort, hogy miért nincs kedvenc, megspóroltunk volna pár postot :]
Mindenesetre jó látni, hogy ez a fórum is fejlődik, mert gondolom fejlesztés folyik a háttérben
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
veterán
Nálam most mobil nézet nincs.
Nincsenek fogadott adatok
Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dolgozunk az üres oldalak jelenségén. Amúgy júzerváltós bug sehol senkinek?
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
w333
félisten
Srácok valami nem oké az oldallal
Minden egyes hzsz. után ez jön be ... Link ! köszi
(Böngésző sütik + előzmények, stb. minden törölve lett, de így sem jó)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Minden ugyanaz, rajta vagyunk, előbb írtam. Segfaultok támadása.
Make Asia Great Again!
-
veterán
Visszajött a mobil nézet.
Nagyon rossz volt nélküle.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
DeFranco
nagyúr
van egy fórumos ismerősöm, akivel elég sok (2000+) privát üzenetet váltottunk már, és ha megnyitom a vele folytatott beszélgetést, folyamatosan 503-as hibát kapok, sok ctrl+F5 kell az üdvösséghez
továbbá bugol a privátok közt keresés is, nem csak ennél a tagnál, hanem általánosan a kereséskor rendszeres a 10-15x503-as lapdobás, majd sokadszori ctrl+F5-re talán van eredmény
ezzel lehet valamit kezdeni? nem szívesen törölnék privátokat, fontos, hogy visszakereshető maradjon.
-
-
Melack
veterán
Mobilarena címen belépve Prohardverra jutva hiba az oldalon? menüpont az aktív tagok/témák panelben, ami ide vezet. Ez bug/feature/easter egg?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Vasinger!
nagyúr
Van rá mód, hogy valahogy keressek a privieim között?
Akármire keresek rá egy ideje csak ezt kapom:
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Gondolom kicsit sok van és nem bírja az adatbázis a lekérdezést.
-
Kereső funkció=oké, privát szekció= oké
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
F_Zolee
veterán
Továbbra is feldobja sűrűn az itt szóltam hozzá részt. Pedig ki van kapcsolva. Erre lesz valami javítás?
-
rt06
veterán
forum (itcafe, belepve) fooldalan az adok-veszek blokk a bal oldali hasab aljan ures, csak a cime latszik
forumkategoriaba, vagy forumtemaba belepve mutatja a linkeketPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest